|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
25.4.2008 20:25:37   
Ayo
Evo mene, zelva, na hitro!

Sem v teh dneh bizi, ker urejam za krst! Uf!!

Pa tudi poletje imamo pri nas, vroce, in sva z Gabrielom precej zunaj.

Spimo se vedno nic, se zbuja na 2 uri, vceraj sva mu poskusila dati Aptamil Good Night, tako za pozkus, ce bi ga mogoce to mleko bolj nasitilo od mojega in bi bolje spal, in ni blo sans, da bi ga hotu! Totalen protest!

ElaM in Co. fous, da ste se dobile, jz bi zihr prsla, ce bi bla v Lj.
Se vedno so aktualni 2. ali 3.5., ko bom v Lj, za tiste, ki ostanete doma med prvomajskimi. Pride SD, pa zelva a ti si se za?

Ja, jz sm tud opazla, da lane38 ze dolg ni blo na RR.

Sibam in lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
25.4.2008 20:37:15   
Vrtnica79
Ja, mamo neko zatišjeuser posted image .  Jaz zdaj že 2 dni komaj do wc-ja pridem ko je naša pikica bolana. Je pa zdaj že malo bolje, vročine ni več. Ji pa iz učk še vedno gnojno tečeuser posted image .

In res Lana- kje siuser posted image  Upam da samo uživa na novem balkonuuser posted image

Želva, boma kako rekleuser posted image  Tvoja pupa že spiuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
25.4.2008 21:03:37   
želva
Eee, pa sem vas sfalila.
ayo, nas tudi vrjetno ne bo doma, no ne vem še točn, sporočim, začetek drugega tedna.
Vrtnica79, sva se zgrešle.Ja moja že spi, jest sem pa mal cunje pospravljala, pa flaške prala, pa takule, no pa lahko noč

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
25.4.2008 21:08:27   
ElaM
Jaz se danes tudi dolgočasim, tamali dve spita, moj dela peskovnik.
Jaz pa ne vem kaj bi s sabo?

Vrtnica, naj bo Vana čimprej dobro.user posted image
Želva, naslednjič pridem na srečanje z Manco, če se pa še kdaj dobimo v istem kafiču, kot danes, pa mogoče z obema. Saj Tinkari je glavno, da so lopatke in kamenčki.user posted image

Lepo spite.

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.4.2008 15:02:06   
PUHICA 26
Nekaj se je zgodilo nocoj naša prespala celo noč drez dude ali nočnega hranjenja. VVVAAUUU tako da sem se lahko kaj naspala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.4.2008 17:05:31   
Kim80
Pozdravljene!

Danes sem šla po dolgem času spet malo prebirat forume. Sem kar nostalgična postala, ko sem na nosečnosti prebirala decembrke 2008. Sem se spomnila, kako smo bile mi lani v pričakovanju in kako smo spodbujale druga drugo. Čeprav se poznamo samo preko interneta, smo si z marsikakšno debato znale pomagat.

Da še napišem kaj o svoji Lari: Nikoli še ni prespala cele noči in vprašanje, kdaj jo bo. Trenutno se zbuja 1-2 x na noč. Se je pa pred kratkim nekaj časa zbujala tudi 3 x na noč - kot novorojenčki.user posted image  Do sedaj sva se samo dojili, bom pa ta teden počasi začela dodajat malo jabolka - eno ali dve žlički, da se bo začela privajat na druge okuse. Ko vidi žličko (ji dajem AD3), se ji na široko nasmeji in odpre usta. Pa tudi mene že opazuje, ko jem in se mi včasih celo zdi, da požira sline. Imam vprašanje o tej riževi kašici in dodajanju zvečer: A to ste postopoma uvedle ali ste kar naenkrat dale zvečer celo riževo kašico al kako? Me mika, da bi poskusila, da vidim, če bo naša kaj bolj dolgo spala. Meni so v P rekli, da to, da se hrani 2x na noč, je samo izkoriščanje mamice in cartlanje, ker ve, da sem blizu.
Imava pa včasih težave z odvajanjem blata. Vem, da je normalno, da po več dni ne gre, samo njo to muči in se potem med dojenjem ful joče in pritiska. Mleka je dovolj, redi se tudi dovolj, tako da so mi v P rekli, naj kar lepo še vztrajam z dojenjem do 6. meseca. So pa tudi rekli, da naj poskusim občasno dati sladkan čaj. Meni se smili, ko tako joka - takrat ne pomaga nič. V P so tudi rekli, da ko bom začela z GH, da se bo prebava uredila, sam niso mi pa rekli, naj kar začnem. Sem se vseeno odločila, da pri 5 mesecih začnem po žličkah, da vidim, če bo kaj boljše. A ima še katera podoben problem? Nisem brala vsega za nazaj, tako da ste mogoče že pisale o tem.

