|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
24.4.2008 21:48:55   
Lejci
Antilop stoli so tut po mojem mnenju že mal nevarni. Dajadada, jaz bi na tvojem mestu resno premislila, če se ti splača sploh investirat vanj. Mi ga imamo za na vikend in naša ga je tut ene parkrat prevrnila, vlači ga okol za šalo, bog ne daj, da jo not ne pripnem, ker bi pomoje kr vn zlezla. Že tko me je kr strah, ko začne not razgrajat. S prima pappa doma se to ne dogaja, niti približno.

Brina - boga revica ga je kar na glavo dobila... groza... še dobro, da je "samo" buška!!!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
24.4.2008 21:49:58   
Dajadada
Naomi lepo se mejte na Malti, meni je blo tam full včeč ...ja no, mivke je bolj malo, razen na Golden Bayu

Ko prideš na Golden bay sredi avgusta, te vse mine...marele vsepovsod, brisača do brisače, v vodo skor ne prideš, če prej ne pohodiš pol folkauser posted image . Ampak zdele je pa zihr luštn, ko ni glavna sezona. Je bila pa tudi meni malta všeč...pa saj zakaj mi ne bi bila, sonce, morje, pesek, dobra družba, pivce, biljard, yubox z balkan muzko, kamor smo vse kovance zmetal, fuzbal, pa ena papiga pred kafičem, ki je vedno zažvižgala, ko si šel mimo...to mi je ostalo v spominu...pa Paradise bay, ki je malo bolj odročen, ampak zato prečudovit, pa otočk Comino (zelena laguna...skor nč folka, samo tisti, ki pridejo tja z ladjico in fuuul lepa, čista in topla vodica...aaaaah spomini...čist sveži, čeprav je že enih 10 let minilo...šit, ampak čas res beži).

Naomi, uživeeeeejteeeee!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
24.4.2008 21:59:24   
Sibil_
Čer!

Antilop gre definitivno stran, ker se Lukas tudi že gor obeša.Saj sem kupila Triptrapa že, tako da ni sile.user posted image

Malta-ja, tudi meni je bilo tam full všeč, Comino je res lep, pa jaz sem rentala avto in prevozila celo Malto (itak je majhna) in itak da sem zabluzila na army territory-so me samo grddo gledali, jaz pa hitela obračat in stran...user posted image

draja-kaj se nisi javila več Obalkam, da bi te še me spoznale?Lumpa...sicer pa jaz itak danes ne bi mogla, ker sem imela en razgovor.To je pa tako-dobiš službo, pa ti koj še drugo ponudijo, ironija.Prej pa iščeš ko budala, ahhh...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
24.4.2008 22:15:41   
tinaaja
A boste stolček vseeno še naprej uporabljali, ali gre od hiše?

Itak ga bomo se naprej.. bila je pac nesreca, se vedno pa mi je najboljsi stolcek za hranjenje..

kje je na malti najboljs za otroke?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
24.4.2008 22:21:54   
thaiss
tinaaja jaz sem bla na otvoritvi tega http://www.ramlabayresort.com/index2.asp je oh in sploh...ni da ni, privat plaža... sam obvezno avto rentat ker je na samem

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
24.4.2008 22:30:36   
Pikca
Čer,
končno po dolgem cajtu se malo oglašam...
Najprej moram napisat, da sem ful vesela zate in za tvojo pikico, Majcika!user posted image

Tinaaja, en pih pih na Brinino buškouser posted image . Mi imamo isto antilopa, bo treba bit bolj pozoren... Jernej je te dni tudi dobil kr velko buško na čelu, se je prevrnil s poganjalcem.
Draja, super, da ste uživali na morjuuser posted image .

Sezam, ti apartmaji so pa od mojga sodelavcauser posted image , sicer nismo še bili tam, letos imamo spet rezervirano Savudijo na začetku in Baško na koncu poletja. Drugo leto pa mogoče sprobamo te apartmaje.

Barči - čestitke! Norice - vidim, da je Žan bolje prišel skozi kot naš Jernejček. Držim pesti, da se ne nalezeš.

