|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
30.4.2008 10:23:29   
vianne
Jaz se bom spet malo vrnila k brcikam. Včeraj zvečer z mojim sproščena leživa na kavču in gledava Dr. Housa.... sama sem bila lepo raztegnjena ko naeenkrat začutim kot nekakšne mehurčke nad dlakami. Dam roko na omenjeno mesto in sem prav začutila premik. Moj ves začuden in položi roko še on in je tudi on začutil.... a mislite, da je to to.... ker bil je pa lep občutek. Moj cel raznežen takoj glavo k trebuhu in mu nežno pravi: pojdi spat .... joj bil je tak lepo srečen trenutek.
Joj punce a ni lepo!!!!

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   [Brisano sporočilo]
30.4.2008 10:44:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Acjom1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
30.4.2008 10:51:42   
billa
Lana34, tudi jaz držim pesti in ti želim, da bi dobro opravila.
Vianne, midve imava pa isti dan PDP, tako, da upam, da bom tudi jaz kmalu začutila brcike. Tako kot si opisala, pomojem ni dvoma, da gre za prve brcike. Čeprav, če se ne motim si nekje napisala, da si prava suhica, tako, da bom vrjetno jaz mogla še malo počakat saj nisem ravno suhecuser posted image
Jaz začnem z materinsko prvo sredo v maju in sem jo sigurno potrebana, saj bo to moje prvo dete in bom vsekakor rabila kakšen nasvet, tako, da se že veselim. Mi je pa smotano, da je materinska, kar med delovnim časom. Kako potem ta izostanek opravičite pri delodajalcih?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
30.4.2008 10:58:47   
stunfek
Kam se pa sploh gre na materinsko? ene ste celo neko povabilo dobile, če se ne motim. jaz pojma nimam kam sploh it oziroma kdaj in to. očitno moram sama to nekako "naumit"?!?

kje boste pa rodile?

meni polagajo laminat. prej je ful ropotalo, k je malo brusil tla. je že kar nekaj položenega in izgleda prav lepo :)

bom pa morala precej pucat pol...mah, saj imam 4 dni časa...počasi se daleč pride :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
30.4.2008 11:22:37   
jolly123
Jaz moram pa potrkat ampak imam hvala bogu super prebavo odkar sem noseča. Prej so bli nonstop problemi zdaj pa lepo zjutraj takoj vsak dan. Pomoje pomaga, da sem doma in imam nek ustaljen urnik prehrane.

Stunfek rodila bom jaz kar v Kranju, ker imam dve minuti do tam. Pa še epiduralno lahko dobim kadarkoli, če me bo kaj prijelo user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
30.4.2008 11:23:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
30.4.2008 11:35:32   
billa
Valla, jaz sem iz Kopra. Materinsko imajo v našem zdravstvenem domu in na žalost samo zjutraj. Začne ob 8h, traja pa 2 šolski uri.
Stunfek, jaz bom kar v izolski bolnici rodila. Imam 5 min do tam, tako, da se mi zdi najboljša varjanta. Pa še moj ginekolog dela tam, kar je velika prednost.
A ve še spite na trebuhu? Jaz se občasno ponoči prebudim in se najdem na trebuhu, pa me zaenkrat nič ne moti. je pa tudi res, da smo pred dobrim mesecem zamenjali jogi in je ta zelo prilagodljiv in mehek, tako, da se mi zdi, da se trebušček kar pogrezne vanj.

Neposredna povezava do sporočila: 2457
30.4.2008 11:42:59   
janja 27
ojla
se spravljam likat pa sem danes bolj lena, ma bom, likalno sem si že prinesla v dnevno tko da.....lotit se je trebauser posted image user posted image
jaz tud ne vem če bom hodila na materinsko pr nas bo v avgustu in septembru...bom videla kako bo počutje..
pa itak je verjetno eno in isto...
jaz bom rodila v postojni imam 5 minut do tam pa moj g itak tam dela tko da sva se že zmenila da pridem k bo dežuren edino če me kaj ne preseneti prejuser posted image ..itak pol na koncu hodim na preglede kr k njemu v porodnišnico...bom pa brez epriduralne....če bo šlo tko hitro kot pr manci ( 3 ure) pol sploh ni panike..pa še babca mi je rekla gre pr drugem hitrejš...upam da res....
mi imamo tudi danes kresovanje na vasi se zberemo skoraj vsi..imamo en tak vaški piknik...upam edino da ne bomo zmrznili k je tko mraz, glede dežja ni panike k mamo velik šotor...
jutri pa ma mami rojstni dan...tko da še en piknik...sicer pravjo da bo dež ma upamo na ga ne bo...
zdej pa se res odpravljam k likalniku...user posted image  dajadada a bove skupi začele....user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2458
30.4.2008 11:46:47   
janja 27
jaz ne morem več spat na trebuhu pa tko bi rada....tko da sem sedaj na boku  si bom mogla dat med noge kmalu tud blazino jaz sem pr Manci veliko tko prespala..se pa spomnim prvo noč po porodu k so jo odpeljali sem se zleknila na trebuh...užitek sto na uro k to je moj najljubši položaj...saj za zaspat k potem se itak non stop vrtim...vsaj tko moj pravi...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
30.4.2008 12:17:43   
*ajetam*
jaz se velikokrat zvečer uležem na trbuh a čutim da mi ni prijetno in se kmalu obrnem na bok. sem ravno včeraj rekla mojmu da bova mogla kmalu po blazino za spanje

