|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
28.4.2008 10:07:23   
vianne
Mene ja pa včeraj zeloooo šokirala tale novica Nov primer Kampusch v Avstriji.
Ne moreš verjet... pa kaj so ti ljudje normalni. Včeraj se mi je podilo po glavi 100 in 1 vprašanje.... joj si ne smem predstavljanti.

Glede toxe pa prosim ne se kregat. Sto ljudi sto čudi zato je potrebno spoštovati mnenje od vsake. Jaz naj le še to povem, da če bi se okužila in nič se pazila bi se sekirala 100 na uro... pa se splača!? Splača se potrpeti teh 9 mesecev in potem imeti mirno vest in zdravega otroka.

Stunfek upam, da je s tvojo hčerko vse O.K. in da že potuje! Sporoči kako je bilo!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
28.4.2008 10:52:40   
levinjaa
Pozdravljene,
jaz sem tudi negativna za toxo in seveda pazim. Po drugi strani si pa govorim, kar ste že napisale pred mano: da če je v 30 letih nisem dobila, je zelo malo verjetno, da jo bom sedaj. Stikom z mačkami se ogibam, sadje in zelenjavo perem - je pa res, da včasih jem tudi v menzi ali kje zunaj ali na obisku - in takrat pač zaupam, da so to oprali kot je treba. Vsega v življenju pač ne moreš nadzorovati.

Milijon stvari je, zaradi katerih lahko kot nosečnica postaneš čisto paranoična, namesto da bi se sprostila, zaupala in uživala. Vsaj jaz sem že po naravi precej zaskrbljena in se moram prav paziti, da me še bolj ne prizadanejo negativna mnenja in črnogledost drugih.
V knjižnici sem si izposodila knjigo Ine May Gaskin Modrost rojevanja. Ful zanimivo za brati. govori o tem, kako rojevajo v neki skupnosti v ZDA - doma oz. s pomočjo babic. Precej drugače od naših razmer, seveda, mi je pa zanimivo zato, ker veliko bolj zaupajo, da bodo šle stvari prav in ni prvi scenarij, ki ga imajo pred očmi, tisti najbolj črnogled. Meni deluje precej pomirjujoče, čeprav pač nameravam roditi v Ljubljani, v porodnišnici.

Sicer sem pa popolnoma navdušena nad pomladjo, zelenjem in ptičjim petjem. Me že kar močno hormoni dajejo ...user posted image user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
28.4.2008 11:22:55   
aNcHuLiNkA
No drage oktoberke, da se spet malo javim še jaz, ki sem ostala še med zadnjima dvema na spisku brez podatkov...za mano je drugi pregled pri G, in NS. Povsod vse vredu, v petek sem zvedela še izvid krvi ki smo jo dali pregledat polega NS in možnost tveganja je kar 1:18800!!! user posted image To mi je sporočila G po telefonu, uradne izvide dobim po pošti.
So pa neverjetne spremembe pri datumu, upam da lahko še vedno ostanem med oktobrkamiuser posted image ...datum na NS mi je namreč postavla na 5. november, čeprav bi glede na zadnjo menstruacijo morala biti prva polovica oktobra! Čeprav jaz še vedno mislim da bom rodila kar v oktobru, upam da le ne bo 1. november! user posted image

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
28.4.2008 12:58:39   
Acjom1
afnica mala - midva žal nisva šla v arboretum včeraj, ker nama je crknil avto, tako da sva prestavla na nasljednji sončni dan. user posted image   Verjamem, da se blo fino, jaz sem bla prav žalostna včeraj, sem si že vse splanirala, kako bova šla pol še nekam na kosilo in tko.user posted image

Drugače pa odštevam čas do pregleda v sredo. Sem glihkar razmišljala, da danes se itak ne šteje, tako da samo še en dan, pa bo. user posted image Res upam, da mi bo tokrat naredila UZ. Bom malo pojamrala, da ga/je že takoooo dolgo nisem videla, mogoče se me pa usmili. user posted image

