|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
26.4.2008 12:54:15   
pika74
Ojla.

Jaz imam nocoj stopko user posted image . V ponedeljek pa punkcijo user posted image . Se že psihično pripravljam user posted image

Pija76 pa se bo še sama kaj javila - da ne bom vse sčvekala user posted image .

Lep dan še naprej vsem skup.

aja še neki... je blo ful hecn dons... k mi je Zorn delal UZ in pol pravi 21, 21, 21... in pol pravi lepo, lepo, lepo... in pol pravi stop inekcija nocoj. In pol se jest stručko user posted image  oglasim in mu pravim, da bo 5000 enot kar dovolj za stopko. Da bo 10.000 preveč user posted image . Pa me gleda... in pol mu pravim - da je ponavad vedno na meji s hiperco al pa hiperca. In pravi... ok pol pa 5 taužn user posted image user posted image user posted image .

Ja, eto... pa sm se zdilala za pol manjšo dozo user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
26.4.2008 12:55:39   
pika74
nej še to dodam, da sem samo v prvem postopku dobla 10.000 pregnyla. Pol pa v 2. in 3. vedno samo polovično dozo. Tko da... še dobr, da sm jezik stegnla user posted image , če ne bi bla zihr spet na infuziji pa posledično brez transferja.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
26.4.2008 13:06:29   
kajsica
Grethy, ja vse bo v barvah. Sam me matra ko 100 user posted image ! Kaj moreš ti tud začet KT jemat preden greš na poseg? Ma men se ti pingvinčki vlečejo že od februarja dalje. Nikakor ne pridem do njih. Upam, da bo uspelo!!!! Sem bila popolnoma mirna pred 1 mesecem, sedaj pa bolj se bliža, bolj je nemir v meni in strah. Vse bi prenesla, tud če ne uspe, samo ponovne abrazije .......u tega pa me je strah.

Ampak, optimizem sem in gremo v akcijo!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
26.4.2008 13:06:51   
ledenka
pika user posted image  za stopko user posted image  se malo, pa bo user posted image  

pikovit, ne sam tvoj, tud ti mas fraj user posted image  

punce, tu je tako lepo, da grem kar ven user posted image  na trg po solato user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
26.4.2008 13:09:18   
pika74
ledenka, a greš po ledenko?

user posted image mal heca mora bituser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
26.4.2008 13:10:42   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

ledenka, a greš po ledenko?

user posted image mal heca mora bituser posted image

mi je motovilc bolj vsec user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
26.4.2008 13:14:19   
pika74
ej, ma zihr greš pa s kolesom ane user posted image

(men je tud motovilc fajn - pa rukola tud user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
26.4.2008 13:17:05   
Grethy
Jaz imam nocoj stopko . V ponedeljek pa punkcijo . Se že psihično pripravljam

Pija76 pa se bo še sama kaj javila - da ne bom vse sčvekala .

Super truper user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bomo pa navijali zate ... pa seveda počakali še da vidmo kaj je Pija opravila ... navijanje za obe hkrati mogoče user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
26.4.2008 13:19:46   
sonček33
Pika v pon. ti želim uspešmo punkcijo, čim manj bolečo, veliko "pridelka". 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.4.2008 13:21:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Grethy, ja vse bo v barvah. Sam me matra ko 100 user posted image ! Kaj moreš ti tud začet KT jemat preden greš na poseg? Ma men se ti pingvinčki vlečejo že od februarja dalje. Nikakor ne pridem do njih. Upam, da bo uspelo!!!! Sem bila popolnoma mirna pred 1 mesecem, sedaj pa bolj se bliža, bolj je nemir v meni in strah. Vse bi prenesla, tud če ne uspe, samo ponovne abrazije .......u tega pa me je strah.

Ampak, optimizem sem in gremo v akcijo!!!!

kajsica jaz nimam KT,  namest transferja so mi povedal da mi morjo odstranit polip, zdaj pa mam neo antibakterijsko kremo, nič sexa in čakanje user posted image , pol pa ostranitev in bom vidla kaj bo rekla Dr., al bom lovila že majsko ovulacijo al junijsko ... sam, jaz sem rekla da bom maja zanosila user posted image user posted image user posted image user posted image ... torej ... dej no, sej nam bo ratalo, lej kolk je takih že tu ... pa kolk je takih k jih sploh ni tu, pa jim je ratal ... go go girl, greva v boj ...user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.4.2008 14:06:10   
pikovit
Pika user posted image za stopko,pol pa še za punkcijouser posted image Tile bodo pa tapravi,ti povemuser posted image

