Anonimen
|
Ola,cveke! Jaz sem s pregleda.Vse stima, lepo brca,in srcek lepo utripa;na CTG je bilo vse OK. UZ mi pa itak ni delal,ker zavarovalnica placa samo 3...na zalost.Itak bom pa kmal vidla v zivo.Pol sem mu pokazala se od okulista potrdila da moram imet CR,sem imela vceraj pregled,rabim nova ocala in lece.Tako da mi G naslednjic pove kdaj se naj grem zmenit v porodnisnico za datum. Se tamalo sem vceraj s sabo peljala,pa je tudi njej predpisal dioptrijo,sicer minimalno,je rekel,da naj ima ocala za v solo,drugac pa ni treba.Ja no,glede na moj vid,ima se sreco da ni veliko huje. Cote sem pa jaz tudi kupla par manjsih,2bodija celo 50,pa ene par stvari 56,upam da bo kaj prav.Pa dobila sem od svakinje par tako micenih stvari...sta bila njena dva pikca oba zelo drobna pri rojstvu,sta pa kasnej hitro pridobila,in bla ornk buhtelcka . Mene pa tako roza cunce privlacjo,pa mini oblekice in volancki...sva sli vceraj s tamalo mal po trgovinah,sem cist not padla,samo nisem nic kupila,sem ze tako kar nekaj v roza...ker kaj pa vem,kaj pa ce nazadje sploh ne bo puncika?A bo pol ta´mal v roza?
|