|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
27.4.2008 16:01:48   
Dinki
mami mora pa malo odvečnih kilc zgubit. Imam jih še kar + 6kg. Sem zdele že 3 tedne na eni in isti kilaži. Ja samo je pa tudi apetit tak ... bi kar vse pojedla.

Perp, jaz imam le še slabih 4 kg plusa, sem že iz porodnišnice prišla z -10 kg, imam pa tudi apetit. Frišnega sadja tudi jaz še ne jem, prav tako ne zelenjave razen solato malo piknem med kosilom, prav hrepenim po njej, po skledi solate user posted image . Čokolado pa tudi jem, ne morem brez!

Jaz mojega Tita oblečem: body, hlačke, tople nogavičke, kapo in jaknico iz flisa.

alarm......

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.4.2008 16:20:41   
Dinki
Ali imate še pleničko čez voziček?
Kaj pa kremca po obrazu? S katero jih namažete? Kaj pa na sprehodu ko sonce posije, ali ga skrijete ali pustite, da sonček obsveti ta angelski obrazček?
A jih že mažete s kremcami po telesu?

Še ostalo....
Jaz nimam pleničke čez voziček, tudi če sonček malo posije mu le malo dvignem dekico s katero je pokrit, da mu sonce ne sije direktno v obraz. Jaz mu obrazka nič ne mažem, zaenkrat še. Telo mu pa naoljim z mandljevim oljem po pregibih po vsakem kopanju oz. umivanju, drugo mu še nisem zaenkrat nič dajala.

Toliko do mene user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.4.2008 16:25:29   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Punce, imam en kup vprašanj. Prosim malo mi pomagajte.

Danes je vzunaj 22 stopinj. Kako ste oblekle vaše male za ven? Še vedno dvoje hlače, pa zgoraj flis jaknco? Pa dve kapci? Jaz nimam pojma .... Pomoč. Vsi pravjo naj jih ne oblečemo preveč, ampak kaj je preveč?
Kaj pa kremca po obrazu? S katero jih namažete? Kaj pa na sprehodu ko sonce posije, ali ga skrijete ali pustite, da sonček obsveti ta angelski obrazček?

No to bo zaenkrat vse ... hvala za odgovore.user posted image

Naš mali leži na brisački, gor ima body s kratkimi rokavi, majčko z dolgimi, ene tanke in ene debele zoknčke in malo debelejše hlačke.. če zapiha veter ga pokrijem, pred soncem zaščitim s strehico vozeka... kapice nima gor če ima zg. del trenirke mu dam gor kapuco, ampak zdaj je nima..

Mažem ga samo z mandljevim oljem.... pred sončkom ga skrijem ker se drugače zbudi če mu ful sveti v obraz..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.4.2008 18:12:27   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Jutri bo zgleda še lepše user posted image . Jupiiii, pomlad je tu!!!!! Boste za prvomajske praznike doma ali se boste kam podali s svojimi user posted image ?

Mi ne. Bomo doma čuvali prah, da se ne poleže preveč po stanovanju user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.4.2008 18:16:21   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

no, sm dala novejše fotke gor, pa še par začetnih, zdej pa letimo ven

iiii, kakšne črne očke in laski, črno kot črna noč, lepo, lepe lubane imaš user posted image !

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.4.2008 23:05:19   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Zofy, jaz sem si danes že navoščila en majhen kozarček piva in je prav pasal user posted image . Ob njem sem se pa spomnila tudi nate user posted image .

BRAVO user posted image user posted image . Lepo, da si se spomnila name in upam, da je pasalo user posted image .
Jaz sem malo raziskovala na netu kako je s tem in je tako, da en kozarček piva ali vina pride v mleko v 30 min do 1 ure, ob jedi pa od 1 ure do 90 min. In v 3 urah ga ni več v mleku. Tako, da si jaz tu pa tam privoščim kozarček refoška, ko gre naša Julija zvečer spat user posted image . Pa tudi kozarček piva sem že spila čez dan, ampak te variante čez dan ne bom prepogosto prakticirala...zaenkrat...