No, toliko zaenkrat od mene. Lepo se imejte.

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.4.2008 17:28:37   
DANVARI
evo da se še jaz malo javim, ker me Ana ni spustila do računalnika včeraj.

Punce, sem se imela res fino na kofetku, se je splačalo prit tud malo dlje. user posted image
Timotej in Manca sta res cukra, Tinkara je pa že prava damica (s pramenčkom še posebej user posted image ).

Sem včeraj prvič kupila špangico tudi Ani, ker je do sedaj ni prenesla v laseh, no sedaj pa  prenese vse samo da je lepa. user posted image

Ajej, jih že slišim, da se vračajo s kolesarjenja in moram zaključit... se javim še kaj kasneje, čaučau.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.4.2008 21:01:27   
hokejistka
Mi tudi uživamu v aprilskem vremenu in smo res veliko zunaj user posted image .

Drugače sem pa BESNA, ker nismo dobili vrtca in že sestavljam pritožbo, ki bo romala v vrtec ter na MOL. Pa še županu jo bom poslala.  user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tako besna, da se samo s tem ukvarjam in sploh nimam časa  po  RR brskat.

Uživajte . Jutri bo baje  čudovit dan!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.4.2008 21:55:31   
poka1
Čer!

Mi smo danes stari 4 mesece...ne morem verjet kako čas beži.user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi čakam vsa nestrpna odgovor iz vrtca..Čeprav imam občutek, da ne bo nič s tega.Že ko smo nesli prijavo so nam dali vedet, da naj ne računamo na touser posted image

Imam vprašanje o tej riževi kašici in dodajanju zvečer: A to ste postopoma uvedle ali ste kar naenkrat dale zvečer celo riževo kašico al kako?

tudi men to zanima:)

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.4.2008 23:33:21   
Magi*
evo odgovora glede riževe kašice:

uvedla postopoma. ko je dal prvo žlico v usta, se je tako skremžil, da sem si mislila, da bomo spet imeli probleme. potem pa je malo z jezičkom okušal, se oblizoval ... smo dali še drugo žličko (ma to čisto malo na žlički, glih za okus) ... potem pa je počasi že začel odpirati ustka. veliko je šlo ven, nekaj pa je tudi pojedel. prvič je mogoče pojedel skupaj vsega eno malo žlico. in še to zelo redke kašice. drugič je že malo več - mu ne dam preveč, da vidim, če v redu prenaša kašico. no, tako potem počasi daješ malo več in počasi tudi bolj gosto.

danes sem mu pri kosilu dala malo vode v kateri se je kuhala zelenjava. kot čaj, recimo. je tudi z veseljem odpiral usta.

malo kasneje sem sama jedla sladoled in je prav vriskal zraven in usta odpiral, da bi mu dala. user posted image  seveda mu nisem. če bo šlo tako naprej, bomo morda tokrat le imeli jedca dedca.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.4.2008 8:16:06   
lana38
Dobro jutro!
Zelo sem vas pogrešala. Internet mi ni delal. A ste ve mene tudi kaj pogrešale? Nisem brala za nazaj. Verjetno tudi ne bom imela časa. Včeraj, ko je user posted image  pripeljal računalnik od serviserja, sploh nisem prišla zraven. Sta ga Blaž in on čisto okupirala. Malo sem samo zasledila, da uživam na balkonu. Ja, res uživam, samo še raje sem prav zunaj na sprehodu. Vmes sem imela še en Titanic, samo tokrat popoldan. Pa je tudi hitro prišel mojster in popravil. Ne vem v čem je bila finta, da je PS 3x normalno pral, potem pa spet isto kot zadnjič, ampak zdaj je bila ena druga stvar zanič.user posted image Sva oba z Blažem brisala, kot nora.user posted image  Zdaj je smešno, takrat pa ni bilo.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
27.4.2008 8:37:09   
loncica
Čav!

No, da še jaz povem, da smo se z EloM, Želvo in Danvari res imele ful fajn in upam, da bomo še ponovile.

