Ayo
|
Dobro jutro! Danes sem pa jaz zgodna in vam povem, da taaaakoooo pase, iiiiiii!! Je bil Gabriel to noc priden, zvecer ga je srackal in ni hotel zaspat, smo ga pustili jokat in je zaspal po 10 minutah. To je bilo ob 10h. Potem se je zbudil ob 1.30, sem ga podojila in potem je bil do 7.30 mir. Tako da sva midva ze pozjtrkovala, ati pa se spi. Bi sla pa najraj z Gabrielom ven na kavo zdele, samo bi mogla v spalnico po obleke in bi zbudla Bom pa mal poklepetala tukaj na RR lana38, ooo seveda da smo te pogresale, kar preberi za nazaj. Vceraj smo bili spet na plavanju, je spet taaakooo uzival Jaz imam tudi doma razne kasice in podobne mesanice, ampak se se nisva odlocila, da bi mu dala, kljub temu, da se ponoci zbuja na 2 uri (razen 1x na mesec je kot je bilo to noc). Sva rekla, da pocakava do 8. maja, ko imamo spet P in 2. cepljenje. Drugace pa mi te dni para zivce duhovnik za krst, ker nam se do danes ni sporocil ure krsta in predpriprav. Krst imamo pa naslednjo nedelje! Sem kar jezna in ne vem kaj naj, iscem drugega sedaj tik pred zdajci?? Ker ta mi tudi ni nic kaj prevec vsec, tak nezgovoren je in nic kaj prevec zanesljiv izgleda... No, ostalo pa imamo vec ali manj vse. Gabriela smo oblekli, bo tako luskan , gostilno za kosilo smo rezervirali, za torto sem se zmenila, da pridem v petek narocit, no in samo se frizer mi manjka tejka, vi pa imate danes krst ce se ne motim a ne? No, lepo se imejte! loncica, lep dopust! Mi pa potujemo v cetrtek, pridemo k vam! Zdej pa grem, ker misko nekaj sitnari. Lepo nedeljo!