|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
26.4.2008 19:57:21   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ah,upam da v naslednje da bom že user posted image ,al pa saj takoj po poroki.Sem kr mal razočarana.Sam sej bo!

Barbara, user posted image user posted image user posted image user posted image Mi vsi držimo pesti že odkar si povedala, da si želita otročička... Sigurno vama bo kmalu uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.4.2008 21:21:21   
moci
dan, nevestice.
meni zmanjkuje časa za javljanje, pa še nič kaj se ne dogaja v zvezi s poroko (se nama zdi, da je še časuser posted image ).
ampak danes smo se peljali iz prekmurja in je bila na avtocesti tabla za laško, pa sem rekla, joj, danes se pa buba poročiuser posted image
upam, da se ima odličnouser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 427
26.4.2008 22:23:11   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Barbara sem bila jaz tudi pri njej,pa so se mi zdele te besede tako znane,da sem te mogla vprašat.Me res zanima,kaj ti bo rekla.Zdej jih pa že par poznam,ki so bili pri njej.

A pol ni ne vem kaj ona?Ne štekam teh znanih besed

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 428
26.4.2008 22:27:54   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Barbara, user posted image user posted image user posted image user posted image Mi vsi držimo pesti že odkar si povedala, da si želita otročička... Sigurno vama bo kmalu uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.4.2008 8:50:48   
sepetalka
dobro jutro dame;

kako smo na to čudovito nedeljo!
Jaz delavno delavci pri hiši. Od dragega bratranec pripravlja dvorišče za tlakovce, da se bodo za praznike lahko polagali!Tako, da bom za kuharco danes. Včeraj sem prvič naredila zrezke v smetanovi omaki z gobicami! O njami kolk je to dobruser posted image !
Buba se je danes zjutraj zbudila, kot gospa Buba, kolk ji mora bit lepo. Upam, da si se mela super včeraj in da sta uživala kolkor se da!user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.4.2008 8:55:39   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Barbara sem bila jaz tudi pri njej,pa so se mi zdele te besede tako znane,da sem te mogla vprašat.Me res zanima,kaj ti bo rekla.Zdej jih pa že par poznam,ki so bili pri njej.

Ne vam kaj naj ti rečem,vsem isto pove.Daje čaje za pit,skoraj vsakemu reče,da ga kolena bolijo,hrbtenica...Ti povem ali mi je kaj zadela,če si mi bo kaj takega zgodilouser posted image Je pa moji frendici kar nekaj zadela.Zanimivo se mi zdi,da vsem isto reče,česa se moraš čuvat.Pojdi še ti,pa bova videli.
Kako pa misliš,da sem ugotovila,da je Jasmina.Ravno po besedah.Kar se tiče za nazaj,je tudi moji sestri ugotovila.Pri meni je pa bolj oklevala.Mi je rekla,da bom proti koncu leta noseča.Bomo videli,če bo imela pravuser posted image
Skratka ni me najbolj prepričalauser posted image Bom pa šla še k eni v Postojno,potem ju bom pa lahko primerjala.

Bubica kako si GOSPAuser posted image user posted image user posted image .Čestitam še enkratuser posted image

A pol ni ne vem kaj ona?Ne štekam teh znanih besed

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 431
27.4.2008 9:58:09   
sepetalka
Pikovit, kaj še nisi šla na morje?

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 432
27.4.2008 11:08:23   
AKŠ
zdaj je Buba že gospa!!!!

joj punce kolk je bla lepa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fulll lepa

Bubuca še enkrat čestitke!!!! Super je blo!!!!!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 433
27.4.2008 13:18:52   
Bubamaraa
punce moje...jaz sem gospaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se javim tekom tedna ali dneva..... tačas pa en slikovni pozdrav od gospe Skrinjar Alauf user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

