Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 12:38:16
|
|
|
|
dolenjka
|
O Buči, Tilen bo tudi lep za krst! Naša se je pa mal čez 11 zbudila, pojedla obe zizi (vsake mal se mi zdi ) in šla z mano pod tuš (ne dobesedno seveda ) in zdaj ne spat, ampak prste cuzat No, bo že zaspala...enkrat Jaz si grem pa hrenovko skuhat, da bom mal njam njam
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 12:42:02
|
|
|
|
mesecnica
|
A niso smešni naši , ko bi skoz prste cuzali?
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 12:42:22
|
|
|
|
larisa
|
O Buči, kje si pa kupila supergice, pa kolk so velike? Jaz ful iščem kej takega, pa imajo vse večje Bo pa res lep Tilen, pravi cukerček bo. Dolenjka pa dober tek
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 12:43:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj ampak res pol ne veš a je bla ziza premal al kter je No, sej že spi, da ne bo pomote 1 min 15 sek in evo, dežela palčkov, Tara prihaja
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 12:44:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka pa dober tek Hvala, driskač pod kontrolo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 12:47:38
|
|
|
|
larisa
|
Driskač še vedno aktualen, ampak počasi se spravlja pod kontrolo Sej če dobr pomislim, hvala bogu da me je doletel, ker me je kr mal matral že, tolk cajta ni blo aleluje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:02:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, Anaja je res cukerček. Kako bojo fletkani fantki pri krstu. Superca, upam da boste dalo kakšno slikco potem gor. Aja, hvala za čestitke. Jest pa študiram, da bi si šla oblekco za krst kar izposodit. Itak jo potem ne bo dala več gor... no, bom vidla. Nikjer jih še nism vidla, izposodit se jih pa itak da, prav tako kot poročno. Pa še tko lepe so, bo prava mala princeska. Kako je fajn, k je kosilo že narejeno, samo še pečico prižgem in voila. Še cvetačo si dam kuhat, pol je pa res vse. Tamala je bla tko zmatrana, da je mal popacala in kar spala vmes, sem jo dala spat, je neki časa gledala, potem pa zaspala. Bomo videli koliko dolgo bo trajalo to. Se vidi, da nisva šle nič ven, zmer zaspi v vozičku, danes pa od jutra še nič ni spala. Ella, kakšne piškote si pekla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:06:05
|
|
|
|
MetiLu
|
Ej Buči, dol bom padla sem lih hotla dat še naše supergice za krst gor, pa vidim, da so že v tvojem albumu mamo enake je moja mami včeraj zavila v BC, pa ona nima nobene mere kar se šopinga za Janeza tiče, tako, da se moram vsakič kregat. Gre kupit eno stvar - supergice, pa prinese zraven še 3 žabice, 2 bodija in še eno kapo, sej ne da je že zadnjič eno kupila MAh, sem pol popoldan šla par stvari nest nazaj pa za senčnik zamenjat Sicer pa ful lepe cotike, kolk si pa dala za jaknico? Naš brez težav spi na trebušku, ponavadi pa že spečega tako položim. Rjuho pa tudi namoči, če je buden in se malo z rokico futra ampak se posuši, ni krize Počas bom tud jest na pampers pisala, ker je moj mali spet odpru sralno sezono od enajstih pa do pol enih sem ga 3x previla, ker kar ni nehal plenic filat pa celih 20 min je danes spal pa še kar ne kaže, da bi si želel v deželo palčkov. Dolenjka kakšen nasvet? Tara kar precej tam uživa Na bepanten pa sploh nisem pomislila Trapa... Bom še s tem probala, ker revežu okol ust tako kožo skup vleče, da kmal jest ne bo mogu ima pa tako kožico res samo po ličkih in bradici upam, da se kmalu čist scajta, ker je res že nadležno Jest sem pa lihkar pomalcala sendvič s poli salamco se mi sploh ne da kuhat dones, moj je itak že na šihtu jedu, jest bom pa pomojem kakšen gresek pol, ga že dolg nisem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:06:08
|
|
|
|
dolenjka
|
No, hrenovka v bušiju, zdej pa skušam z mislimi aktivirat peglo v zgornjem štuku, da bi se sama mal prošetala, pa ni ni slišat, da bi delovalo Ne da se mi peglat, pa vedno večji kup je
