Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 8:33:50
|
|
|
|
Višnja
|
Jutrooo, danes pa sem pa tako zaspana- bolj po vremenu. Uffa, spet ta dežek!!!!! za nove vozičke!!!!! Bella02 sporoči prosim kaj ti bo reku gine.Ampak tudi sama mislim, da te bolečine spadajo v (čeprav me prvič ni nič bolelo). Zdaj pa si grem skuhat kavico, ker komaj gledam. Lep, čeprav deževen dan vsem!!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 8:51:05
|
|
|
|
dojenč
|
jutro!kaj pa je to danes, za en cudež,kje ste
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 10:19:59
|
|
|
|
dojenč
|
bambi 14-dobro jutro, kje se pa ti potepas?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 10:20:51
|
|
|
|
dojenč
|
pa kaj je to danes z nasimi cvekicami, jaz pa bi tak cvekala pa niam s kom
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 10:26:14
|
|
|
|
Tamy30
|
dober dan no Sem mela malo redaha, joj, kolk se v nekaj dneh zgodi Dojenc cestitke za zaroko Vceraj sem kupila zadnji vozicek na razprodaji za prijateljicinin r.d. (vozicek marela), so ga imeliu v Baby centru v akciji. Sem iskala v treh mariborskih trgovcinah, na kocnu pa nasla v Planetu Tus in to zadnjega raztavljenega. Lucky me Vceraj sem bila na zadnjem terminu MS. Smo imeli prakticni del. Previjanje in nega novorojencka. Na koncu pa smo lahko se s prijazno sestro sami poskusili. Moram priznati da sem imela malce tremo, pa so plenicke kljub moji tremi zdrzale na pupi:) Mojemu dragemu je previjanje slo zlahka od rok:) No glede da je to pupa ki je pri miiru, me zanima kako se bomo odrezali pri nasem malcku, ki verjetno ne bo ravno navdusen nad tolikimi plenicami Bo pa treba iti pocasi v shoping za plenice (tetra). Baje da jih rabis od 30 do 50 plenic. Ste ze kaj nakupovale? A se dobijo v otroskih trgovinah, Dm? Lep dan
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 10:39:47
|
|
|
|
sandra123
|
Dojenč, jaz sem tukaj, pa se ni nič kaj dogajalo, pa sem še malo po forumu debatirala...A je pri vas tudi dežek? Jaz sem tako zaspana danes, hčerka me okupira 100 na uro, tako, da komaj kaj utegnem napisati , se ji tile smajliji tako dopadejo, da jih hoče kar v moje besedilo klikati ...se mi popolnoma nič ne da danes delati , imam pa spet goro perila za zlikati in oprati...pa sploh še ne vem, kaj naj danes kuham, možek se pa v tvojih koncih nahaja in bo lačen prišel na kosilo ...skratka, sem čisto zanič danes, me pa vsaj vsake toliko časa malo zbrcata, da se nasmejim in sem potem dobre volje... Zgleda da so vse izkoristile tele praznične dni in odšle na morje malo uživat na sončka...tudi jaz bi šla, pa mi je G odsvetovala potovanje, pa še na bolniški sem...in ne smem z doma - kaj če me pridejo kaj pokontrolirati ... No, zdaj grem pa malo pred tv likat, da mi ne bo treba čez praznike...Lepo se imej...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.4.2008 10:41:32 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 10:57:32
|
|
|
|
soncek3
|
Dojenč res je bolj mrko tukaj danes, ta dež je danes v slabo voljo spravil čvekice. Bambi14 pa se res že nekaj dni oglasila. Je kje na lepšem?? Sandra123 , ti imaš predpisano mirovanje, nobenih sprehodov? Ja, saj če si na bolniški, te je kar strah ,da bi te kdo našel, kje stran od doma. JAZ zaenkrat še hodim v službo, pa me vse bolj zdeluje. Danes mi spet kar trebuh otrdeva, pa full me noge bolijo, kar tak čuden občutek imam v njih.Da ne bom slučajno zatekat začela .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 11:02:16
|
|
|
|
soncek3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30 Bo pa treba iti pocasi v shoping za plenice (tetra). Baje da jih rabis od 30 do 50 plenic. Ste ze kaj nakupovale? A se dobijo v otroskih trgovinah, Dm? Joj, mislim, da je 50 plenic malo preveč. Če moraš širok opovijat, jih res več rabiš, drugače pa ne /za obrisat, podložit.../. Ne vem, ti bodo bolj izkušene kaj več znale povedat. Se pa nekje na RR nahajajo seznami, ki so koristni predvsem za nas začetnice, kaj je potrebno, koliko... Če jih najdem, prilepim link. Se pa tetra plenice dobijo v Dm, Mullerju, sigurno Baby centru...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 11:16:44