Ja, danes je bil res lep dan, tudi mi smo šli na dopoldansko in popoldansko rundo in Julija je dobesedno padla v komouser posted image user posted image . Je zaspala kar na rami med podiranjem kupčka ob 22h in bo (upam) spala do kakih 3h ali pa 4h. Super, zdaj mi jo je že 2x uspelo spravit v cote ob 22h. Počasi, počasi, pa bo hodila spat ob 9h, saj je to moj cilj.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.4.2008 23:12:32   
Zofy

Danes je vzunaj 22 stopinj. Kako ste oblekle vaše male za ven? Še vedno dvoje hlače, pa zgoraj flis jaknco? Pa dve kapci? Jaz nimam pojma .... Pomoč. Vsi pravjo naj jih ne oblečemo preveč, ampak kaj je preveč?

Jaz oblečem Julijo priblično tako kot Arabela:
leži na jaknci iz pliša, za vsak slučaj, če bi postalo mrzlo, če bi bila zunaj predolgo. Oblečena pa je v 2 dolga rokava, malo debelejše hlače, nogavičke oz. dokolenke in pletene copatke. Kapice nima, jo pa imam s sabo, da jij o dam, če moram dojiti, ker v vozeku je zavetje, zunaj pa ne... Pleničko nisem nikoli imela čez vozek, zdaj jo uporabljam le, da jo zaščitim pred soncem. Mene je kar malo opeklo po rokah in nosu, tako da definitivno ni za izpostavljati soncu nežno kožico naših dojenčkov. S kremico pa tudi jaz nemažem nič. Baje da ni dobro mazat z zašlitnim faktorjem preden je otrok star 1 leto, ker ima še ful nežno in tanko kožo.

KAj je preveč? Zdi se mi definitivno preveč, ko vidim mamice, ki imajo (so imele v soboto!!) dojenčke v pajacku iz termoflisa in z volneno kapico. Ja bogi otrok! Najboljše, da se ravnaš po sebi, saj smo eni bolj zmrzljivi drugi pa manj...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.4.2008 23:14:21   
Zofy
San, tvor urban je pa pravi cukrčekuser posted image . Jaz sem hotela dat gor nove slike od Julije v petek, pa mi je javilo napakouser posted image . Mogoče jutri poskusim znova.

Moja julija pa je zrasla samo 2,5 cm od rojstva. A ni to malo premalo?? No, mogoče le ni bila 52 cm ob rojstvuuser posted image Debeli pa se, debeliuser posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.4.2008 23:49:35   
Naša črtica koraka
končno, me je zaskrbelo, kaj je s forumom, ko se ni hotel odpret ... sem pomislila na najhijše ... kaj pa če bi se vse ukup sesulo in vas ne bi mogla več brat - pa se mi je kar milo storilo user posted image  - bi vas preveč pogrešala! kje bi se potem spet našle??!

No, jaz imam po dolgem času spet nočni mir zase ... prej sem vedno uspavala poleg anje še sebe user posted image . Te dni pa bom počasi začela z uspavanjem. Imava tako rutino: ob 18h kopanje, potem dojenje do spanja. Začela bom uvajati kopanje, dojenje, uspavanje brez dojke. Začela pa sem danes, ko je bilo pač anjino počutje boljše.

Prej jo je 2 dni popoldne močno lakoda dajala - spet porast. Včeraj zvečer pa je bila že sita (jokanje ob polni dojki, mleko teče iz ust), pa sem že mislila, da so krči ... no, po opazovanju njenega obnašanja sem predsodila, da jo matra zgaga. In sem ji dala 2 kaplici moje raztopine sode bikarbone. Takoj je zaspala. Kot bi ugasnil luč. Tako, da me je malo zaskrbelo, da ni padla v nezavest zaradi ogabnega okusa. user posted image

Skratka, izvzemši take dneve, bom vztrajala na tem, da se uspava z nečem, kar nisem jaz. Bom videla, kako bo. (Še kakšna ideja od vas?).

OBLAČENJE: Anja je bila danes, na sončno nedeljo v senčnatem gozdu, v vozičku v plišastem kombinezončku s kapuco, bombažno kapico, pajacek z dolgimi rokavi, bodi z dolglgimi rokavi in plenički. Pokrita z deko in čez vozek plenička. Meni se je zdela deka odveč, njej pa ne.
Pleničko pa imam čez zaradi vetra in vtikljivih ljudi (eni so ko da so na glavo padli, sploh brez vsakih manir!)

Sicer pa te dni, ko bo toplo in bom anjo manj oblekla, bom pa imela zraven vedno kako dekico, rjuhico ... zato, da ko jo iz vozička vzamem, da jo ne prepiha ali sonce zapeče.

