|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
25.4.2008 11:25:50   
Bajsa
Boga Suzi! Te čist razumem, jst sm tud našmu že rekla, da se počutm kot mati samohranilka, ki ima pač v stanovanju še enga cimra. Ok jst zastopim, da je zmatran, pa da ma šiht, sam on ma zraven še 1001 stvar, za Zalo si pa včasih komi pol ure cajta vzame. Bi mi blo včasih res laži, če bi bla sama, bi vsaj vedla zakaj morem vse sama popedenat.
Suzi bova mogle mal Elmo domov povabit, da ona mal zaropota, bo hitr drgač boš vidla user posted image . Zdej pa res grem, nehite me zavajat, pa skoz neki pisat, da morem odgovort, k mam glih cajt...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
25.4.2008 11:28:34   
itata
bajsa vse bi vzela dol če bi se daluser posted image  če pa nimate kaj počet pa pridite ve kak dan na morje!!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
25.4.2008 11:30:38   
MetiLu
Suzi user posted image , ma je res težko če si za vse sama, pa še 2 user posted image  imaš za pedenat. Jest že skoz govorim, kako vam puncam z več otročki znese...
Mene tudi malo tale čebriček mika user posted image  čeprav v banjici čit uživa. Kolk dolg pa lahko čebriček uporabljaš? Do katerega meseca oz. kolk je sploh velik?

Bajsa, tud mi imamo zadnji teden zelo dolg večerni ritual user posted image  mater, ga sploh ne morem snet z joške user posted image  je pa priden in zaspi okol devetih user posted image

Se moram pa pohvalit (upam, da ne prekmal) ampak se mi zdi, da nimamo več krčkov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
25.4.2008 11:32:04   
itata
bajsa, suzi: jaz mam tud take težave. tor pa čet ga itak ni ker ima tamalo. pa je ne vozi sem, ker se lahk zdej zuni igrata. ok ko jakob mal zraste se bomo lahk skupi. druge dni je pa v službi in ga pred 19h redko vidim... vikend je mal bolš. petek kdaj na pivu povisi,m tko da ga 3 dni otrok sploh ne vidi pri dnevni svetlobiuser posted image  pol se pa še v soboto ponavadi v službo odpravi in valda je zmatran in ponavadi zaspi še pred jakobom... tak da mamo že klub...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
25.4.2008 11:36:27   
itata
sam mene bolj jezi to, da ga otrok zaenkrat še tolk mal zanima. sej vpraša zmeri kako in kaj pa vse po spisku, sam v roke ga pa redko vzame pa da bi se kej pogovarjal z njim al pa ga nosil gor pa doluser posted image  sam je pa res, da več kot otrok šteka bolj mu je zanimiv, tko da računam da bo bolš - s ta prvim otrokom je blo isto tko...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
25.4.2008 11:37:46   
MetiLu
Itata, sej sem se hecala user posted image  je pa fajn, da imaš nekoga na morju. men ena taka lokacija prov manjka. Jaz bi prec imela vikend kje na morju, moj pa čoln user posted image  za tega bi bil pripravljen pa tud motor prodat (mava enduro, sam jaz ne grem več gor odkar imam malega sončka user posted image )

No, sem vesela, da nisem edina v klubu, sam ne vem katerem user posted image  V tistem brez jote al tistem brez dedca? user posted image  user posted image  user posted image  Jest bolj v taprvega spadam user posted image

Zdej grem pa res kofi spit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
25.4.2008 11:46:38   
Suzi*
bajsa, občutki so torej obojestranski. Moj sam še prespi doma večinoma, ko je pa doma zna pa včasih prav grdo pamet solit glede tamalga. user posted image  ja, naj bo doma, pa bo drugač. A ni tako? Elmo bomo pa res za recept dresiranja vprašale, pa Buči se je tud hvalila, kako je svojga zdresirala. user posted image  jaz mojga že težko, ker sva skupaj že 15 let, 4 od tega poročena. baje sem ga tako navadla in tako zdej imam. user posted image user posted image

Meti, sej zdaj sem se že navadla, da oba pedenam sama. na žalost je blo kar treba. Sej kar gre. Moram pa tavelikega ful vključit zraven, da ne bluzi tačas, ko jaz žano rihtam. Glede čebrička...pri pol leta sem še ziher, da sem anžeja v čebričku kopala, mislim, da pa do kakšnega 8-9 meseca user posted image , ko se je začel na noge postavljat in ga nisem več mogla pripravit, da je sedel noter. Pol smo šli za nekaj časa nazaj na banjico, ki smo jo kar v taveliki banji imeli, pol pa itak kar na banjo, kjer še zdaj fuul uživa, ko se lahko v mehurčkih kopa in igra s celo vrečo igrač.user posted image

