bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby a Anaja še nikoli ni sama izrazila želje po flaški Ona že izrazi željo, pa še rokce si začne v usta tlačit, samo poje le 40, pol je pa en kup joka . Jo moram umirit, da praktično zaspi, pol pa čisto na počasi cuza naprej, tako da sploh ne ve, da kaj je . Mislim, to je eno samo sranje, kako naša tamala je. Rabiva celo uro, da ona poje in da še kupčerk podereva. bajsa, super za stanovanje . februarka, da ne boš bankrotirala, ko boš vsem mogla darila kupit . Pri nas bo imel pa tast takoj po praznikih RD. Bomo tudi mogli nekaj mu kupit, pa nimam pojma kaj itata, superca, ker greste na morje čez praznike . Zdaj se pa samo pocajtaj do takrat. Si bila pa tudi pridna, da si že vso garderobo zamenjala. buči, eno jaknico čez, pa bo ravno tako vredu, tudi če so rokavi kratki. Kako ste vsi pridni, da rihtate za krst . Pri nas pa še nič novega . jencili, če bo prav, bo Anaja cepljena v začetku maja tako za rotavirus kot za tisto redno-obvezno cepljenje. meti, če imam jaz prave informacije, potem cepijo za rotavirus le do 6 meseca, ker so otroci, ki so tako majhni najbolj nevarni za dehidracijo ob tem virusu in je lahko tudi smrtno nevarno. Cepivo pa baje deluje 100% le dve leti. Glede na to, da bo tvoj Janez šel v vrtec, ne vem, če je pametno, da se za to cepljenje ne odločiš. Je pa res, da je cepivo nesramno drago . itata, mi imamo kot eno stojalo, na katerem so te igračke obešene. Ga je že Tim imel, pa zdaj nismo novo kupovali. Je pa Anaji zelo zanimivo in zelo opazuje te stvari. Še najrajši pa tudi Tim leže spodaj in se s tem igra, pa jih bo poleti štel že pet let . dolenjka, pa ti imaš očitno resno probleme doma . Jaz sem mislila, da se le ****, kot to pogosto počneš, pa kakšno čez deca rečeš, ampak zdaj vidim, da gre zares. Če imata resne probleme, pol ne smeš bežat stran, ampak je treba problem rešit. Imaš srečo, da se je on pripravljen pogovorit, ker pri nas, ko je čas za pogovor, on ne reče nič in tako ostane problem odprt . Je pa res tako, da Tara na svoj način to občuti, pa čeprav je še tako majhna. Dajta se skulirat oba, pa se pogovorita kot odrasla. In če nekaj skleneta, se je treba tega tudi držat in pri tem vztrajaj. , da ti bo lažje in držim pestke, da se vama bo posrečilo zadevo spravt na normalne tire ! Itak pa veš da smo me tu, da se lahko spoveš. Me te poslušamo in ti skušamo kar se da najbolje pomagat, ali pa vsaj podporo držat! Pri nas pa že več kot eno uro dežuje in grmi . Sem mislila, da bomo šli malo ven, ko se je Anaja najedla (je spet rabila celo uro), pa se je ulilo. Pa še nič ne kaže, da bo nehalo . Zjutraj se je Anaja zbudila ob 4.45. Se je začela kar pogovarjat v posteljici. Pa sva šle malo pojest, pa potem spat naprej. Ob 9h je bilo treba vstat in se preoblečt, pa papat, pa je bil spet cel šunder okrog tega. Na koncu je vseeno pojedla 130. Pol sem šla pa v trgovino po špezo (fasngo). Sem mislila, da bom kaj prišparala, ker prejšnji vikend nisem šla nič. Sem šla v dve štacuni in v obeh pustila po nekaj več kot 40€ . V olajšanje mi je samo to, da sem tudi sebi privoščila eno majčko s kratkimi rokavi .
|