Dajadada - jaz sem imela v obeh nosečnostih proti koncu ful nizek hemoglobin in meni tudi ni nič kaj bistveno pomagalo, po porodu pa mi je  takoj poskočil na normalo.

Naomi, uživaj. A si že našla pepelkico za čeveljce? Če ne, bi bile naši Živi mogoče prav, ima št. 26. Ampak jo moram vprašat, če bi ji bile všeč, je mal komplicirana puncauser posted image

Pri nas nič posebno novega, razen enega novega zobka (zdaj imamo cele 3). Malo me skrbi, ker Jernejček gibalno ni kaj dosti napredovaluser posted image  Ga ful spodbujamo, ko se postavi na vse 4, mu ploskamo, in pol nas gleda in tako stoji nekaj časa, potem pa, ko že zgleda, da se bo premaknil naprej - se usede nazaj in še sam sebi zaploskauser posted image
Drug teden imava sistematski in bom zatežila, po mojem bi mu koristila fizioterapija. Drugače je ful dobrovoljček, skoz nasmejan, njegova najljubša igra pa je kuhanje (to zadnje ima po očijuuser posted image ).
Živina škrlatinka je bolj mile oblike, samo 2 dni je imela vročino. Se pa baje rado ponovi, ko neha jemat antibiotik. Upam, da se ne bo...

No dost bo zaenkrat, bo treba počasi spat, da ne bom zjutraj čisto zlimana...

aja še to, med prazniki ne bomo šli nikamor (za dlje časa), 3 delovne dni delam, potem pa kak izlet, če bomo zdravi. Pa na RR se kaj javimuser posted image

nočko...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 24.4.2008 22:43:37 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
24.4.2008 23:09:05   
skačica
čer!

Končno 5 minut zase in za RR pol pa sam še v postlo, ker sem čist skurjena pa sploh ne vem od česa.user posted image

draja- ohhh, lepo da si šla v Cacao sam zarad meneuser posted image user posted image , zdej pa reč da ni fajn? Sicer pa super, da ste uživali, upam, da bomo mi tud.

žabika- super vozičekuser posted image  pa lepa bejba noter. Sicer pa eno vprašanje:zakaj bandažiranje stopalc? Naša FT-ka je rekla, da je Iza v stopalca mal mehka, ampak da ni panike. Sicer je bila pa Iza tudi zelo veliko bosa, sploh ko se je začela postavljati na nogice, šele potem, ko je delala korake zunaj, smo jo obuli.
Naša zdaj naredi tam pa tam kakšne samostojne korakce, ampak če se le da ne in če ji rečem naj gre sama, glasno reče: NE, NE, NE. Se me kar za hlače drži. Saj počasi bo, važno da napreduje.

tinaaja- revica mala Brina. Eh, zdej bodo skoz neke buške. Men je Iza včeraj zletela, ko se je preveč okrog pisarniškega stola sukala in jo je samo odneslo. Jaz sem samo za sekundico skočila k pomivalcu pa je bil že jok.

majcika- čestitke tudi od mene, se veselim s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image

naomi- frajerka, uživaj!

dajadada- jaz sem bla tud slabokrvna med nosečnostjo, pomagal mi je Legofer in to res ornk izboljšanje. Ferrum lek pa nič. Različno odreagiramo na različna zdravila.Men ni hrana nič pomagala pa tud razni pesini in drugi pripravki ne.

pikca- jah, otroci so si različni. A ob opori pa že vstaja? Vprašaj P za mnenje, jaz ti ne znam svetovat, sploh je pa težko bit pameten za druge, jaz še za svojo včasih nisem najboljuser posted image . Sem pa zih, da bo glih tako vse ok, samo mal kasnej. So what?

Naša Iza pa obožuje knjigice in sicer najbolj rada "bere" knjige Medo Jaka. In tam kaže različne stvari: kravice, uro, žogo, račko, rožice, muco, kužka pa verjetn še kaj. Vedno ko jo vprašam, če greva brat knjigice mi full močno pokimauser posted image , je prav smešna.
Pa poganjalčka obožuje, jo je po celi dnevni dovolj. Itak, da ji gre bolj poganjanje v rikverc, ampak tud naprej se že sama pelje. Pa jahanje Rodyja ji je še vedno zakon. Zdaj jo ni treba več držat, kar sama zleze gor in skače in zraven vpije iaiaiaiaiaiai. Kok so luštni tile naši marčki.

