|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijice 2008- 3 del!
25.4.2008 11:22:56   
polly80
lp

tudi meni ni delal net do zdajuser posted image

sem bla pa cel dop.na tel.,bom dobila tak račun da ufff...user posted image

l.daisy,klicala sem na ministrstvo,pa regres ni vezan na dejansko koriščenje dopusta,ampak na samo pravico do dopusta..in sem klicala našo sindikalno zaupnico,ker mi je rekla,da ne dobim regresa,pa sem se tako zlajala..pa ne vem,zakaj se norce delajo..user posted image user posted image user posted image

drugače pa vsem čestitke za preglede,šopinge,vozeke..user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.4.2008 11:25:57   
aleksandra silvija
sem klicala našo sindikalno zaupnico,ker mi je rekla,

Pa kako lahko sindikalna zaupnica reče, da ne dobiš regresa????user posted image user posted image

Pa ona bi se morala zate "potegniti" in drugim dokazati prav!
mislim, no!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.4.2008 11:28:07   
l.daisy
pa tudi pri solidarnostni pomoči bi ona morala odigrati ključno vlogo.... sindikat je zato, da ščiti delavca, ne delodajalca... jao, kje živimo... user posted image

glede regresa sem jaz tudi tako govorila... oni pa meni, itak nimaš dopusta... VALDA da imam dopust, saj ne prekinjam delovnega razmerja, grem na porodniško, dopust imam, ampak ga ne bom mogla izkoristit in mi bo propadel... to je pa moja škoda, ne njihova... ne vem, zakaj jim je to tako težko razumet...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.4.2008 11:31:34   
polly80
Pa ona bi se morala zate "potegniti" in drugim dokazati prav!
mislim, no!

ja saj..včeraj je rekla,da mi ne pripada,ker je tako narejeno,da če ne koristim dopusta (ker sem pač v bol.,4.5.pa že na porodniškem),da regres ne pripada..pa sem se učila delovno pravo,pa mi to sploh ni šlo skup,potem sem pa danes res klicala še okrog,da se za ziher pozanimam in ko sem ji povedala kako je s tem,ji je kar sape zmanjkovalo..ne vem no,pa nismo vsi neki loleki,da bi lahko hodili po nam..eh,bv..sem nervozna danes malo,me razjezi tako..zdaj se moram malo umirit,zavoljo user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.4.2008 11:31:55   
aleksandra silvija
sindikat je zato, da ščiti delavca, ne delodajalca... jao, kje živimo...

Ja in sindikat potem še plačujemo-zakaj le???

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.4.2008 11:34:11   
l.daisy
jaz sem zaposlena v mini firmi in sindikata sploh nimamo, tako da se bori vsak zase... mi vsaj plačevat ni treba za nekaj, kar mi potem ne pomaga... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2156
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
25.4.2008 11:34:41   
lunca14
Jaz se pa moram pohvalit da sem si nabavila nos.pas,ker imam že skoraj vse majice prekratke,pa še normalne trenirke lahko sedaj nosim,če dam to čez,prav lepo stoji gor.Sam tko malo za pohvalo in razvedrilo,ker sem drugače fuuuuuuuuul slabe volje,mali ma še kar vročino,samo baje je to neka viroza,tako,da tud če grem k zdravniku,ne bom dobila nič razen paracetamola.Pa še moj me je raz....tko,da.....mejte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.4.2008 11:35:47   
Anonimen
Lunca en user posted image za boljšo voljouser posted image in super za pasuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.4.2008 11:36:56   
aleksandra silvija
mi vsaj plačevat ni treba za nekaj, kar mi potem ne pomaga...

Ja, vsaj to.

Pa saj ti bo uspelo-samo razložiti jim morašuser posted image .

Mene tudi zanima kako bo pri nas.
Sem zaposlena v zdravstvu-v socialno varstveni ustanovi. Za regres nisem še vprašala, vskao leto je bil nakazan aprila. Malo bom še počakala, potem pa bo treba res kar vprašati.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.4.2008 11:38:15   
lunca14
A mi pove katera kako prilepim fotko,tukaj??????????

