MetiLu
|
dan moj fantek je prejle sam zaspal v postzeljici, brez guncanja, samo uspavanko sem mu prižgala smo pa ponoči spt jedli ob dveh in pol šestih, kar dob, pa pančkali do osmih Larisa, midva ga ne bova nič cepila, ker nama je pediatrinja rekla, da nima smisla. Rotavirus je sam en izmed virusov, za katerimi lahko zboli in nima smisla ga filati z vsemi temi zadevami, potem bo pa zbolel za nekim drugim virusom, proti kateremu to cepivo ne deluje... Drugače je če imaš že enega otroka, ki ti lahko iz vrtca domov prinese kakšne bolezni. Ne vem no, sej a jih je treba že zdej cepit, pomojem se lahko za cepljenje tudi čez par mesecev odločiš, ko je že vsaj malo večji Jencili, midva se dojiva samo na eno stran, zvečer pa na obe, ker kar ne neha zaugat, pa nič dlje ne spi, do sedaj je spal max. 5,5h. Buči, super za šoping. Mi imamo tudi krst naslednjo nedeljo Suzi, midva sva včeraj probala neki skuhat,pa ni šlo najboljš me še zmeraj špika in boli tko da je blo treba druge prijeme uporabit, kako že ... ustni zagovor Sicer me pa ne moti samo ta bolečina, bolj me skrbi, ker nimam neke želje po kuhanju No, povrh vsega sem pa zdej še rjav izcedek dobila Itata, a me vzameš sabo? Bamby, a si probala kdaj počakat, da bi Anaja z jokom pokazala, da je lačna? Pa bi mogoče takrat več pojedla? Nč, grem kavico na balkonček spit, je tak lep sonček zunaj