Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Abra ja bomo pa več .A veste,da le ljudje in delfini seksajo zaradi užitka a res???? Grethy, dobro si to z mačkami napisala, jaz nas feniksi zmer primerjam, sem malo bolj sladka takrat človek to rabi Dajamaja, očitno sem bla prepozna včeraj, sem si pa že kupla pivo za danes , jaz nimam zaloge, ga sproti kupujem, drgač se kvari v hladilniku. Sem pa danes že tko napihnjena, trebuh je ful trd, da ga komaj nosim ne vem, kako bom, ko bom noseča z dvojčki Sonček, jaz jih tud podobno futram jajček sem jaz jedla včeraj zvečer s šparglji, pa pivo čez Kajsica 7 dni po zadnji tabletki bi morala prit M, če se prav spomnim to je že tko daleč... Pika ti imaš pa res lepe folikle, vsi enako veliki pa bravo za stopko! Jaz se v to dozo nisem nikol poglabljala, sem mislila, da mora bit tolko zaradi doze menopurja očitno bom morala še malo brat Ledenka, je bla dobra solatka? Vijolica, kdaj pa je bil et, 3. ali 5. dan? S temi testi res ni za prehitevat, če je plus, je seveda super, če pa ne, pa še tudi ni rečeno, da čez par dni ne bo... Rožica, se mi zdi, da bolj redko jemljejo kri za estradiol, se sploh ne spomnim, da bi kateri, v spontanem postopku z zamrznječki ja, v stimuliranem pa ne. Endomerij je pa zelo uredu. Piijaaaaaa!!! Kje si? Čakamo novice! A bomo danes spet folikle zalivale, jaz sem si kupla pivo očitno je v Leclercu veliko povpraševanje, so ga imeli čisto malo
|