Itata, upam da bo pri vas res boljš s časom. user posted image

No, jaz sem pa kar v dveh klubihuser posted image  , brez deca in brez jote, kar kar paše skupej, a ne? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
25.4.2008 12:11:01   
itata
suzi; kar se torkov in četrtkov tiče bo po mojem bolš... ostali dnevi pa verjetno ne... tudi tebi ena user posted image  za pomoč. sej kar se mene tile ni panike, ker sem ful samostojna in skor raj več sama kot da bi mela deca skoz zraven. sam zarad tamalega mi pa ni vseen...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
25.4.2008 12:32:28   
itata
sej ne morem verjet, da mi je uspel ga odložit! pa da vidimo za kolk časa. sam kupček je pa ornk podru, tko da upam, da za kako urco pa bo... pol ga bom pa verejtno kar mal mami pustila in bom šla za eno uro po svoje... al pa bomo šli skupi mal do trgovine. bom še vidla kako bom razpoložena. mal sem tko ta prehlad pa vse... glavo si moram oprat, skratka cel kup "problemov"user posted image  mali mora mal ven, sam mi je zdej tko na pol spal pa ga nisem hotla budit z oblačenjem... sej bova šla ven pol ko se zbudi pa bo. pred hišo mava sonce do 18h zihr, tko da je še fuuul časa.
bi mu rada šla kupit par body-jev pa lok z igračkami za na voziček...

ali imate ve igralne centre - te blazinke z loki čez z igračkami?? jaz gruntam a bi jo kupila al ne... nimam nič tazga na morju razen ležalnika... doma mu pa ta vrtiljak ful dogaja ki je montiran na posteljico, to pa ne morem s sabo vzet...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
25.4.2008 12:47:47   
Suzi*
jaz pa tamalo čakam, da se zbudi, ker spi že 2 ure pa pol. moram mal ven na zrak. pol pa še po tamalga v varstvo. Revček je čist bogi s tem prstkom svojim. včeraj bi me skor kap, ko sva ga priprla z vrati. je bil čist ploščat, sem že mislila, da se mu je zlomil. user posted image user posted image user posted image  Ampak je po 10 min. prišel v normalno obliko na srečo. V varstvu mu ga je danes varuška povila in baje ponosno hodi z njim naokol in ful pazi in ker se ne more normalno igrat mu danes več risank dovoli. user posted image  trpi, a ne?

itata, te blazine z loki so super.user posted image  kar dolgo so tud zanimive za user posted image . Jaz imam nekaj podobnega pa se še naš 3-letnik zdaj s tem hoče igrat. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
25.4.2008 13:22:00   
Februarka08
Evo mene, šoping uspel.user posted image
Tamala je skoz pančkala, 2x se je zbudila in mal pojokcala, sem ji dala ˝sladko kapljico˝ na dudo (hvala Ella in Jenciliuser posted image ), je pocuzala in zaspala nazaj.user posted image Tako da sem v miru napasla oči, seveda sem si mogla neki kupt k si že skor 1 let nič nisemuser posted image , pa Larisa je dobla eno igračko, da jo lahko obesim na poličko nad previjalno mizo in se bo zdej pogovarjala z jabolkom.user posted image
Sem jo prejle slekla in dala na igralno podlogo, pa še kar spi naprej.user posted image Pa že ponoč je spala 9 ur.user posted image Ja no, naj kar spi. Sem do konca nardila kosila, sem mela sam še skup za zmetat in dat v pečico. Danes bo musaka, za mojega sem nardila mesno, zame pa zelenjavno in tako dobr zgleda da mi že kruli. Mam pa tolk tega, da če kera nima kosila, lohk komot pride.user posted image Dobr da še sestrca pride mal pomagat, sam kaj ona tko poje 2 žlici, prekla suha.user posted image

Je pa tko fajn hodit naokol s princesko mojo. Je tašča zjutraj že pametvala da naj jo doma pustim in naj grem sama.user posted image Zakaj? Saj je moj otrok, potem sploh nimam užitka okol hodt. A ni res? Madonca, kuj se mi je pritisk dvignu. Ne, da pa jaz sama, no zdaj z otrokom, kam grem, to je pa absurd. More bit nujno možek zraven mene. Saj ne bom ušla in kam padla, da me more za rokco držat.user posted image

