|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
29.4.2008 10:47:44   
MetiLu
joj punce nehite mi s tole alelujo, ker moja rit se je očitno skregala z WC školjko user posted image  user posted image  user posted image  groza, pa še vse me boli tam zadaj user posted image  user posted image

Dones smo bolj švoh spali, ampak sej pride tudi kakšna boljša noč user posted image  me pa mali živcira 100/h, ne vem zakaj se mora totalno razvreščat, preden dopoldan nazaj zaspi. Nič mu ne paše, ne po rokah, ne na joško, ne v posteljci, pol ga pa zmanjka kot bi ga odrezal user posted image  Ah, upam, da ej to samo obdobje.

Še zmeraj pa ima po obrazu ful suho kožo, mu jo včasih kar skupaj vleče user posted image  pa še kar ene pikice kot mozoljčki se mu delajo. A se to še vedno koža čisti? Do kdaj pa naj bi to trajalo? Sem mu včeraj kupila prav eno kremico za obraz od bübchena, ki je delana na osnovi ognjiča, upam, da bo kaj pomagalo user posted image

Jaz sem tud začela solato jest, pa ne vem če je ok, ker je mali kar malo siten. Ne vem a ga je tele dva dni vreme metalo al mu pa hrana ne paše user posted image  user posted image

Mene tud pegla kliče, pa nimam energije...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
29.4.2008 10:48:58   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

No, sej pri nas je tud dež, bomo kar doma zgleda. user posted image  Mala je po uri in pol budnosti zdej spet zaspala. Pravte, da boste piškote pekle?? user posted image  A ma katera kakšen dober recept, mogoče se tud jaz česa lotim.

Dobra ideja user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
29.4.2008 10:49:25   
larisa
Pinči, meni pa nisi fotk poslala user posted image , a si me spregledala?!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
29.4.2008 10:51:22   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

To vam bojo tolk punce zrastle, da vam ne bojo nobene cunjce več prav user posted image user posted image . Glede na to da vam tolk časa spijo, kolkrat pol čez dan jeste? Pa na kolk časa?

Mi imamo že tak pedigree, da mora bit velika. user posted image
Jemo na 2-3 ure, cca. 6 obrokov.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
29.4.2008 10:53:44   
larisa
Meti, naš ima tud tako kožo, pa pikice. Pa me je ena bejba iz bloka ki ima 5 mesecev staro pupo čist zapaničarla, da do dopolnjenega 2 m je čiščenje kože, potem pa alergija user posted image . Haloo, da bi imelo kar toliko user posted image  alergije?user posted image  Sej ne verjamem čisto, ampak dvom pa me mal razjeda user posted image .
Veš za ene dojenčke pravijo, da se morajo zjokat preden zaspijo, tko da najboljš da odmisliš ko se jokca, pa je. Sej itak ti vse narediš zanj kar lahko, tako da ni panike. user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
29.4.2008 10:56:49   
srečka nosečka
Nam je P rekla, da se koža user posted image  čisti do 3 mesecev. Je pa od kolegice tamali dobil pikice po Bubchen kremici. Morda mu katera krema ne odgovarja. Jaz Lane ne mažem po obrazu in ima top kožo. Nogice pa so katastrofa zaradi lišajev.

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 29.4.2008 10:57:21 >

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
29.4.2008 11:07:51   
mesecnica
Punce - a se vaši user posted image  tudi že hočejo sami obrnit na bok? Jaz mojo komaj še zavijem na previjalni user posted image . Se vseskozi uvija in hoče na bok. Pa nobena igračka ne pomaga več user posted image ... Jaz je pa ne upam tako na "trdo" prijet, da bi jo lažje zavila. Sem včeraj rekla mojemu, da jo bom morala privezat user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
29.4.2008 11:09:42   
dolenjka
Meti, meni je v lekarni svetovala Bepanthen zaradi suhe kože (posledica čiščenja) in je pomagalo, pa sem samo 2x namazala. Vse te "dišeče" kreme pa mi je odsvetovala, ker zapirajo pore user posted image  Prav tako olivno olje, s katerim sem jaz probala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3883
29.4.2008 11:11:03   
ELMA
Jutrooooo

srećka nosećka od česa pridejo ti lišaji ?