Pa še mene nekaj zanima:
KOPANJE. Koliko toplo vodo daste? Jo merite, se orientirate na komolec ... ?? Mislim, da ima anja zanimiv okus ... če je voda toliko topla, da mi je, ko namočim vanjo komolec prijetna, potem ona tuli na vso moč... ko pa je voda za kopanje topla toliko, da mi je vanjo prijetno namočiti roko , potem je pa mala čisto tiho notri.
Pojma nimam, koliko to znese stopinj, mislim pa da več ko 37 stopinj ??  Bojim se, da jo ne bi kaj zakuhala? Povejte!

Uf, klamfam (se vidi, da ni alarmauser posted image ).
Želim vam prijetno noč
in lepo jutro!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.4.2008 23:56:37   
Naša črtica koraka
Aja, pa še to, glede oblačenja:

odvisno je tudi kakšen voziček imaš, oz. kakšno košaro na vozičku ...

naša košara je čisto plastična, ko ena skleda (oz. banjica) in jo ne prepiha niti burin user posted image , ne burja ... je v njej vedno topleje (se na dlani občuti temp. razlika!) kot zunajuser posted image

.

lp

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.4.2008 6:12:11   
lucalu
san user posted image  vaš Urbanček je pravi lepotec!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.4.2008 6:13:37   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Kdaj imate naslednjo posvetovalnico? Midve sva dobili datum 23.7., takrat bo stara 3 mesece in 19 dni. meni se to zdi malo pozno user posted image

Mi imamo naslednjo posvetovalnico, ko bo Tai star 2 meseca in 5 dni... pri nas je vsak mesec!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.4.2008 6:15:56   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Veste kaj me zanima, tiste, ki iamte te albumčke za dojenčke. S čim boste naredile odtise rok in nog v album?

Jaz sem kupila ene barvice, ki so podobne tempera barvicam... mi je ena prijateljica priporočala, ko rada ustvarja take stvari... ravno danes bomo sprobali, pa javim kako je uspelo!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.4.2008 6:25:38   
lucalu
Gaya24 čestitke tvojemu zakladku za napredovanje!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.4.2008 6:29:38   
lucalu
Dobro jutro drage moje mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo spet imeli noč samo z enim previjanjem in hranjenjem. user posted image  Drugače je vse pod kontrolo, včeraj smo bili cel dan zunaj in je prav pasalo... čimveč takih dni!!!
Pravkar sem se vrnila s sprehoda s kužki, zdaj pa čakam, da se Tai zbudi... kar pa mislim, da bo kmalu, ker se že po malem oglaša.
No, grem probat še kavico spit, če mi bo uspelo... user posted image
Pridne bodite in veliko se cartajte!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.4.2008 6:30:37   
lucalu

Tai je imel včeraj samo ene hlačke - plišaste, brez žabic spodaj. Zgoraj pa body brez rokavov, pa majčko z dolgimi rokavi pa plišasto jaknco... pa nogavičke in copatke. Pa brez kapice. Je pa tako, jaz ga res nočem preveč oblačit, ker, če mu je vroče, takoj dobi vročinske spuščajčke po vratku zadaj in po ramicah in je rekla pediatrinja, da naj ga oblačim tako kot sebe (edino moram računat, da on ne hodi, jaz pa in mi je zato še bolj vroče). Je bilo pa včeraj res toplo na soncu, tudi, če si samo stal. Ga pa vsake toliko potipam po vratku in hrbtku in mu je vedno dovolj toplo. user posted image  Sonček pa pustim, da sveti na njega, razen, če mu v očke, vidim, da ga moti in mu odprem dežnikec.
Aja! Obrazka mu pa še ne mažem, ker vsi pravijo, da je še prezgodaj!

< Sporočilo je popravil lucalu -- 28.4.2008 6:31:35 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.4.2008 6:39:51   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Pa še mene nekaj zanima:
KOPANJE. Koliko toplo vodo daste? Jo merite, se orientirate na komolec ... ?? Mislim, da ima anja zanimiv okus ... če je voda toliko topla, da mi je, ko namočim vanjo komolec prijetna, potem ona tuli na vso moč... ko pa je voda za kopanje topla toliko, da mi je vanjo prijetno namočiti roko , potem je pa mala čisto tiho notri.
Pojma nimam, koliko to znese stopinj, mislim pa da več ko 37 stopinj ??  Bojim se, da jo ne bi kaj zakuhala? Povejte!