Evo, cel roman, zdej grem pa spat. Lahko noč. 

< Sporočilo je popravil skačica -- 24.4.2008 23:12:12 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
24.4.2008 23:53:51   
tejčica
Hejla pupe!

Jaz sem danes čist kaput. Mislim da sem danes od jutranjega kofeta pa do sedaj sedela samo med kosilom, ostalo pa sem bila na nogah.

Danes me je šokirala Taja. Sva šla z malim zjutraj po opravkih po Kopru in ker je bilo tako lepo vreme, sva jo mahnila kar peš. In ko sva šla na poti nazaj domov mimo Tajinega vrtca, so bili oni ravno zunaj in greva tja pozdravit Tajo ona pa ful v jok, da hoče iti z nama domov. Sem jo sam gledala, vzgojiteljice pa tut, ker to ni bilo prvič dasmo se takole videli. Itak da je šla pol z nama, ma nisem mogla verjet. Ko sem bila na porodniški sploh ni hotla doma ostajat, danes pa to. Na splošno mislim da jo to ljubosumje daje dosti bolj kot pokaže. Se je v zadnjem času tudi dosti spremenila. Začela je gristi nohte, cuca prste, neposlušna je glih še enkrat bolj kot prej...user posted image  Sem že rekla da moram iti na naslednje govorilne v vrtec, če je slučajno tam kaj narobe. Ma mislim da bi že rekli če bi bilo. Sem vedno bolj vesela, da sem dobila novo službo in bom tako popoldneve frej in doma z družinico.

Danes smo dobili vabilo za ureditev papirjev za v vrtec. Je bilo takoj že veselje da so našli mesto za našega malčka, pa so le že štartali z urejanjem papirjev za sprejem s 1.9., kar smo pa itak že vedeli da smo notri. Bi bilo že skoraj preveč idealno, če bi poleg moje nove službe še vrtec za Vida že sedaj dobili.

Malta - Ooooo, spomini na še samske čase.user posted image user posted image  Sem bila tam z družbo po koncu srednje šole in to ravno v času absolventskih izletov. Peeeestro! Bom rekla sam to, da o plažah vem bolj malo.user posted image user posted image user posted image

Draja, super da ste uživali. Škoda da se nismo spoznali.

Dajadada, jaz sem v drugi nosečnosti morala jesti tablete z železom. Pojma nimam več kaj za ene. Upam da se ti popravi.user posted image

Naomi, uživajte, uživajte, uživajte.

Brina, enga lupčka na buško.

Žiga (Erna), hitro premagaj vročino.

Vrtci - Eni izkoriščajo, eni ne in zato pridejo skozi slabše, vsega se najde. Ko je Taja s 13imi meseci začela hodit v vrtec sem bila jaz tudi doma, sem pa v tistem času iskala službo. In kaj naj bi naredila če bi oz. ko sem službo dobila, mala pa ne bi bila v vrtcu in bi bila tako brez varstva??? Če pomislim da sem Vida aprila 07 vpisala v vrtec za februar 08 pa smo ostali brez mesta!

Barči, čestitke za obletnico poroke.user posted image user posted image user posted image

Vse slikice malih marčkov user posted image  

Žabika, sem spregledala kakšne težave ima Hana in zakaj ban... nogice.

Pri Vidu sem opazila da stopalca obrača malo navznoter. V bistu zgornji del, prste mal bolj notri obrne in moram P vprašati od česa to. Ga nismo nič za rokice silili hodit, ker je že tako sam prehitro s hojo začel. 

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Naša Iza pa obožuje knjigice in sicer najbolj rada "bere" knjige Medo Jaka. In tam kaže različne stvari: kravice, uro, žogo, račko, rožice, muco, kužka pa verjetn še kaj. 

