![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 25.4.2008 15:34:01
|
|
|
|
stunfek
|
punce drage hvala vam za prijazne besede! :) še malo, pa grem po ta malo v vrtcec (bog ne daj, da prekmalu pridem, je prec huda). v vrtec sva odnesli njeno najljubše pecivo in jagodni sok, da so se s prijateljčki malo posladkali in poslovili. jaz sem ji napisala 10 kartic in jih dala vsako v pisemsko ovojnico skupaj s kakšno sladkarijo, da ji bo oči bral pozdrave od mene vsake 4 dni :) prijazna poštarca na pošti mi je prodala znamke za en cent in pa poštemšljala mi je kartice, da bo zgledalo čisto avtentično, kot da so res prišle po pošti. Tudi otroci z vrtca so ji pripravili presenečenje in sicer risbice in skupinsko fotko, ki jo bo prav tako dobila po "pošti" ko bo že v Indiji. A niso face! :) Slabosti me danes drugi dan pustijo pr miru ampak kakor vas berem lahko bruhanje čaka za katerimkoli voglom in nas preseneti :) Vse želim lep vikend!
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 25.4.2008 16:45:13
|
|
|
|
rendi
|
Pozdrav vsem , evo mene iz pregleda in je vse v najlepšem redu. Spola nismo mogli še videt, ker je bil iz strani....sicer pa je še čas da to izvemo. naslednji 5. pregled imam 27.5. Sicer ostajam doma na bolniški, ker mi je komisila odobrila do 18.7. tako da lahko uživam v nosečnosti doma kot zdrava nosečka.... Še ostale podatke za na seznamček, 29 let in doma iz Kopra (kaj edina iz obale?) Uživajte v vikendu.... papa
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 25.4.2008 17:52:33
|
|
|
|
stunfek
|
Sicer ostajam doma na bolniški, ker mi je komisila odobrila do 18.7. tako da lahko uživam v nosečnosti doma kot zdrava nosečka.... zdrave nosečke naj ne bi bile doma tko, da ni mogoče treba ravno obveščati javnost :) kako si zdrava, ene reve pa bi načeloma morale biti jim pa kommisija ne odobri. nič slabega mišljeno, da ne bo kake zamere!
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 25.4.2008 19:57:10
|
|
|
|
sončnica24
|
Dober večer da se še poslovim od vas, ima moj dopust pa boma sobo rihtala tako da po vsej verjetnosti ne bo časa za RR ker bo preveč dela tako da vam želim lepe praznike in da bi jih preživele čim lepše s svojimi dragimi in , jaz pa se vam oglasim spet po prvomajskih praznikih. Lepo se mejte Pa pa
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 0:17:03
|
|
|
|
sarcy21
|
Dober večer jaz pa lih še malo tipkam po tipkovnici pa se mal javlam Smo bli pa dons mal v shopingu sm si kupila nekaj malo daljših majčk pa seveda takih kjer se bo buši lepo videl. Sedaj pa sem naredila še tisti napis PRIDEM OKTOBRA pa ga bom potem nalikala gor komi čakam da bom mela majčke oblečene. Zdej pa še študeram kakšne naj še naredim, ma še katera kakšno idejo.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 9:34:14
|
|
|
|
vianne
|
Dobro jutro! Danes bo pa lep sončen dan . Sem vas prišla samo pozdraviti in vam zaželeti miren, brezskrben s soncen obsijan dan!!! Trenutno si na računalniku vrtim ta nov komad od Čukov - UUUU. Se mi kar dopade. Evo vam dam še link če si ga bo še katera želela zavrteti http://www.slovid.com/cuki+uuu/11260/video No sedaj pa grem malo pospraviti pa bo tik tak čas za kosilo ... potem pa se grem malo martinčkat na sonce.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 9:37:59
|
|
|
|
rendi