Jaz jo zmerim s termometrom in mu vedno paše... Tako mi je rekla patronažna. Mislim, da je okrog 37, 38°C, pač, ko je na termometru črtica na OK! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 917
28.4.2008 8:29:04   
san
hvala vsem za pohvale za urbančka lubančkauser posted image

nčk, zdej si me potolažila in sem prec bolše volje, mi bomo tud prah zdej doma vahtaluser posted image , da ga slučajno, ne bi bilo še več, ko se vrnemouser posted image .
mi smo mislili it v istro, pa sem jaz (in tudi moj dragi) pametno pozabila na osebno za urbana, tako da to sedaj odpade. no, mogoče jo mahnemo v italijo... sam moj dela te tri dni tko da če gremo, bomo šli v četrtek. mam pa vse tri otorčke ta teden doma, tako da bo vseeno pestro.

posvetovalnico imam naslednjo 18. 6., 22.5. pa imava samo pregled za težo in velikost.

zofy, jaz misli, da je julija čist ok zrasla, ker meni je pediatrinja rekla, da je naš veliko zrasel, ko sem jaz komentirala, da se mi zdi premalo.

oblečenega imam jaz tudi sedaj za ven samo v enih malo toplejših hlačah, v bodiju brez in z dolgimi rokavi, čez pa bombažno jopico s kapuco. ima pa še eno bombažno kapico na glavi, za katero sem ravno včeraj razmišljala, da bi jo ukinila. pokrijem ga, ko gremo ven, da zaspi, ker drugače ne, potem je pa čisto odkrit, če ne piha in je sonce kot včeraj, ali pa pokrit samo s tanko dekico ali pleničko v senčki, če piha mu dam pa tisto od vozička čez, ker mu tako paše - drugače se takoj zbudi.
je pa zoprno, ker je en čas sonce, pol se pa zoblači in zapiha itd. naš pa se doskrat zbudi in ga morm ven vzet. no, ko ga vzamem iz vozka, sem do sedaj vedno še dekico vsela in ga ovila z njo, včeraj, ko je bilo tako lepo pa seveda ne.

zvečer, ko smo šli pa v tivoli, šele okoli šeste, se je pa pritoževal in sem mu čez naknadno zunaj napravila še ene hlače in zamenjalaj opico za flis in ga pokrila s toplo dekico, potem je pa zadrnjohal. tko, da jaz se mal nanj oziram, kaj mu paše.

morm še mal prebrat, ker m je iz glave ušlo.. moja koncentracija je še vedno minimalna...user posted image , upam, da kmalu mine

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.4.2008 8:37:08   
san
aha, voda za kopanje. jaz ga kopam v čebričku in temp. vode merim s komolcem. mu paše bolj vroča, ker tista, ki je meni prijetna, je njemu premrzla in joče. hči je bila ista in še sedaj ji včasih ”težim”, da se bo skuhala, ker se s tako vročo umiva - ampak meni tudi vroča paše. srednji sinko npr. je imel pa rad mlačno vodo, mene bi zeblo, njemu je pa pasalo in še sedaj vpije, če a s toplo tuširaš, da je vroče. tko, da jaz ne uporabljam termometra, ampak dam glede na komolec, da se meni zdi mal prevroča in to njemu paše

kile so meni sicer že šle dol, samo trebušek pa še imam in medenica še ni šla nazaj na prejšnje mesto. sej pravijo da devet mesecev traja, da prideš nazaj na prednosečniško stanje in se kar strinjam s tem.

katy, super za sling, upam da ti bo dobro služiluser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 919
28.4.2008 8:45:03   
san
čestitke gaya in majuser posted image user posted image user posted image .

rokice in nogice pa sem jaz samo pofotkala - njaprej samo njegove, potem pa še od vseh treh skupaj - za primerjavo.

nčk, bravo za uspavanje, oz. odločitev. pri nas je še vedno joška tista, ki uspava. nekega večernega obreda ta teden še ne bomo uvajali, ker so počitnice in bomo verjetno pohajkovali naokoli malo dlje, drugače pa naš vedno spi od najkasnej osme zvečer pa do sedmih zjutraj, z dvakratnim podojem vmes in enkrat ga previjem ponoči. tko, da kakšnih idej nimam s čim bi ga zamotila, ker naš zvečer vedno zaspi ob joški, ko je sit, nikoli ne ostane buden.

se je pa danes zbudil že okoli polšestih in sem ga ene pol ure nosila, pol je pa na srečo nazaj zaspal, drugač bi me kap od zgodnje ureuser posted image . zdej pa še spi. se je pa hči zbudila takoj po tistem, ko je ona nazaj zaspal, sam je šla ista, tko da sem jaz lohka spala do pol osmih.