|
|
|
|
bambi14
|
Dojenč res je bolj mrko tukaj danes, ta dež je danes v slabo voljo spravil čvekice. Bambi14 pa se res že nekaj dni oglasila. Je kje na lepšem?? dan mačkice,.... saj sem tu . Malo preberem in potem bi bilo potrebno malo pokomentirat, pa se mi včasih ne da. Dojenč- hura zate . Je pa res, da so punce večinoma kam odšle in uživajo, upam, da še za nas. Mi smo malo piknikovali za vikend, ker je blo tako lepo, zdaj pa nekaj pucam stanovanje, pa kuham,...in čas kr mine. Sem doma in mi ni jasno kako sem prej vse zmogla: šola, služba, kuhanje, pranje, pucanje,.....jaja se vidi da me že malo trebuh moti. Včeraj sem mojega prosla naj stisne prazno plastenko in me čudno pogleda in me vpraša, če je kaj narobe. NNNIIIČČČČČČČČČČČČ ni narobe, samo trebuh me malo moti ko se pripognem in zgledam ko račka: noge malo narazen in priklon,...hehe. Malo še, pa si ne bom več mogla svojega premoženja porihtat , sem se v soboto namatrala 100/uro in potem ugotovila, da sem nekaj spustila- bomo dali v delo . Nič babike lep dan, saj aprila bo kmalu konec- juhu in bomo imeli več sončnih dni. Komaj čakam. cao
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 11:34:37
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3 Sandra123 , ti imaš predpisano mirovanje, nobenih sprehodov? Ja, saj če si na bolniški, te je kar strah ,da bi te kdo našel, kje stran od doma. Nimam predpisanega strogega mirovanja, moram pa več počivati, na sprehode lahko hodim, ampak ne zdržim več kot pol urce, me ful zdela, sem potem čist aut, ampak, v stanovanju pa tudi ne morem biti ves čas... Kar se kontrole komisije tiče, me ne skrbi, saj itak ne grem ne vem kam...baje pa najrajši med prazniki kontrolirajo ...Ta nosečnost je res čisto drugačna od prve nos. - imam manj energije, hitreje se utrudim, ne morem več opravljati vsakdanjih hišnih opravil...no, vsaj likam še lahko normalno , je pa zaradi tega možek malo bolj obremenjen...sicer pa morajo tudi moški enkrat videti, kako je, če hodiš v službo in moraš še potem kup stvari doma urediti
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 11:49:31
|
|
|
|
karmar
|
živijo!!! Res turoben dan- pa še v službi sem, nič se mi ne da. Kakšno službo imate ve? Vprašam čisto iz firbca.Mogoče pa potem kakšni lahko pomagaš z nasvetom... (Jaz delam v salonu pohištva.) Katja- nisem gledala za nazaj, ampak o kakšnih pesmicah se to menite, vidim da se ti vse zahvaljujejo... Nell tudi meni se reži zaradi trebuha. Sam se ne zaveda da bo moj čez par mesecev normalne velikosti, njagov pa bo ostal... K novim vozičkim lahko dodamo nekaj podobnega kot za nov avto ( mi rečemo "da bi ti zrijal"- to pomeni da ga imaš toliko časa, da prej zrija, kot ga razbiješ oz. se pokvari)... da bi vam zrijal Sayuri in Sandra pa ja se ne mislita postrič na kratko? A veste kaj pravijo- da je kratka frizura prvi znak staranja ženske..... Je pa res, da so lahko kratke frizure zelo lepe in moderne. Hitro nam pošljita slikco, da vidimo kako sta se poštimale...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 11:59:58
|
|
|
|
mishel
|
Kako smo kaj danes , ko nas spet razveseljuje dežek ??? SAYURI in AMELIA za voziček. Jaz še vedno čakam da naju pokličejo da je končno prispel. Vidim da ste spraševale o obiskovanju materinske šole. Jaz sem se prijavila v Celju in sicer 03. junija. Traja tri dni dopoldan in en dan popoldan - eno uro. Se je pa moj sam predlagal da bi šel zraven in moram povedati da sem bila tega zelo vesela . Že občutek da ga zanima vse v zvezi z nosečnostjo je lep in mi da varen očutek. Ko bo pa otrok rojen, bo pa tako še bolj srečen. Se vidi, da bo to najin prvi otrok. Kaj boste pa počele jutri? A boste zakurile kakšen kres ?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:03:48
