|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
25.4.2008 7:54:04   
misar
kalimerasas!!!

ja danes sem dobre volje, pa ni mala spala celo noč, je mela pevske vaje dvakrat danes, no saj je potem lepo zaspala nazaj. ja včeraj očitno ni bil dan za papanje, ker je tud naša sam joško lizala in nič konkretnega jedla, ponoči pa lakota, da joj user posted image user posted image user posted image . je bila pa včeraj čez dan tak sonček, da že dolgo ne, se je cel dan sam smejala. pa spala je velik, sem mislila, da bo ponoč žurka pa začuda ni blo.

ta z joški je bila pa dobra..ja punce dobr ste jo urezale. jaz takih problemov sicer ne bom imela (pobešenih problemov user posted image user posted image user posted image ), ker se nima kaj dosti pobesit, sam tko stoječe pa ne bodo, bodo menda bolj kot ušesa kakega psa jazbečarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka eno pitanje: mislim, da si ti enkrat omenila, da shranjuješ mleko v neke vrečke in potem zamrzneš. kako pa to zgleda, vrečke mislim kako zgledajo? ker jaz sem v BC vprašala pa so mi sam neke ultra drage lončke ponujal, ko da mislim mlek prodajat ne pa ga hranit user posted image user posted image user posted image

jaz sem vlogo za denar od občine oddala 7.3 in sem šele pred 14 dnevi dobila odločbo, dinarčkov pa še niso nakazali, pa vsak dan preverjam. ja bodo prav prišli evrčki.

evo čebelic se je naveličala in že drnjoha. pa ta otrok zadnje dni sam še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
25.4.2008 7:56:52   
itata
jutro,
spet bo očitno lep danuser posted image  včeri me je mal skrbel, ker je mali dol padu ob 20h, ampak ni bilo panike, ker je jedel ob 22h in potem normalno ob 2:30 in 6h... ni blo nobene panike, lepo spal naprej. edin problem je bil, ker ni in ni hotel podret kupčka ob 22h in ga nikakor nisem mogla odložit v njegovo posteljo se je zvijal k norc. pa sem ga obračala ful časa. pol je spal zraven mene, ker je imel lahko glavo na povštru in je blo okuser posted image  pa 2 dni mi je tko lepo uspevalo, da je skoz spal v svoji postelji... no pa od danes spet dalje a neuser posted image
danes pa nimava nobenga plana... jaz sicer še zmer smrkam k norc, ampak ne pa tko,da ne bi mogla nikamor a ne... za jutr sem zmenjena za nedeljo sem zmenjena pa še na morje šibava v nedeljo za cel tedenuser posted image  moj pa pride sredi tedna, ko neha delat, tko da bomo čez praznike skupaj na morju - upam, da bo vreme vsaj približno... tko da sam za danes nisva nič zmenjena. mogoče mi je pa namenjeno, da mal počivam a neuser posted image  sem pa včeri že letno-zimsko garderobo v omarah menjala... sam še plašče in bunde pospravim pa sem na konju!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
25.4.2008 8:00:10   
itata
sem tko napisala kot da greva z malim ne vem kamuser posted image  greva k moji babici v portorož, kjer ona živi in ima ful veliko hišo z dvemi stanovanju in imam tam celo stanovanje samo zase... je tko bolj po domače, ni glih ta prav dopust, da nekam greš v neznano a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
25.4.2008 8:02:53   
misar
itata...saj ni važno, da greš ravno na Bali, važno je, da se mal okolje zamenja, pa je človek takoj boljše. mi gremo tud za praznike dol, pa v Izolo, mam tam stanovanje, ker sem prej dol živelauser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
25.4.2008 8:06:22   
itata
ja kar se okolja tiče je pa to zakon! sploh men klele v vodicah za vozičkanje nič kaj ne odgovarja. sami kamioni. dol je pa hiša pri morju in je super, tko da komi čakamuser posted image  pa sorodnikov cel kup, tko da imam tud družbo in je fajn res.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
25.4.2008 8:30:15   
dolenjka
Jutro user posted image ,
sam na hitr, ker me aleluja kliče:

misar vrečke so od Medele in jih imajo v BC (mogoče ne v vsakem). Res je, da so ultra drage (cca 23 EUR), sam če pomisliš, da greš pol lahko 20x od doma (20 jih je notr) in jo tastarmu pustiš za 5 uric je pa vredn user posted image  user posted image  user posted image .