Neposredna povezava do sporočila: 3884
29.4.2008 11:13:13   
srečka nosečka
mesečnica - jap, vsak dan bolj nori na previjalni. Čeprav obrne se še ne. Je bolj med talenimi. user posted image

elma - pojma nimam od kot lišaji. user posted image  Upam, da se jih kmalu ešimo, ker res ne zgleda lepo. user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
29.4.2008 11:15:15   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti, meni je v lekarni svetovala Bepanthen zaradi suhe kože (posledica čiščenja) in je pomagalo, pa sem samo 2x namazala. Vse te "dišeče" kreme pa mi je odsvetovala, ker zapirajo pore user posted image  Prav tako olivno olje, s katerim sem jaz probala user posted image

A misliš, da bi za naše lišaje tudi bepanten pomagal al je bolje ognjičeva krema? Ji zdaj mažem z Mustelo (ki jo tako hvalijo user posted image ) pa ni videt izboljšanja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
29.4.2008 11:17:07   
ELMA
Kak to zgleda ? Ali so rdeči fleki ali kaj user posted image , me zanima ker našaje imela zadnjič dve rdeči fleki na nogici ,samo je hitroizginilo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3887
29.4.2008 11:17:28   
larisa
Našemu tud nič od bubchena ne odgovarja.
Lišaji so pomoje tudi še vedno posledica urejanja normalnega ph kože.
Je pa res, da sem tud jaz že pomislila na D3 kaplice, ker je buči včeraj to spraševala in če dobr pomislim nam suha koža in pikice sovpadajo z jemanjem D3 kapljic user posted image . Pomoje ni to nič poebnega, tako da se ni za obremenjevatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
29.4.2008 11:22:17   
ella79
a če jaz jem uspavalne tablete, to tudi potem na malo vpliva user posted image joke user posted image user posted image user posted image user posted image naša ima potem čez dan 6 obrokov

evo piškoti se že pečejo, kruhek že vshaja, pa še mami je na poti, da mi bo družbo delala. Zoja pa itak spančka user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
29.4.2008 11:24:01   
srečka nosečka
To je prav takšen rdečkast flekec, s pikicami. user posted image  Mah, težko opišem. Je pa kar velik - ene 3cm x 2 cm. Mi je jemljemo teh kapljic AD, ampak imamo one iz A Oleovit. A misliš, da po teh tudi nastanejo? Nisem namreč opazila, da bi sovpadlo z jemanjem kapljic.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
29.4.2008 11:27:17   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

To je prav takšen rdečkast flekec, s pikicami. user posted image  Mah, težko opišem. Je pa kar velik - ene 3cm x 2 cm. Mi je jemljemo teh kapljic AD, ampak imamo one iz A Oleovit. A misliš, da po teh tudi nastanejo? Nisem namreč opazila, da bi sovpadlo z jemanjem kapljic.

Mi imamo tud te Oleovit D3, tko da možno, da je res od tega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3891
29.4.2008 11:28:26   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro njutro.

pri nas je že dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa z obemi doma. To bo še veselo.
Za nami je še ena super noč. JE Ana spala v šusu do 7:30user posted image user posted image user posted image . Sem se pa jaz zbudila z bolečimi jajčniki in s takim heksenšlusom, da je vseljeuser posted image . Mater se vidi da se staramuser posted image .

ENo vprašanje,  za vse tiste kis te antibiotik pile. Kako so vaši otročki na to reagirali. Jaz sem sedaj 3 dni jemala sumamed in Ano full napenja pred vsakim kakanjem in ko se podela pa tako smrdi, da ni za zraven bit. A je možno da je to od antibiotika???