Grem še mal stvari skup zmetat, potem bo pa že lačna naša punca.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
25.4.2008 13:22:48   
mary_lou
METIdej plis se enkrat napis kako se imenuje una avstrijska krema proti hemeroidom joj fak enga sm dobila tok me boli za umret. Sm hotla it zdele na alelujo sam me je tok bolel da sm odnehala.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
25.4.2008 13:50:36   
dolenjka
Punce drage, jaz sem že cel dan noter, ker špilam varuško majstrom okrog bajte user posted image  user posted image  user posted image  Zalivajo temelj  od škarpe in jih moram nadzorovat, da še kaj drugega ne zalijeo (moj avto npr...). Pa da ne govorim, da sva včeraj izvedela, da bo račun za 5.000 EUR višji od predračuna in sem živčnega fasala user posted image
Z mojim sem se u 0 skregala in mu ravno napisala pismo, v katerem mu sporočam, da če se še za 50 % ne spremeni, jeseni pobašem carico in greva v Bruselj, hiši se odpovedujem, pa naj potem razmisli. Jaz se ne grem več! Tamala ni vredna, da se vsak dan kregava (pa glih on mi je pamet solil v nosečnosti, da se pred otrokom ne bova drla in kregala) in tega ne rabi. Oba jo imava rada, če pa nama ne gre, pa zaradi nje ne bom vztrajala, ker bo samo nasrkala user posted image
Po telefonu sem mu povedala, da ko pride jaz grem, če ga pa kmalu ne bo, greva pa obe. Imam v planu, da gem k frizerju, da mi glavo umijejo, pa v edini 2 štacuni na vasi grem mal cote pogledat, kar tako, ker moram nekam it user posted image  Pa mi je reku da ne bom šla nikamor in da se bova pogovorila user posted image  K da kej pomaga! Nazadnje sva se v nedeljo zjutraj, pa evo, še do petka ni zdržalo user posted image  user posted image  user posted image

No, tamala že cel dan spi, ker verjetno vse to čuti! Ponoči in zjutraj je jedla iz joške normalno, potem pa ob 10h pojedla samo 40 ml (flaša) in pred 1 h 55 ml, pa spet zaspala user posted image

Hvala ker me poslušat oz. berete user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
25.4.2008 14:45:38   
Suzi*
Dolenjka, me te zmer poslušamo. user posted image user posted image  Upam, da se zmenta. Ne prec popizd.... lej, sej midva z mojim se pa sploh skregat nimava cajta, ker ga nč ni doma. je tud to en klinc, ampak ej, ne moreš za vsako hujšo stvar kar it. mal globoko dihat, pa normalno se zmenit, pa bo. Sej vem, da je lažje govort, ker mene tud ima včasih da bi nekam šla, pa da bi domov v prazno bajto prišel, ampak.....ne vem no. Upam da se tako tebi kot meni umirijo doma zadeve. user posted image user posted image

Zdej greva pa po tamalga, (princeska je spala 4 ure prej, tako da nama ni uspelo še prej it ven), pol pa k mojim mal zunaj ponoret pa se posončit. user posted image  

papa, se zvečer kej gor priplazim, če bosta tamaladva kmal zakumirala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
25.4.2008 15:20:04   
dolenjka
No, in pri nas zdaj dežuje, ko bi tamala šla lahko kaj ven, ker so oča domov prišli user posted image
Jaz grem pa pod tuš, ker sem od živcev čist prešvicana in potem grem pohajkovat, pa če se moj razpoči user posted image

Ajd zdravo do večera, če se pa ne javim, me pridte pa v Polje kaj pogledat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
25.4.2008 15:27:43   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby a Anaja še nikoli ni sama izrazila želje po flaški user posted image  

Ona že izrazi željo, pa še rokce si začne v usta tlačit, samo poje le 40, pol je pa en kup joka user posted image . Jo moram umirit, da praktično zaspi, pol pa čisto na počasi cuza naprej, tako da sploh ne ve, da kaj je user posted image  user posted image user posted image user posted image . Mislim, to je eno samo sranje, kako naša tamala je. Rabiva celo uro, da ona poje in da še kupčerk podereva.

bajsa, super za stanovanje user posted image .

februarka, da ne boš bankrotirala, ko boš vsem mogla darila kupit user posted image . Pri nas bo imel pa tast takoj po praznikih RD. Bomo tudi mogli nekaj mu kupit, pa nimam pojma kaj user posted image

itata,  superca, ker greste na morje čez praznike user posted image . Zdaj se pa samo pocajtaj do takrat. Si bila pa tudi pridna, da si že vso garderobo zamenjala.

