|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
25.4.2008 20:09:22   
bt08
Čer!

No dans me je moj presenetu pa je reku,da ga je zlatar klicu,da naj greva probat prstane,sem bla tok veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tko da upam da jih kmal dobiva,šele dans na svetlobi dnevni sem vidla kok so lepi.
Pa za Ožbeja smo kupl še eno oranžno srajčko,pa oranžne hlačke za zvečer,zadnjič sva eno tako svetlo srajčko kupla pa kravato,dans pa še rjave hlače take lepe zraven.

Šepetalka nič posebenga,mal tk oda se bejba naša razvedri!Na netu sem jih dobla.      

smajiliji

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.4.2008 21:41:45   
Serendipity
bumbamara - Upam, da bo jutri prelep sonček, da bo dan točno tak, kot si želiš in da boš uživala 100 na uro! user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.4.2008 22:06:40   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Punce kako ste lepo napisale!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   eno rožico za vas Buba pošiljam pa par lepih slikic za srečo!

Eno zgodbica o naši Bubi!

Sta živela Buba in njen Sašo, user posted image   user posted image ,sta se zaljubila  user posted image ,Sašo je njej user posted image   , user posted image ,jo osvajal,pa osvajal.... user posted image , user posted image   in končno jo
zaprosil  user posted image ,Buba ne bi bila Buba če ne bi privolila in  user posted image ,bila je vsa srečna in vesela. user posted image   user posted image ,napočil je dan ko je Buba  user posted image   in rodila se jima je prelepa hčerkica danaja,ki je njun  user posted image .Napoči čas ko nastopi poroka  user posted image ,celo dan in celo noč  user posted image   in  user posted image .Bilo je to 26.4.2008 vsi so  user posted image   in veseli.Proti jutru oba srečna  user posted image .

Evo Buba zate nekej na hitro izmišljenega upam da si se saj mal nasmejala,da ne boš cel dan samo jokala.

kolk lepa zgodbicaaaa...... pa resnična.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala punce vsem.....res....... grem zdele na chat, da z mojim bodočim možem še kakšno rečeva....

rada vas mam....res....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.4.2008 22:16:06   
Anja24
Bubamaraa, tut js ti želim, da bo vajin dan popoln in nepozaben...tako kot sta si zamišljala...user posted image

pa ne pozab na obljubo user posted image

lahko noč vsem nevesticamuser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.4.2008 22:18:03   
sepetalka
Draga buba mirno noč ti želim in res se spočij da boš jutri lepa in sijoča nevestica!Pa mirne sanje želim vsem !user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.4.2008 22:34:18   
Bubamaraa
hvala punce.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 406
25.4.2008 22:38:42   
pikovit
Bubamara jutri ti želim en lep,presrečen in nič živčen dan.Uživajte,danes pa lepoten spanec,da boš jutri žarela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.4.2008 0:04:32   
FLASK_A
Bubica, upam, da si dobila sms... Preživita čaroben dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.4.2008 8:13:22   
sepetalka
Dobro jutro drage moje.
Prvo danes ko sem se zbudila sem pomislila na Bubo in so se mi orosile oči. Joj najbrž je že sredi priprav ali pa še vsa živčna stoji pred ogledalom. ZUnaj je sončno, vsaj v prlekiji je tako in upam da vreme zdrži. Buba sta bo smo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
26.4.2008 8:21:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 410
26.4.2008 8:24:35   
fragola
Buba želim ti , da današnji dan bo polen presenečenj in veselih dogodkov, uživaj v tem prečudovitem dnevu in mi smo stabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 411
26.4.2008 8:28:36   
pikovit
Danes pa bo naša Buba postala gospa,zato ji želim vse naj,naj in da se ji dan izteče,kot je trebauser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.4.2008 8:39:45   
bt08
Buba napočil je vajin dan,izkoristita ga do zadnjega,uživejta,sonček sije za vaju,smo ga me tukej naročile,lepo se mejte,pa poročej ko boš lahko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.4.2008 8:44:17   
bt08
Jaz pa pogrešam Bagusko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.4.2008 9:17:41   
FLASK_A
Bubicaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prepričana, da si prečudovita nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.4.2008 9:35:58   
NATAŠI
bubica sonček je zunaj, ti si zelo lepa nevestica in ti želim en čudovit dan katerega se bosta oba rada spominjala user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... uživajta user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.4.2008 12:21:23   
bt08
Kje pa ste vse dans,nikjer nobene,a ste vse pri Bubici naši?