Ta je tudi pri nas najbolj aktualna in sicer Medo Jaka na kmetiji. Kaže pa mali samo traktor. Takole je ves blažen ko ga zagleda.user posted image  user posted image

Sedaj pa šibam počasi v mižule. Kmalu bo ura dve, ko mali začne s svojo nočno žurko.user posted image

Sladke sanje vsem.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.4.2008 0:26:33   
Anonimen
vrtci - jaz razumem, da nezaposleni oziroma študentke dajejo otroka v vrtec, saj lahko službo dobiš vsak čas, potem pa nimaš varstva, pa študentke imajo tudi obveznosti na faksu. Motijo pa me matere samohranilke, ki to niso in teh je čedalje več. Vrtec dobijo tik tak, pa plačajo res minimalen znesek. In te "samohranilke" imajo prednost pred vsemi, tudi pred študentskimi družinami, pa še v tej državi jih dejansko nihče ne kontrolira. In ena mati "samohranilka" ima v roku 2-eh let dva otroka z istim moškim in je prijavljena kot samohranilka že takoj po rojstvu 1. otroka? Kje je tu logika? Ji je prinesel alimente za prvega in ji spotoma naredil še drugega otoka in zopet popihal? No, na te sem pa besna kot ris.
In kot sem že napisala, vrniti sva morala 61€ otroških dokladov, ker v tisti obrazec nisva (oziroma ni una tam na socialni, ki je pomagala možu izpolniti obrazec) vpisala 10€ prihodkov, ki sva jih imela zaradi tega, ker je mož peljal "prodat" star papir, da so ga naprej reciklirali. Me pa zanima od kje pa romom tolk otroških dokladov, pa prodajajo staro železo, pa je verjamem to več kot 10€?! Pa je Jelka Stojanaova mahala s šopmo bivših 1o.ooo SIT pred kamerami, češ da njim pa ni treba krasti, ker dobijo od socilane in ne vem koga še. To, te razlike me pa hudičevo motijo.

Mah malo sem zašla, ampak sem se morala izkašlajti... user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.4.2008 8:13:16   
draja
Jutro!

Majcika o super, super, super novica!!! Juhuhu, veselim se s tabo!

Tinaaja o bad, me je kar zmrazilo, ko sem prebrala o nezgodi z antilop stolčkomuser posted image . Samo, da se je srečno končalo. Je pa ta stolček tudi od Žive ena ljubših igrač, tako da bo treba bolj pazit.

sibil sem imela samo od Thaiss tel., pa srečo, da je bila glih v Portorožu, ko sem imela tudi jaz čas za kavico. Pa drugič.

Erna kako je Žiga danes? Ma joj, pa ja ne bo spet bolančkan, ker to je pa res že too muchuser posted image !

Vrtec jaz se vsak dan posebej zahvaljujem, da smo ga dobili. Delim pa mnenje s Kati, da ima vsaka mamica enako pravico do vpisa v vrtec oz. razumem tudi tiste, ki so doma, pa ga za par uric dajo v vrtec. Neskončno pa me jezi nepoštenost pri plačevanju vrtcauser posted image !

Skačica nedvomno boste neskončno uživali na morju!

Tejčica joj, ma kaj daje Tajouser posted image ? Upam, da kmalu izveste in ji pomagate. meni se tako smilijo tile otročki, ko kaj v sebi tiščijo. Vid je pa faca s temi traktorji!

Dajadada upam, da bo Nejc kmalu nehal jokati, ko ga oddaš v varstvu. To mora biti res zelo stresno. Mi začnemo drug teden z vrtcem in po eni strani se veselim, po drugi me pa stiska pri srcu.

Žabika kul voziček! Pa upam, da se nogice Hani popravijo.

Pikca ne skrbi glede Jernejevega gibanja. Vseeno pa vztrajaj in zateži za RA in NFT. To dvoje je najboljša stvar, kar smo jih dali skoz, in bi vsak otrok moral iti tja na pregled, tudi če je vse ok z njim, ker edino tam se res posvetijo otroku in preštudirajo vse v zvezi z njim, od zanositve naprej!