Naroči si prek spleta, če v vašem BC nimajo. Itak jre tak znesek, da ti brez poštnine pošljejo user posted image  Men so boljš kot lončki, ker jih lažje stlačiš v polno skrinjo (se mi je že mal ledu nabral, pa nimam cajta spucat user posted image  ).

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
25.4.2008 8:59:17   
buči
Dobro jutro. Včeraj mi je sper net crknil. To je sigurno ella zakuhala. Se veliko druži z Dolenjko, pa jo je naučila čarat, pa zdaj ella meni net začara, da jaz ne morem imet izpadov, da bi pridelala 4 ****! user posted image

Toliko časa sem vas brala, da se je Tilen vmes že pokakal. Ga grem previt pa pridem nazaj!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
25.4.2008 9:14:57   
buči
Evo me nazaj. Včeraj sem šla malo v šoping, sem si kupila nekaj za oblečt za krst, ki ga imamo naslednjo nedeljo. Pa sem bila pogumna, pa sem vzela kar s kratkimi rokavi. Dajte rečt, da bo toplo!

Danes pride pa naš piki domov. No, zdaj ga pa že pogrešam! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
25.4.2008 9:40:30   
larisa
Jutro user posted image ,

no pa sem se tko bala kaj bo ponoči ker je mali dol padu že ob 19.30, pa smo spali do 2.30, pol pa do 6h user posted image user posted image user posted image . Zdele smo pa spet pojedli, pa bruhali, zdej pa smo aktivni za znort. Če bi hodu bi bil že na Dolenjkinem koncu, tolk z nogami maha...

Nizy, ja ti morš met pa zize že okol gležnjev privezane, ko že 3 user posted image  hraniš user posted image user posted image user posted image . Ah sej bo pa pol slovenska lepotna kirurgija bogatejša, pa je. Jst se nč ne sekiram. user posted image user posted image user posted image

Danes pa prvič po porodu k frizerju user posted image user posted image user posted image  po user posted image barvico pa po novo frizurco. Se bom mal bolj ostrigla, pa še ne vem kako user posted image . Sam da bo mal drugač. Zvečer pa tud prvič z mojimi babami ven user posted image user posted image user posted image . Se tolk veselim, kot da grem sploh prvič v življenju ven...user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
25.4.2008 9:42:47   
Suzi*
uh, sem že cel roman napisala in ga uspela zbrisat. user posted image

sam na kratko, ker se mi ne da še enkrat vse tipkat....

Umivanje lask v čebričku....ji kar z vatko zmočim, našamponiran in pol splaknem, ko je pač v čebričku v "sedečem" položaju, z drugo roko jo pod bradico podpiram. Lahko pa tud na kopnem namiliš, pa v vodi samo splakneš.

Včeraj je bil ful pester dan, dopoldne smo se pofočkali za parcele, nas bodo obveščali za oglede, pol sva šli z žano podpisat za dodatnre obresti od modrega varčevanja, kupit blago za okrasne blazine, domov jest in previt, opoldne je imel anžej psihologa, mi je mami pomagala in tačas žano počuvala zunej, pol sem pa še z žano šla na merjenje. Naša bejba je velika 59 cm in vaga 5.330 g. je v 1m zrasla 5 cm in pridobila spet 1.200 g kot v 1. mesecu. user posted image  skupaj zrasla 9 cm in pridobila 2.400g. user posted image  Popoldne smo pa po kosilu pri mojih šli še z vozičkom do mojih starih staršev im uspeli ob pol osmih prit domov. Anžeju sem dala risanke, da je tamala pojedla, pol sem Anžeja stuširala, skup sva tamalo skopala, sem anžeju celo uspela mezinčka priprt med vrata in je bil cel kažin, mala gola po kopanju, tamal rjovel...uhhh....no, smo se zrihtali in je Anžej fuuul lepo zaspal ob devetih, tamala pa omagala ob desetih, prej je pa še obe zize v nulo spraznila. In je spala v kosu, brez papanja skor do sedmih! Skor 9 ur. user posted image user posted image user posted image  prej je mal zadremala, zdele se pa spet oglaša.