Drugače je danes pri nas dan peke peciva. Kako bo meni to uspelo ne vem. Upam ds bosta punci pridni.

maryy lou, jaz bi tistemu tipu ziher kako zabrusila nazaj. Ampak ljudje se res vtikajo kamor jim ni treba.

dolenjka, važno da si delavcu povedala kar mu gre, pa čeprav nisi uspela zneska znižat. Ampak do decembra bosta nekako supaj spackala.
Pa pri vas mate isto teorijo kot pri nas. Najprej otroci in pol kosilo pospravljanje,..... BRavouser posted image user posted image user posted image

suzi, kako je blo s parcelo. Sta z Žano kaj našli?
Soor je pa full nadležen. Moja Mia ga je mela. Jaz sem si tudi bradavice z njim mazala, da sem ga tudi tam zatrla. Daktarin pa hitro pomaga. Ubožica, upam da bo kmalu dobro.

bamby, tvoja Anaja in TIm sta prava gospodična in gospodič.

vsem ki sem bla še dolžna slike od srečanja, sem vam jih danes poslala. Se opravičujem za dolgo trajanje

PINA-1 Jaz sem tudi prosila za slike , res je da nisem bila na srećanju
ampak bi vas rada vidlauser posted image .Poslala sem ti e-mail na ZS.
Ga nisi dobila ?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
29.4.2008 11:30:21   
srečka nosečka

Če je tako, upam, da čimprej mine.
Grema sedaj po slike za potni list. Pa umap, da naju dež ne bo dobil. user posted image
Če pa naju bo, to ne bo prvič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
29.4.2008 11:30:57   
ella79
mi imamo Plivit D3 kaplice, pa sem na prvi posvetovalnici vprašala če ima suho kožo od teh kaplic, pa je rekla da ne, da se samo koža čisti. Pri nas je sedaj koža OK. Se je pa dobr mesec zagotovo čistila

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
29.4.2008 11:31:30   
Suzi*
ella, recept za piškote, prosim.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3895
29.4.2008 11:38:30   
ELMA

Ne,  naša Elma je imela nekaj malega , ni to bil lišaj , pa tudi je hitr izginlo .user posted image
Za kapljice vam bom tko povedala , dokler smo ji dajali SAB SIMPLEX jo je trebuh bolel , ko sem ji začela še AD3 dajat , je dobila krče , tko da smo zdej bez vsega NOBENIH KAPLJIC  .Ta mala tko fajn zgleda skoz je nasmejana ...Koža čista nobenih pikic , in nobenih krčov user posted image .

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
29.4.2008 11:43:54   
ELMA
SUZI naša ko je imela SOR ni imela nobenih pikic al rdečo ritko , pa je zdravnica res pogledala če je z ritko vse vredi. Njej  je tudi blo čudno da nima nič .Tko da ni rečeno da mora tudi na ritki se pokazat .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
29.4.2008 12:25:47   
buči
Dan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno, da se pofočkam na RR! Danes sem že na vse zgodaj Jelko Strojanovo špilala! user posted image  Me je moj s polnim prtlažnikom na dinos poslal. Ma kur.... pa to ločevanje odpadkov, samo sranje mam zdej. Najprej mi tam na blagajni sceno naredi, ker nimam original listka z davčno, potem se skoraj pretegnem s 70 kg materiala, pol mi pa še moj noče dat procentov od zaslužka. Pa sem kar zavila v Baby center in Tilnu kupila jaknico za v nedeljo, če ne bo lepo vreme na krstu. user posted image  Sem dala še fotke cotk gor, kar bo imel oblečeno. Geslo je Tilen.

Naša pediatrinja je tudi rekla, da je ta suha koža zaradi čiščenja, kar je normalno še do 6 meseca. Bepanthen 2x dnevno. Imamo pa res le po obrazu in malo po glavici.

Meti, kako Janez spi na trebuhu? Naš poliže celo rjuho ali pa se dviguje. Nikakor noče tako ležati, pa bi res rada, da vsaj kdaj, ker ima kar fajn potlačeno glavo, ker toliko spi. Pa vedno na hrbtu, ker tudi če ga dan na bok, se zgužva.

Čestitke pa vse detetom, ki tako lepo spijo. A ni fajn, ker zdaj že skoraj celo noč prespijo! user posted image user posted image user posted image  Naš je že tretjo noč povrsti spal od 21.00 do 7.00! user posted image user posted image user posted image  Ampak zanimivo, poje okrog 20.00, ker rata takrat obupno tečen, zaspan. Papica, pa v mižule.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
29.4.2008 12:29:52   
buči
bamby, ful ste luškani! Pa k frizerju bo kmalu treba ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
29.4.2008 12:30:47   
buči
bamby, frizerja sem mislila za Anajo, ne zate, ti maš fajn frizurco ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?