Kati uživaj drug teden v kakšnem prostem trenutku. Jaz tudi računam, da bom zdaj v maju končno kaj postorila doma, si kaj kupila,... ko se bo Živa počasi uvajala v vrtec, jaz bom pa še doma.

Barči čestitke za obletnico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.4.2008 8:36:55   
m a j c i k a
Pozdravljene!
Punce hvala vam za čestitke in lepe želje, upam da bo res vse v redu, saj malo bolj sem že potolažena, sam še bolj bom po praznikih, ko dobim materinsko!!!!!!

Zdej pa šibama s tamalo mal ven na sončka, dokler ne bo dežka, lp vsem!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.4.2008 8:50:46   
skačica
jutro!

Jaz sem že pokonc, Iza še spi, ampak sigurno se bo zdele ravno med mojim pisanjem zbudila, tako je vedno.

tejčica- ravno tele knjigice pa mi še nimamo, jo bo treba kupit, ker naša tud obožuje vse kar je povezano s kmetijo, itakuser posted image . Pa tiste na Na gradbišču tudi nimamo, druge pa mislim, da ja.

Grem pod tuš. Potem pa k moji mami, bova šle danes malo prej. Je Jon tako nestrpen, če prepozno prideva. Ta teden hodiva šele okrog 11-ih od doma in mali cel dopoldan po hiši hodi in Iza, Iza kliče. Je rekla mami, da bova mogli prej hodituser posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.4.2008 11:45:22   
tinaaja
petek je in morciii...

jaz sem cist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gremo koncno menjat gume (oz sem sla ze v sredo a se je pokvarili dvigalka user posted image ) in mi rece da je pol ure za cakat.. cakala sem 1,5hr, fertik po 2 urah!!!! itak nisem imela nic za pit in za jest sabo, ker sem misnla, da bova 123 fertik. na sreco je bil vsaj en lokal zraven, da sem kupila vodo za B in kavico zame... v pm pa amzs ...

tko, B mi je zspala, grem pokat.. jao, se vecina naaju caka.. pa odmontirat sedez za kolo, pa sedez za avto montirat v drug avto paAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ampak .. morje here we come.. uzivajte cez praznike!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.4.2008 16:28:43 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.4.2008 12:09:29   
urla
v pm pa amzs ...

Pa zakaj nisi rekla, da greš na moj konec (delam v AMZSjevi stavbi). Bi te lahko peljala na kufe pa na rogljiček za Brino.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.4.2008 12:23:50   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

v pm pa amzs ...

Pa zakaj nisi rekla, da greš na moj konec (delam v AMZSjevi stavbi). Bi te lahko peljala na kufe pa na rogljiček za Brino.

ker sem se zjutri na sus odlocila.. in sla.. nekako sem upala, da ne bo guzve...  saj bi napisala next time, ampak mislim, da gum ne bom vec menjala tam user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
25.4.2008 12:36:36   
erna14
URLA-kako od sekice tamala,a ste kaj zvedl

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
25.4.2008 13:21:39   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

URLA-kako od sekice tamala,a ste kaj zvedl

6.5. ima eeg. Kako je z malim, smo bili ravno včeraj na igrišču in sem te hotla poklicat, pa sem se spomnila, da je bolan. Dons gremo spet. Če ste že za ven, mi javi. Komaj pa čakam, da se odpre novo Lumpijevo igrišče. Zgleda prav super. Kdaj se pa dobimo pri Draji? Predlagam, da enkrat po prvem maju.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
25.4.2008 13:23:28   
K_a_t_i
najbolj rada "bere" knjige Medo Jaka. In tam kaže različne stvari: kravice, uro, žogo, račko, rožice, muco, kužka pa verjetn še kaj.

user posted image  Žiga tudi. Pa v vseh knjigah najprej najde sovico. user posted image