Mary-lou, bravo za Mireno.user posted image

meti, jaz sem tud v klubu, nam tud še ni kuhanje jote steklo. user posted image user posted image

Dolenjka, pridna Tara, lepo napreduje.user posted image

zdele bomo pa počas ven šibale.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
25.4.2008 10:04:21   
larisa
Ampak Suzi, kako laske spirat, da mu ne teče po obrazu pa ušesih, če je ful pokonci v čebričku. Men res ni jasno. user posted image user posted image user posted image  Mogoče je pa fajn da se dons pri frizerju na blond pobarvam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
25.4.2008 10:15:29   
jencili
ojla čvekice,

učer je bil tud precej pester dan za naju. Med drugim si je mami uspela prislužiti kazen za nepravilno označevanje začetnega časa parkirnjauser posted image . Hudiča, glih v tistih 15 minutah so mogli tm okol hodituser posted image user posted image . Jah nimaš kej, bom drugič bolj pridnauser posted image

Punce eno vprašanje mam. Mogoče ste na to temo že kej pisale, sam sem preveč zamudila, da bi iskala vse to. A boste svoje sončke dale cepit proti rota virusu? Midva se ne morva odločit čist al bi al ne bi?!user posted image

Pa drugače vse dojite na obeh straneh vedno? Midva na začetku sva, pol sva se pa kr navadila samo na eni strani. Zdej pa ko vidim, da vaši spijo nekateri kr po 8-9 ur, mi pa nekje 5, mogoče 6, se pa sprašujem, če ne bi jst tud probala. Verjetno bi dlje zdržal, kaj mislite?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
25.4.2008 10:26:25   
larisa
Jencili, jaz sem nardila celo študijo iz cepljenja proti roti, ker sem defektolog po izobrazbi in če se učiš o prizadetostih, ki so poledica cepljenj, pol si mal presran user posted image . No po vztrajnem iskanju inf. sem dobila nasvet dirktno iz infekcijske klinike, da če imam prvorojenca, ki ne bo šel takoj v vrtec ko bo star 11 mesecev, naj ga ne cepim. Zakaj ne bom razlagala, ker se bo našel nekdo, ki me bo napadel da pa ni tako in bla bla bla, tako da mi ne bomo cepili. Mislim da pa bo večina punc cepila. Sej so mi zagotovili, da ni kakih hudih posledic po tem cepljenju.
Midva z Nejcem se dojiva na obe strani, ker se je dojil najprej samo na eni strani, pa se je v enem mesecu zredil le 600 g in sem ga začela pristavljat na obe strani, tako da je več pridobival. Spimo pa zato ponoči nič več, le podnevi je postal potem bolj miren, več je spal in bil na sploh bolj priden user posted image . Veš sej pojejo itak lahko le toliko kolikor imajo velik želodček in če tvoj ne daje znakov, da bi bil še lačen, potem ziher dobi na eni strani dovolj. Ampak lahko pa poskusiš par dni zvečer, pa boš videla, jaz bi tako naredila.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
25.4.2008 10:39:41   
jencili
Larisa, ful ti hvala za odgovor.
Ne vem sicer kaksne informacije si ti dobila, sama sem slišala, da ta cepiva še niso čist tko fajn,kot bi morala bit. Da sicer ni nč narobe, sam da pa tud ni tko, kot bi lahko bilo.
Punce ne me prosim napast, če mam kera drugačne informacijeuser posted image user posted image . Jst sm svojo dobila od dobre prijateljice, ki dela v zdravstvu in so meli ravno eno predavanje zadnjič o tem.