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Sicer ostajam doma na bolniški, ker mi je komisila odobrila do 18.7. tako da lahko uživam v nosečnosti doma kot zdrava nosečka.... zdrave nosečke naj ne bi bile doma tko, da ni mogoče treba ravno obveščati javnost :) kako si zdrava, ene reve pa bi načeloma morale biti jim pa kommisija ne odobri. nič slabega mišljeno, da ne bo kake zamere! Nisem mislila v sabem smislu, ampak v dobrem zame. Da je vse ok! Žal mi je za ostale, ki vem da ne dobijo odločbe in mi je tudi moj ginikolog to povedal da sem edina ki sme dobila za tako dol termin....cer pa je razlog v tem da em bila v 1 mesecu 2x v bolnici, kar mislim da jih ni dosti imelo tao izkušnjo. Brez zamere! lp
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 11:24:40
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla..mene pa dolg časa ni bilo tuki ... mal se mi ne ljubi sicer pa sem večino zdoma čeprav sem na bolniški ... ma ste se pa kar razpisale ... pa kako se sekirate za to hrano ..pršut, regrat pa ..... ma haloo ne razumem ... v prvi sem se tko pazila glede hrane pa je šlo vse po zlu zdaj ko sem v drugo pa ne pazim nič ... ne bom se sekirala za prazen nič ... mislim da vse malo preveč beremo o tem in druge poslušamo ... je kar preveč pretiravanja glede tega .... saj če naredimo črto na koncu a lahko od koga sploh živiš ?? to škodi,ono škodi tukaj dobiš toxo ,tam dobiš raka ne vem kje .... ne vem no ... pa brez zamere ... mejte se fajn v tako lepem vremenu kot je ...... in božajte svoje bušije do oktobra
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 11:31:45
|
|
|
|
Acjom1
|
Ah, če bi na vse pazile, kar kje prebereš, potem res ne bi smele nič jest. Pač malo se odločiš, kaj so tiste stvari, ki so res pomembne, ostalo pa vsega po malo. Tako jaz delam. Kar se tiče toksoplazme se kar držim, operem sadje in zellenjavo (čeprav se sprašujem, če voda res spere dol en mikroorganizem ), pa ne jem surovega mesa (enrkat sem se pregrešila s pršutom ). Drugače se je pa moje počutje kar dvignilo zadnje dni. Kar nenkrat so se slabosti čisto končale, ni več tistega okusa v ustih, pa še sonče se je pojavil. Z mojim bova danes pridno delala (on za službo, jaz za faks), jutri pa greva v arboretum. Komaj čakam, baje da bo zelo lep dan.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 11:52:02
|
|
|
|
B.M.
|
Pozdravček Se strinjam s tem pretiravanjem da moramo paziti na vse kar damo v usta...malo je že prav ampak vse v mejah normale... Najbolj pomembno je to da v nosečnosti uživamo in se veliko smejimo tako bo tudi vse ostalo v najlepšem redu pa še naše pikice se bodo dobro počutile dokler ne prijokajo na ta svet...zato res BOŽAJTE SE VELIKO PO TREBUŠČKIH
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 12:44:47
|
|
|
|
Acjom1
|
Punce, a že kaj čutite svoje ? Jaz sem zdaj nekaj začutla v trebuhu in sem šla takoj z AS poslušat in je bejbi točno tam, tako da mislim, da je bilo to to. Bil je pa tak nek čuden, čisto nežen občutek, da se je nekaj notri premaknilo.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 13:14:20
|
|
|
|
janja 27
|
