Skaana
|
No, mi smo izgleda boljše . Atena je že skoraj dobra (ampak ima novo bolezen, bolestne izpade ljubosumja, tako da je včasih že prav smešna ). Ampak, ko jo vprašamo, če odnesemo Alekseja kam drugam, to pa ne... Pa spet cvili . Sem pa jima obema že drug večer pripravila pravo domačo savno (ful vropo vodo v banjo, da se je vse zarosilo, pa ful zagret s kaloriferjem. Je Aleksej potem včeraj še dobil pred spanjem en napad kašlja, danes je pa le dvakrat tako globoko zakašljal, a mu še hrope. Sem hotla danes iti k pediatrinji, pa dela popoldne in sem dopoldne klicala za vsak slučaj, če danes dela in so mi rekli, da ja. Hvala bogu sem potem še klicala, je zvonilo v prazno. Potem sem pa poklicala sestro na GSM (mi je dala št., je rekla, da ni problema ), in pove, da je P na dopustu... Evo, pa mi je padlo v vodo še opcija, da ga peljek k moji zdravnici... No, jutri ga bom peljala pokazat, da mi mogoče še da kakšno kremico za lišaje po obrazu, ki so se mu spet pojavili (jedla sem agrume ). Magi*, da ti ne povem, kaj se je potem včeraj zgodilo. Sta šla z mojim na igrišče in ona pride domov pokakana (sem ji dala za vsak slučaj plenico notri (ja, se še odvajamo )), vse preko plenice, čisto zelenočrn kakec, skratka cela štala. Pa še Aleksej je včeraj imel sračkalni dan, sem ga dvakrat preoblačla. Danes je pa sam za vzorec dvakrat kakal... Mi je pa zaprtje pri Ateni tuje, ker ponavadi kaka enkrat na dan, sicer ob čisto nepredvidljivih časih, ampak redno. Je pa res, da piše na sirupu, da je možni stranski učinek zaprtje in itak da Atena mora imet vse možne negativne učinke . Po AB se pa cela prečoha revica... No, skratka, malce boljše že dihamo. Vi ste pa spet morali met frko (soglasje mislim). Hiško vam privoščim iz dna srca. Če boš pa karkoli potrebovala, pa veš, da me rufni. Ayo, upam da že veselo drnjohaš in da bo mali šarmer več spal ponoči. Jaz sem enkrat brala, da se prav vsi dojenčki ponoči zbujajo, razlika je le v tem, da se eni znajo uspavati sami, drugi pa ne. Magi ti je prav svetovala. Daj kar potrebuje. Boste vsi bolj zadovoljni. In tako zelo zelo hitro mine. Pa so že veliki tako, da hočejo bit ob pol desetih še zunaj (kot naša pika danes pri rosnih treh letih). No, lahko je meni, ko mi Aleksej prav cele noči prespi oz. se uspava nazaj s pavčkom. Jah, zgleda da bo tu po meni (sem ga cuzala 15 let ponoči). Ne pomaga nič. Dudo načeloma prime, a ko je zaspan, si jo z rokico ven vrže in palček uturi. ElaM, spet čudovite slikice (ampak saj to ni težko, ko pa imaš taki princeski doma ). Že dolgo časa te hočem vprašat. Se mi zdi, da imate pri vas tudi bolj nove zadeve v hiši (saj veš, zdaj moja profesionalna deformacija, da to opazujem ...) A ste si mogoče svoj domek pred kratkim urejali? Želva, tvoja Manca pa vodi pri laskih . Madonca jih ima veliko. To pa bodo lepe frizurce Tale imič tvoje hčere prav nič ne paše k tvojmu vzdevku . Drugače bi pa morala obe Manci v živo videt... Pa saj jih bom Tejka, čestitke za krst . Mi imamo tud namen - enkrat v kratkem. Ampak bolj kosilo varianta. Se pozna, da imam bolj malo pri tem, ker sama nisem krščena. Mah, krstili ju bomo, potem pa prosto po prešernu oz. bomo videli, kaj si bosta želela (moj je veren, jaz ne). Evo, pa še čisto sveža slikica. Tako dobre volje je pa naš sonček preden zaspi (prej je pa po eno uro pri mojih prsih). Potem se jaz samo odstranim, mu prižgem uspavanko, on še nekaj časa gleda medvedke, verjetno zamenja dudo s prstom in zadrnjoha za celo noč (do nekje šestih, sedmih), ko ga vzamem k sebi v posteljo, podojim in še malo zaspi nazaj v najini postelji. Na noč in prelepe praznike želimo...