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
28.4.2008 14:09:51   
janja 27
ojla punce

jaz sem včeraj dobila as user posted image user posted image  seveda sam ga tkoj preizkusila in sem kr hitro našla srček sam se ta naš user posted image  kr velik premetava po trebuščku tko da sem ga parkrat kr iskala je pa full dober filling k tko poslušaš...res superca..
mi smo ravnokar pojedli danes sem kuhala fižolovo mineštro ker že 4 dni jemo samo meso k smo klali pa mal spremenbe tko da bomo jutri jedli zelje...
danes sem šla mal po nakupih ima mama v četrtek rojstni dan..imamo pikinik imasta naša dva en vikend pri postojni tako brunarco pa mal njive okoli in mal sadovnjaka tko da upam da bo lepo vreme k bomo zunaj...sem pa se včeri odločila da grem v maju v lj si kupit gugalnico tisto vrtno , sicer imam nekaj k je moj naredil doma ma ne moreš tko komot ležat..včeraj sem se gugala pr mami in mi je bilo prav lepo....
smo dobili v petek regres letos je celo malo visok, sicer en da se branim denarjauser posted image user posted image  pa bom reskirala tistih 200 e in si jo bom privoščla...
je pa včeraj rodila ena kolegica iz vasi mesec in pol prezgodaj...je bilo vse ok do prejšnjega petka potem pa je  full zatekla, dobila visok pritisk, slab urin in še slabo kri tko da so jo poslali v lj v bolnico pa ji niso mogli zbit pritiska in je dobila inekcijo za razvoj pluč user posted image  in so včeraj naredili carski rez...je vse ok ima punčko sicer je težka samo 1700g je še v inkubatorju ma je vse okuser posted image user posted image ...me je kr panika pol k sem poslušala vse to kako se lahko vse zakomplicira v enem tednu, ker meni tud vedno gleda urin ker mam povišan pritisk na pregledu, baje imam sindrom bele halje...user posted image , doma si ga merim vsak dan pa je ok..no sicer sem to tudi prakticirala celotno nosečnost pri Manci..
zdej pa se grem tud jaz mal martinčkat k je prav lepo sonce danes..pa napišem zvečer kdo ima pregled

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
28.4.2008 14:20:52   
lana34
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dokler ne dobim izvidov, si ne upam kupiti nobenih hlač.

Pri meni je enako - vse me že tišči, ampak ne grem v trgovino, dokler na bo vse to za mano...
Štumfek, kje si ti danes? Upam, da je mala odpotovala z dragim in da ji ni več slabo...Sem v službi celo dopoldne pogledovala na rr, da vidim, kako ste kaj! Si naredila prav eno tako napeto filmsko zgodbicouser posted image , kjer vsi nestrpno čakamo nadaljevanje in zaključek!
Afnica mala, jaz sem pa mislila, da se na teh posegih držijo ureuser posted image !Samo še to mi manjka, da bom čakala 100 let. Me že danes mal živčki matrajo in komaj čakam, da bo to za mano, pa bo, kar bo... Žal na nekatere stvari ne moremo vplivati, upamo lahko le na najboljše...
Med prazniki se nam obeta slabo vreme, kar mene sicer ne moti, ker bom itak morala počivat za štirimi stenami, bi pa vsem vam privoščila veliko sončka. Izkoristite ga vsaj danes, ko je tako lepo zunaj. Tudi jaz bom šla kmalu na en potep.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
28.4.2008 14:36:37   
jerikou
živjo bejbe...vidim, da ste tele sončne dni nekatere res uživale. Tudi jaz sem si včeraj duška dala in malček napolnila batarije na morju. res je blo fejst.
V petek se mi je pa prvič zgodilo, da sem skoraj  omedlela. Imela sem nekaj opravkov v centru in kar naenkrat me je začelo sukat, Sprva kr meglena slika pol kr nič več nisem slišala in sem se mogla kar na pločnik usest da nebi padla po tleh. se je še kateri kaj takega zgodilo? Sem pol prečitala da v tem obdobju nosečnosti se to rado dogaja. Sam sem bila pa vseeno prestrašena. Danes pa imam kr neke bolečine v spodnjem predelu trebuha kot med močno menstruacijo pa kr v križ me še boli. Dejte me malo pomirit, da je to normalno. Ker si delam že najhujši scenarij nočem pa biti paničarka...
lep dan vam še želim J.

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
28.4.2008 15:14:08   
freha
jerikou tudi meni se je prejšnji teden prav tako zavrtelo ko sem šla iz službe, da se mi je cela ulica majala diagonalno.
Sem vse skupaj pripisala nosečnosti, saj je blo samo enkrat.