Pija kaj si tako skrivnostnauser posted image mene že prav pošten firbec matra,kako si danes opravilauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.4.2008 14:20:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

ej, ma zihr greš pa s kolesom ane user posted image

ja, seveda s kolesom user posted image  sej je to moje glavno prevozno sredstvo user posted image

ampak Pika, ti si pa res jasnovidna user posted image user posted image user posted image  si zgresila poklic, mar bi mela 090 linijo za vedezevanje user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.4.2008 14:51:01   
vijolica30
mismis nisem te ubogala user posted image , sej enkrat me bo ta moj ferbec še koštouuser posted image , danes zjutraj sem delala test in je ena sama tuga ---------------
zdej je kar je ampak a je sploh možno da kaže narobe, 11 dan po et, sej vem da sem tečna, user posted image  kli...pa ni pa ni, ne vem kok časa me bo še user posted image  ....

a kdo ve kaj je s krtkomxx???

hvala, vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
26.4.2008 15:03:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

mismis nisem te ubogala user posted image , sej enkrat me bo ta moj ferbec še koštouuser posted image , danes zjutraj sem delala test in je ena sama tuga ---------------
zdej je kar je ampak a je sploh možno da kaže narobe, 11 dan po et, sej vem da sem tečna, user posted image  kli...pa ni pa ni, ne vem kok časa me bo še user posted image  ....

a kdo ve kaj je s krtkomxx???

hvala, vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prezgodej, prezgodej .... kr še enga pej kupit ... ta te je nalagal ... a je bil CB???

krtekxx se pa res ne javlja, le kje je ????

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.4.2008 15:07:40   
ROZICA29
Pozdravljene,

Koliko ste imele debelino endometrija na prvem uz po jemanju menopurja ali gonala? Jaz sem imela po devetih dneh jemanja menopurja 10mm, pa me skrbi, če ni to malo preveč, glede na to, da še vedno jemljem menopur, in se bo endometrij verjetno še odebelil. Brala sem pa,da naj bi bila idealna debelina od 8mm-10mm. Kakšna debelina je bila pri vas?

Pa še nekaj me zanima, a so vam vedno vzeli kri za estradiol , meni ga še niso.

Sem tečna s svojimi vprašanji, ampak to je posledica tega, da sem prvič v postopku, ne mi zamerit.

Rada vas imam.

Neposredna povezava do sporočila: 2265
26.4.2008 15:08:22   
vijolica30
joj grethy iz tvojih črk v božja ušesa, al kako žeuser posted image , res je bil cb

mačke tačke jest sem čist ...žalostna user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.4.2008 15:13:03   
vijolica30
rožica jest sem mela približno isto, pa ni bil profesor čist nč zaskrbljen, je reku clo lep endometrij, lahko me pa popravite ostaleuser posted image

krvi mi niso vzel niti v 1. niti v 2. ivfju

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.4.2008 15:17:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Pozdravljene,

Koliko ste imele debelino endometrija na prvem uz po jemanju menopurja ali gonala? Jaz sem imela po devetih dneh jemanja menopurja 10mm, pa me skrbi, če ni to malo preveč, glede na to, da še vedno jemljem menopur, in se bo endometrij verjetno še odebelil. Brala sem pa,da naj bi bila idealna debelina od 8mm-10mm. Kakšna debelina je bila pri vas?

Pa še nekaj me zanima, a so vam vedno vzeli kri za estradiol , meni ga še niso.

Sem tečna s svojimi vprašanji, ampak to je posledica tega, da sem prvič v postopku, ne mi zamerit.

Rada vas imam.

Kdo pa pravi da si tečna, če sprašuješ user posted image user posted image , temu se reče RADOVEDNA user posted image user posted image user posted image .

A to so ti na UZ rekli?? Endometrij je pa ja sluznica v maternici, al sem narobe prebrala.  Meni so govorili vedno samo kolko velika jajčeca imam, kako ta rastejo ... bila sem samo na menopurju, krvi mi pa niso niti enkrat vzeli ... sem pa hodila vsak dan na UZ od sobote do četrtka pa zvečer pol stopka ...

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.4.2008 15:18:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

joj grethy iz tvojih črk v božja ušesa, al kako žeuser posted image , res je bil cb

mačke tačke jest sem čist ...žalostna user posted image

imaš zs

a si bla pri Tomaževiču????

Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.4.2008 15:22:25   
ROZICA29
vijolica30, kolikšno debelino endometrija si imela na dan et? Jaz sem mela včeraj 10mm, in me skrbi, da bo ta cifra še večja do et, saj namreč še vedno jemljem menopur, jutri imam uz, in je lahko še cel teden do et, in ne vem koliko lahko še zadebeli do takrat.

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 26.4.2008 15:23:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2270
26.4.2008 15:36:51   
vijolica30
rožica če se dobro spomnim tm okol 12mm, pa tko mislm, očitno ni to tako veliko odstopanje, če niso tega prav posebaj povdarjali, tko da je najbolj da ne razmišljaš tok o tem, verjamem da bi kdo kej reku ali te opozoru da se kej čudnega dogaja, če bi bilo kaj na tem, tko da prihrani si živčke na čakanje po et user posted image , to je pa iz srca, res res user posted image

držim pesti, v

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.4.2008 15:52:33   
ROZICA29
Hvala vijolica30, tudi jaz tebi želim, da user posted image  ne bi prišla, in da ti je CB pokazal narobe. Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2272
26.4.2008 16:17:30   
vijolica30
pa oprosti če sem te kar preimenovala, rozica29, sej si sigurno ena rožica user posted image

lp, v

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.4.2008 18:40:05   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Abrauser posted image ja bomo pa več user posted image .A veste,da le ljudje in delfini seksajo zaradi užitkauser posted image

user posted image user posted image a res???? user posted image user posted image

Grethy, dobro si to z mačkami napisala, jaz nas feniksi zmer primerjam, sem malo bolj sladka user posted image takrat človek to rabi user posted image

Dajamaja, očitno sem bla prepozna včeraj, sem si pa že kupla pivo za danes user posted image , jaz nimam zaloge, ga sproti kupujem, drgač se kvari v hladilniku. user posted image Sem pa danes že tko napihnjena, trebuh je ful trd, da ga komaj nosim user posted image ne vem, kako bom, ko bom noseča z dvojčki user posted image user posted image user posted image

Sonček, jaz jih tud podobno futram user posted image jajček sem jaz jedla včeraj zvečer s šparglji, pa pivo čez user posted image user posted image

Kajsica 7 dni po zadnji tabletki bi morala prit M, če se prav spomnimuser posted image to je že tko daleč...

Pika ti imaš pa res lepe folikle, vsi enako veliki user posted image user posted image pa bravo za stopko! Jaz se v to dozo nisem nikol poglabljala, sem mislila, da mora bit tolko zaradi doze menopurja user posted image očitno bom morala še malo bratuser posted image

Ledenka, je bla dobra solatka?

Vijolica, kdaj pa je bil et, 3. ali 5. dan? S temi testi res ni za prehitevat, če je plus, je seveda super, če pa ne, pa še tudi ni rečeno, da čez par dni ne bo...

Rožica, se mi zdi, da bolj redko jemljejo kri za estradiol, se sploh ne spomnim, da bi kateri, v spontanem postopku z zamrznječki ja, v stimuliranem pa ne. Endomerij je pa zelo uredu.

Piijaaaaaa!!! Kje si? Čakamo novice! A bomo danes spet folikle zalivale, jaz sem si kupla pivo user posted image očitno je v Leclercu veliko povpraševanje, so ga imeli čisto malo user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.4.2008 19:56:23   
womanpolice
Nedelja, 27.04.
Zvezdica - UZ
Dajamaja - punkcija

Abra - UZ
Rozica29 - UZ

Punce 
jutri vso srečo...
Dajamaja , ti me kr pocukaj za rokav (visoka 171cm, (no, zdaj bolj okrogla cca.65 kg - ne upam več na vago, saj sm v treh tednih šla gor 5 kg od hormonov), lasje daljši paž, lisičja barva las... kak bom oblečena? ja, spalna srajca in halja user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem, naj ti ne bo nerodn, ti me kr pocukaj...

Pikovit včeraj sm oddala diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mentor je rekel, da bo takoj po praznikih pogledal, potem še popravim in dam lektorirat...)

Dajamaja ja, jutr je ET.. me je moj tolk nalezu z optimizmom, da trenutn mam energije...no,vsaj kolikor bolečine dopuščajo..

Nč, PUNCE, grem nazaj ajat... VSAKO POSEBEJ LEPO POZDRAVLJAM!!!!

P.S. Kajšica... se ti javim, prihodnji teden... na zs al pa te pokličem... Lepo nedeljo vsem... se obeta sooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnčeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image

lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?