Grethy
|
Oj oj, dober dan ... ne bom pisala jutro, je že davno letelo mimo, snoč sem vam pobegnla ker je bla zadnja prilika za , zato ker smo na abstinenci vsaj 10 dni, zdaj imam spet enga hudimana za spodnji dom ... neka krema antibakterijska za sedem dni in pol bo tu že rdečka, potem moram pa poklicat, da mi Dr. pove kdaj naj pridem do nje da mi "odšraufa" ta polip ... WP vidim da te kar dobro zdelujejo tel "naftalinkuglce", pikovitka lepo se imej na morju, pa fullll uživaj, mismis predvidevam da nekje po prvomajskih, nisem pa še čist zihr, moram poklicat ko pride M, DaisyE hvala ker bi cenila, če bi rabla za kako posebno priliko, karkoli se lahko zmeniva na z.s., da en bojo rekli da reklamo delam tu gor in hvala za lepe besede ... dajamaja ni blema, tako nekako razmišljam in .... Kako sta pa opravili danes naši Pika in Pija, a kdo kaj ve ?????????????????