AKŠ tebi pa najlepša hvala za včerajšnji dan....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 434
27.4.2008 13:51:40   
Serendipity
Wau! Bubica! Kak ste bile lepi! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Prečudovita nevesta si bila!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
27.4.2008 14:49:12   
sepetalka
uau Buba nouser posted image user posted image user posted image user posted image tolk si bla lepa nooooouser posted image user posted image user posted image ! Oba sta bla, pap kak kjut šopek, frizura pa fenomenalna!
Full sem vesela zate Gospa Skrinjar Alaufuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajta !!!!!!!!!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 436
27.4.2008 15:46:43   
NATAŠI
bubica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke iz srca.... bodi srečna v zakonu in uživajte user posted image  user posted image  

bila sta čudovita user posted image  in komaj čakam da se nam javiš s podrobnostmi .... na slikici je  vse popolno user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
27.4.2008 17:47:48   
FLASK_A
Kako lepaaaaaaaa sta bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Šopek pa mi je fenomenalenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   [Brisano sporočilo]
28.4.2008 7:06:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
28.4.2008 7:17:58   
maya2
Buba: kok sta lepaaaauser posted image user posted image komi čakam da vidim slikeuser posted image , moram priznat da me ful firbec matra, ker imam ista fotografauser posted image Pa kmalu se javi s kakimi podrobnostmi (joj k smo firbčne babe ne??? user posted image user posted image user posted image )

Midva sva rekla, da bova v teku tega tedna raznosila vabila, do danes (od petka k naj bi začela) pa do danes nama je uspelo oddati ..... enegauser posted image user posted image user posted image .... jaz imam občutek da bo tole fuuuul trajaluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 440
28.4.2008 7:20:43   
NATAŠI
dobro jutro

no evo pa imamo še eno gospo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... bubica še enkrat naj ti povem da si bila zelo lepa user posted image

barbara user posted image  za prstane ... in seveda en velik user posted image  ker ni uspelo user posted image , ampak saj bosta itak še probala in bo ratalo boš vidla user posted image user posted image  .. kaj je pa vedeževalka rekla za tebe in če bo še kakšen user posted image  ... drugače je pa dobr napovedala user posted image

pikovit nam je pa pobegnila na user posted image  ... no želimo ti velikooo sončka in imejta se lepo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 441
28.4.2008 7:46:40   
NATAŠI
srccek kako je bilo na dekliščiniuser posted image , daj povej nam mal ... pa kakšno slikico pokaži user posted image  user posted image  ... upam da si se imela lepo user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.4.2008 8:28:11   
bt08
Gospa Skrinjar Alauf čestitke še tukej user posted image user posted image user posted image user posted image ,bila sta lepa,Danaja je bla tud prava princeska,res ste bili polpolno čudoviti!Upam da si se saj mal odpopčila,naspala.

Nataši nisem bila jaz pri vedeževalki,od Tomaža sestra je bla.Jaz pam islim it,da se mal pozanimam o službi in hiša me zanima.

No včerej smo imeli mal piknika zunej,smo ribice pekli,ko smo jih en dan prej ujeli,popoldan smo šli pa v Celje k eni kolegici,da so se otroci mal poigrali.Zunej na sončku smo sedeli,pa čvekali.Ožbej je že dva dni ob glas,ne vem zakaj,grlo sploh nima rdeče.Bomo vidl kaj se bo izcimilo.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.4.2008 8:29:59   
sepetalka
Dobro jutro nevestice,

kako ste preživele vikend? Jaz več ali manj delavno, no saj sem sama hotla zdej pa je. Rekla sem dragiju, da bi bilo lepo, če bi bilo dvorišče tlakovano do poroke, no in sedaj se dela. Največ se bo delalo za prvi maj-ironijauser posted image !
Katera je sedaj naslednja bo Gospe Bubi?
Ja Srccek povej kako je bilo, da vidim, kaj mi bodo moje prijateljice pripravile!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 444
28.4.2008 8:48:24   
NATAŠI
barbara saj sem razumela da je bila od tvojga sestra ampak ko je že za tvojga in Ožbeja povedala sem mislila če je še kaj za tebe user posted image  ... daj Ožbeju kakšne vršičke za popit in žajbel za grgranje

