|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
29.4.2008 8:33:50   
Višnja
Jutrooo,
danes pa sem pa tako zaspana- bolj po vremenu. Uffa, spet ta dežek!!!!!

user posted image  za nove vozičke!!!!!

Bella02 sporoči prosim kaj ti bo reku gine.Ampak tudi sama mislim, da te bolečine spadajo v user posted image  (čeprav me prvič ni nič bolelo).

Zdaj pa si grem skuhat kavico, ker komaj gledam.

Lep, čeprav deževen dan vsem!!!!

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
29.4.2008 8:51:05   
dojenč
jutro!kaj pa je to danes, za en cudež,kje ste

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
29.4.2008 10:19:59   
dojenč
bambi 14-dobro jutro, kje se pa ti potepas?user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
29.4.2008 10:20:51   
dojenč
pa kaj je to danes z nasimi cvekicami, jaz pa bi tak cvekala pa niam s komuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
29.4.2008 10:26:14   
Tamy30
dober dan nouser posted image
Sem mela malo redaha, joj, kolk se v nekaj dneh zgodiuser posted image

Dojenc cestitke za zarokouser posted image

Vceraj sem kupila zadnji vozicek na razprodaji za prijateljicinin r.d. (vozicek marela), so ga imeliu v Baby centru v akciji. Sem iskala v treh mariborskih trgovcinah, na kocnu pa nasla v Planetu Tus in to zadnjega  raztavljenega. Lucky meuser posted image

Vceraj sem bila na zadnjem terminu MS. Smo imeli prakticni del. Previjanje in nega novorojencka. Na koncu pa smo lahko se s prijazno sestro sami poskusili. Moram priznati da sem imela malce tremo, pa so plenicke kljub moji tremi zdrzale na pupi:) Mojemu dragemu je previjanje slo zlahka od rok:) No glede da je to pupa ki je pri miiru, me zanima kako se bomo odrezali pri nasem malcku, ki verjetno ne bo ravno navdusen nad tolikimi plenicamiuser posted image

Bo pa treba iti pocasi v shoping za plenice (tetra). Baje da jih rabis od 30 do 50 plenic.

Ste ze kaj nakupovale? A se dobijo v otroskih trgovinah, Dm?

Lep dan

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
29.4.2008 10:39:47   
sandra123
Dojenč, jaz sem tukaj, pa se ni nič kaj dogajalo, pa sem še malo po forumu debatirala...A je pri vas tudi dežek? Jaz sem tako zaspana danes, hčerka me okupira 100 na uro, tako, da komaj kaj utegnem napisatiuser posted image , se ji tile smajliji tako dopadejo, da jih hoče kar v moje besedilo klikatiuser posted image ...se mi popolnoma nič ne da danes delatiuser posted image , imam pa spet goro perila za zlikati in oprati...pa sploh še ne vem, kaj naj danes kuham, možek se pa v tvojih koncih nahaja in bo lačen prišel na kosilouser posted image ...skratka, sem čisto zanič danes, me pa vsaj user posted image user posted image vsake toliko časa malo zbrcata, da se nasmejim in sem potem dobre volje...
Zgleda da so vse izkoristile tele praznične dni in odšle na morje malo uživat na sončka...tudi jaz bi šla, pa mi je G odsvetovala potovanje, pa še na bolniški sem...in ne smem z doma - kaj če me pridejo kaj pokontroliratiuser posted image ...
No, zdaj grem pa malo pred tv likat, da mi ne bo treba čez praznike...Lepo se imej...user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.4.2008 10:41:32 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
29.4.2008 10:57:32   
soncek3
Dojenč res je bolj mrko tukaj danes, ta dež je danes v slabo voljo spravil čvekice. Bambi14 pa se res že nekaj dni oglasila. Je kje na lepšem??

Sandra123 , ti imaš predpisano mirovanje, nobenih sprehodov? Ja, saj če si na bolniški, te je kar strah ,da bi te kdo našel, kje stran od doma. JAZ zaenkrat še hodim v službo, pa me vse bolj zdeluje. Danes mi spet kar trebuh otrdeva, pa full me noge bolijo, kar tak čuden občutek imam v njih.Da ne bom slučajno zatekat začelauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
29.4.2008 11:02:16   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Bo pa treba iti pocasi v shoping za plenice (tetra). Baje da jih rabis od 30 do 50 plenic.

Ste ze kaj nakupovale? A se dobijo v otroskih trgovinah, Dm?

Joj, mislim, da je 50 plenic malo preveč. Če moraš širok opovijat, jih res več rabiš, drugače pa ne /za obrisat, podložit.../. Ne vem, ti bodo bolj izkušene kaj več znale povedat. Se pa nekje na RR nahajajo seznami, ki so koristni predvsem za nas začetnice, kaj je potrebno, koliko... Če jih najdem, prilepim link.
Se pa tetra plenice dobijo v Dm, Mullerju, sigurno Baby centru...

