|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
29.4.2008 14:26:42   
lillchy123
Evo, mamica lepa prišla od frizerja! Me ta mali sploh spoznal ni! user posted image user posted image  sem vijolčna  z rdečimi prameni, tko da je sprememba velika! Upam, da me fotr ne bo izselu user posted image user posted image je blo pa luštn se pustit mal pocrklat! user posted image
pina, jst bi te tud za slikce prosila..
Upam, da bo meni tud uspelo jih na računalnik dat, pol jih pa lohk jst tud pošljem.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
29.4.2008 14:53:05   
ella79
lillchy to pa je velika sprememba user posted image user posted image normalno da te mali ni prepoznal user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
29.4.2008 15:07:07   
Februarka08
Evo, končno je eno kosilo minilo v miru...user posted image Pica je bla pa tud odlična, je prav pasala.user posted image
Sem mela celo tolk miru, da sem mal stanvane v red dala, pa še zimsko-letne cunje sem si presoltirala.user posted image To je že velik del narejen.user posted image Zdej si grem pa v miru še obrvi zrihtat, da se me kdo ne ustraš.user posted image
Dober tek vsem, če še niste jedle. Če ste pa že, pa velja za nazaj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
29.4.2008 15:40:38   
bamby
Najprej hvala vsem za pohvale mojih sončkov user posted image !

februarka, vam čestitke za mini RD user posted image !

mesečnica, jaz našo tudi že lovim po povijalni user posted image . Tako rito v luft privzdiguje, da jo včasih res težko previjem. Kaj bo šele, ko bo malo večja, pa s kakšno ful pokakano ritjo user posted image .

pina, jaz tudi še nisem dobila slikic user posted image . Ti pa kar h dohtarju pojdi, se nimaš kaj sama pacat doma, pa še prazniki bodo.

buči, kakšne šponske supergice user posted image  in jaknica user posted image . Boste zelo štmani v nedeljo user posted image !!!
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, frizerja sem mislila za Anajo, ne zate, ti maš fajn frizurco ... user posted image

Tudi mami ga je potrebna in to še kako zelo user posted image

meti, tvoj Janez pa že zdaj noro zapeljivo gleda user posted image . To bodo punce letale za njim! Je pa čist atiju podoben, se verjetno strinjaš, kajne?

lilči, to pa je sprememba kar se frizure tiče. Luka najbrž misli, da mu je mami ušla user posted image

Mi smo iz Šempetra nazaj. UZ smo opravili. Kolki so vredu, le da ortoped priporoča široko povijanje še enih 14 dni, da se bodo še malo utrdili. Če smo 3 mesece zdržali, bomo pa še 14 dni user posted image . Vreme je ubitačno user posted image . Že cel dan dežuje! Spali smo do 6h, pojedli in še eno urco odspali, pol je bilo pa treba iti od doma.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
29.4.2008 16:23:03   
buči
larisa, supergice sem kupila v Baby centru, velikost 0-6 mesecev (milsim, da so 9 evrov).

meti, jaknica je bila (tudi v Baby centru) 18 evrov. Ful cenejša kot pa jopice, ki so jih imeli. Mi je bil všeč en kompletek, ampka sem iskala res samo jaknico oz jopico, tako da sem se s težkim srcem podala dalje ... user posted image  No, fajn, da ne bo samo krst na isti dan, da bosta še s supergami "povezana". user posted image  Naš ima zdaj na sporedu luplenje ušes. Čisto notri v lukno se mu revežu lupijo. Milsim meti, da ima vaš isto težavo kot naš, vsaj tako na daleč zgledata isto rožnata po ličkih. Maži, pa bo vsaj malo bolje. Sicer bo pa kmalu minilo.

bamby, nisem čisto na tekočem, kakšne kolke ste pa imeli ob odpustu? A ste že imeli 3 mesece? Ni več seznama, pa nisem na tekočem, komu moramo kaj čestita za mini rojstni dan ...  Mi imamo pa v torek UZ. Ampak ga niti s povijalno ne povijam več od 2 tednov, ker ima 1A in 1B. No, upam, da bo vse ok.

Zdaj grem pa malega previt, pa nafutrat, potem pa atija zbudit, da gremo v gostilno se za kosilo zmenit.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
29.4.2008 16:40:13   
MetiLu
Punce, tenksi za odgovore, bom probala še z bepantenom namazat, pa počakam do pregleda, ki ga imamo čez 14 dni, bo potem dohtarca povedala kaj je na stvari.

