Naša črtica koraka
|
končno, me je zaskrbelo, kaj je s forumom, ko se ni hotel odpret ... sem pomislila na najhijše ... kaj pa če bi se vse ukup sesulo in vas ne bi mogla več brat - pa se mi je kar milo storilo - bi vas preveč pogrešala! kje bi se potem spet našle??! No, jaz imam po dolgem času spet nočni mir zase ... prej sem vedno uspavala poleg anje še sebe . Te dni pa bom počasi začela z uspavanjem. Imava tako rutino: ob 18h kopanje, potem dojenje do spanja. Začela bom uvajati kopanje, dojenje, uspavanje brez dojke. Začela pa sem danes, ko je bilo pač anjino počutje boljše. Prej jo je 2 dni popoldne močno lakoda dajala - spet porast. Včeraj zvečer pa je bila že sita (jokanje ob polni dojki, mleko teče iz ust), pa sem že mislila, da so krči ... no, po opazovanju njenega obnašanja sem predsodila, da jo matra zgaga. In sem ji dala 2 kaplici moje raztopine sode bikarbone. Takoj je zaspala. Kot bi ugasnil luč. Tako, da me je malo zaskrbelo, da ni padla v nezavest zaradi ogabnega okusa. Skratka, izvzemši take dneve, bom vztrajala na tem, da se uspava z nečem, kar nisem jaz. Bom videla, kako bo. (Še kakšna ideja od vas?). OBLAČENJE: Anja je bila danes, na sončno nedeljo v senčnatem gozdu, v vozičku v plišastem kombinezončku s kapuco, bombažno kapico, pajacek z dolgimi rokavi, bodi z dolglgimi rokavi in plenički. Pokrita z deko in čez vozek plenička. Meni se je zdela deka odveč, njej pa ne. Pleničko pa imam čez zaradi vetra in vtikljivih ljudi (eni so ko da so na glavo padli, sploh brez vsakih manir!) Sicer pa te dni, ko bo toplo in bom anjo manj oblekla, bom pa imela zraven vedno kako dekico, rjuhico ... zato, da ko jo iz vozička vzamem, da jo ne prepiha ali sonce zapeče. Pa še mene nekaj zanima: KOPANJE. Koliko toplo vodo daste? Jo merite, se orientirate na komolec ... ?? Mislim, da ima anja zanimiv okus ... če je voda toliko topla, da mi je, ko namočim vanjo komolec prijetna, potem ona tuli na vso moč... ko pa je voda za kopanje topla toliko, da mi je vanjo prijetno namočiti roko , potem je pa mala čisto tiho notri. Pojma nimam, koliko to znese stopinj, mislim pa da več ko 37 stopinj ?? Bojim se, da jo ne bi kaj zakuhala? Povejte! Uf, klamfam (se vidi, da ni alarma ). Želim vam prijetno noč in lepo jutro!
|