|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
25.4.2008 23:51:32   
ledenka
user posted image  vas je lepo brat! po dolgem cajtu smo sli na vino... jooooj je pasalo user posted image  pa ravno p;rav je blo user posted image  

mejte se... do jutri!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
26.4.2008 7:58:25   
pikovit
He,he,he pa sem prva tuki.Dobro jutro dekletauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.4.2008 8:02:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: konina

hedviga, jaz sem bila tudi pri Medenovi, sem imela pa dexamethason, kar je isto kot medrol. In se mi je v drugem poskusu prijelo, ampak je šlo prec naprej, sedaj imam pa pri sebi pingvinčka iz tega postopka in se trdno držita v meni. Tako, da mislim, da je nekaj na medrolu oz. na dexam. Res prelisiči imunski sistem in pa tanjša jajčno lupinico in se lažje jajčece vgnezdi v maternici. Tako, da naj bo to zmagovalna kombinacija! Pri nama je bila.

Lp, Nina

Punce do katerega tedna nosečnosti vam predpišejo dexamethason ali pa medrol.

Konina in Hedviga ali lahko prosim odgovoritauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.4.2008 8:06:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

prva si pa zato, ker sem jaz morala prej še user posted image ven peljati, če ne bi bila jaz user posted image

Kdaj pa vidva štartata na morje? Lepo se imejta...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.4.2008 8:26:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

prva si pa zato, ker sem jaz morala prej še user posted image ven peljati, če ne bi bila jaz user posted image

Helou Mismis.Moj je šel danes,jaz pa jutri dopoldan.Mam še ene opravke,pa nisva mogla it skupaj.Bo imel en dan liberouser posted image Pa saj je že komaj čakaluser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.4.2008 8:59:12   
womanpolice
Mismis, Pikovit in ostale...

hvala za nasvete... ja, upam,da  bo ta hiperca res pomagala, da bi bila že v prvo user posted image ...  Tiste, ki ste že dale toliko postopkov čez... Svaka vam čast!!!!!!!!!!!! ampak res.... vem, če je želja dovolj velika, se tud to potrpi, ane

se slišmo kasneje.. zdaj grem ležat

lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.4.2008 10:22:09   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Prva bi bla jaz, če ne bi po inekcijah morala še malo spat user posted image user posted image user posted image

Pikovit, uživaj na morju! Za kopanje bo najbrž premrzlo, zato pa bo več razlogov za user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
26.4.2008 10:30:26   
Abra
Konina, jaz pijem brezalkoholno pivo, takega pa lahko ti tut user posted image včeraj sem ugotovila, da bavaria niti ni tko slaba, uni je pa gravž user posted image

Mišek ti bom kar jaz namesto Konine odgovorila - dexamethasone je jemala od 1. dne M do ovulacije oz. punkcije, potem pa ne več. Ti jemlješ še naprej, kajne? Če želiš, mi lahko pišeš na zs, imam knjigo dr. Beera, kjer piše tudi o terapiji s dexamethasonom, medrola pa ni med njegovimi terapijami. Je še neki drugih zdravil, odvisno za katera protitelesa gre. Kako se kaj počutiš? Že kaj nosečniških tegob? user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
26.4.2008 10:39:58   
konina
Ja, vidim, da je že Abra odgovorila. Res je, jaz sem imela dexam. od 1. dne M do ovulacije. Potem nič več. Upam, da sem kaj pomagala.

Kako ste kaj danes, ko je tak žalosten oblačen dan?