ojla danes je res lep dan...lih kuham kosilo danes imamo svinjske zrezke in široke rezance!!!ž meni je uspelo včeraj vse pospravit pa še skoraj sama sem bila tko da sem bila prov pridna in izmučena zvečer tko da vas nisem niti prišla pogledat..ste se razpisale včeraj.....nisem nit dodala popravljenega seznamčka ga bom jutri zvečer ker sanes smo povabljeni na večerjo k stricu pa še eno malo torto je kupil za tamalo naša full rada piha svečke..da se bomo mmalo nasmejali... jaz tudi čutim našo pikico k se veselo obrača tudi če bolj "trdo# pobožam po trebučku vem kje ima glavico...jaz pa še vedno čakam na as ne vem če mi bo usojeno da ga dobim.....nečem preveč težit....al pa bom.... glede toxse se tud jaz mnenja da se o tem preveč razglablja in piše in ne vem še kaj vse..jaz jem vsega po malem kar mi zapaše....sicer pa smo o tej temi že razglabljale ne vem zakaj se vedno ponavlja..punce se preveč sekirate.... potem je lahko tu en in sto problem kaj jest in kaj ne.... tudi po porodu jaz sem svinjsko takoj jedla pa tamali ni bilo nič in po enem mesecu sem jedla jabolka in solato..pa tud pr tamali nisem nič koplicirala mi smo začeli s frtukal sokci pri 4 mesecih in pol pri osmih mi je že vse jedla tud pršut je probala in sedaj nimam nobenih problemov vse rada papca kar damo na mizo za kosilo.. jaz grem tud danes popoldan na sonček ker sem včeraj preveč garala imam danes popoldan poležavanje na sončku.... lepe pozdravčke in uživajete na sončku.... Janja
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2008 13:35:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 19:49:34
|
|
|
|
stunfek
|
ojla punce! no, mi smo bili po zadnjih nakupih, jutri bomo pa pokali. bila sem v Supernovi na Rudniku in nisem mogla verjeti, ko sem ugledala eno srečko nosečko visoko nosečo s cigaretom v ustih...jao jao. jaz sem pa toxo že prebolela ampak vseeno sem črtala določene vrste hrane - a la pršut, svež sir in mehko kuhana jajca. ostalo počnem enako kot prej - npr. enako intenzivno umivam sadje in zelenjavo. pa seveda alkoholu sem se čisto odpovedala - ne zaupam niti kozarčku rujnega :) mislim, da ne more naredit nič dobrega torej me ne zanima. danes zjutraj me je spet grabilo na bruhat in cel dan se spet počutim čudno v želodcu - morda pa še nisem čisto ven iz ta "bruh" obdobja :) Uau, v ponedeljek grem v službo, še prej pa zjutraj na Brnik peljem moja dva sončka. Saj ne morem verjet.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 26.4.2008 20:29:03
|
|
|
|
timnala
|
Heja! Vidim, da je debata spet glede toxe.. Mene tud mal skrbi tole, ampak se prepricujem, da ne smem met to skoz v mislih, ker bom se prej priklicala vse skupi.. ne jem pa prsuta, mehkih sirov, tezim s pranjem zelenjave in sadja..ampak men se to zdi prav, da si odgovoren do otrocka Mal sem se sekirala zaradi najine ,ampak kolkr sem brala, se nimam kej bat, ker jo imava samo notr (ziviva v bloku) in toxe res nima kje staknit - meso pa jih tak prekuham pa je konzerve in brikete.. Aja pa po drugi strani tud razmisljam, ce se prej nisem okuzila 27 let, ko nisem nic pazila, ma bo tud moralo zdrzat se do oktobra Drgac pa Stunfek kr nic ti ne zavidam, da bos sama..sej mogoce par dni se pase kdaj, ampak mesec..huh..drzi se! Drgac pa se neki, jutr bom vidla nasga ..juhuhu.. bo moj prnesu domov ultrazvok (je veterinar) in bodo tud moji starsi pa brat in sestra lahk vidli nasga pikija pa glede na to, da se nic ne cutim, se bom malce pomirila, ko bom videla da miga in je vse ok! Vam pa zelim en lep soncen dan.. pa velik smeha!
