|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
28.4.2008 21:13:21   
*ajetam*
ooo super user posted image
kakšen pa je občutek ??
ker jaz tudi precej čutim ampak vsi pravijo da to niso brcike. potem verjetno res niso.
jaz čutim kot žokanje ampak ne preveč nežno...
drugače ga pa slišim kar precej kako miga (z AS)

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.4.2008 22:13:51   
janja 27
sem malo pozna ker sva odšla v logatec k enemu prijatelju nama bo naredil eno lušno omarico da bom lahko preložila robo od tamale k jo imam zdaj v previjalni mizi...mi je obljubil da bo narejeno tam do  začetka julija da bom začela počasi stvari noter dajat....midva imava tud končan smao spodnji del hiše sedaj imam spalnico v moji bodoči likalnici sej je kr velika (4x4= še dve tri leta se bomo skupaj stiskali noter potem bom jaz k mi kredit od hiše poteče vzela novega in bo moj uštimal še gornji štuk kjer imam 4 spalnice wc koplanico...

jutri imata preglede :

user posted image    jana_k    5.pr
           user posted image    lana35    4.pr

stunfek lepo da si boš izpolnila čas z opremo sobice od tvoje tamale, upam da ti bo čas hitro minil...saj hvala bogu si saj v službi...
jaz tudi čutim brcike od user posted image , kakšen je občutek ne znam opisati..sej boste same vidle kako in kaj ko enkrat začutiš veš da je to to....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
28.4.2008 22:24:49   
Acjom1
Hm.. Tudi jaz ne bi znala opisati kakšen je občutek. Sploh, ker je vse skupaj še zelo nežno. Drugače sem pa zelo vesela, vsakič ko začutim premike tam spodaj, res mi je neverjetno. Včasih se mi je zdelo, da je naš user posted image v ekranu od UZ user posted image , zdaj pa res mam občutek, da je tukaj, v meni... 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
28.4.2008 23:31:01   
*talcy*
jerikou, *ajetam*  tud jaz imam te bolečine kot pred menstruacijo ... sem jih mela nekje v 11t in tja do 14t zdaj je bilo en čas ok danes pa spet v 16t so prišle te bolečine... po eni strani sem prav mal mirnejša k vidim da nas ima več ta problem predvsem so prisotne zjutraj pa se skoz bojim da bo ka ušlo ven user posted image  ..... 
drgače tud jaz isto kot acjom1 čutim takrat brciko ko poslušam našega sončka preko AS ... takrat ko švigne mimo potem brcne user posted image  ....

a ima še katera tak ogromen trebuh da padeš dol?? jaz ga imam kot da pričakujem najmanj tri user posted image user posted image user posted image  .... ???????????????????

kaj pa šola staršev??? danes sem dobila vabilo in piše gor od 5 meseca naprej jaz bom v bistvu v 4 mesecu ..... a katera ve kako je kaj s tem????

punce bodte dobro in božajte svoje trebuščke

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.4.2008 7:56:25   
afnica mala
Dobro jutro

lana34- mislim, da nas je bilo 10. Ampak od tega sva bili le 2 za HB, ostale za AC in vse z AC so šle naprej, kljub temu, da sva prišle med prvimi. Tako pač delajo. Ampak so se trudili, nimaš kaj toliko nas je, ki rabimo ta poseg. Vmes so zamenjali zdravnika. So pa res vsi zelo prijazni. Me je malo skrbelo za dr. ki je delal poseg, po mojem posegu, je dal roko na tipkovnico in naslonil glavo nanjo. Me je kar zaskrbelo, če je dovolj spočit za šarjenje po trebuhuuser posted image .
Sem našla včeraj ene hlače, ki bi mi morale biti prav še ene 2 tedna, če se mi buši ne bo stalno vzhajal. Tako da imam 2 športne in 2 x elegantne. To bo pa dovolj (pri dolgotrajnem sedenju gumb odpnem)

stunfek- ful si pridna. A ko prideš iz službe nisi utrujena? Jaz po službi delam kakšno urco oz. dve, pol sem pa fertik.

bolečine- kot, da bi mi vse ven padlo- včasih pomaga lulanje, nazadnje mi je g. rekla počitek in ene tablete Spasmex??- nisem ziher

čutenje brcik- komaj čakam, da tudi mene mal pobrcauser posted image

Danes greva z user posted image  in prijateljema zvečer ven. Nič posebnega, kakšna pijačka, potem bomo pa videli. Sprememba je da gremo zvečer, ko sem jaz že koma. Tako da po kosilu- postelja.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.4.2008 7:58:44   
timnala
Ojla user posted image !