čišča - že dva dni imam čisto čisto malo rumenega izcedka, ampak res sam mal, včeraj npr. pa je bil vložek skoz čistuser posted image . upam, da je to konecuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 920
28.4.2008 8:49:28   
san
no, drugače smo mi ok. jaz že dva dni hodm s srednjim tamalim spat, pol me pa dragi zbudi, da se prestavim v najino sobo k najmlajšemu, ko je čas za hranjenje okoli polnočiuser posted image . se vidi, da sem utrujena in dol padem, kadar so vsi trije cel dan z mano.

no, toliko od mene, zdej morm pa mal pospravit, pol pa gremo venuser posted image . pa danes gremo na pizzo - sem obljubila otrokoma in mi ne bo treba kuhat, tko, da se bomo lahko na veliko potepali.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.4.2008 9:16:20   
Naša črtica koraka
 Jutro, no, dober dan,

vidim, da je jutro pri vas pravi čas za RRuser posted image  ... no, pri meni je pa tale 9 ura taprava. Dokler bo še anja dopoldne spala ...

Veš, San, uspavanje pri nas še vedno poteka z joško. Saj ni star niti mesec ... pa glede na to, da dude (ŠE????) ne mara, stvar ne bo ravno enostavna ... a glavno je, da naredim premik v svoji glavi, da imam v zavesti, da se že iščejo drugi načini ...

ČIŠČA: user posted image , tudi jaz je nimam več!

PRVI PREGLED: šele 7.maja ga imamo ... očitno nas bo še Tit prehitel, spetuser posted image  (šala, saj ne vem kdaj ima Tit pregled). Baje naj bi takrat imela 4100g ... kaj vem, takole na oko ... morda za las. Joj, če pomislim - toliko g je imel cimrin mali v porodnišnici!!! Jedeta, tole rodit ... bravo, Dinki!user posted image

Danes bo sonček. Groza. Ko sije v naše stanovanje se tako imenitno pokaže, kje je umazano ... pa prah kar sneži ... sploh ne razumem, kako je možno da se vse tako hitro zamaže???? Grrrrr. Bom počakala še 4 urice, potem pa bo bolje - bo sonce sijalo k sosedom user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.4.2008 9:30:33   
Dinki
končno, me je zaskrbelo, kaj je s forumom, ko se ni hotel odpret ... sem pomislila na najhijše ... kaj pa če bi se vse ukup sesulo in vas ne bi mogla več brat - pa se mi je kar milo storilo - bi vas preveč pogrešala! kje bi se potem spet našle??!

user posted image  tudi jaz sem se hotela pofočkat včeraj zvečer in sem poskusila ene dvakrat pa ni deloval.....se strinjam s tabo NČK, sigurno bi tale forum kar nekaj časa pogrešala oz. bi se težko privadila na življenje brez njega user posted image ....

Drugače pa eno lepo dobro jutro vsem skupaj. Midva s Titom sva že pokonci in sem ga sedaj že uspela nazaj uspavat, jaz pa sedaj berem vas in pijem jutranjo kavico user posted image .

Tita tudi jaz uspavam z dojenjem, vendar mu potem tudi podremo kupčka. No če sem čisto iskrena ga v večini zvečer uspava in da spati moj dragi user posted image , torej jaz ga podojim on pa podre kupčka in ga da spat, ponoči je pa v moji oskrbi.

Voda za kopanje naj bi bila načeloma 37 stopinj. Toliko smo mu mi naštimali zadnjič s pomočjo merjenja in je v vodi blazno užival, učitno je to njegova temperatura user posted image . Je pa mojemu dragemu bila skrajno pretopla, meni pa premrzla.....tako kot je napisala San, se tudi pri nas razlikuje "okus" za temperaturo vode user posted image ...jaz se tuširam z vročo!

Neposredna povezava do sporočila: 923
28.4.2008 9:31:04   
lucalu
Ja, res, bravo Dinki user posted image !!! Tai je bil skoraj 2 kg lažji, pa je komaj prišel ven! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
28.4.2008 9:32:51   
lucalu
Sem dala gor nekaj novih slikic, da vidite kako smo zrastli...
Zdaj pa moram it... previt in podojit, potem pa v naravo!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?