Larisa, maš pa prov. Z dojenjem bom zveče pač probala na obeh straneh, pa da vidim, če bo zato kej dlje spal. Drugače pa zgleda zelo zadovoljen s svojimi obroki in tudi do prve posvetovalnice se je zredil 1150g, kar je baje odličnouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
25.4.2008 10:47:56   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ampak Suzi, kako laske spirat, da mu ne teče po obrazu pa ušesih, če je ful pokonci v čebričku. Men res ni jasno. user posted image user posted image user posted image  Mogoče je pa fajn da se dons pri frizerju na blond pobarvam user posted image user posted image user posted image

po obrazu ji nič ne teče, po ušeskih pa malo, ampak sej jih itak pol obrišeš. sicer pa ima naša še zelo malo laskov, pa ni treba ful spirat. Tudi če bi po obrazu teklo, se mi zdi boljš, da se na vodo navadijo zdej, da jih pol ni strah, ko so malo starejši. Ne vem, naša sicer itak tako čofota, da se sama po obrazu pošprica, pa samo mal čudno pogleda, pa uživa naprej.user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
25.4.2008 10:50:03   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jencili, jaz sem nardila celo študijo iz cepljenja proti roti, ker sem defektolog po izobrazbi in če se učiš o prizadetostih, ki so poledica cepljenj, pol si mal presran user posted image . No po vztrajnem iskanju inf. sem dobila nasvet dirktno iz infekcijske klinike, da če imam prvorojenca, ki ne bo šel takoj v vrtec ko bo star 11 mesecev, naj ga ne cepim. Zakaj ne bom razlagala, ker se bo našel nekdo, ki me bo napadel da pa ni tako in bla bla bla, tako da mi ne bomo cepili. Mislim da pa bo večina punc cepila. Sej so mi zagotovili, da ni kakih hudih posledic po tem cepljenju.

Larisa, tut jest sm v dilemi, kaj naredit s temi cepljenji. Glede cepljenja proti tuberkulozi sem se kar dva meseca odločala, kaj naredit, tako da sem ga ravno ta ponedeljek peljala cepit. Upam, da sem se prav odločila.

Zdej pa spet nova dilema glede rota virusov. Ampak glede na to, da imam starejšo hči v vrtcu in da je bila ona prvo leto v vrtcu non stop bolana (ni imela sicer rota virusov, ampak prehlade, vročine, vnetja ušes...), sem bolj za kot proti. Kaj pa ostale, a boste svoje user posted image  cepile proti rota virusom?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
25.4.2008 10:56:34   
Suzi*
jencili, jaz čez dan dojim vedno na eni strani, pa še to mi čist ne sprazne do konca, se mi zdi, pa vedno še mal polije, ko kupčka podirava al pa še pozneje. Zvečer pa sama zahteva obe zize, možno da takrat tud pri meni na eni strani ni več tolk mleka, tako da se edino na obeh nasiti. Se je pa v zadnjem mesecu zredila za 1200g, toliko kot tvoj...user posted image pa zadnji 2 noči mi spi po 8-9 ur v kosu, prej pa po 5-7.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
25.4.2008 11:08:30   
MetiLu
dan user posted image  moj fantek je prejle sam zaspal v postzeljici, brez guncanja, samo uspavanko sem mu prižgala user posted image  smo pa ponoči spt jedli ob dveh in pol šestih, kar dob, pa pančkali do osmih user posted image

Larisa, midva ga ne bova nič cepila, ker nama je pediatrinja rekla, da nima smisla. Rotavirus je sam en izmed virusov, za katerimi user posted image  lahko zboli in nima smisla ga filati z vsemi temi zadevami, potem bo pa zbolel za nekim drugim virusom, proti kateremu to cepivo ne deluje... Drugače je če imaš že enega otroka, ki ti lahko iz vrtca domov prinese kakšne bolezni. Ne vem no, sej a jih je treba že zdej cepit, pomojem se lahko za cepljenje tudi čez par mesecev odločiš, ko je user posted image  že vsaj malo večji user posted image

