|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
25.4.2008 11:09:38   
NATAŠI
srček a vas ne bo zeblo ko imate zunaj .. ali vas bo veliko in si delala vabila za dekliščino ?

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 376
25.4.2008 11:44:08   
bt08
Srcek zakaj pa sladkor?To pa še nisem slišala.

Buba sej bo,če ne pa očala gor pa guccijevo torbico v roke,pa v tvoj avtoček,pa prid k men na kavo,bova sku jokale,ker men se tud kr joka,sam jaz ne vem zakaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa je naša Baguska pa Karin?Kjeeeeeee sssttttttttaaaaaaaaaa beeeeeejbeeeeee?

Mal mi dogaja,sam ne vem zakaj?

Zato ker se jutr Buba poroči!Sej mi sploh ne gre v glavo,kr vsak teden se zdaj ena poroči,ka bomo skoz jokale,smo preveč nežne dušce!

Pol ko pa bomo poročene pa res en piknik nardimo familjarno najbolj,pa da se spoznamo,da naši možički mal en drugmu pojamrajo,kako so bli bogi,ko smo ble vse živčne,tečne,jokave....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.4.2008 12:09:06   
NATAŠI
barbara kar dogaja sem nam vsem že.... meni gre kar na jok kar koli katera napiše za bubico ... pa je velik korak to in ena ogromna čustvena bomba.. in jaz ko sem bolj mehkega srca prec zajokam. Sem bila zadnjič na civilnem obredu mojega soseda in ko sem jima čestitala sem jokala zraven ko dež .... kaj bo potem na moji poroki ...bubica jutri bomo vse jokale s tabo user posted image  in nestrpno čakale na tvoje oglašanje na RR nekje v drugem tednu user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.4.2008 12:09:55   
NATAŠI
barbara sladkor zato ker imajo nekje tako navado da otrokom mečejo sladkorčke... no pri nas tega ni v navadi

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.4.2008 12:12:47   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk lepe besede pa lepe želje......user posted image user posted image user posted image

vam moram priznat, da ste mi prov prirasle k srcu..... sploh ne morem verjet, da nas nevestice ena takala tema tako poveže.... in res upam, da ohranimo stike.....user posted image user posted image user posted image

grem zdej naprej jokat....user posted image

vglavnem punce hvala...res hvala za vse besede napisane tukaj gor..in za vso podporo, ki mi jo nudite......user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.4.2008 12:17:43   
NATAŠI
bubica noooo, pa jaz  vslužbi ne morem jokat.... nehajte no ... bodimo user posted image  user posted image , jutri se full full veselimo s tabo in smo s srcem s teboj ... potem bomo ob kavici pokomantirale vse...

je pa res da sem se tudi jaz navezala na vse vas user posted image , postale smo prijateljice (ker si svetujemo, pomagamo in vsaka vsaki želi le vse najboljše in popoldno) in zato smo tok povezane... in si želim da bo naprej tako ostalo... .zdaj damo čez vse poroke in potem bomo imele nove teme iz življenja v zakonu user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.4.2008 12:18:19   
NATAŠI
saj se vedno lahko obrnemo druga na drugo.. .vse lahko pojamramo in si pomagamo in poslušamo ... zakon smo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.4.2008 12:20:19   
Bubamaraa
Nevestice 2008 smo res zakon....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam škoda, da se nekatere ne javljajo veliko ali se pa sploh ne več...ker jih prov pogrešam....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.4.2008 12:41:03   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

saj se vedno lahko obrnemo druga na drugo.. .vse lahko pojamramo in si pomagamo in poslušamo ... zakon smo user posted image  user posted image  user posted image

Točno to je tisto, kar rabimo, ne veste kolk ste mi olajšale čustva ko sem vam pojamrala o zdravju!

Buba, smej se in bodi srečna in uživaj vsako sekundo jutrišnjega dne. V mislih bome vse stabo in se veselile s tabo, potem pa res poročej kako in kaj, da vemo kaj nas čaka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.4.2008 12:47:37   
fragola
Bubica to je pa zate!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ljubezen lepa je, ko vzklije,
še lepša je, ko se razvije,
poroka pa ji da vonjavo,
ki spremeni jo v žlahtnost pravo.

Naj sreča lepe da spomine,
ljubezen nikdar naj ne mine!
Čeprav naokrog bo mnogo let,
poraja naj se spet in spet!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 385
25.4.2008 13:03:26   
NATAŠI
Krasen je dan, dan poročnih sanj, solze v očeh, pesem, radost, smeh...
Dva prstana vaju vežeta, v novo življenje sedaj stopata.
Poročni valček naj igra, danes le za vaju dva,
naj zven melodije sreče ziblje v plesu oba.
Ko iskra v očeh zažari, duša vzdrhti
in s poljubom povejta si vse kar želi srce.

bubica to je pa od mene user posted image user posted image  pa enga lubčka user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 386
25.4.2008 13:10:21   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Bubica to je pa zate!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ljubezen lepa je, ko vzklije,
še lepša je, ko se razvije,
poroka pa ji da vonjavo,
ki spremeni jo v žlahtnost pravo.