Moj trebuh je pa ful napihnjen, proti koncu dneva mi kr zraste, sploh če cel dan migam, najprej v službi in pol še popldan. A ma še katera te simptome?

Punce uživajte čim več na sončku in se sproščajte, predvsem v tistem kar vas najbolj veseli!
Lp, Freha

< Sporočilo je popravil freha -- 28.4.2008 15:15:03 >

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
28.4.2008 15:52:42   
*ajetam*
jerikou jaz imam tudi take bolečine spodaj. pa ne vem zakaj user posted image
ponavadi je to sicer zjutraj. čez dan bolj ne. zjutraj pa ko se ustanem da grem lulat me včasih tako boli da se komaj do wc. ja privlečem. saj potem je bolje. ali pa včasih ko grem na wc in se napenjam me boli spodaj..

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
28.4.2008 17:11:28   
Urška//
Ojla babike

Vidim, da ste kr pridne glede pisanjauser posted image , jaz sem bla zaj par dni pri mami, ker sta moja sončeka šla na morje in sem čisto sama in žalostnauser posted image , pa sej bo...
Je moj reko, pa sej ne boš sama, maš še enga v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image
Drugače sva Ok, malo so slabosti še, najbolj ko se najem, tak da včasih prav razmišljam, če bi sploh šla jestuser posted image
Jaz tudi delam, mi je prav fajn, mi prej mine pa še migam malouser posted image
Naslednji pregled imam 22.5., jao kje je še to, pa sej zaj se nam skozi nekaj dogaja, tamala ma rojstni dan, pa moj lubi ga ma tak da bojo pikniki in bo kr hitro mimo.
Aja glede vozička se nekako nagibam k Peg Perego Skate, edino malo me tiste sprednje kolice motijo, ker so tak male, zaj pa če bo sneg ne bo glih fajn za vozit, ne vem...
No ajde lepo se imejte

papa

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
28.4.2008 17:17:48   
stunfek
Ojla punce!

Moja miš je bila čisto v redu in danes zjutraj sem ju oddala na letališču. Javila sta se mi iz Frankfurta in je rekel mož, da jo komaj lovi po koridorjih, ker je tako navdušena. Potem sta se še enkrat oglasila že vkrcana na avion za v Hyderabad :) in trenutno imata še ene 3,5 urce do cilja. Mož je rekel, da se mi bo javil, ko prispeta :) Torej, vse se je srečno izteklo kar se tiče odhoda in hčerkinega počutja. Zdaj pa, da bo le uživala sto na uro. Hvala za vse skrbi :)

Jaz sem danes seveda bila v službi (na terenu) in zato se nisem nič javljala. Sem kar utrujena in predvsem me je proti koncu dneva mučil glavobol. Po mesecu in pol bolniške se je pač treba nazaj navadit na delo user posted image . Jutri sem spet na terenu (primorska) potem pa v sredo normalno v pisarni. Bo že!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
28.4.2008 18:33:00   
vianne
Naj povem, da sem preko e bay-a kupila voziček in sem ga danes dobila. Sem našla kar dobro ponudbo in sprejela priliko. So mi vsi govorili da prehitevam.... vendar potrebno je pozitivno mišljenje.
Sem pa naročila I'coo targo country športni del ter košaro in sicer za ceno 356,00 eur skupaj s poštnino.
Moj prvi vtis je pozitiven!
Sem se odločila, da ne bom kupovala zraven še lupinice, saj bom vzela paket od države, ki vsebuje Maxi cosi lupinico in podstavek. Se mi bolj splača saj bom prišla tako bolj poceni skozi.

Na spodnjem linku pa si še lahko ogledate kakšen je naš voziček

Hauck I'coo targo country

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
28.4.2008 18:48:29   
*ajetam*
o super. ja, jaz sem tudi za nekatere hitra z nakupovanjem a sem rekla da bom vedno zagrabila poceni varjante. in tudi ko bodo razprodaje bom nakupila večino, pa tudi če bo prezgodaj...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
28.4.2008 18:48:57   
vianne
Stunfek lepo da je tvoja hčerka zdrava in navdušena s potovanjem. Si se verjetno oddahnila....