Larisa so ti že punce povedale da je bodi iz H&M-a user posted image

Sva pa prejle s tamali dremala na sedežni, pa naju je mami zbudil ker je klicala, zdej sem pa vsa zalimana, čist brez energije user posted image  komaj pokonc stojim.

Ravnokar kuham mlečni riž in stojim zraven šporgeta, da mi ne bo mlek ušel user posted image  še dobr da mam prenosnik user posted image

Grem še Lilči pogledat, me firbec matra user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
29.4.2008 16:42:25   
lillchy123
evo, tistim, ki ste mi poslale maile, sem poslala fotke, upam, da ste dobile. pa uspelo mi je dat par slikc v album, geslo je luka
zdej pa peljem mami v štacuno, bo tetika malo trenirala varstvo nečaka...user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
29.4.2008 16:43:34   
lillchy123
met, moje fotke pa še ni gor.. da se me kdo ne ustraš.. se morte najprej na idejo navadit, pol bojo pa še fotke..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
29.4.2008 16:47:45   
MetiLu
ooo madonca Lilči, kakšna obleka user posted image  

Aja Bamby, sem pozabila, moj Janez je res izrezan ati user posted image  vsi tko govorijouser posted image  no, sej ma pa karakter po men user posted image  

No, kljub prenosniku na pultu mi je skoraj uspelo rižek prismodit user posted image  gremo jest, pol pa na priprave za krst user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
29.4.2008 16:50:42   
MetiLu
joj lilči, jest sem pa geslo kar uganila, ker sem vašga lukca že pogledala user posted image  sem pa ugotovila, da ni fizurce gor user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
29.4.2008 18:25:16   
ella79
bamby user posted image user posted image user posted image za Anajine kolke

meti važno je da ima Janezek vsaj nekaj po mami user posted image

kje pa ste vse?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.4.2008 19:09:01   
dolenjka
Čer user posted image

Mi smo bili na Rudniku v Supernovi, ker smo rabili eno darilo in ne boste verjele, res smo kupili samo darilo, pa še znižano je bilo user posted image  Smo kupili vrč za rdeče vino in kozarce za rdeče vino zraven od Leonarda in je bilo 50 % znižano v Müllerju user posted image

Jutri pa, če bo volja, gremo za ploščice za teraso pogledat, ker sončka ne bo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.4.2008 20:02:30   
lillchy123
midva šibava domov. se tipkamo čez kak teden... uživajte s svojimi cukrčki...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.4.2008 20:38:49   
bamby
buči, mi smo imeli kolke ob rojstvu 1b in 2a. V začetku tega meseca smo že imeli kontrolo, pa so bili 1a in 2a, zato smo bili danes spet naročeni. Zdaj sta oba 1a. Mini rojstni dan pa jutri praznujemo - 3 mesece user posted image .

lilči, vaw, kje sta pa vidva bila tako štmana user posted image ? Luka je pa itak frajer, pa velik je tudi že!
Jaz pa še nisem dobila tvojih slik user posted image , pa sem ti poslala mail.

dolenjka, fajn darilo ste dobili user posted image . Jutri pa le kake fajn ploščice izberite.

Mi smo pa popoldan tudi šli malemu Urbanu voščit za 1. roj. dan user posted image . To je od moževega bratranca sin. Je ful luštkan fantek, da bi ga človek kar pojedel user posted image . Anajo sem nafotrala, zdaj sem jo pa že spat spravila. Okrog 23h bova še eno porcijo popapale, pol bo pa za danes dovolj.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
29.4.2008 20:47:26   
bamby
dolenjka, prav zate sem dala nekaj fotk moje ocvirkovce v album user posted image . Geslo je ocvirki  user posted image , če bo še katera pošpegala.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
29.4.2008 20:57:52   
ella79
bamby ena slikca ti manjka na koncu user posted image prazen krožnik user posted image user posted image user posted image sam si tok lepo pofotkala, da četudi je mesek bi pa mogoče probala tole čudo user posted image  user posted image user posted image čist za kako knjigo receptov user posted image user posted image

moji piškoti danes niso za na raztavo, k so sam dobri ne pa lepi user posted image user posted image user posted image kruhek je pa itak dobr in lep user posted image user posted image