Naj sreča lepe da spomine,
ljubezen nikdar naj ne mine!
Čeprav naokrog bo mnogo let,
poraja naj se spet in spet!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk lepoooooooo

user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.4.2008 13:11:50   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 388
25.4.2008 13:12:09   
Bubamaraa

Krasen je dan, dan poročnih sanj, solze v očeh, pesem, radost, smeh...
Dva prstana vaju vežeta, v novo življenje sedaj stopata.
Poročni valček naj igra, danes le za vaju dva,
naj zven melodije sreče ziblje v plesu oba.
Ko iskra v očeh zažari, duša vzdrhti
in s poljubom povejta si vse kar želi srce.

bubica to je pa od mene user posted image user posted image  pa enga lubčka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

res lepoooooooo.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.4.2008 13:15:24   
NATAŠI
bubica no user posted image  user posted image  user posted image  pa jaz kar jokam tuki.... daj prlet v ljubljano da greba na enga takrtkega user posted image  user posted image  ...

pa jutri boš najsrečnejša... bodi ponosna na vaju (na vas tri) in izkoristite vsako sekundo za uživanje in srečo .... mi smo s tabo user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
25.4.2008 13:16:54   
NATAŠI
jaz sploh nič ne delam danes user posted image  kar ne morem .... sem čist "razštelana" ... kaj bom šele jutri...  bubica bom kar k tebi prišla user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.4.2008 13:20:55   
fragola

jaz sploh nič ne delam danes user posted image  kar ne morem .... sem čist "razštelana" ... kaj bom šele jutri...  bubica bom kar k tebi prišla user posted image

enako tudi jaz, sploh nisem skocentrirana in samo mislim da se bliža moja poroka in da jutri se buba poroči in sem vsa živčna kot, da se bi jaz! Danes sem pouna emocij!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.4.2008 13:26:10   
Bubamaraa
nevestice moje ve kr pridite..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.4.2008 13:34:10   
sepetalka
naj se še jaz pridružim:

Poglejte na zemljo, bogovi,
                                             in okronajte ta par z blagoslovljeno krono.
Ves čas le ljubezen naj zakon prežema,
Le to, kar želita si, naj se zgodi!
Nikoli ne mine naj dan brez objema
intimnost naj vajino skupnost sladi!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 394
25.4.2008 13:34:41   
sepetalka
zdej gre pa ŠE MENI NA JOK!user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.4.2008 13:42:28   
NATAŠI
bubica kaj pa kaj počneš danes.. a oblekica je lepo na mestu?

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.4.2008 14:23:34   
NATAŠI
zdaj grem pa domov.... želim vam vsem skupaj en lep vikend

bubica tebi ... pa .... saj nimam  več besed. Naj bo jutrišnji dan tak kot sta si ga oba želela in pričakovala, zakon naj bo pa srečen in poln ljubezni .. želim ti iz srca vse dobro user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .... imejte se lepo !!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.4.2008 16:15:49   
bt08
Punce kako ste lepo napisale!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   eno rožico za vas Buba pošiljam pa par lepih slikic za srečo!

Eno zgodbica o naši Bubi!

Sta živela Buba in njen Sašo, user posted image   user posted image ,sta se zaljubila  user posted image ,Sašo je njej user posted image   , user posted image ,jo osvajal,pa osvajal.... user posted image , user posted image   in končno jo
zaprosil  user posted image ,Buba ne bi bila Buba če ne bi privolila in  user posted image ,bila je vsa srečna in vesela. user posted image   user posted image ,napočil je dan ko je Buba  user posted image   in rodila se jima je prelepa hčerkica danaja,ki je njun  user posted image .Napoči čas ko nastopi poroka  user posted image ,celo dan in celo noč  user posted image   in  user posted image .Bilo je to 26.4.2008 vsi so  user posted image   in veseli.Proti jutru oba srečna  user posted image .

Evo Buba zate nekej na hitro izmišljenega upam da si se saj mal nasmejala,da ne boš cel dan samo jokala.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.4.2008 16:56:54   
bankc
Ojla punce vidim, da ste se čist raznežle.

Buba jaz tudi nate mislim, predvsem sem ti pa folš ker boš že to soboto postala gospa. jaz moram še več kot mesec dni čakati. Boš vidla kako se boste imel fajn. Bom držala pesti da bo vse potekalo kot namazano.

Drugače sem pa tako srečna. Ta teden sva z mojim kupila še zanjga srajco in kravato. Pa s cvetličarko sem tudi že vse dogovorjena. Sedaj me čaka samo še torta. Ostalo pa že praktično imam. Sem tako vsela, da kar lažje diham.

No sem rekla da se nahitro pofočkam, ker zdele letim naprej v Ljubljano v šoping. Buba ti pa glej da se nam čimprej javiš in nam poročaš. Pa jaz se tudi strinjam, da bi še potem ohranile stike. Sej vem, da se trenutno ne javljam najbolj pogosto, ker sem nonstop v službi, potlej pa imam sineka, ki me trenutno zelo potrebuje, ker smo skoz bolani, zobki nam rastejo pa še neke raziskave imamo. Tako da je zelo pestro. Pa še priprave za poroko zraven.

Barbara zate pa držim pesti user posted image  . Upam da vam je ratalo.user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 399
25.4.2008 17:51:39   
sepetalka
Bankc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga sinkota!
Barbara kolk lepooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa dej ti men povej, kje si vse te slikce našla.Zgodbica je čudovita!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......