buči, eno jaknico čez, pa bo ravno tako vredu, tudi če so rokavi kratki. Kako ste vsi pridni, da rihtate za krst user posted image . Pri nas pa še nič novega user posted image .

jencili, če bo prav, bo Anaja cepljena v začetku maja tako za rotavirus kot za tisto redno-obvezno cepljenje.

meti, če imam jaz prave informacije, potem cepijo za rotavirus le do 6 meseca, ker so otroci, ki so tako majhni najbolj nevarni za dehidracijo ob tem virusu in je lahko tudi smrtno nevarno. Cepivo pa baje deluje 100% le dve leti. Glede na to, da bo tvoj Janez šel v vrtec, ne vem, če je pametno, da se za to cepljenje ne odločiš. Je pa res, da je cepivo nesramno drago user posted image .

itata, mi imamo kot eno stojalo, na katerem so te igračke obešene. Ga je že Tim imel, pa zdaj nismo novo kupovali. Je pa Anaji zelo zanimivo in zelo opazuje te stvari. Še najrajši pa tudi Tim leže spodaj in se s tem igra, pa jih bo poleti štel že pet let user posted image .

dolenjka, pa ti imaš očitno resno probleme doma user posted image . Jaz sem mislila, da se le ****, kot to pogosto počneš, pa kakšno čez deca rečeš, ampak zdaj vidim, da gre zares. Če imata resne probleme, pol ne smeš bežat stran, ampak je treba problem rešit. Imaš srečo, da se je on pripravljen pogovorit, ker pri nas, ko je čas za pogovor, on ne reče nič in tako ostane problem odprt user posted image . Je pa res tako, da Tara na svoj način to občuti, pa čeprav je še tako majhna. Dajta se skulirat oba, pa se pogovorita kot odrasla. In če nekaj skleneta, se je treba tega tudi držat in pri tem vztrajaj. user posted image user posted image , da ti bo lažje in držim pestke, da se  vama bo posrečilo zadevo spravt na normalne tire user posted image user posted image user posted image !
Itak pa veš da smo me tu, da se lahko spoveš. Me te poslušamo in ti skušamo kar se da najbolje pomagat, ali pa vsaj podporo držat!

Pri nas pa že več kot eno uro dežuje in grmi user posted image . Sem mislila, da bomo šli malo ven, ko se je Anaja najedla (je spet rabila celo uro), pa se je ulilo. Pa še nič ne kaže, da bo nehalo user posted image .
Zjutraj se je Anaja zbudila ob 4.45. Se je začela kar pogovarjat v posteljici. Pa sva šle malo pojest, pa potem spat naprej. Ob 9h je bilo treba vstat in se preoblečt, pa papat, pa je bil spet cel šunder okrog tega. Na koncu je vseeno pojedla 130. Pol sem šla pa v trgovino po špezo (fasngo). Sem mislila, da bom kaj prišparala, ker prejšnji vikend nisem šla nič. Sem šla v dve štacuni in v obeh pustila po nekaj več kot 40€ user posted image . V olajšanje mi je samo to, da sem tudi sebi privoščila eno majčko s kratkimi rokavi user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
25.4.2008 15:37:28   
mary_lou
No ITATA pa se je zupan tud na Taija spomnu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam se nakazt more

drugac sm pa od ariela dobila bon za novorojencka za 10 evrov pojma nimam zakaj nisem nc oddajala kake prijavnica al pa kej vse kar sva sva z lubijem tm kupila vozicek januarja pa nobenih podatkov nisva pustila nc posta je pa na Taija prsla. Svasta morm ga hitr vnovcit da si ne premislijo.

PUNCE HELP mene aleluja priganja pa ne morm ker prevec boli hemeroiduser posted image user posted image user posted image
Pardon izrazu ampak srat me ko svinja ampak ko se na skolko vsedem pa hocem me pa tok boli da obupam. Mam 3 kreme iz lekarne ampak ni se nc ucinka. A pozna kera kaksno domaco finto?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
25.4.2008 16:32:45   
mesecnica
Mary Lou - tole sem si shranila od ene (ne vem katere):

Mlavla, men je včeraj mami prinesla eno super kremo za hemeroide - hädensa, sem se 2x namazala in me danes ne boli več  sam ne me vprašat, kje jo je dobila, ker ne vem Sem klicala mami, je rekla da se to kremco dobi v avstrijskih lekarnah  