No jaz sem kr mal žalostna user posted image user posted image user posted image  nič neb omo zibal.

Od Tomaža sestra je bla dans pri vedeževalki,pa je kr velik uganila,jaz kr vrjamem mal temu,ker sem bila sama pred parimi leti pri njej in se je kr nekej res zgodilo.Da vam povem kaj je rekla za Ožbeja,da je velik,vesel,pameten fant,da bo v športu rokomet ali košarka,da se mora pazit stopnic,da mormo to njegovo pamet nekam usmert,ker je res brihten poba.
Za Tomaža pa je rekal da bo v kratkem menjal službo,da je bolan na želodcu - to so posledice živciranja v otroških časih ( ati ga kr dost popije rad ),da mora pazit na kolena,da sva skupej zelo srečna in da se zelo dobro razumeva in da se mava zelo rada.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam mal pospravt,pa da zaključim pa letim domov k mojima sončkoma!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.4.2008 12:26:00   
sepetalka
Babrbara user posted image user posted image user posted image user posted image , sej bo še priložnost za user posted image !
Ja tut jaz sem enkrat bila pri vedeževalki, pa mi je tut kar uganila.Najbolj se spomnim tega, da mi je rekla da vidi neko kočijo in da bo to šlo dobro skozi. Ravno takrat sem delala izpit za avto in sem ga res v prvo naredila. DRugo pa se ne spomin več.
Je pa moj dragi šel tut dolgo nazaj že in mu je rekla, da bo spoznal ljubezen daleč od svojega doma in on pravi da sem to jaz, ker sva res 200km narazen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še poročiva se septembra!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOMI ČAKAMMMMM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.4.2008 12:33:32   
pikovit
Barbara škoda,da ne bo Ožbej dobila bratca ali sestricouser posted image .Me pa zanima h kateri šlogarci si šla?A je mogoče Jasmina?Mogoče kakšen kontakt,če lahko?

Punce uživajte na sončki jaz pa jutri odhajam na morjeuser posted image in pridem domov naslednji vikenduser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.4.2008 13:08:25   
sepetalka
Pikovit ti  na morje, jaz pa gonit valjar gor in dol po dvorišču naslednji teden. Tlakovci se bodo polagali, pamoj dragi dela nočno in ko bo on sladko spančkal bom jaz gonila valjar!user posted image Uživaj na morju in pozdraviga v mojem imenu in mu povej da se letos najbrž ne bova nič videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.4.2008 16:07:04   
FLASK_A
Bubica...

Ups, pardon, GOSPA Bubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKEEEEEEEE!!!! naj bo zakon poln čudovitih in srečnih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.4.2008 18:49:45   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Barbara škoda,da ne bo Ožbej dobila bratca ali sestricouser posted image .Me pa zanima h kateri šlogarci si šla?A je mogoče Jasmina?Mogoče kakšen kontakt,če lahko?

Nisem šla jaz,jaz bom šla.Od Tomaža sestra je šla.Je pa Jasmina ja,ko dobim cifro ti jo javim.

Uživej na morju.Mi bomo kr doma.Dans smo šli za jutri ribice lovit,Tomaž gre nekam na rojstni dan,v Grosuplje,midva bova pa doma,še sama ne vem kaj bom delala.Mal bom nan etu al pa pred Tv.

Ah,upam da v naslednje da bom že user posted image ,al pa saj takoj po poroki.Sem kr mal razočarana.Sam sej bo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.4.2008 18:50:56   
bt08
Ja naša Buba je pa že gospa Buba , zdaj ga že vrjetno fajn žurajo!

Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.4.2008 19:49:52   
pikovit
Barbara sem bila jaz tudi pri njej,pa so se mi zdele te besede tako znane,da sem te mogla vprašat.Me res zanima,kaj ti bo rekla.Zdej jih pa že par poznam,ki so bili pri njej.

Bubica čestitke GOSPAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.4.2008 19:51:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ah,upam da v naslednje da bom že user posted image ,al pa saj takoj po poroki.Sem kr mal razočarana.Sam sej bo!

Barbara saj bo.Ne biti žalostna.user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......