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:12:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, naša ima to že iz bušija, tko da res ne vem kakšen je recept. Mogoče sem jaz spala, ko smo jo delal? Mi bomo pa danes kosilcali Bodo kar njoki v sirovo smetanovi omaki, pa oči bo zeleno solato zraven, jaz bom pa gledala Pol bomo šli pa mogoče do Rudnika (če bo oči res ob 3h doma), ker mormo 1 darilo kupiti, ker gremo v četrtek na izlet v Zagreb
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:32:43
|
|
|
|
MetiLu
|
No, zdej mi ga je končno ratalo uspavat, sva se borila Sem v album dala tri današnje slikce, pa se približno vidi, kakšno kožico ima. Če se kateri lub pogledat pa povedat, če vaši tud tako zgledajo (tisti, ki ste imeli enake težave)
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:35:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Meti, naša ima to že iz bušija, tko da res ne vem kakšen je recept. Mogoče sem jaz spala, ko smo jo delal? - kaj le je pol Ella delala, ko so (sorry Ella) Sva šle iskat slike, katastrofa . Skoraj bi se skregala tam, da to ni Lana na slikah. Pa to bi naj bili poklicni fotografi, ko tam slikajo ali so čevljarji. Mah, za na mejo bo že OK.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:39:54
|
|
|
|
larisa
|
Meti, naš ima čist isto kožo . Edino, da se našemu na teh delih (lička, brada) tam kjer je suha pa pikasta, tud ful sveti . Mogoče se to na slikcah ne vidi, pa ma Janez tud? Veš kaj me še zanima. A ima to oblečen bodi al majčko na preklop. Mi je ful luštkano, pa mi lahko zaupaš kje ste kupili?!
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:43:18
|
|
|
|
pina-1
|
larisa, ti mi maila nisi poslala. Elma tebi sem pa poslala. A nisi dobila? Jaz sem že čokoladne mafine spekla, pa "binjeje" za princeske, sedaj še kruh vzhaja... Bravo zame. ČE bomd anes pridn,a se bm jutri lahko razvajala.... ME pa danes tako jajčnik desni boli, da komaj stojim, pa v hrbu me je tudi žasvicalo..Se vidi da se od 2 poslavljam Buči, kako bo tilenček lep. Meti Ana je tudi po obrazu grozno pikasta in mozoljasta. Jo pa sem pa tam namažem z Nivea kremo. Pa ne vem če je kej bolje. Grem ker se je ravnokar zbudila, Mia bo pa voziček na 10 delov dala
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:44:08
|
|
|
|
mesecnica
|
Larisa - ti bom kar jaz odgovorila, ker imam isto. Je body - kupljen v H& M.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:44:22
|
|
|
|
dolenjka
|
To je pomojem še čiščenje Baje je v tem obdobju najtežje ugotovit al gre za alergijo al ne. Testi pa do 6m redko kdaj pokažejo kaj. Pri moji sestri oz. njenemu sinčku je bilo jasno, da ima alergijo na KM, pa krvni testi niso pokazali ničesar, sedaj pa hodijo na bioresonanco in se je že malo izboljšalo, čeprav bo trajalo še kak mesec. Pa ni samo alergija na KM, še na beljak, olivno olje, svinjino, oreščke.... ni da ni Jaz bi še mal počakala - kakih 14 dni, potem pa šla do pediatra
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:50:17
|
|
|
|
larisa
|
Pinči imaš ZS. Točno tako sem jaz rekla. Počakam še kak teden in če bo še tako potem ga grem pokazat. Pomoje ni panike. Jaz bom najprej probala nehat z D3 pa če bo isto, pol spet z mlekom in mlečnimi izdelki, ker odkar sem spet začela mlečne stvari jest pa D3 dajat, je tak, tko da ne morem bit ziher od česa bi lahko blo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:51:23
|
|
|
|
Suzi*
|