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
30.4.2008 12:17:57   
stunfek
jaz tudi za enkrat še spim na trebuhu - vsaj na zečetku - potem pa na boku. malo čutim trebuščka, ko spim na trebuhu ampak me še nič šreveč ne moti tko, da dokler bom lahko bom :)

Jaz pa se odločam med Lj in CE. Do obeh imam približno isto. No, možek pravi, da je za Lj, ker njegove poti vedno gravitirajo tja (še tukaj hoče bit komot user posted image ) tko, da bo konec koncev res najbrž padla Ljubljana. Mi bo pa vse novo, saj sem prvič rodila v Indiji in imela res lepo izkušnjo predvsem zaradi fenomenalne poporodne oskrbe, ki pa tukaj ni ravno blesteča, kot slišim. Tko, da bom isto nervozna kot kakšna prvorodnica user posted image . Upam, da bo izkušnja ponovno lepa :)

fanta, ki polagata sta šla na malico. imata še približno eno tretjino, potem pa še letvice in neke zaključke. skratka danes do fertik! Juhu...lepo izgleda :)

jutri pričakujem že prve obiske (sestra z otroci) - sem jih povabila na indijsko kosilo, ki ga otroci obožujejo - piščančji curry z indijskimi kruhki (čapatiji). bom pa šla danes še v nabavko za tisti filc, ki se ga pritrdi pod stole in mizo. moram najti takega, ki se pribije, ker un k se nalima vedno dol pade in je totalen mess.

no, tko, malo sem se razpisala. pogrešam moja dva, priznam, ker se danes nismo nič slišali. moram pa se zadržat in ga ne preveč klicat, ker je drago k žafran. ko bi imela skrivno kamero in lahko mojo pupiko malo opazovala kako ji gre...

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
30.4.2008 12:20:01   
stunfek
jaz bi tudi rada nabavila blazino za spanje...kje pa se jo sploh dobi?

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
30.4.2008 12:27:55   
vianne
Valla tudi jaz sem imela prej takoj mastne lase. Sem jih prala na 2-3 dni sedaj pa si jih enkrat na teden. Sem si jih umila v soboto in danes je sreda in so še vedno čisti.

billa ja, jaz sem zelo suha (45 kg). Res, da sem tudi bolj majhna vendar suhica. Se do sedaj v nosečnosti tudi nisem še nič zredila. Morda kakšne pol kilce vendar nihanja so vedno.
Položaj spanja na trebuhu je bil do predkratkim moj najljubši vendar ne spim več tako. Sem imela kar nekaj neprespanih noči ker se nisem mogla navadniti na bočni položaj... sedaj pa je boljše!

stunfek jaz bom rodila v Postojni ki mi je tudi najbližje ene 20 minut vožnje po predpisih. Ko bo čas pa vprašanje kako se bomo držali predpisov user posted image

Jaz bom obiskala materinsko šolo tu v Postojni in sicer avgusta in septembra. Takrat bom že na dopustu. Vendar pri nas je v popoldanskih urah.

Jaz pa sem zadnjič zasledila nekaj o porodu u ultivo. A katera kaj več ve o tem? Nisem ravno navdušena za epiduralno.... Je pa  na temle linku http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787
ena opisala njen porod z ultivo im meni se zdi kar O.K.. Res, da se je potrebno še dodatno pozanimat. Ko bo čas bom vprašala mojega g. kaj misli o tem. Bom poročala vendar ne še tako hitro ... kje je še oktober.