A drug teden se kej dobite v kakem Tivoliju? Tko, okol 15h al pa kej tazga? Pon, tor, sre varianta?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.4.2008 13:30:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
25.4.2008 13:44:18   
erna14
urla-delam pop ker je tamal pr men doma,k ga nimam kam drgam dat....tko da ja.....ej dej povej ce poznas kako zensko tle okol k bi lohk cuvala tamalga k zboli ne vem 2-3 ure na dan,pa tko da je zanesljiva...k sm ravn zdej gledala mal oglase pa men je full tezko dat tamalga nekomu k ga noben ne pozna...nevem,me je mal strah da k bi ga prsla iskat nebi blo ne varuske niti tamalga,to za danasnje case nebi blo nc cudnga...sej vem d asm smesnauser posted image ...ja za k draji na igrisce pa se zmente,pa sporocte,drugac pa tle pr merkatorju bo najlepse igrisce dalec naokol...jaz tud komi cakam 

< Sporočilo je popravil erna14 -- 25.4.2008 13:45:12 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
25.4.2008 14:25:53   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

.....ej dej povej ce poznas kako zensko tle okol k bi lohk cuvala tamalga k zboli

Nimam pojma, ker men jih merka dedi. Če pa zvem ti javim (se bom mal pozanimala).

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.4.2008 16:53:53   
thaiss
tinaaja uživajte na morčiju.... polno ,polno sončka vam privoščim!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.4.2008 17:22:54   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

tinaaja uživajte na morčiju.... polno ,polno sončka vam privoščim!!!

Hvala... Lije ze celo potuser posted image fak no!!! Pa B tuli .,. Upam da bo v stilu slab zacetek dobr konec... Evo meja je pred nami...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.4.2008 18:55:07   
sezam
ANJA - hvala za info, ja vreme pa vem, saj smo bili istočasno user posted image

Žabika - user posted image  za vozičekj
Ja lahko se stornira vrtec. jaz sem ga lani za Ano, ko sem najprej dobila rezervnega, potem so me pa en teden preden bi mogla v vrtec, klicali iz vrtca, ki je bil na prvem mestu user posted image

barči - čestitke za obletnico

dalje kasnej - na vrsti večerja, Žiga že ful teži user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.4.2008 23:28:53   
skačica
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

najbolj rada "bere" knjige Medo Jaka. In tam kaže različne stvari: kravice, uro, žogo, račko, rožice, muco, kužka pa verjetn še kaj.

user posted image  Žiga tudi. Pa v vseh knjigah najprej najde sovico. user posted image

A sovica je tud not? Bom mogla mal bolj pogledat al pa Izo vprašatuser posted image . Naša pa najprej njegovo račko najde, je čist hepi, ko jo zagleda, če jo pa ne najde takoj, ji pa rečem naj malo bolje pogleda in mala si da knjigico čisto k obrazu, da bi boljš vidlauser posted image . Res je faca.

tinaaja- uživajte na morčijuuser posted image . Fajn vam je pa upam, da bo lepo vreme. Jaz tud komaj čakam, da se spokamo, ampak prej bom še 3 dneve delala.

HB sem dočakala vikend, je blo v službi od srede dalje full dela, ne vem zakaj. Itak gre proti konc meseca pa tud lekarne bodo zaprte čez praznike pa še drug teden bomo delali, one pa naročajo kot da se bliža vesoljni potop. No, bolnice razumem.

Sem bila že zjutraj slabe volje, ker je mož klical na občino againuser posted image , kdaj bo javna razgrnitev, ki naj bi bla že v marcu in tista, ki naj bi to vedla je na dopustu, drugim se pa niti sanja ne. Pa jaz jih imam res že poln kufer, se bom k županu najavla na pogovor. Sem še tle mal pojamrala in se takoj boljš počutim, zdej grem pa spat.
Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.4.2008 9:02:16   
Pikca
jutro,
a ima katera sedež za na kolo - za spredaj? Anja, a si ti enkrat pisala o tem? Za Živo imamo takega za zadaj, za Jernejčka pa razmišljam o takem za spredaj, ker je baje tako lažje peljat (ga bom vozila jaz, ki nisem glih pri ta močnih) in tudi zato mi je fajn, ker med vožnjo lažje komuniciraš z otrokom, vidiš, kaj dela,... je pa baje manj varenuser posted image  Kaj mislite ve?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......