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
29.4.2008 11:16:44   
bambi14
Dojenč res je bolj mrko tukaj danes, ta dež je danes v slabo voljo spravil čvekice. Bambi14 pa se res že nekaj dni oglasila. Je kje na lepšem??

dan mačkice,....
saj sem tu . Malo preberem in potem bi bilo potrebno malo pokomentirat, pa se mi včasih ne da.

Dojenč- hura zate user posted image user posted image user posted image .

Je pa res, da so punce večinoma kam odšle in uživajo, upam, da še za nas.user posted image
Mi smo malo piknikovali za vikend, ker je blo tako lepo, zdaj pa nekaj pucam stanovanje, pa kuham,...in čas kr mine. Sem doma in mi ni jasno kako sem prej vse zmogla: šola, služba, kuhanje, pranje, pucanje,.....jaja se vidi da me že malo trebuh moti. Včeraj sem mojega prosla naj stisne prazno plastenko in me čudno pogleda in me vpraša, če je kaj narobe. NNNIIIČČČČČČČČČČČČ ni narobe, samo trebuh me malo moti ko se pripognem in zgledam ko račka: noge malo narazen in priklon,...hehe. Malo še, pa si ne bom več mogla svojega premoženja porihtatuser posted image , sem se v soboto namatrala 100/uro in potem ugotovila, da sem nekaj spustila- bomo dali v delo user posted image .

Nič babike lep dan, saj aprila bo kmalu konec- juhuuser posted image user posted image user posted image in bomo imeli več sončnih dni. Komaj čakam.

caouser posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
29.4.2008 11:21:42   
soncek3

Tamy tukaj malo prebrskaj:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1848590

Pa še tukaj je ena, meni zanimiva fajn stran, od nosečnosti, poroda.....:  http://otrocarije.blogspot.com/2008_01_01_archive.html

O, Bambi je pa le tukaj, sem že mislila, da kje uživaš na morju..

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
29.4.2008 11:25:02   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Tamy tukaj malo prebrskaj:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1848590

Pa še tukaj je ena, meni zanimiva fajn stran, od nosečnosti, poroda.....:  http://otrocarije.blogspot.com/2008_01_01_archive.html

O, Bambi je pa le tukaj, sem že mislila, da kje uživaš na morju..

bog ti požegnaj,....ko bi le.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
29.4.2008 11:34:37   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Sandra123 , ti imaš predpisano mirovanje, nobenih sprehodov? Ja, saj če si na bolniški, te je kar strah ,da bi te kdo našel, kje stran od doma.

Nimam predpisanega strogega mirovanja, moram pa več počivati, na sprehode lahko hodim, ampak ne zdržim več kot pol urce, me ful zdela, sem potem čist aut, ampak, v stanovanju pa tudi ne morem biti ves čas... Kar se kontrole komisije tiče, me ne skrbi, saj itak ne grem ne vem kam...baje pa najrajši med prazniki kontrolirajo user posted image ...Ta nosečnost je res čisto drugačna od prve nos. - imam manj energije, hitreje se utrudim, ne morem več opravljati vsakdanjih hišnih opravil...no, vsaj likam še lahko normalnouser posted image , je pa zaradi tega možek malo bolj obremenjen...sicer pa morajo tudi moški enkrat videti, kako je, če hodiš v službo in moraš še potem kup stvari doma ureditiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
29.4.2008 11:49:31   
karmar
živijo!!!
Res turoben dan- pa še v službi sem, nič se mi ne da. Kakšno službo imate ve? Vprašam čisto iz firbca.Mogoče pa potem kakšni lahko pomagaš z nasvetom... (Jaz delam v salonu pohištva.)

Katja- nisem gledala za nazaj, ampak o kakšnih pesmicah se to menite, vidim da se ti vse zahvaljujejo...
Nell tudi meni se user posted image   reži zaradi trebuha. Sam se ne zaveda da bo moj čez par mesecev normalne velikosti, njagov pa bo ostal...user posted image user posted image user posted image

K novim vozičkim lahko dodamo nekaj podobnega kot za nov avto ( mi rečemo "da bi ti zrijal"- to pomeni da ga imaš toliko časa, da prej zrija, kot ga razbiješ oz. se pokvari)... da bi vam zrijaluser posted image
Sayuri in Sandra pa ja se ne mislita postrič na kratko? A veste kaj pravijo- da je kratka frizura prvi znak staranja ženske..... Je pa res, da so lahko kratke frizure zelo lepe in moderne. Hitro nam pošljita slikco, da vidimo kako sta se poštimale...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
29.4.2008 11:59:58   
mishel
Kako smo kaj danes user posted image , ko nas spet razveseljuje dežek user posted image ???