Jencili, midva se dojiva samo na eno stran, zvečer pa na obe, ker kar ne neha zaugat, pa nič dlje ne spi, do sedaj je spal max. 5,5h.
Buči, super za šoping. Mi imamo tudi krst naslednjo nedeljo user posted image

Suzi, midva sva včeraj probala neki skuhat,pa ni šlo najboljš user posted image  me še zmeraj špika in boli user posted image  user posted image  tko da je blo treba druge prijeme uporabit, kako že ... ustni zagovor user posted image  Sicer me pa ne moti samo ta bolečina, bolj me skrbi, ker nimam neke želje po kuhanju user posted image  No, povrh vsega sem pa zdej še rjav izcedek dobila user posted image

Itata, a me vzameš sabo? user posted image

Bamby, a si probala kdaj počakat, da bi Anaja z jokom pokazala, da je lačna? Pa bi mogoče takrat več pojedla?

Nč, grem kavico na balkonček spit, je tak lep sonček zunaj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
25.4.2008 11:15:35   
Bajsa
Ojla bejbe!

Mi smo spet spali odlično, mater, da je ne bom preveč hvalila, se lahko pokvari user posted image user posted image . Včeraj smo bli cel popoldne na luftu in smo prišli domov skor ob 9, kar je za našo Zalo čist prepozn, ker po 8 uri rata tečna če ni doma. Ne vem kk ona že točn ve kje je, sam zgleda da čut, da ni isto fino kot doma user posted image No v glavnem, ko smo pršli, sva hitr skočile v spodnji štuk stari mami moji dat injekcijo, je komi Zala počakala tiste par sekund, pol pa hitr gor. Že ko sem jo v pižamo napravlala se je drla ko jesihar. Valda dete lačno. No in je lepo fletno popapcala, po moje v 15 minutah pa v mižule. Mi je zaspala ko so še trenja bla, se prav še pred pol deseto. Sm mela občutek, da se ni dost najedla in da bo kmal alarm, sam je dečva spala do 5.30 zjutri, dobila takoj še eno porcijo, pa spet naprej do 9. No pol sva ble pa mal pokonc in je pol obe do konca spraznila, zdej pa spet nina. Upam, da zdrži vsaj še pol urce, ker si more mami noge pokosit, pa še mal viši, ker tole je pa že jungle!!!
Mater sm podrobno napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
25.4.2008 11:16:32   
larisa
Meti, lepo si povzela razloge, ki bi jih tudi sama navedla proti cepljenju za roto. Mi smo itak že nekaj časa odločeni, da se ne bomo cepili. Jencili je zanimalo ali cepit ali ne. user posted image  Aja, drugač mora bit pa do 6 meseca cepljen proti roti, potem je prepozno.
A boste imeli krst na Brdu, v Lukovici? Tud jaz razmišljam, da bi se tam zmenila, ker sem bila tud jaz tam krščena, pa isto me je ta župnik krstil, tradicija pa to.. Boš povedala kako je blo, se bom lažje odločla. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
25.4.2008 11:20:07   
Suzi*
Meti, ti ga maš vsaj doma, da lahko lonc na štedilnik pristavljaš, jaz pa sploh lonca nimam doma. user posted image  mah, bom mogla zaropotat tako kokr Elma. user posted image  no, npr. včeraj ga ni blo, danes ga tud ni, ima izpit popoldne pol pa vaje zvečer, jutri ga tud ni, ima snemanje čez dan, zvečer gre v Krško na speedway. V nedeljo ga bom mogoče celo kaj vidla, ampak pol bo pa itak pondelk, pa gremo spet jovo na novo, da ga nič ni.user posted image  Včerej se je ob pol dveh sicer hotu nekej stiskat, ampak men zarad togote sploh ni blo do tega. user posted image  da ne govorim o tem, da sploh vprašal ni, kako je blo včeraj čez dan pri dohtarjih in s tamalima. user posted image Včasih že prav razmišljam, da je brezveze, ker sem počutim samo kokr varuška njegovih otrok. Pol mi pa še psiholog reče, da ni dobr za user posted image , da je oče tolk odsoten,....jaa halooo, a rabiš to meni govort. user posted image  mah, sem se spihala. user posted image