Riževa kašica, zdaj sem mu jo dala dvakrat. Zbudil se je isto ob treh. Dala sem mu najprej ene 15ml, včeraj je pojedel 30ml. Je bilo pa isto kot pri Magi. Najprej se je skremžil, nato pa veselo odpiral usta.

Še slikice, kako se Timotej Ian trudi z žličko in kako se navaja na čaj. Potem pa šibam pakirat, gremo danes mal v hribe. Mali v kenguruja, jaz pa brez pomočiuser posted image .

user posted image

user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
27.4.2008 9:34:30   
Ayo
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz zgodna in vam povem, da taaaakoooo pase, iiiiiii!! user posted image Je bil Gabriel to noc priden, zvecer ga je srackal in ni hotel zaspat, smo ga pustili jokat in je zaspal po 10 minutah. To je bilo ob 10h. Potem se je zbudil ob 1.30, sem ga podojila in potem je bil do 7.30 mir. user posted image
Tako da sva midva ze pozjtrkovala, ati pa se spi. user posted image
Bi sla pa najraj z Gabrielom ven na kavo zdele, samo bi mogla v spalnico po obleke in bi zbudla user posted image
Bom pa mal poklepetala tukaj na RR user posted image

lana38, ooo seveda da smo te pogresale, kar preberi za nazaj. user posted image

Vceraj smo bili spet na plavanju, je spet taaakooo uzival user posted image user posted image

Jaz imam tudi doma razne kasice in podobne mesanice, ampak se se nisva odlocila, da bi mu dala, kljub temu, da se ponoci zbuja na 2 uri (razen 1x na mesec je kot je bilo to noc). Sva rekla, da pocakava do 8. maja, ko imamo spet P in 2. cepljenje.

Drugace pa mi te dni para zivce duhovnik za krst, ker nam se do danes ni sporocil ure krsta in predpriprav. Krst imamo pa naslednjo nedelje! user posted image Sem kar jezna in ne vem kaj naj, iscem drugega sedaj tik pred zdajci?? user posted image Ker ta mi tudi ni nic kaj prevec vsec, tak nezgovoren je in nic kaj prevec zanesljiv izgleda... user posted image

No, ostalo pa imamo vec ali manj vse. Gabriela smo oblekli, bo tako luskan user posted image , gostilno za kosilo smo rezervirali, za torto sem se zmenila, da pridem v petek narocit, no in samo se frizer mi manjka user posted image

tejka, vi pa imate danes krst ce se ne motim a ne? No, lepo se imejte!

loncica, lep dopust!
Mi pa potujemo v cetrtek, pridemo k vam! user posted image user posted image

Zdej pa grem, ker misko nekaj sitnari.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
27.4.2008 12:20:24   
lana38
Mi imamo pa krst v soboto. Komaj že čakam. Priprave pa imamo 1.5. ob 20h. Upam, da ne bo duhovnik preveč težil, ker se še nisva poročila. Drugače je pa kar v redu, ta ki nas bo imel. Pri nas je namreč več duhovnikov, ker smo večja "fara" v mestu.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
27.4.2008 14:18:42   
Skaana
user posted image

še na ekspres novice od nas...

Aleksej je prvič zbolel - kašlja, mu hrope in je smrkav. Vročine pa nima. Nalezel se je od Atene, ki je že na tretjih AB v roku dveh mesecevuser posted image . Na hiši delamo zaključna dela, upam da se nam rata čez poletje vselit (beri, če kje iz neba še pade par tisoč evrov).

Drugače je pa tale naša user posted image en čist zadovoljen fantolin, nekoliko lenuškast, a bo že... Se še ne preobrača, zato še hodiva v razvojno. Zdaj imama airex blazino, ki je svetovna. Če bi to vedela, bi jo že pri Ateni kupila, ker je idealna za naše otročke preden začnejo plazit.

Pri nas je en takooooo lep dan, mi pa bolni. Verjetno bomo popoldne vseeno šli malo ven, ker nima vročine in sem mnenja, da boljše, da je na svežem zraku.

GH še ne uvajam, bom počakala, da ga tale prehlad mine, potem bom pa začela s sokovi po žlički (najprej zelenjavni). Moram pa pazit, zaradi potencialne alergije na KM in jajca ter vse pripravljat s svojim mlekom. Pripravljene kašice, ki se jim doda le voda tako odpadejo.