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.4.2008 8:32:37
|
|
|
|
Dajadada
|
ja pa po drugi strani tud razmisljam, ce se prej nisem okuzila 27 let, ko nisem nic pazila, ma bo tud moralo zdrzat se do oktobra Enako jaz razmišljam. Pa to ne pomeni, da nič ne pazim. Pazim toliko kot pazim vedno, ne samo zdaj, ko sem noseča. Zdaj edino pojem manj suhomesnatih izdelkov, ampak pršut pa vseeno pade sem pa tja, predvsem na pizzi (pa sej tam je mal popečen, a ne ). Tudi v prvi nosečnosti in ko sem dojila sem pazila edino toliko, da sem jedla čim bolj zdravo hrano, itak vidiš kaj ti paše, kaj ne, kaj npr. napenja tebe in tamaučka. Eni so bolj občutljivi, drugo manj, tako da najbolje ve vsaka zase. Sem pa proti črtanju z jedilnika določenih stvari, ki si jih npr. prej jedla. O.k. ne rečem, da mal zmanjšaš, pa ne poješ glih cele sklede solate prvi dan ko prideš s porodnišnice, ampak par listkov zraven kosila, pa zihr ne škodi. In spet poudarjam, da smo si ful različne in mora vsaka probat kaj njej paše. Ni se pa dobor zanašati na razne knjige, revije, patronažke, ker itak ne pišejo in ne govorijo istega...če si že strokvnjaki niso enotni, kako nja bomo potem me . Uživajte sončno nedeljo in božajte bušije in tavelike sončke. Pa, pa.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.4.2008 9:00:37
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro vsem. No kar se tiče tokse sem že povedala svoje mnenje, jaz osebno mesa ne jem tako da se tukaj nisem imela čemu odpovedati. zelenjavo in sadje pa seveda operem pa saj to sem že prej delala, razne sire itd pa jem še vedno. Ok mogoče bi razmislila, če bi ga delala v domači proizvodnji, tako pa ko je kupljen v trgovini dvomim ampak res dvomim da se lahko okužim. Sicer pa v 27 letih in ves ta čas živim z mački in imamo domači vrt in še cel kup drugih živali pa ni bilo nič....
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.4.2008 10:10:44
|
|
|
|
corti
|
Pozdravljene! Da se vam malo javim! Kar se tokse tiče...jaz jem isto kot prej....že prej nisem jedla nevem kako veliko mesa, zelenjavo in sadje pa vedn operem preden dam v usta! Je pa res, da se izogibam majonezi! Pri nas imamo res lepo vreme in popoldne gremo k mojemu nečaku, ima bermo! In ne morem vrjeti...imajo jo šele ob treh popoldne! Jutri pa grem v Kamnik...moj pelje avto popravit in dobiva nadomestni avto(je imel nesrečo...se mu je nekdo zaletu),tako da ravno zdaj med prazniki, ko ima dopust...ne moreva nikamor! 5.5. pa tko začnem delat...in je konec s počivanjem...upam, da mi bo uspelo...po komisijinih besedah sem sposobna za delo! Ja tko je...ene pač dobijo bolniško z lahkoto...ene pa smo po besedah ginekologinje nesposobne za delat...po besedah komisije pa sposobne! Mah sej bo....po eni strani, če bo vse v redu sem kar vesela da grem...bo vsaj čas hitreje minil! To, da kadi, mi je zelo grdo....vendar sem videla še huji primer... se ga je napila, da je komaj hodila! Res takrat pa bi tej osebi marsikaj povedala....ampak se je pa bolje obrniti okoli in se narediti da niič ne vidiš! Če pa bi jo poznala...pa ji sigurno ne uide cela gora besed! Danes pa zadnji antibiotik pojem....upam, da bo potem bolje s slabostmi in da sem odgnala bakterijo! Pregled imam itak šele 27.5.! Imam pa eno vprašanje, mogoče katera ve..kje bi dobila daljšo jopico,er mislim da je za budno zdaj že prevroče....za v službo pa bom morala nekaj oblečti?? Vglavnem lep sončen dan še naprej...pa se tipkamo!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.4.2008 11:13:01
|
|
|
|
janja 27
|
ojla se vam malo oglašam ker lih kuham nedeljsko kosilo za celo družino, danes nas bo 9..uh.. corti žal mi je glede tvoje bolniške in da moraš nazaj v službo sploh si ne predstavljam da se to meni zgodi....ćeprav bi me verjetno pol šef premaknil kam drugam...mogoče pa se lahko dogovoriš s svojo g da greš delat dva dni al pa izkoristiš vsak mesec dan dopusta in potem ti ona piše bolniško pa da zopet predlog na komisijo.... glede jakne pa probaj it kaj v kranj pogledat zihr boš kaj tam najdla ker ne vem če boš v tvojem kraju kaj dobila...sicer sem si jaz kupila eno številko večjo jakno že pri manciin sem full zadovoljna....je pa res da mij e sedaj supeca k mam dost cunj doma da mi ni treba tekati po trgovinah...mi je že moj reku k nosim uniformo v šihtu da mi je poklonjenih 10 let življenja k zmeraj komplicirma kaj oblečt jutri po seznamčku nima nobena pregleda....želim vam lepo popoldan tudi mi bomo šli po kosilu kaj pohajat...
