Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr - se vaši kdaj tolk zaigrajo, da se ustrašijo, ko jih ogovorite? naš prav poskoči in zacvili Ne, pri nobenem nisem česa podobnega opazila, pri Lanu pa sploh ne. Se res z nobeno stvarjo toliko ne zamoti, da bi tolk padel noter, da bi se potem ustrašil, če ga ogovoriš. Zaenkrat še ne. - se vaši otročki med spanjem tudi fejst potijo? naš mali je vedno za preoblečt. okrog vratu je čist moker, pa lase ima čist mokre Max obupno, Lan pa niti ne. Se pa oba odkrivata ponoči, tako da mislim, da jima niti ne bi smelo biti prevroče. Ampak Max res ful ful švica. - jaša ima kdaj kakšne čudne prebliske in me začne za brezveze neki tepst... recimo se igrava ali crkljava, pa me kr neki cune z roko ali pa brcne z nogo. kako odreagirat? zdej se naredim, da jokam -> rezultat: on začne neutolažljivo jokat. če ignoriram, nadaljuje. če sem huda, se mi smeje. kaj naj naredim? Ojoj, ne vem. Nas Lan ne tepe, tepeta se edino z Maxom. Ne vem ti, kaj svetovat, morda pusti, da ga to obdobje mine, pa vedno z malo povišanim glasom ob tem poudari, da se tega ne sme delati. - naše dete je full čustveno občutljivo. ob gledanju risanke nodi išče mavrico, kjer gresta s gospodičem tonijem v temni gozd, začne full jokat, ker nodija drevesa napadajo. prav ugasnit moremo risanko. prejšnjič je pa jokal celo ob gledanju frančka v risanki domača žival, ko kužek v trgovini laja, franček mu pa pomaha in gre domov še katera kaj podobnega doživela kdaj? kaj predlagate? Lan itak še ne gleda risank, Max jih pa nikoli ni tako čustveno dojemal. Ne vem, a se je zavedal, da je to "samo" risanka al kva. Saj v bistvu niso čustva nič slabega, mene bi skrbelo edino, če bi ga bilo strah ob gledanju risank.