Mesečnica

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
25.4.2008 16:44:53   
ella79
ojla punce user posted image user posted image user posted image

najprej glede cepljenja. Mi je tudi ne bomo cepili, sem vprašala pijateljico, k je mala pri dveh mesecih in pol mala fasala rota virus, pa čeprav so bili v boljici in imeli polno sitnosti, zagotovo naslenjega user posted image tudi ne bo cepila. Tako, da je mi tudi ne bomo. Aja, da še povem kje je mala fasala virus - stara mama je imela mislim da tuberkolozo in so mogli vsi na pregled in ker se to vse izvaja na infekcijski, je tam fasala ta rota virus user posted image user posted image user posted image

itata naša je ful rada na tej blazini, pa igračke gleda in se pogovarja. Zdej k se zna že mal sem pa tja prestavt, se naština direkt pod špeguček in se opazuje user posted image user posted image kot da ne ve da je za mami in atija najlepša user posted image user posted image

dolenjka zakaj pa se kregata? sej vem da se nas to ne tiče... jaz bi lahko tudi našmu skoz težila, k sva cele dneve sami, pa sem že prej vedla da bo tako. Mu sicer omenim najmanj 1x na teden, ampak ne gre drugače user posted image pa ne da bi si jaz tok noro želela njegove družbe, ampak se bojim da bo mala prej diplomirala, predno bo dojel da ima user posted image . pa ga vseeno ne bi zamenjala za nobenega drugega.

midve sva se cel dan potepali. Najprej sva bili na Zbiljah na kavi z bivšo sodelovko, ki ima messec dni starejšega sinčka od Zoje. Pa sva se fajn načvekali pa mal povozičkali, potem pa še kar nisem mogla domov, pa sem šla sebi kupiti kopalke, zoji pa dvoje hlačke user posted image zdej sva obe po kosilu, pa še sonček se neki kaže... sam je user posted image zdaj zaspala user posted image najpolj da mal peglo popeljem user posted image
aja pa še en krog sem naredila in se mimo Polja peljala, pa dolenjke ni tam user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
25.4.2008 17:32:14   
bamby

aja pa še en krog sem naredila in se mimo Polja peljala, pa dolenjke ni tam user posted image user posted image

meni se zdi, da dolenjki ena konkretna jota manjka, njenemu možu pa najmanj 2 porciji, pa bo problem rešen. Verjetno zdaj erotično perilo kupuje in živčke hladi, pol bo pa akcija user posted image user posted image user posted image .

A je tako dolenjka? 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
25.4.2008 17:37:10   
bamby
Anaja je pa zdaj popapala 140 user posted image . 100 je šlo tako lepo, da nisem mogla verjet, da ona to še zna, pol se je pa ustavilo, ker je zaspala. Pa sva se previli, ker je bila pokakcana, pol pa prov počasi nadaljevali. Zdaj pa kupčka podirava.
Zdaj, ko bo kmalu dneva konec, se je šele sonce prikazalo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
25.4.2008 17:37:48   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

meni se zdi, da dolenjki ena konkretna jota manjka, njenemu možu pa najmanj 2 porciji, pa bo problem rešen. Verjetno zdaj erotično perilo kupuje in živčke hladi, pol bo pa akcija user posted image user posted image user posted image .

A je tako dolenjka? 

user posted image user posted image user posted image to sem jaz tudi najprej napisala, pa sem potem raje zbrisala, k sem se mal bala da me ne bo nekam poslala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
25.4.2008 17:41:28   
bamby
sej zdaj bo pa mene user posted image user posted image user posted image .
Mormo ženski mal odpret oči! Mislim, da je od carice oslepela user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
25.4.2008 17:41:36   
ella79

Anaja je pa zdaj popapala 140 user posted image . 100 je šlo tako lepo, da nisem mogla verjet, da ona to še zna, pol se je pa ustavilo, ker je zaspala. Pa sva se previli, ker je bila pokakcana, pol pa prov počasi nadaljevali. Zdaj pa kupčka podirava.
Zdaj, ko bo kmalu dneva konec, se je šele sonce prikazalo user posted image

user posted image user posted image user posted image za Anajo. To pa je kar konkretno pojedla. Bamby pomoje ti mal preveč šteješ kok tvoja poje. Naša je popapcala en obrok na kavi in to 60 ml user posted image   Naslednji obrok pa potem čez 4 ure user posted image Jaz če ji dam po flaški moje mleko nikoli ne poje več kot 110 ml, pa je med obroki vedno 3 ure user posted image pa morš vedt, da ima zelo rada flaško, glede na to da je je prvi mesec dodobra spoznala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
25.4.2008 17:42:21   
ella79

sej zdaj bo pa mene user posted image user posted image user posted image .
Mormo ženski mal odpret oči! Mislim, da je od carice oslepela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?