Vidim, da ste vse pridne in da se vam skoz neki dogaja.. lepo to user posted image

Valla., no sej to je bil bolj firbec pa da so domaci tudi vidli pikico..je blo pa lustno pa mal se pomiris, da je ok in da miga user posted image

Jaz pa zal se nic ne cutim user posted image  
Trebuscek pa kr raste, ceprav mi pravijo, da se mi vidi ravno tolko, kot bi se orng najedla user posted image  Pa saj me bo se napihnilo.. kolk ste se pa kaj zredile do zdaj? Jaz sem se 2 kg..
Aja, pa enkrat sem vas sprasevala o telovadbi.. kak je na jogi?
Jaz zdej vsak dan gonim pol urce orbitrek pa je prow fajn..gledam, da se ne zadiham prevec, ampak vem, da nekaj naredim zase in tud za bebija user posted image

Pa klasiko sem zacela poslusat..sem si dol potegnila Baby Einstein (Mozart, Bach, Beethoven, Vivaldi), ki spodbuja otrokov razvoj, IQ, pa pol lahko uporabis za umirjanje, ko npr. ne more zaspati, ker slisi nekaj, kar mu je znano in ga umiri.. Bomo pa videli, kako bo to v praksi user posted image

Skratka lepo se imejte pa veliko se smejte!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.4.2008 8:29:05   
jolly123
Jaz tudi pomoje začenjam čutiti brcike. čeprav se mi je zdelo, da je v 17-tem tednu š eprezgodaj za kaj takega. Ampak zdaj že par dni zvečer ko se uležem v posteljo čutim čisto odspodaj, težko je opisat res ne vem kako bi se izrazila. ampak se mi zdi da je to to, ker tega prej nisem čutila, pa čisto eni novi občutki so.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.4.2008 8:44:20   
levinjaa
Jaz tudi začutim kakšno brciko, če se popolnoma umirim. Pa mozolje imam tudi user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.4.2008 8:50:56   
billa
Vianne, super vozičekuser posted image Midav z dragim bova izkoristila naslednjo soboto pa se odpeljala do Ljubljane, da v živo vidiva različne modele in malo stestirava.
Ste že kaj razmišljale kje bo spal dojenček prve mesece, ga boste takoj dale v posteljico? Meni so koški zelo simpatični, čeprav mi vsi pravijo, da so uporabni največ 4 mesece. Se mi zdi pa super, ker ga lahko nosiš po hiši.
Aja, pa v angel soundu uživamo, smo se kmalu navadili kaj morava poslušat, tako, da vsak večer pred spanjem preveriva kaj počne najino deteuser posted image

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.4.2008 10:57:39   
*ajetam*
v materinsko šolo se gre po 5ih mesecih ? meni je to super. midva bova šla po moje čimprej. da ne bo potem muka sedet tam in poslušat..
a to ko si v 5. mesecu ali ko je 5. mesec za tabo ??

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.4.2008 13:11:08   
lana34
Deževen pozdrav!
Afnica - hvala za informacije!Zaenkrat je še vse ok, me bo pa verjetno zvečer začelo malo stiskati pred jutrišnjo AC...
Sicer sem pa imela danes pregled pri g, sicer ni bilo moje, ker je že na dopustu, je bil pa drug zdravnik - zabaven, simpatičen - skratka - prijeten. Na hitro je pogledal naše dete na UZ, me malo potolažil pred posegom, zabičal, da moram potem počivat in izkoristit bolniško, potem sva še malo politike udarila, popljuvala državo in to je to...user posted image
Naslednji pregled imam 15.5., tako kmalu pa zato, da preverijo, če je po AC vse ok. Toliko za danes, sedaj se nekaj časa ne bom oglasila, ker me moj user posted image  zagotovo ne bo pustil do računalnika. Je bil zraven, ko so mi zabičali ležanje nekaj dni po posegu in zato si je vbil v glavo, da samo do WC - ja pa takoj nazaj...user posted image
Bodite lepo, uživajte, če bo kaj časa, pa naj katera stisne kako pest zame.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.4.2008 14:11:58   
freha
V katerem predelu trebuha pa čutite te metuljčke. Pa nasploh me zanima tiste ki imate AS v katerem delu trebuha se nahajajo naše štručke. Je to pod popkom ali nad dlakami, na sredini bolj levo, bolj desni? Me res zanima kje je moja. Uživajte s svojimi trebuščki, meni se že ful pozna, ga ne morem več not potegnat hi hi

