stunfek
|
oj punce! evo mene...madonca zdaj me ni nič tu gor ko delam :( no, po službi sem letela po laminat in ga nabavila...sem še skakala do banke, ker sem ga vzela na trajnik. nabavit sem morala še letvice pa eno peno. jutri ga pridejo položit. v avto so mi ga naložili v Merkurju, ven in v hišo mi ga je pa zložil prijazen sosed. moja dva sta se javila. ta mala, pravijo, da ful uživa. no, malo sem govorila z njo po telefonu in se mi zdi, da ni bilo prav, da sva govorile - brez potrebe rata malo domotožna oziroma mamicatožna :) rekla pa je, da je Indija lepa in da gre jutri na bazen, česar se ful veseli. malo sem jezna na mojega predragega, ker je delal do 9ih zvečer namesto, da bi malo prej zaključil vsaj te prve dni in bil več z njo. moški včasih nimajo nobenega filinga glede tega. mu moram poslat mail in ga malo okrcat lumpa! :) no, jutri zvečer gresta že naprej v Vijayawado z nočnim vlakom. Vijayawada je v bistvu končni cilj, kjer ju pričakujejo dedek in babica in pa tete s sinovi (ja, same fante imajo tko, da so bili ful veseli, ko se je rodila naša punčara) :) prav čutim, da je malo utrujena in pa da pogreša crkljanje, objemčke, poljubčke...upam, da bo oči zdele zvečer fejst nadoknadil svojo odsotnost! no, zdaj pa moram it psa ven peljat, ker če ne bo padla v pasjo depro jutri bom delala kar od doma, saj mi bodo prišči polagat laminat in itak lahko vse delo postorim od doma. moja šefica je na dopustu, tako da mi ne more odobrit - si bom pa kar sama se beremo še zvečer... aja, jaz brcik še nič ne čutim ampak jaz sem šele 14 tednov in par dni noseča. trebuh imam res velik...vsi pravijo, da se mi že ful vidi - veliko bolj kot v prvi nosečnosti. kar se tiče pridobivanja kil sem še vedno na +1. afnica mala....ja, sem ful utrujena...zvečer zaspim kot ubita in ZELO ZELO težko vstanem. predvsem pa imam občutek, da mi ravno utrujenost povzroči glavobole.
< Sporočilo je popravil stunfek -- 29.4.2008 18:18:31 >