Abra, ja brezalkoholno bi pa šlo. Na njega sem pa čisto pozabila. Morda zvečer kakšnega spijemo tukaj gor. Sedaj grem pospravljat, pa hčerko od risank pregnat. Pa malo moram moža posekirat, ker ga potem 3 dni ne bo doma. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
26.4.2008 10:43:31   
Abra
Konina, mi imamo pa sonček user posted image
Če bomo pa danes pili moram pa v šoping user posted image user posted image sem imela samo 2 piksni, ker nisem vedela al mi bo sploh šlo user posted image user posted image od prejšnjega postopka mi je še ostal en uni, ki mu je pa zdej pretekel rok uporabe user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.4.2008 10:51:21   
gloria
Dobro jutro punce....pri nas je sončekuser posted image ....zdejle vas mal prečekiram pol se bo pa treba kakšniga dela prejet....za tiste ki imajo danes in juter AKCIJO držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.4.2008 11:06:13   
konina
Sedaj je pa tudi pri nas sonček. user posted image

Moram tudi jaz še nabavit pivo. Bavaria praviš, da je dober? Mašina, če bi kdo nevpeljan v našo temo bral tole, bi  pa tudi mislil, da smo malo mahnjene na alko. user posted image  

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.4.2008 11:08:58   
Anonimen
Hvala za odgovor, glede dexametasonauser posted image .

Abra imaš ZS

Vsem veliko sreče pri proizvodnji kavlitetnih jajčk in pri uriniranju na čarobno palčko, ki vam pokaže jasni user posted image user posted image .

Se opravičujem, da sem anonimna

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.4.2008 11:21:02   
pikovit
Abrauser posted image  ja bomo pa več user posted image .A veste,da le ljudje in delfini seksajo zaradi užitkauser posted image
Grethy kako si kaj?
Policajka a si oddala diplomo?

Mi mamo tudi sončkauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.4.2008 11:40:24   
Grethy
Oj oj, dober dan ...
ne bom pisala jutro, je že davno letelo mimo,
snoč sem vam pobegnla ker je bla zadnja prilika za user posted image user posted image , zato ker smo na abstinenci vsaj 10 dni, zdaj imam  spet enga hudimana za spodnji dom ... neka krema antibakterijska za sedem dni in pol bo tu že rdečka, potem moram pa poklicat, da mi Dr. pove kdaj naj pridem do nje da mi "odšraufa" user posted image user posted image ta polip ...

WP vidim da te kar dobro zdelujejo tel "naftalinkuglce",

pikovitka lepo se imej na morju, pa fullll uživaj,

mismis predvidevam da nekje po prvomajskih, nisem pa še čist zihr, moram poklicat ko pride M,

DaisyE hvala ker bi cenila, če bi rabla za kako posebno priliko, karkoli se lahko zmeniva na z.s., da en bojo rekli da reklamo delam tu gor user posted image user posted image in hvala za lepe besede ...

dajamaja ni blema, tako nekako razmišljam in ....

Kako sta pa opravili danes naši Pika in Pija, a kdo kaj ve ?????????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.4.2008 11:49:49   
Grethy

Abrauser posted image  ja bomo pa več user posted image .A veste,da le ljudje in delfini seksajo zaradi užitkauser posted image
Grethy kako si kaj?
Policajka a si oddala diplomo?

Mi mamo tudi sončkauser posted image

Jaaaaaaa,  sem dobro, hvala ...  sem kot mačka, ki ima neomejeno življenj ...  padem, se poberem in grem naprej ... ....

kaj še nisi šla proti obali ?????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.4.2008 12:02:46   
dajamaja
Dan!

Pa kje jaz živim, da sam pri nas ni sončka!? Tolk sončni štajerski. Danes se kisa.

Včeraj vidim, da sem prehitro obupala, je Abra na pivo vabila user posted image . Mogoče pa danes ponovi vabilo!? Kako si Abrica? Veš, da se mi je uspelo za pon. še enkrat zmenit za ak.. Pol so pa prazniki, pa ne dela. Mogoče bi poskusila sama z bucikami user posted image

Pikovit, uživaj maksimalno na morju in pri  user posted image user posted image  

Grethy, ti si tk mal lepš povedala (padem, se poberem in grem naprej). jaz zase pravum, da se v rit brcnem in grem naprej user posted image . Vsekakor je bistvo, da človek ne obupa nad življenjem.

WP, jutri maš pa ET, zdej bo pa treba mal se z pozitivno energijo nafilat! Srečen prevzem!