Joj, Atena mi jamra, ker je zaprta že tri dni...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.4.2008 7:47:54   
lana38
Skaana, upam, da se tvoja 2 otročka čimprej pozdravita. Zelo hudo je, kadar so bolni. Še mi odrasli smo sitni, če ne moremo ven. Seveda pa vam želim, da boste čimprej tudi v svoji hiški. Mi si še vedno ogledujemo stanovanja, pa še nič nismop našli. Bo že...
Tim je sitko. pa-pa
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.4.2008 8:54:02   
Ayo
Dobro jutro in ena kavica!

Jaz sem spet cisto povozena! user posted image Sem sla vceraj ze zgodaj spat, ampak se je Gabriel zbudil ze ob 23.30 in sem vstajala spet vsako uro in pol, ob 6h je blo pa sploh zakljuceno "nocno" spanje. user posted image user posted image user posted image
Ne vem vec, kaj naj. Ko bi bila vsaj lakota, bi ga nafutral in resili situacijo. Mislim pa da ni lacen in enostavno samo rabi toplino, dudo in spi naprej.
Danes bom kar poklicala P in razlozila, mogoce mi da kaksen nasvet in pa da vidim ce mi rece, da mogoce probamo zaceti s kasico... Ker meni se pocasi bliza sluzba, ce bo tako, sploh ne bom sposobna delat. user posted image

Imamo tudi mi lepo vreme, smo bili na sprehodu tako dopoldne kot popoldne, vmes sem prevozila 30km s kolesom, zvecer je bil pa pri nama potencialno prodajalec stanovanja, ki ga imava ogledanega in res upam, da se mogoce selimo se to poletje! user posted image Ima 150 m2 vrta in res ze komaj cakam! user posted image

Vcraj zvecer pa tudi RR nekaj ni deloval, a ste tudi druge to zasledile?

Drugace pa za vse bolnike, Foxina, Vrtnica, Skaana (pa ce sem se katero pozabila) en kos user posted image user posted image user posted image

Cau cau!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
28.4.2008 9:21:43   
ElaM
Dobro jutro še od mene.
Ayo, hvala za kavo. user posted image  Res se mi smiliš, ker ga Gabriel takole sračka ponoči. Nimam nekega pametnega nasveta, ker, na srečo, moji dve punci ponoči spita. Manca zaspi okrog 8-ih in spi do 5 ali pol 6-ih, potem poje in se še malo preteguje po postelji, okrog pol 7-ih pa vstaneva.
Skaana, čimprej se pozdravite.user posted image
Loncica, Danvari zadnjič, na kavi sem se hvalila, da naša pa lepo je po žlički, no sem takoj dobila vrnjeno. Včeraj sem ji prvič dala jabolko za poskusit, je bilo po principu ena žlica notri, dve ven.  Nisem vajena tega, Tinkara je na široko odpirala usta.

Kakšne imate plane čez praznike?
Mi gremo en dan, vsaj upam, na morje, en dan pa v arboretum. Danes me čaka delo na vrtu,..
Lepo bodite.

Še dve sliki moje miške. user posted image  Želva kaj praviš, sta si podobni?
user posted image
user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
28.4.2008 9:22:15   
želva
aYO, DA TE POTOLAŽIM, PRI NAS JE BILA TUD PONOČ VESELICA!smo ze zbudli že ob 5user posted image Kr kričala je, si jo pa dvignil se ti je pa tako zarežala.Sm bla kr jezna, k me zeza.Mi smo se pa včeraj cel dan potepali, da sva bila z možem zveče čist preč, <<manca pa očitno ne. Ups, vidim , da kričim-se opravičujem, mi MAnca pomaga tipkat.user posted image
NA, že spet je sitna.
Ta bolni, pozdravite se

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
28.4.2008 9:49:43   
želva
Takole, za primerjavo, oo punce povedale, če so si kej podobne

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
28.4.2008 9:51:36   
želva
ne delauser posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 28.4.2008 20:24:44 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
28.4.2008 9:52:29   
želva
ne znamuser posted image uglavnem, če se vam da pogledat v album tralali

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
28.4.2008 10:09:33   
t*e*j*k*a
OJ!!

Krst je za nami. user posted image user posted image user posted image user posted image Blo je super, mali je itak v cerkvi jokal (doma bi bil ziher čist tiho), tko da smo si ga kr podajali iz rok v roke samo da bi bil tiho!!!!
Mi nismo meli problemov glede župnika, tudi nisva poročena in ni nč kompliciral!!
V glavnem sem vesela da je to za nami.