SAYURI in AMELIA user posted image user posted image user posted image za voziček. Jaz še vedno čakam da naju pokličejo da je končno prispel.

Vidim da ste spraševale o obiskovanju materinske šole. Jaz sem se prijavila v Celju in sicer 03. junija. Traja tri dni dopoldan in en dan popoldan - eno uro. Se je pa moj sam predlagal da bi šel zraven in moram povedati da sem bila tega zelo vesela user posted image . Že občutek da ga zanima vse v zvezi z nosečnostjo je lep in mi da varen očutek. Ko bo pa otrok rojen, bo pa tako še bolj srečen. Se vidi, da bo to najin prvi otrok.

Kaj boste pa počele jutri? A boste zakurile kakšen kres user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 2339
29.4.2008 12:03:48   
dojenč
sandra123-prav smilis se mi.(saj jaz sem tudi uradno v bolniški)ker sem prej delala  v (dreuser posted image )ampak sem rekla da bom vseeno sla.samo zdaj pa poglej kako so smotani vsi poprek,zdravniki nam pravijo da se moramo gibati, priporocajo telovadbo za nosečnice(po drugi strani pa ne smeš od doma)nosečnice naj bi se sprehajale(a ko bo pa prišel kontrolirat pa me nebo)kaj naj mu recem,...to se na nas nosečnice spravljajo, pa itak vsak inpšpektor ki ima familijo ve kako to gre, da pač določene stvari(moraš )naret, če noces 9 mesecev prek svinjarije v hiši hodit,ampak jih pač narediš postopoma.jaz recimo pobrišem prah, pa pocivam,pa posesam pa pocivam pa tak....toti inšpektorji- kot da ni dovolj mularije na bolniškem,...na njih se naj spravijo.
včeraj sem se mojemu user posted image tako nasmejala, sem res imela polno dela, ker grema jutri na morje, sem rekla da bi si rada vse porihtala.(pospravla)pa sem mu rekla da mi bo pač pomagal,prvo se je nekaj kujal, ampak je dal rep med noge in se lotil pospravljanja, ko mali otrok zna bit'RAZCARTANI.
jaz likam on pa je perilo pobral štrika nove cote obesil,potem še je postlo preoblekel, pa neke drobnarije pospravo.potem ko sem jaz bila proti koncu z likanjem, je kup zlikanih cot odnesel v spalnico, (mislila sem da bo jih pospravo v omaro)pa pridem v spalnico pa sok, cel kup se mu je prevrgo, tak da si lahko mislite da sem imela dodatno delo.samo sem se nasmejalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2340
29.4.2008 12:11:10   
mishel
DOJENČ user posted image user posted image user posted image za tvojega pomagača. Veliko je že vredno da pokaže voljo, pa čeprav z malo nerganja. Moram tudi mojega user posted image mal pohvalit, ker mi res naredi čisto vse kar ga prosim. Res pa je, da se za enkrat dobro počutim in večino vseeno naredim sama. Mi je pa prve tri mesece ko sem bruhala kunijo čisto prevzel, ker drugače bi tako pomrla od lakote in neumite posode user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
29.4.2008 12:14:57   
dojenč
tukaj na pruju se dela grdo vreme, ufff sem jezna,jaz delam v svoji trgovini, (nebom nastevala, ker nesmem reklamirat, ce pa kero zanima pa mi lahko zs pošlje)jaz pa grem danes k frizerju juhuhu ,ker sem že groznaaaaaaaaaa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
29.4.2008 12:16:57   
karmar
OOO, svojo trgovino imaš? Ok, ne delat reklame, sam povej nam kaj prodajaš?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
29.4.2008 12:18:15   
naty13
oj

Samo na hitro.

Sva bile prejle z Anito na pijački, pa je šla urca tako hitro okrog. user posted image  Je pa še ena fejst punca in nosečnost ji tako paše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še vidla sem, da so že januarke 2009 na vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image  A se zavedate souser posted image , da gremo kmal rodituser posted image