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.4.2008 15:16:10   
*ajetam*
freha jaz mojega poslušam nad sramno kostjo in pod popkom. tam nekje. pa gre včasih bolj levo včasih bolj desno... skače sem in tja user posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.4.2008 17:15:17   
vianne
Ej danes je pa en zeeloo zanič dan glede počutja. Ne vem ali je vreme krivo ali je kaj drugega. Že cel dan me boli v spodnjem delu trebuha kot pred m. in v materničnem vratu me špikne kot, da bi me z iglo, da o glavobolu ne govorim. Upam, da to ni kakšen slab znak... na momente se mi zdi kot da tudi jaz čutim rahle premike in to nad dlakami. Morda sem zaradi bolečega spodnjega dela trebuha bolj dovzetna .... ne vem, se mi zdi prezgodaj saj je komaj 16 teden. Res pa da sem suha in nimam zaloge. Čutim pa kot nekakšne mehurje. Se mi pa zdi da se mi je danes trebuh (zopet govorim o spodnjem delu) enkrat prav rahlo napihnil in bolj otrdel za kakšnih par sekund in potem je vse skupaj popustilo.
Ne vem kaj naj si mislim. Danes itak cel dan več ali manj ležim in se pazim. Upam, da bo jutri boljše!!!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.4.2008 17:18:05   
vianne
lana34 drži se Po posegu veliko počivaj, misli pozitivno... pesti pa že močno stiskam zate!!!!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.4.2008 18:07:00   
vianne
No naj vam nekaj zaupam....  user posted image sem bila sedaj na WC-ju in sem naredila en veeeelik kupček dreka. Bolečina v spodnjem delu trebuha je tudi popustila (upam, da je bilo to to) in ne boste verjele tudi z glavobolom je neverjetno boljše. Tako, da mehurčki so bili verjetno povezani s prebavo.
Se pa čudim kaj me je tako močno tiščalo saj se trudim, da grem vsak dan če ne pa nujno vsak drugi dan na veliko potrebo in si pomagam z donatom ki ga spijem zjutraj na tešče mlačnega (2 deci).
Se sedaj v nosečnosti zeeelo trudim, da bi imela prebavo urejeno ker prej je bila pri meni bolj mizerija glede tega (1 x do 2 x na teden). Da ne govorim kakšna žalost me je prijela ko sem šla na dobust in je bila sprememba okolja in ne vem še vse česa....

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.4.2008 18:12:19   
stunfek
oj punce! evo mene...madonca zdaj me ni nič tu gor ko delam :(
no, po službi sem letela po laminat in ga nabavila...sem še skakala do banke, ker sem ga vzela na trajnik. nabavit sem morala še letvice pa eno peno. jutri ga pridejo položit.
v avto so mi ga naložili v Merkurju, ven in v hišo mi ga je pa zložil prijazen sosed. user posted image

moja dva sta se javila. ta mala, pravijo, da ful uživa. no, malo sem govorila z njo po telefonu in se mi zdi, da ni bilo prav, da sva govorile - brez potrebe rata malo domotožna oziroma mamicatožna :) rekla pa je, da je Indija lepa in da gre jutri na bazen, česar se ful veseli. malo sem jezna na mojega predragega, ker je delal do 9ih zvečer namesto, da bi malo prej zaključil vsaj te prve dni in bil več z njo. moški včasih nimajo nobenega filinga glede tega. mu moram poslat mail in ga malo okrcat lumpa! :)

no, jutri zvečer gresta že naprej v Vijayawado z nočnim vlakom. Vijayawada je v bistvu končni cilj, kjer ju pričakujejo dedek in babica in pa tete s sinovi (ja, same fante imajo tko, da so bili ful veseli, ko se je rodila naša punčara) :) prav čutim, da je malo utrujena in pa da pogreša crkljanje, objemčke, poljubčke...upam, da bo oči zdele zvečer fejst nadoknadil svojo odsotnost!

no, zdaj pa moram it psa ven peljat, ker če ne bo padla v pasjo depro user posted image
jutri bom delala kar od doma, saj mi bodo prišči polagat laminat in itak lahko vse delo postorim od doma. moja šefica je na dopustu, tako da mi ne more odobrit - si bom pa kar sama user posted image

se beremo še zvečer...

aja, jaz brcik še nič ne čutim ampak jaz sem šele 14 tednov in par dni noseča.

trebuh imam res velik...vsi pravijo, da se mi že ful vidi - veliko bolj kot v prvi nosečnosti. kar se tiče pridobivanja kil sem še vedno na +1.

afnica mala....ja, sem ful utrujena...zvečer zaspim kot ubita in ZELO ZELO težko vstanem. predvsem pa imam občutek, da mi ravno utrujenost povzroči glavobole.