Sama vrtoglavic nimam vendar sem brala da je to značilo za to obdobje. Kar pa se tiče bolečin v trebuhu naj bi bil to normalen pojav saj se maternica razteza. Kako močne bolečine so še "normalne" ne vem, vendar tudi mene občasno zaboli predvsem zjutraj, ko pa grem na WC je pa boljše.
Sem pa opazila, da imam bolj močne bolečine v trebuhu in križu v času ko naj bi dobila menstruacijo. Bom skušala biti pozorna če bo tudi ta mesec isto.

levinjaa tole knjigo sem se pa odločila, da jo bom tudi sama prebrala vendar mi jo ni še uspelo dobiti. Sem slišala same pohvale...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
28.4.2008 18:58:23   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam*

o super. ja, jaz sem tudi za nekatere hitra z nakupovanjem a sem rekla da bom vedno zagrabila poceni varjante. in tudi ko bodo razprodaje bom nakupila večino, pa tudi če bo prezgodaj...

Ja jaz tudi mislim, da se splača izkoristiti akcije in popuste... Zgodaj gor al dol ... midva gledava na vsak evrček saj bi rada končala hiško in gredo vse finance v to smer. Pa to je še najin prvi dojenček in nimava še nobene stvari od prej. Vendar sva se odločila in ne bova preveč komplicirala. Bova spremljala sproti akcije in kupila po potrebi.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
28.4.2008 19:14:31   
*ajetam*
ja enako. midva pa stanovanje rihtava in prvi otroček... je kar strošek

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
28.4.2008 19:23:11   
vianne
Prej sem pozabila vprašati. A se še kateri delajo mozolji? Meni so se po bradi kar namnožili... 

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
28.4.2008 19:28:21   
*ajetam*
meni ne. vsake toliko kakšen ampak ni krize

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
28.4.2008 19:29:47   
jolly123
Jaz imam mozolje že od prvega dne nosečnosti. Sem taka kot najstnica. No danes se tudi jaz ubadam z glavoboli, tako da grem zdaj probat malo zaspat mogoče bo kaj bolje. 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
28.4.2008 19:39:51   
B.M.
Oj
Tudi jaz imam teževe z mozolji...grozzzaaa. Nikoli jih nisem imela zdaj pa kot da sem pubertetnica
Pa saj bo minilo, bo pa user posted image imel lepšo kožo tako vsaj pravijouser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.4.2008 19:48:45   
stunfek
lep voziček vianne! jaz sem se pa odločila za chicco CT01 :) saj mislim, da sem že omenila. Tudi jaz ga bom kupila preko spleta (bimbiweb) trenutno je cena kar ugodna ampak bom še počakala...sem si zamislila postoriti par drugih stvari v hiši med tem ko mojih dveh ne bo. v lanskih poplavah je bil tudi naša hiša gluk gluk pod vodo in smo morali parket ven vržt...od takrat smo nekako kar na betonu user posted image  zdaj pa sem se odločila dat kar laminat in jutri ga grem kupit, v sredo pa pride majster in ga položi - je že danes vse pomerila in tko. sem si rekla bom to naredila v tem mesecu, zdaj pa bom že 3 dni po njunem odhodu imela to fertik. no, ker ju ne bo še niti pri naslednji plači user posted image  bom šla takrat v ikeo, ker bom naredila "stilsko preobrazbo" njene sobice, da jo presenetim. saj se že z nekaj dodatki da pričarati kaj lepega. uf, to imam projektov zdaj v mislih, samo da bo čas hitro minil in jo spet dobim nazaj v svoj objem.

tudi jaz imam mozolje. zadnja dva tedna so me obiskali. sicer se mi je prej kdaj občasno kakšen pojavil, pred perilom ampak zdaj so pa me kar napadli :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.4.2008 20:01:48   
*ajetam*
stunfek kok si pridna user posted image
jaz morem tudi laminat kupit.mi ga kar sami položimo..
pa še ena gora reči ampak saj bo. je še celo poletje pred nami user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
   [Brisano sporočilo]
28.4.2008 20:55:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
28.4.2008 21:01:37   
*ajetam*
že katera brcike čuti ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
28.4.2008 21:03:03   
Acjom1
Jaz jih čutim. user posted image Ampak samo takrat, ko z AS poslušam in sem skoncentrirana, takrat ko slišim, da se premakne, tud začutim.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.