Zdej pa do konca kosilo narest, da bo šel user posted image  pol delat. Potem pa mal na kavča. Ja, pa Nejca bo treba iskat. Pa sploh ne vem, kaj bova delala celo popoldne notri. user posted image

pa pa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
29.4.2008 12:31:06   
sandra123
Juhu, je ati prišel domov na user posted image , da smo se malo pocartaliuser posted image , no, zdaj že veselo šiba proti Lj, pa ga spet celo popoldne ne bo...jaz kar prelagam perilo, zlikala še nisem popolnoma nič, ker me Tina okupira z vseh koncev, zdaj je še nervozna, ker sem ji povedala, da danes dobi ostali del pohištva za svojo sobico...pisalno mizo, nočno omarico, pa še eno komodo na predale sva vzela, da bo dovolj prostora še za oblačila user posted image user posted image ...Ah, pa sobice noče pospraviti, da bi bilo vse pripravljeno za montažo omarice...pa sem rekla, da ji tudi jaz ne bom pospravljala sobe, pa jok in stok...zdaj je spet šla risanke gledat, samo, da ni treba sobe pospraviti...user posted image , zunaj je pa dežek, pa je še toliko bolj sitna...jaz bi pa rada vse pospravila, da bo mir med prazniki...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
29.4.2008 12:36:58   
sandra123
Sayuri, si že nazaj??? Kako je bilo pri frizerju???

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2346
29.4.2008 12:45:16   
Erin
naty - danes povprašaj kako je bilo, pa povej da doma nič ni hropel, kašljal in smrkal...potem pa vprašaj če imajo v vrtcu prepih pa koliko odpirajo okna, ker v mali igralnici je okno non-stop odprto. Pa vprašaj kje spi, pri oknu ali stran...pa koliko ga napravijo ko gredo na igrišče ker D. ne mara pretiravat z oblačili, pa čeprav ni prav toplo - no njej je...user posted image user posted image user posted image Je pa res da na P. ne marajo da med počitnicami pripelješ otroka v vrtec, še posebej če vejo da si ti doma...vsaj lani je bilo tako...
sayuri, amelia - čestitke za vozičekuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
29.4.2008 12:48:35   
sandra123
Jutro, Erin, kako si kaj danes??? Kaj počneš???
Jaz sem kot vreme danes...zdajle grem kuhat, potem pa malo vodoravnouser posted image , ne vem, če bo kaj z mojim likanjem danes...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
29.4.2008 12:50:01   
sayuri
Sva prišla od frizerja. Je šel tud Filip. GA imam danes kar doma user posted image .
karmar si lahko brez skrbi....moja frizerka pravi, da bi se moralo nekaj orng premaknit v moji glavi, če bi se za 5 cm ostrigla user posted image user posted image user posted image . SAmo špice in pa spredaj je bilo treba popravit. PA nova pramena, da noramalno zgledam user posted image . Dolžina je še vedno dooooolga user posted image . Nikoli nisem imela kratkih las, hvala bogu imam svoje zelo zdrave in lepe - nikakršnih težav, tko da se res vedno postrižem sam kake 2cm. user posted image
Me je pa tole triurno sedenje pri frizerju ful utrudilo. Bom šla zdajle s ta malim kar malo spat user posted image user posted image user posted image .
Mi bomo tudi doma za praznike. Z mano itak ni kaj veliko - potrebujem res veliko počitka. PA prilagajamo se tudi  tej bolniški komisiji. Nimam kaj. Sem vesela, da imam sedaj vsaj sprehode dovoljene. Ker tisto strogo mirovanje na domu je bilo res katasrofa. Sem pa tko, kot sandra - polurni sprehod me že pošteno utrudi.
tamy30 jaz sem imela pri prvem 30 tetra plenic - sem široko povijala, veliko se jih porabi za razne kupčke, pa za v posteljico, pa za v voziček....ampak sem s 30 komot folgala. Sedaj sem jih še 10 dokupila. Mislim, da bo dovolj.
amelia , kaj smo se potem videl včeraj v Rutarju? Mi smo bili okrog sedmih zvečer tam. Je bilo kar nekaj nosečk. In vidla sem, da so kar nekaj vozičkov včeraj odpeljali.... JAZ sem potem še posteljnine gledala...imajo tkoooo lepe user posted image , pa drage tud user posted image user posted image user posted image . Eno posteljnino v roza barvi bi rada še dobila. user posted image  Tele sem pa gledala:

user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2349
29.4.2008 12:51:17   
naty13
Erin moja prva misel je bila, da bi "babnice" rade mal frej. Pa se ne bom pustila. Saj so plačane zato. Erin, a ni tako user posted image  Mogoče ti gledaš na to drugače. Vem pa, da  je D. bolj vroč tip ker non stop leta v kratki majčki. user posted image  Ko sem bila zadnjič na govorilnih, je rekla, da ga za ven oblečejo tisto kar ima v garderobi. Sem spraševala, če ga premal oblačijo. Je pa bila včeraj psiha. Doma je bil šisto ok Nejc. user posted image  Tudi nočko je prespal brez da bi kaj zakašljal ali težje dihal, tudi nosek je prehoden. user posted image  Mu pa zutrej precej fiziološke v nos dam, da ima fajn prehoden nosek in mu pol mal teče ven, ker se puca. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?