< Sporočilo je popravil stunfek -- 29.4.2008 18:18:31 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.4.2008 19:23:35   
janja 27
ojla punce!

danes je pa bil res zamorejn dan...spet ta dež sej ne veš kaj bi sam s sabo, jaz sem se zjutraj odločila pa sem malo pospravljala po omarah ( dala ven poletno robo ) pa od tamale sem mal pobskala ter dala zimsko na stran pa zložila na kupec kar sem ji kupla za poleti in seveda ugotovila da imam vseh stvari prevečuser posted image user posted image  ma ni važno bomo pa manj prali..ma to je itak tko greš v trgovino in kaj vidiš pa kupiuš to in to...pol pa se nabere gora...dobr da moj pol ne vidi k bi dubu glavobol user posted image user posted image
jutri me pa čaka likanje uhhh imam tak kupc da ko ga pogledam me kar mine it k likalniku no hvala bogu imam parnega in mi vse vzame pol časa...

jaz mam tudi včasih k moram na veliko potrebo bolečine tam spodaj pol pa k grem pa je ok jaz grem ponavadi 2 krat na dan...to imam res urejeno kot se šika, razen po porodu sem imela velike probleme, k sem šla na wc po dveh dneh k sem pršla domov ( v bolnici ti itak dajo odvajalo ) sem htela rajš it še enkrat rodit kot tam bit, za zdej bom vedela imam že doma kupljeno odvajalo k ga lahko vzameš...

jutri zaključujemo apreilske preglede :

user posted image      Acjom    4.pr
                   user posted image      lana34    AC

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.4.2008 19:25:19   
janja 27
prehitro pritisnila potrdiuser posted image
lana držim pesti ti kr počivaj..se boš že ogalsila in nam povedala dobre novice, čeprav ne vem kolk dolgo čakaš rezultate...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.4.2008 19:30:29   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) MF 20.05.08 user posted image ; LJ; 31 let
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr. 16.05.08  user posted image   33 let
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 5.pr. 13.05.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 4.pr. 28.05.08 user posted image MB; 23 let 
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image ; user posted image  ; 30 let

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  4.pr. 27.05.08 user posted image   ; user posted image  ; 29 let  
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 6.pr  user posted image  ; user posted image ; Vipava ; 23 let
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image ) nas.pr. 07.05.08  user posted image 36 let
user posted image       janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 3.pr. 19.05.08 user posted imageuser posted imagePO; 30let

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 08.05.08 user posted image ; user posted image  ; 
          Trbovlje ; 29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image 23 let
user posted image      zvezda17 (1user posted image 1user posted imagenas.pr. 26.05.08 user posted image ; 
          Idrija ;  25 let

8.oktober
user posted image      Liza01(2user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 05.05.08 user posted image ;user posted image ; Mozirje 
        (user posted image  Nac ali user posted image  Ajda )  27 let

10.oktober
user posted image      valla (2user posted image 2user posted image3.pr. 15.05.08  user posted imageuser posted image   
           LJ ; 28 let
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) user posted image  ; user posted imageKR ;  27 let
user posted image       SAFIRA (2user posted image 1user posted imageuser posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja ); 23 let

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 5. pr 27.05.08 user posted image KP 29 let

14. oktober
user posted image      lana34 (1user posted image 1user posted image5.pr. 15.05.08 AC 30.04.08 user posted image  35 let

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image   Železniki 25 let
user posted image      M_mojca (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 6.pr.09.05.08  user posted image  ; user posted image  ; 23 let
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image )   user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

user posted image     Kaštrun (3user posted image 2user posted image3.pr. 16.05.08  user posted image  ; 27 let  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 3.pr. 14.05.08   user posted image  ; LJ ; 28 let
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image )  5.pr. 28.05.08  user posted image  ; user posted image  

Pivka;  31 let 
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) user posted image  obala  33 let

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr09.05.08 AC 07.05.08 user posted image  36 let 

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08  user posted image  LJ

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image?. pr 07.05.08  user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image )

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) ?. pr. 06.05.08  AC 15.05.08  user posted image ;LJ;37 let
user posted image      jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 22.05.08  user posted image  ;  user posted image ; 26 let
user posted image      jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  user posted image

user posted image      PikaB (1user posted image 1user posted imageLjubljana 
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) nasl.pr. 22.05.08  user posted image ; user posted image
MB; 29 let 
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 15.05.08 user posted image  ;Vransko; 35 let