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.4.2008 11:18:13
|
|
|
|
janja 27
|
popravljen seznamček : 1.oktober Petrca* (3 3 ) MF 20.05.08 ; LJ; 31 let sonček75 (5 1 ) 3.pr. 16.05.08 33 let catalina (? ? ) Erička (1 1 ) nineva (3 2 ) 5.pr. 13.05.08 2.oktober blanka1 (2 ? ) 4.pr. 28.05.08 ; MB; 23 let levinjaa (2 2 ) 2. pr. 05.05.08 ; ; 30 let 5. oktober tanja29 (1 1 ) 4.pr. 27.05.08 ; ; 29 let ( - Andraž ali Aljaž : - Manca ali Hana ) 6.oktober jana_k (2 1 ) 5.pr 29.04.08 ; ; Vipava ; 23 let freja (3 1 ) 2 nataša3112 (3 1 ) nas.pr. 07.05.08 36 let janja 27 (5 2 ) 3.pr. 19.05.08 ; ; PO; 30let 7.oktober Veki_222 (1 1 ) 3.pr. 08.05.08 ; ; Trbovlje ; 29 let Acjom (2 1 ) 4.pr. 30.04.08 23 let zvezda17 (1 1 ) nas.pr. 26.05.08 ; Idrija ; 25 let 8.oktober Liza01(2 2 ) 9.oktober Lambda (1 1 ) Hans (5 1 ) timnala (1 1 ) 3.pr. 05.05.08 ; ; Mozirje ( Nac ali Ajda ) 27 let 10.oktober valla (2 2 ) 3.pr. 15.05.08 ; LJ ; 28 let jolly123 (1 1 ) ; ; KR ; 27 let SAFIRA (2 1 ) 11.oktober dajadada (2 1 ) 12.oktober sarcy21 (1 1 ) 3.pr. 05.05.08 ( Mark ali Neja ); 23 let 13.oktober Rendi (1 1 ) 5. pr 27.05.08 KP 29 let 14. oktober lana34 (1 1 ) 4.pr. 29.04.08 AC 30.04.08 35 let maserati (3 2 ) corti (1 1 ) 2.pr. 27.05.08 Železniki 25 let M_mojca (? ? ) 15.oktober "talcy" (2 1 ) 6.pr.09.05.08 ; ; 23 let "ajetam" (1 1 ) 16.oktober ZalaTM ( 2 1 ) Kaštrun (3 2 ) 3.pr. 16.05.08 ; 27 let 17.oktober Maska (2 1 ) 3.pr. 14.05.08 ; LJ ; 28 let vianne ( 2 1 ) 5.pr. 28.05.08 ; Pivka; 31 let billa (1 1 ) obala 32 let 19.oktober Lena35 ( 4 1 ) 3.pr. 09.05.08 AC 07.05.08 36 let afnica mala ( 4 1 ) 3.pr. 03.06.08 LJ 20.oktober škorpion ( 2 ? ) bluster (2 1 ) ?. pr 07.05.08 21.oktober 2mak ( 2 1 ) 25.oktober "tedy" (3 3 ) ?. pr. 06.05.08 AC 15.05.08 ;LJ;37 let jerikou ( 1 1 ) 3.pr. 22.05.08 ; ; 26 let jolie ( 1 1 ) 2.pr. 09.05.08 PikaB (1 1 ) Ljubljana Urška// (2 2 ) ; ; MB; 29 let stunfek (3 2 ) 4.pr. 15.05.08 ;Vransko; 35 let 27.oktober Freha (1 1 ) nas.pr. 09.05.08 29.oktober Aleksis (2 1 ) 30.oktober Nej1 ( 2 2 ) sončnica24 (1 1 ) nasl.pr. 12.05.08 ; ; 25 let se nam niso oglasle že lep čas: aNcHuLiNkA 25 let Mandek VSEH NAS SREČK JE 53
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.4.2008 11:57:38
|
|
|
|
stunfek
|
ne boste verjela. jutri zjutraj imata moja dva, kot veste letalo in kaj se je dogajalo danes ponoči...moja boga miš je bruhala kot vidra....jao jao...zdaj seveda logično še driska in ne veva kaj naredit. no, veva že :) peljala sva jo k dežurnemu, ki je rekel, da če ne bo bruhala ne vidi razloga, zakaj ne bi mogla potovati. ampak kako lahko glih eno noč prej se to zgodi, no?!? Zdaj jo cajtam 100 na uro in upam na najboljše. držite pesti, da se pošlihta še danes.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.4.2008 17:44:54