naša bejba je šla šele prejle spat, ker se je med večerjo pošteno podelala v plenico user posted image user posted image in seveda smo šli nazaj v kopalnico in jovo na novo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.4.2008 21:06:25   
bamby
ella, sicer ne poznam tvojega okusa (vem,da si bolj vegetarijanske sorte), ampak to je za vseh 10 obliznit user posted image . Malo pretiravam, ali pa tudi ne user posted image . Najboljše, da probaš spečt. Lahko manjšo količino, ali pa v skrinjo deneš, pa po kosih ven jemlješ. Pri nas prehitro zmanjka, da bi kaj ostajalo. Dec in Tim (tudi če je še mulc) se bašeta cel popoldan z njo. So pa same dobre sestavine not, kar lahko po slikah vidiš user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
29.4.2008 21:16:29   
ella79
joj men kvašeno testo sploh ne gre user posted image sam kruhek user posted image še boljš da ga ne obvladam, k bi pomoje skoz buhteljne delala user posted image user posted image user posted image user posted image je pa moj tudi vegi, tako da ne vem kdo bi tole jedu user posted image aja, pa vse kar je od mesa pri hiši je kak pajk user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
29.4.2008 21:21:00   
dolenjka
Joj Ella, ne morem verjet, ampak tole je že zlo smešn - naša se je tut med hranjenjem pokakcala in sem jo mogla it previt in pol dohranit, da je ob 21h zađonđala user posted image  Pa kaj je s tema 2 bejbama? Kako da sta tako povezani? user posted image

Bamby, ti si pa bivša prijateljica user posted image  Sem danes glih mojmu rekla, da bi za 1 teden nehala dojit, da se mal "svinjarije" najem, pol bi pa naprej dojila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
29.4.2008 21:21:08   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

larisa, ti mi maila nisi poslala. Elma tebi sem pa poslala. A nisi dobila?

Jaz sem že čokoladne mafine spekla, pa "binjeje" za princeske, sedaj še kruh vzhaja... Bravo  zame. ČE bomd anes pridn,a se bm jutri lahko razvajala....user posted image user posted image user posted image

ME pa danes tako jajčnik desni boli, da komaj stojim, pa v hrbu me je tudi žasvicalo..Se vidi da se od 2 poslavljamuser posted image user posted image

Buči, kako bo tilenček lep.

Meti Ana je tudi po obrazu grozno pikasta in mozoljasta. Jo pa sem pa tam namažem z Nivea kremo. Pa ne vem če je kej bolje.

Grem ker se je ravnokar zbudila, Mia bo pa voziček na 10 delov dalauser posted image

pina-1 jaz nisem nič dobila,  če maš še moj e-mail prosim ko boš imela čas mi pošlji. Če ga pa nimaš povej , ti bom še enkrat poslala .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
29.4.2008 21:24:25   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image sam to je res nekaj na tem dolenjka user posted image user posted image naša se takole zvečer pomoje še nikol ni user posted image zdej pa tako fletno spančka, da bi jo kar pojedla. Sem bla pa čist vesela da se je pokakcala, k zdele dva dni se ni prav izkazala v tem user posted image sem očitno mal preveč čokolade pojedla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
29.4.2008 21:26:17   
srečka nosečka
bamby - tole pa tako božansko zgleda user posted image , verjamem pa da je tudi zeeeeloo dobro.  Meni ta kvašena testa ne ratajo. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
29.4.2008 21:27:41   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Pinči imaš ZS.

Točno tako sem jaz rekla. Počakam še kak teden in če bo še tako potem ga grem pokazat.user posted image  Pomoje ni panike.
Jaz bom najprej probala nehat z D3 pa če bo isto, pol spet z mlekom in mlečnimi izdelki, ker odkar sem spet začela mlečne stvari jest pa D3 dajat, je tak, tko da ne morem bit ziher od česa bi lahko blo. user posted image

larisa  naši Elmi se je tko koža očistila da ni bilo vidit mogoće samo dva , tri mozoljčka , in včeraj sem jedla čokolado in mlek pa piding , in danes je po obrazu tolk mozoljčkov ,,,,več kot ih je imela na začetku ...Tko da tudi jaz mislim da je zaradi mlečnih izdelkov .

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
29.4.2008 21:28:27   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - tole pa tako božansko zgleda user posted image , verjamem pa da je tudi zeeeeloo dobro.  Meni ta kvašena testa ne ratajo. user posted image

kaj če bi šle midve mal k bamby v šolo user posted image user posted image user posted image
pa sej ta testo pomoje ni dost drugač za narest kot kruh, sam men ful trdo rata, sem sam enkrat buhtljne delala pa je moj reku, da taka bi pa tudi on znal spečt user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
29.4.2008 21:28:53   
dolenjka
Ella, jaz sem se pa danes mal s čokolado nabasala in upam, da ne bo bogica user posted image
Zdajle si grem pa že po drugi kos pehtranove potičke user posted image  Ne, nisem sama pekla, škoda sestavin za v kanto. Je mami naredila user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?