naslednja (aktivna na čveku) je pa kar SRCCEK user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
28.4.2008 9:04:28   
Bubamaraa
morningggggg.......user posted image user posted image user posted image

vglaven punce meni je dan tako prehitro minil, da vam ne morem povedat.....user posted image

bil je resnično prečudovit dan, samo punce zaužijte vsako sekundo, vsako misel si probajte zapomnit in vse lepe želje ki jih boste dobte si zavedajte, da so res iz srca....user posted image user posted image user posted image

najin dan:

ob pol 8-ih sem vstala s tako bolečino v želodcu, da jo ne morem opisati.... letim pod tuš in potem pogledam čez blakon in vidim, da sta se fotografa že pripeljala....hitro trenitrko na rit in po nju...  potem je samo tolk prišel sašo, da je odpeljal svojega fotografa.... 

in midva z Matjažem sva začela; šla sva k kozmetičarki (hvala Teja, da si mi naredila res lep make up) in tam je Matjaž naredil že nekaj zelo lepih fotograj....8jih imam že nekaj na mailu in jih pokažem)...potem sva nadeljevala pri frizerkii, kjer so me vzele tri frizerke v roke in resnično je nastlala prelepa frizura..... in  vmes mi je ati še pripeljal Danajo, da so zrihtali še njo....mojo poročno pričo in njeno hčerko, ki je tudi bila družica je rihtala ista frizerka.... sej je zrihtala skor celo mojo žlahto...user posted image

ko smo končali s frizerko sem jitro šibava z Danajo in Matjažem domov, ker mi je frizerka rekla, daje že Sašo na poti k njej.....

(zdej bom oddala sporočiloo, da mi ga ne zbriše)user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.4.2008 9:07:06   
Anonimen
Buba čestitke še tukajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
28.4.2008 9:14:13   
Bubamaraa
pridem domov in priprave so se začele......

poročna priča me je pomagala, da sem se oblekla od nog do vratu....svatje so počasi že prihajali....zaslišal se je harmonika pred balkonom in spodaj se je začelo poročno vzdušje.....

jaz pa postala tako živčna, da sem se cela tresla...user posted image user posted image user posted image

da malo na hitro; moja priča mojemu Sašotu ponudi ene 4 nevest prej pa mu ni bila nobena všeč....user posted image   in pridem na vrso jaz..... punce vzelo mu je vso sapo....resnično.....user posted image user posted image user posted image

ko je prišel čas smo še odpravili proti Laškem..(deževalo je non stop user posted image ) malo pred laškem je nehalo samo je pa pihalo...

tam so nas lepo pričakali in imeli en lep govor in smo malo se pokrepili (jaz sem se mogla user posted image )

najina frizerka in od sašota prijatelj (bobnar od Mambo Kinsov) sta izpolnila obljubo in prišla ter pred laškem v živo je zapel Cesarico...bilo je prečudovito...tko, da sem bvila resnično solzna...user posted image user posted image user posted image

gremo proti parku kjer je vse čakalo za najino poroko...user posted image

ati me je oddal.....Danaja je trodila rožice, Nastja je nosila prstančke.....bilo je resnično kot v pravjici....user posted image user posted image user posted image

začel se je obred....zelo lep govor...in seveda prišlo je do najinega:DA user posted image

podpis v knjigo je začel moj mož, nadeljevala sem pa jaz... ko sta začele priče je začelo padati z neba (to bo denarja user posted image user posted image user posted image )

potem pa nazdavitev, ter čez celo grmado riža se je bilo treba prebit....(še danes pada od mene, pa sem se vsem že 3x stuširala)user posted image user posted image user posted image

potem je mao padalo in hitro nehalo.....parminutna ploha...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
28.4.2008 9:16:00   
Bubamaraa
in postala sva mož ter žena....user posted image

potem sva še s fotografoma preživela nekaj časa..... dokler nas ni spet pregnal dež iz parka proti gostilni....

naprej poroilo pa napišem, ko bom imela ej več časa....ker zdele me kliče moj mož...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
28.4.2008 9:17:22   
Bubamaraa
družice;

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......