|
|
|
|
dojenč
|
sandra123-prav smilis se mi.(saj jaz sem tudi uradno v bolniški)ker sem prej delala v (dre )ampak sem rekla da bom vseeno sla.samo zdaj pa poglej kako so smotani vsi poprek,zdravniki nam pravijo da se moramo gibati, priporocajo telovadbo za nosečnice(po drugi strani pa ne smeš od doma)nosečnice naj bi se sprehajale(a ko bo pa prišel kontrolirat pa me nebo)kaj naj mu recem,...to se na nas nosečnice spravljajo, pa itak vsak inpšpektor ki ima familijo ve kako to gre, da pač določene stvari(moraš )naret, če noces 9 mesecev prek svinjarije v hiši hodit,ampak jih pač narediš postopoma.jaz recimo pobrišem prah, pa pocivam,pa posesam pa pocivam pa tak....toti inšpektorji- kot da ni dovolj mularije na bolniškem,...na njih se naj spravijo. včeraj sem se mojemu tako nasmejala, sem res imela polno dela, ker grema jutri na morje, sem rekla da bi si rada vse porihtala.(pospravla)pa sem mu rekla da mi bo pač pomagal,prvo se je nekaj kujal, ampak je dal rep med noge in se lotil pospravljanja, ko mali otrok zna bit'RAZCARTANI. jaz likam on pa je perilo pobral štrika nove cote obesil,potem še je postlo preoblekel, pa neke drobnarije pospravo.potem ko sem jaz bila proti koncu z likanjem, je kup zlikanih cot odnesel v spalnico, (mislila sem da bo jih pospravo v omaro)pa pridem v spalnico pa sok, cel kup se mu je prevrgo, tak da si lahko mislite da sem imela dodatno delo.samo sem se nasmejala
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:11:10
|
|
|
|
mishel
|
DOJENČ za tvojega pomagača. Veliko je že vredno da pokaže voljo, pa čeprav z malo nerganja. Moram tudi mojega mal pohvalit, ker mi res naredi čisto vse kar ga prosim. Res pa je, da se za enkrat dobro počutim in večino vseeno naredim sama. Mi je pa prve tri mesece ko sem bruhala kunijo čisto prevzel, ker drugače bi tako pomrla od lakote in neumite posode
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:14:57
|
|
|
|
dojenč
|
tukaj na pruju se dela grdo vreme, ufff sem jezna,jaz delam v svoji trgovini, (nebom nastevala, ker nesmem reklamirat, ce pa kero zanima pa mi lahko zs pošlje)jaz pa grem danes k frizerju juhuhu ,ker sem že groznaaaaaaaaaa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:16:57
|
|
|
|
karmar
|
OOO, svojo trgovino imaš? Ok, ne delat reklame, sam povej nam kaj prodajaš?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:18:15
|
|
|
|
naty13
|
oj Samo na hitro. Sva bile prejle z Anito na pijački, pa je šla urca tako hitro okrog. Je pa še ena fejst punca in nosečnost ji tako paše. Pa še vidla sem, da so že januarke 2009 na vrsti. A se zavedate so , da gremo kmal rodit Zdej pa do konca kosilo narest, da bo šel pol delat. Potem pa mal na kavča. Ja, pa Nejca bo treba iskat. Pa sploh ne vem, kaj bova delala celo popoldne notri.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:31:06
|
|
|
|
sandra123
|
Juhu, je ati prišel domov na , da smo se malo pocartali , no, zdaj že veselo šiba proti Lj, pa ga spet celo popoldne ne bo...jaz kar prelagam perilo, zlikala še nisem popolnoma nič, ker me Tina okupira z vseh koncev, zdaj je še nervozna, ker sem ji povedala, da danes dobi ostali del pohištva za svojo sobico...pisalno mizo, nočno omarico, pa še eno komodo na predale sva vzela, da bo dovolj prostora še za oblačila ...Ah, pa sobice noče pospraviti, da bi bilo vse pripravljeno za montažo omarice...pa sem rekla, da ji tudi jaz ne bom pospravljala sobe, pa jok in stok...zdaj je spet šla risanke gledat, samo, da ni treba sobe pospraviti... , zunaj je pa dežek, pa je še toliko bolj sitna...jaz bi pa rada vse pospravila, da bo mir med prazniki...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:36:58
|
|
|
|
sandra123
|
Sayuri, si že nazaj??? Kako je bilo pri frizerju???