Mismis naš je črn, z rjavimi ožigi. Ma take škorenjce, pa rahlo nad obrvmi in po prstih tak trakec, ki je na sredini z belo flikco. Srčkan za pojest. In se tega zaveda ter skuša na to karto igrat.

Ledenka, si ledeno vino pila user posted image ?

Pika, Pija kaj pa poročilo z današnejga UZ!?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
26.4.2008 12:03:18   
sonček33
Grethy - super za tako razmišljanje - super, da si kot mačak, super, da stavri sprejemaš take kot so. Sem ti kar malo fovš.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
26.4.2008 12:20:28   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Grethy - super za tako razmišljanje - super, da si kot mačak, super, da stavri sprejemaš take kot so. Sem ti kar malo fovš.user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa pravjo da ni sončka, evo ga , sonček33 je povsod, sam na RR se je treba prklopit user posted image user posted image

O deklca draga, si mi stopla takoj v oporo ko sem jo rabila, tako da ... nč foušarijo zganat, kr zraven mene stop v optimistično vrsto, če boš klecala te bom pa jaz podpirala user posted image user posted image

...si fruštkala jajčke na uč ?????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
26.4.2008 12:25:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jaaaaaaa,  sem dobro, hvala ...  sem kot mačka, ki ima neomejeno življenj ...  padem, se poberem in grem naprej ... ....

Tole si pa super napisalauser posted image

kaj še nisi šla proti obali ?????????

Jutri dopoldan grem.Mam danes še ene opravke
.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
26.4.2008 12:25:57   
sonček33
Pa so bla res jajčka danes. Pol pa še eno pivce. Pa bodo anfutrani moji bodoči otroci :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
26.4.2008 12:26:34   
Grethy
Kajsica ku kuc ... vidim te ... user posted image user posted image user posted image

si spila grenko-kislo dozo zjutraj ??? user posted image user posted image

jaz ja
user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
26.4.2008 12:35:37   
pikovit
En lep pozdrav Shukauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
26.4.2008 12:44:55   
kajsica
Ja Grethy sem jo spila, samo da sem jo danes ob treh ponoči!!!!! Sem že takrat vstala, sedaj pa sem čisto mimo. To pa res ni moja ura. Sem morala dragega v Zagreb na avion popakirat. Mu kar zavidam tole službeno pot. Izmir, Turčija, hotel 30 m od morja, delo oziroma izobraževanje pa od 9-17 vsak dan, ostalo pa "fraj luft".......jaz pa domauser posted image

Abra, ja tudi jaz hitim počasi user posted image ! Čakam na M. Me pa tolk matra da ti povedat ne morem. Boli me vse, noge glava, križ.

Mam pa eno vprašanje, men se to še res nikoli ni dogajalo. Ker sem morala pojest 2 škatlici KT (zaradi odstranitve septuma), se je pojavil rahel izcedek že pri jemanju KT proti koncu. Sedaj pa je izcedek že malo močnejši in črne barve, še vedno pa ni prava M. Sedaj pa vprašanje. Kolko časa po jemanju KT pride prava M, ker morem potem poklicati, da grem po pingvinčke?

Mismis, sedaj boš prvo ti zame navijala potem pa jaz zate. Če pa ne bo šlo tako kot je potrebno user posted image , pa bova skupaj trepetali, vsaj upam da mi bo šlo skoz, ker potem pa dragi odhaja in sem pečena za 8 mesecev, razen če bi dala spermo zamrznit.

Še eno vprašanje punce. Kolk je razlike v kvaliteti med zmrznjeno in svežo spermo. Ker men je Bokalova dala v opcijo tudi to, ker sem povedala da dragi odhaja!!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
26.4.2008 12:51:32   
Grethy
opala kajsica, jaz jo pa pričakujem okrog prvomajskih praznikov nekje user posted image user posted image user posted image bomo čist usklajeni s praznikom, tudi barvno user posted image user posted image user posted image user posted image sam da boš ti letela pol po pingvinčke, jaz pa polip odstranit, pa pol po pingvinčke ...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?