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) nas.pr. 09.05.08  user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image )  user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image )

user posted image      sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) nasl.pr. 12.05.08 user posted image  ; user posted image  ; 25 let

se nam niso oglasle že lep čas: 

user posted image     aNcHuLiNkA  25 let
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   53   user posted image user posted image      

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.4.2008 22:29:51   
*ajetam*
joj si pridna  s seznamom!!! user posted image
jaz še lahko dodam da imam nasledni pregled to je šesti 5.6. in 3d uz imam 23.6. pa stara sem 22  za spol še ne vemo ampak bo skoraj ziher fantek user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
30.4.2008 7:48:36   
timnala
Heja user posted image !

Vidim, da je vceri tud vam bil dan kr neki.. prvo mi je na sihtu minevalo tk pocasi..ni neke guzve in enostavno ne ves vec, kaj bi pocel..groza..pa komaj enih par nas je na sihtu user posted image  dans sm pa tud zvedla, da skor vsi gredo ze ob 2h domov, jst pa do 4h user posted image

Pol se mi je pa se racunalnik sesul doma.. bljak in sem bla cel dan pred njim in rihtala zadevo..pa se ni v redu - neki fiksirala zadeve, pol sem kar cez prejsnje vindowse nalozla nove pa spet neki virusi nagajajo in mam dans namen komplet vse formatirat in na novo nalozit..v glavnem cas mi je sel v maloro pa se nardila nisem nic..

Vidim pa, da se menite glede prebave in bolecin, od nedelje naprej se men tudi dogaja, da me ful neki sraufa pa cutim pikanje in bolecine v spodnjem delu trebuha, cist spodaj nad sramno kostjo..sploh, ko se pripognem..pa napenja me skoz user posted image  Drugace mela vedno prebavo urihtano, tudi zdaj med nosecnostjo in tudi do 3x na wc ni bil noben problem, sam bolj kot prebava me skrbijo tiste bolecine in pikanje spodaj..mal me prosim pomirite, da je to cist normalno..

Dans me se pa neki hoce glava bolet.. ampak mislim odmislit vse skupi, ker je zvecer kresovanjeeeeeeeeeeee..juhuhu user posted image user posted image user posted image  in pr nas je fest kolkr hoces..sploh v kampu Menina en kolega vsako leto pripravi in se zbere mladina in starina iz cele Savinjske.. pa moja sestrica ima dans 20. rojstni dan user posted image

Lana34 tudi jaz drzim pesti zate pa da bo z user posted image  vse OK!

Stunfek lepo, da se zamotis, medtem ko nimas svojih dveh doma in da mala uziva na potovanju user posted image

Ostalim pa zelim lep dan in lepe praznike user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
30.4.2008 8:35:16   
Dajadada
Stunfek, bo kar dolga brez male in user posted image , ampak vidim, da si si najdla delo, ki te bo zamotilo in ti krajšalo čas. Bravo punca.

Brcike,
sem tudi jaz začela počasi čutit, najprej nsiem bila zihr, čeprav sem že drugič user posted image , zdaj pa vem, da je to to. Ampak niso prav pogoste...jih čutim samo proti večeru, ko se sprostim, zleknem pred TV.

Materinska je v Ljubljani po 7. mesecu. Vsaj tako priporočajo, greš pa lahko tudi prej.
Mene pa zanima, če moramo tiste, ki smo drugič nosečke spet itiuser posted image Pa očka, a mora spet dobit potrdilo, da je lahko pri porodu, ali velja ta prvo?

Janja27, kdaj začneš likatuser posted image

Lana34, držimo pestke, ti kar lepo počivaj, pa bo vse o.k.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
30.4.2008 8:43:27   
levinjaa
Timnala, tisto špikanje je verjetno raztegovanje maternice in vezi.

Za prebavo pa tako: tudi moja je postala grozno počasna. Pol sem pa prebrala na vem a tukaj na forumu ali kje drugje, da moraš večerjati mislije, ki jih za eno uro namočiš v jogurt (jaz dodam še med, da je bolj dobro). Zato, da se misliji napojijo in ne vlečejo več vode nase iz črevesja. Meni to super uredi prebavo. Nobenega zaprtja več.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
30.4.2008 10:09:50   
Acjom1
Meni je ginekologinja predlagala še, da si k mislijem dodam laneno seme, eno žlico na dan. In res pomaga. user posted image

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.