Oj, Pinči, ti si pa čist polomljena, reva? Pa obe doma, pa še tolk stvari si vseeno zrihtala danes? Res si pridna. parcele pa nismo (še) našle, ker nas bodo piklicali, ko bo kakšna primerna našim željam se našla. Ker bi radi malo večjo, bo mogoče kar problem jo najt, ker so vse res tako majhne prodajajo. Sem pa danes našla eno hišo (sicer ne čist novo) s skor 1000m2 parcele, sem se čist zagrela, samo čakam, če bo moj požegnal. meti, naša ima tudi malo suho kožo na ličkih, pa parkrat na teden namažem z Bepantenom pred spanjem. Jo lepo zmehča.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:55:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi, suha koža se še reši, problem so pikice, k ne ve človk od katerga so, čisčenje al kaj drugega No, jaz upam, da smo s čiščenjem zdaj zaključili, ostalega pa nočemo
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:57:07
|
|
|
|
pina-1
|
jah suzi res boli ko hudič tale jajčnik. Ne vem kako bom to danes zdržala. Sem en lekadol že ruknila pa nič ne pomaga. glede peke je pa blo treba. če je treba se laže pol lotiš kake stvari. Kaj zdej a pridete jutri na kofe na obalo? JAz sem spekla dobrote za vas.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 13:59:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jah suzi res boli ko hudič tale jajčnik. Ne vem kako bom to danes zdržala. Sem en lekadol že ruknila pa nič ne pomaga. glede peke je pa blo treba. če je treba se laže pol lotiš kake stvari. Kaj zdej a pridete jutri na kofe na obalo? JAz sem spekla dobrote za vas. A ni lekadol mal švoh za take reči? A s Sumamedom si pa že zaključila? Kaj pa če bi šla mal k dohtarju Ej, naš je dopust vzel in če boš preveč glasna, pridemo na primorsko, pa pojemo in popijemo vse kar imate!
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 14:02:13
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Larisa - ti bom kar jaz odgovorila, ker imam isto. Je body - kupljen v H& M. našaima tudi takega pa še bombažno jopčko s kapico ima isto iz te serije jaz ji tudi suho kožo samo z bepanthenom mažem sem take čist na izi piškotke spekla pa kar na testomat naredila to pomoje ne rabte recepta so pa čist dobri, potem sem še kruh spekla in z mami skupaj kosilo pojedli, zoja pa takoj za nama, sedaj pa itak že naprej spančka pina dej se pejt raj mal pokazat, kaj če maš kako vnetje midva oz. mi pridemo zagotovo en dan na obala, sam da bo sonček. Sam verjetno bomo šli kar v Grado k ne bo tok ljudi kot pri nas, pa še za pošetkat je super
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 14:03:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jah suzi res boli ko hudič tale jajčnik. Ne vem kako bom to danes zdržala. Sem en lekadol že ruknila pa nič ne pomaga. glede peke je pa blo treba. če je treba se laže pol lotiš kake stvari. Kaj zdej a pridete jutri na kofe na obalo? JAz sem spekla dobrote za vas. A ni lekadol mal švoh za take reči? A s Sumamedom si pa že zaključila? Kaj pa če bi šla mal k dohtarju Ej, naš je dopust vzel in če boš preveč glasna, pridemo na primorsko, pa pojemo in popijemo vse kar imate! Sumamed sem mela za 3 dni, tako da je že konec. BOm vidla kako bo danes vse skupi zgledalo, pa če bo še bolj bolelo bom šla se pokazat. Dolenjka, nič bat kar se vinčka tiče, ga je kar dosti na zalogi, pa še soseda mamo zraven ki ma visnko klet pa noter ogromno vinčka... Vi kar pridite. Aja, pa šparnga je ponorela. Ji to vreme kar odgovarja in jo je povsod ogromno.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 14:04:31
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Kaj zdej a pridete jutri na kofe na obalo? JAz sem spekla dobrote za vas. Jutri naš dela, tako da ti ne bomo delali gužvo. Sem pa mojga nekej žicala, pa se je sam smejal. A Siol zdej dela ok?? Če ne, povej.
|
|
RE: februarski sončki 2008 29.4.2008 14:08:59
|
|
|
|
pina-1
|
suzi zdej dela, čeprav en komunikator za TV je pokvarjen in gospa v LJubljani je zgleda na dopustu. MOram njo poklicat, da mi novega pošlje. Malo je moj razočaran na TV ker je Rai kodiran, mah bomo že. Drugače pa je super. ti reci tvojmu da se v avto vsedite pa zdej en dan za praznike dol pridite. Bosta z mojim mela kaj čvekat v studiu, midve bova mele pa mir.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?