babmy, jaz sem tud razmišljala, če Anajo nikol ne pustiš, da sama pove kdaj je lačna. user posted image  Pomoje bi takrat več pojedla.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
25.4.2008 11:21:34   
Bajsa
Itata mi2 bi tud šle mal na morski zrak. A naju vzameš s sabo? Bo mel Jakob kuj drušno user posted image user posted image !
Mi2 se čez dan tud sam na eni dojiva, pol zvečer mava pa en dooolg ritual ponavad, tm od 8 - 9 naprej pa dokler ne zaspi in takrat mi po moje obe sprazne do zadnje kaplje.( no razen včeri). Sam naša Zala res tud čez dan kr dost je, al se sam men zdi. Sam ko smo doma, mam res občutek, da se mi kr non stop prklapla na zizo. Ma važn da ma mai ponoč gmah user posted image user posted image user posted image , ostalo čez dan, se že da zdržat. Sm pa tud jst včeri že ob 23.30 dol padla, kar je rekord, se vid da je blo neki v luftu user posted image . Zdej grem pa res kosilnico zalaufat.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
25.4.2008 11:23:25   
MetiLu
Ja Larisa, na Brdu bomo mel user posted image  moj je bil tud tam krščen, pa birman, pa poročila sva se tud tam user posted image  men je ful fajn, pa še z župnikom so ful dobri prjatli oz. velik sodelujejo (tast je mežnar, tašča pa verouk uči najmlajšeuser posted image ) tko da res fajn user posted image  pol bomo šli pa še v Čebelico na kosilo. Dones grem še po svečo in prt, sem mela pa včeraj celo akcijo organiziranja. No zdej sem pa že mal preveč napisala na to temo, glih kero zanima, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Glede cepljenja me je pa ravno to prepričalo. Pa proti tuberkulozi ga tudi ne bova cepila.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
25.4.2008 11:23:36   
Janey
Dan
Naše sončece je pa danes spančalo od 8 do 2 in smo jedli in do 7 pa smo spet jedli pa do pol 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede a včerajnjo neprespano noč je bila ta pravi balzam...potem pa je v jajci sedel in me pol ure gledal ko sem cote pobirala pa obešala, potem se je eno uro smejal mikimiški zdaj pa že pol ure spančka. Jaz grem pa zdaj malo na kavč...sem cotasta. pa se v šolo moram...mi tak ni...res ne

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
25.4.2008 11:23:51   
itata
spet imava težave s kupčkiuser posted image  kao spi že od 10h, ampak to zgkeda tko da ga odložim pa čez 15 min jamra, pa ga dvignem pa podre kupček in spi v naročju... in tko že 3xuser posted image  zdej spet spi v naročju...

jaz ga po mojem ne bom cepla, ker imam tako mnenje kot pediatrinja od meti... proti vsemu se ga ne da pa poznam osebno enga fanta, ki ima hude posledice zaradi cepljenja... dobr da je izjemauser posted image  mislim pa da se ga da cepit do 6 meseca.

meti to bi blo super ja sam škoda k baka ni tolk za - je že mal prestara drugač bi šlo (82) ker tko še ene 5 let nazaj ni blo panike... škoda k ne pusti več...

midva se čez dan vsakič na eno dojiva, zvečer pa na obe, ampak nič dalj ne spi... max 6 ur pa še to sam 1x do zdej...
user posted image  vsem za težo višino in pregledeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?