|
|
|
|
jolly123
|
Mogoče je pa malo živčna, saj tudi ona ve da gre na dolgo pot. Upam, da je samo to, da ni kaj hujega.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.4.2008 7:54:10
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro stunfek- upam, da je z malo zdaj vse ok?! Ajcom- tudi midva sva bila včeraj v arboretumu Volčji potok. Res je bila gužva, pa me to ne moti, hodila sva samo kako urco. Imava letne karte, tako, da bova kmalu ponovila- vsaj upam. Včeraj je bil res fajn dan. A ste še kaj utrujene? Odkar delam spet po 8 ur sem obvezno ob 19h koma. Potem 1 urco odspim, pol sem pa spet ok. Lana34- hvala ti. Še 2 dni, potem bomo pa skupaj čakale oz. nečakale izvide. Upam, da boš kmalu na vrsti, da ne boš čakala tako dolgo kot jaz. Čeprav sem tam našla prijetno sogovornico in sva klepetali vse do posega- je bilo takoj lažje čakati na poseg. Meni pa v materinski piše, da sem že prebolela toxo in sem zadnjič prvič jedla pršutek, naslednji dan pa sem dobila obraz poln mozoljčkov. To je pri meni praksa po svinjskem mesku. Meni se je v zadnjem tednu buši tako povečal, da so mi komaj kakšne hlače prav. Dokler ne dobim izvidov, si ne upam kupiti nobenih hlač. Upam, da me še 2 tedna ne obvestijo.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.4.2008 7:55:38
|
|
|
|
timnala
|
Heja ! Stunfek kak je mala? Upam, da se je pozdravila in bo uzivala na svojem potovanju.. Jaz spet na sihtu..pa se neki guzve ni, tak da pojma nimam kaj se naj pocnem oz. kaj naj berem na netu Drugace pa vceri gledali naso pikico.. miga pa miga, sam jst se nic ne cutim, ceprav nimam neki oblog, ampak ocitno ful bolj zadaj nosim.. Blo prow zanimivo, k sta tud ati pa mami, sestra in brat vidli bodocega clana nase druzine Se se tipkamo kaj.. lepo se imejte, ker bo gotovo danes spet en krasen dan!
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.4.2008 8:48:35
|
|
|
|
billa
|
Stunfek, držim pesti, da je s tvojo malo vse uredu in da je že odletela novih dogodivščinam naproti. Zelo lepa ideja tole s karticami, res sta se super spomnila. Rendi, jaz sem tudi iz obale, ampak nekoliko starejša. Letos jih bom imela 33. Sem bila pa v petek prvič na telovadbi za nosečnice in je bilo resnično super, sicer naporno, ker te spomni prav na vsako mišico telesa . Definitivno grem po praznikih spet in upam, da mi rata 2x tedensko k njim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.