< Sporočilo je popravil vianne -- 30.4.2008 12:30:09 >

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
30.4.2008 12:34:56   
jana84
živjo!
Se javljam po dolgem času...ni kaj prazniki in dopusti...
Samo na hitro javim, kako je bilo na pregledu včeraj: UZ mi ni delala, me je samo pregledala - sem popolnoma zaprta (mislim, da v tem času tudi moram bit, kaj ne?!). Poslušali smo tudi srček od našega user posted image  in ga je blo tako lepo slišat...Prav zanimivo user posted image ... Naslednji pregled imam 26.5., to bo že 6. pregled če se ne motim?

Drugače je pa vse lepo in prav. Ker mi ni delala UZ tudi ni pogledala kako leži posteljica, sam je rekla, da itak je še zgodaj, da bi se dvignila, tako da se moram še malo čuvati.
Škoda, ker bi zelo rada hodila na telovadbo za nosečnice, ki jo organizirajo v ZD na fizioterapiji, pa je G rekla, da zaenkrat še ne, ker ne vemo kako se bo posteljica obrnila in da ne bomo naredili več škode kot koristi.
Sem jo vprašala še kako je glede morja, je rekla, sploh ni nobenega problema, plavanje itak koristi. Razen v bazenih raje ne, predvsem ker pride voda pretopla. Sicer mislim, da v navadnih bazenih (ne jacuzzijih), pride voda okrog 27-28 stopinj...Bomo videli kakšno bo vreme takrat in če bo morje že kaj toplo-bolj slabo kaže user posted image ...

Drugače pa si bom kakšen drug dan vzela kaj časa in prebrala vse kar ste napisale v teh dneh, ko me ni blo na forumu...

Aha, PDP je za enkrat isti...Sam sem pa noseča več, no približno tako kot bi morala biti. Danes sem noseča že 17t in3d...
Pa še za gibe dojenčka je rekla, da bi lahko v 14 dneh že čutila kakšno brco...Tako, da prav čakam...Seveda tudi naš bodoči očka user posted image

lepo se imejte čez praznike...
papa

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
30.4.2008 12:38:42   
vianne
A je to takšna blazina kot je predstavljena na spodnjem linku? Piše da je primerna tudi za spanje na boku....
Se mi pa zdi dober pripomoček za dojenje. Kaj si ve mislite?

http://www.blazina.com/index.html

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
30.4.2008 12:39:00   
*ajetam*
mislim da sem jih enkrat videla celo da jih v hoferju ali lidlu ali eni taki trgovini prodajajo. je bilo v katalogu. drugače pa ne vem. mogoče kakšna pikapolonica ali baby center. ne vem. se morem še pozanimat...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
30.4.2008 12:40:48   
*ajetam*
to je to ja!
baje se s tem spi superrr dobro user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
30.4.2008 12:44:12   
*ajetam*
uf sam sem lih ceno pogledala. čiiist predraga je. za tak kos blaga . fej!
jest si jo bom sama sešila  in me po moje niti 10€ ne bo prišlo

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
30.4.2008 12:49:13   
vianne
Ja res je draga... verjetno se jo da dobiti kje tudi bolj poceni. Sem pripopala link samo za info če je to to kar mislim.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
30.4.2008 12:56:51   
*ajetam*
jaja to je to. ma ja upam da se kje dobi ceneje. je treba pogledat če jo v hoferju ali lidlu še prodajajo...
saj za enkrat še ni krize a jo bomo kmlau potrebovale.. saj lahko imaš tudi pouštre vse okoli sebe a se verjetno izmikajo. jaz kar verjamem nosečkam ko so rekle da so s tem spale 200% bolje

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
30.4.2008 13:05:50   
sarcy21
Jaz sem jo ravno v leclerku vidla v reklami stane pa 15,99 oz s kartico (k dobiš neki gor) stane 12.31

user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
30.4.2008 13:09:13   
jolly123
Točno take blazine majo v Dipotu sem jih danes vidla cena enih je bila okrog 11 €. bilo je več vrst, nisem se toliko poglabljala v to, sem samo na hitrico pogledala.

Ultiva o tem se pa tudi jaz premišljevala, epiduralna me ne mika, pa sploh ne vem zakaj. Ultiva se mi zdi pa kar dobra alternativa.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
30.4.2008 13:09:59   
*ajetam*
o super!!!
samo tale mi zgleda malo manjša . ali se samo meni zdi ??

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
30.4.2008 13:10:21   
sarcy21
Jolly a ti si bila v Kranju v Dipotu? Si pogledala kej plenice? Tam imajo tiste z motivi, pa me zanima če je še ista cena 3 evre?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
30.4.2008 13:16:08   
jolly123
sarcy to pa ne vem, nisem pogledala, sem šla samo mimo toliko da sem videla da jih imajo. Kašna je pa cena pa res ne bi vedela. 

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.