Jan se tudi zadnje tri dni zbuja ponoči po trikratuser posted image Pa je tko lepo že cele noči prespaluser posted image sploh ne vem kaj je zdej to.
Naša oma itak pravi da spet nimam mlekauser posted image mislim kako so stari ludi smotani k kr neki bleknejo. Bom mu tudi čez kake pol meseca začela dajat kašico zvečer.
Sicer pa upam da se zbuja zato kr sem bila jaz zadnje tri dni malo raztresena glede krsta in je to nanj tudi vplivalo. Drugače je ful priden. V usta itak vse porine in kr gleda kje je kaj kar bi lahko dal v usta. Včasih me prime za prst in direkt v usta. ( no to je tudi razlog da oma misli da je lačen-kr vse v usta rine-pa je ženska tri otroke gor spravla, ampak jih res ni dojila več kot en mesec).

V glavnem lana uživajte na balkono, tisti ki ste bolni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kim80 lepo da si se po dolgem času oglasila.

Vam pol prpopam kako fotko od krsta.

Čao

Se že vnaprej opravičujem za napake kr ful hitim pisat.

Čao

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
28.4.2008 10:44:46   
Magi*
ElaM, kak cuker je vaša palčica. jooooj, bi takoj imela še eno tako. user posted image

tejka (in ostale): glede nošenja rokic v usta - to ni pokazatelj lakote, pač pa normalnega razvoja. tako razvijajo koordinacijo roka-usta in prvo raziskovanje okolice je z usti - vse v usta. zato, tejka, kar povej omam in tetam, da nimaš ti problema, ne tvoj malček palček, pač pa oni. user posted image

glede nočnega (ne)spanja: ni nujno, da se zbujajo zaradi lakote. nekateri otroci pač potrebujejo več naše bližine, nekateri imajo pač bolj rahel in nemiren spanec. predvsem se pa okoli 4. mesecev začnejo bistveno bolj zavedati svoje okolice in tudi dalj časa si zapomnijo stvari - pa jih ponoči podoživljajo in tudi v spanju se veliko več premikajo in posledično zbujajo. brez panike je rekel Švejk. user posted image

Ayo, naša Zarja ga je takole svirala ponoči. dolgo časa sva vztrajala, da spi v svoji sobi ... ko sem šla v službo, pa nisem mogla več tavati sem ter tja, ker potem v predavalnici nisem enga stavka skupaj spravila. in tako je ob prvem prebujanju prišla k nama in spala do zjutraj pri nama. sem si vsaj malo spočila. pa smo poskusili vse mogoče in na koncu ugotovila, da je pametneje popustiti.

Skaana, upam, da bo s princem Aleksejem čim prej vse OK in se bo princeska Atena čim manj mučila. daj ji malo Donata za piti ali pa kak hruškov sok. tudi malce pokuhano in zmiksano grozdje ima fenomenalen učinek. imamo stalno take probleme z Zarjo.

evo, mi smo pa danes zjutraj bili zelo pridni. smo šli slikat Tarasa (ponovno) za potni list, na banko še neka nakazila za bajto uredit, k notarju po pogodbo, na EU po pooblastilo za Zarjo, da gre lahko z babico v Pulo, pa potni list za Tarasa. v 2. urah smo vse opravili, s tem, da smo bili vsi štirje. neverjetno.

no, zdaj sem pa sama doma z obema. čakamo, da se Taras zbudi in ga zrihtamo, pa gremo ven na sprehod.

popoldne pa prevzamemo hiško. user posted image user posted image user posted image  pol se pa delo šele začne!

bodite dobro in čestitke za krst, pa lepo ga opravite tiste, ki je še pred vami. mi je pa kar smešno, da skoraj nobena, ki bo dala krstit otročka, ni poročena. user posted image  aja, naša otroka ne bosta krščena, ker tudi mami in ati nista. user posted image  

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
28.4.2008 11:11:19   
ElaM
Skaana, sem šele zdaj videla, da je Atena zaprta. Tinkari sem dajala, kot je že Magi* napisala zmiksano sadje, suhe slive in jabolka. Ji je vedno pomagalo, včasih ji dam tudi žličko sirupa-laktoza. naravno in učinkovito.

Magi, čestitke za hišico. user posted image user posted image user posted image  upam, da bomo deležne kakšne slike čvekice.user posted image

Čestitke vsem, ki ste in, ki šele boste dali skozi krst.
Moji dve tudi ne bosta krščeni, se pri tem držim svojih načel. Sicer starim staršem niso najbolj všeč, ampak zdaj so se že sprijaznili.user posted image

Zdaj pa šibam kuhat,...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?