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:45:16
|
|
|
|
Erin
|
naty - danes povprašaj kako je bilo, pa povej da doma nič ni hropel, kašljal in smrkal...potem pa vprašaj če imajo v vrtcu prepih pa koliko odpirajo okna, ker v mali igralnici je okno non-stop odprto. Pa vprašaj kje spi, pri oknu ali stran...pa koliko ga napravijo ko gredo na igrišče ker D. ne mara pretiravat z oblačili, pa čeprav ni prav toplo - no njej je... Je pa res da na P. ne marajo da med počitnicami pripelješ otroka v vrtec, še posebej če vejo da si ti doma...vsaj lani je bilo tako... sayuri, amelia - čestitke za voziček
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:48:35
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro, Erin, kako si kaj danes??? Kaj počneš??? Jaz sem kot vreme danes...zdajle grem kuhat, potem pa malo vodoravno , ne vem, če bo kaj z mojim likanjem danes...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:50:01
|
|
|
|
sayuri
|
Sva prišla od frizerja. Je šel tud Filip. GA imam danes kar doma . karmar si lahko brez skrbi....moja frizerka pravi, da bi se moralo nekaj orng premaknit v moji glavi, če bi se za 5 cm ostrigla . SAmo špice in pa spredaj je bilo treba popravit. PA nova pramena, da noramalno zgledam . Dolžina je še vedno dooooolga . Nikoli nisem imela kratkih las, hvala bogu imam svoje zelo zdrave in lepe - nikakršnih težav, tko da se res vedno postrižem sam kake 2cm. Me je pa tole triurno sedenje pri frizerju ful utrudilo. Bom šla zdajle s ta malim kar malo spat . Mi bomo tudi doma za praznike. Z mano itak ni kaj veliko - potrebujem res veliko počitka. PA prilagajamo se tudi tej bolniški komisiji. Nimam kaj. Sem vesela, da imam sedaj vsaj sprehode dovoljene. Ker tisto strogo mirovanje na domu je bilo res katasrofa. Sem pa tko, kot sandra - polurni sprehod me že pošteno utrudi. tamy30 jaz sem imela pri prvem 30 tetra plenic - sem široko povijala, veliko se jih porabi za razne kupčke, pa za v posteljico, pa za v voziček....ampak sem s 30 komot folgala. Sedaj sem jih še 10 dokupila. Mislim, da bo dovolj. amelia , kaj smo se potem videl včeraj v Rutarju? Mi smo bili okrog sedmih zvečer tam. Je bilo kar nekaj nosečk. In vidla sem, da so kar nekaj vozičkov včeraj odpeljali.... JAZ sem potem še posteljnine gledala...imajo tkoooo lepe , pa drage tud . Eno posteljnino v roza barvi bi rada še dobila. Tele sem pa gledala:
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 29.4.2008 12:51:17
|
|
|
|
naty13
|
Erin moja prva misel je bila, da bi "babnice" rade mal frej. Pa se ne bom pustila. Saj so plačane zato. Erin, a ni tako Mogoče ti gledaš na to drugače. Vem pa, da je D. bolj vroč tip ker non stop leta v kratki majčki. Ko sem bila zadnjič na govorilnih, je rekla, da ga za ven oblečejo tisto kar ima v garderobi. Sem spraševala, če ga premal oblačijo. Je pa bila včeraj psiha. Doma je bil šisto ok Nejc. Tudi nočko je prespal brez da bi kaj zakašljal ali težje dihal, tudi nosek je prehoden. Mu pa zutrej precej fiziološke v nos dam, da ima fajn prehoden nosek in mu pol mal teče ven, ker se puca.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?