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.4.2008 11:40:21   
l.daisy
aleksandra silvija, jaz sem se za regres zmenila, glede solidarnostne pomoči pa mi ni uspelo...

lunca, to je tisti okrasni pas, tak širok?
jaz sem tudi včeraj oblekla eno staro trenirko in bi jo lahko nosila, če bi imela ta pas...se pa prav dobro počutim, da gre še vedno z lahkoto na rit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.4.2008 11:41:37   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

A mi pove katera kako prilepim fotko,tukaj??????????

lunca, če je že na netu, potem uporabiš link in ga daš v take oklepaje:
[img]LINK[/img]

sicer jo moraš pa prej dati na en javno dostopen strežnik, npr. shrani.si

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.4.2008 11:41:52   
aleksandra silvija
Lunca user posted image .
Pa kaj je s temi otroki in vročinami?
Naša tudi po malem ima temperaturo, pa spet ne, očitno viroza,....
Tamal tudi občasno,....se mi zdi, da je letos kar čudno leto.

Moški pa,...ahhhhhhhhhhhuser posted image
Včeraj sem mojemu stokala zaradi križa, on pa: ja kako pa zdrži tam ena v trgovini z oblačili. Je tolk noseča kot ti, pa skozi dela?user posted image user posted image user posted image
Potem se je še "pohecal", da imam težkega user posted image . Da njega križ boli, če nosi vrečo cementa,.....Njemu šala, meni pa,...user posted image user posted image user posted image user posted image .
No, k sreči nisem več tako občutljiva in mu to potem malo "razložim"-ampak vseeno malce kasneje, da ne bi eksplodirala,....in potem bi on spet si mislil ah, tečka user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.4.2008 11:42:20   
polly80
Sem zaposlena v zdravstvu-v socialno varstveni ustanovi.

tudi jaz sem zaposlena v javnem zavodu,spadamo pod socialo..in je tako,kot sem napisala,tako da če bodo kaj težili glede regresa,povej kako in kaj jim gre..

luncauser posted image user posted image user posted image za sinčeka

l.daisy,le ne pusti se,saj kot vidiš,tudi meni sindikat ne pomaga nič,pa ga plačujem,pa še za tel.zarabim,ker oni niso sposobni kaj uredit,moram sama..aja,to mi je zanimivo,kako veš,kater otroček se premika..a točno veš,če je na desni,je A,če na levi,pa B???

Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.4.2008 11:45:11   
aleksandra silvija
tudi jaz sem zaposlena v javnem zavodu,spadamo pod socialo..in je tako,kot sem napisala,tako da če bodo kaj težili glede regresa,povej kako in kaj jim gre..

Ja, do sedaj sem menila, da je to njim in meni samoumevno. Ampak sem vse manj prepričana.
Bom že uredila, če bodo kaj komplicirali.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.4.2008 11:54:55   
l.daisy
polly, pri 12ih tednih so določili, kateri je A in kateri B glede na to, kam sta se vgnezdila... in vse od takrat je desni A, levi pa B... zdaj ko rasteta, sta sicer oba obrnjena nekoliko diagonalno v desno, A je visoko pod rebri bližje desni, B pa nižje v medenici pa bližje levi...
joj sem zakomplicirala... user posted image

v glavnem, A se razteguje po desno joško, kjer ima tudi glavico, vse do desnega kolka, B pa ritko tišči ven nekje v višini popka na levi strani...

Neposredna povezava do sporočila: 2166
25.4.2008 11:55:19   
Anonimen
zanimivouser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
25.4.2008 11:57:02   
aleksandra silvija
v glavnem, A se razteguje po desno joško, kjer ima tudi glavico, vse do desnega kolka, B pa ritko tišči ven nekje v višini popka na levi strani

Če me tako čakamo in smo radovedene, kdo se premetava po naših trebuhih--kako si šele ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
25.4.2008 11:57:37   
l.daisy
aleksandra silvija, eno vprašanje... ker si ti že mamica... včeraj mi je ena kolegica rekla, da je imela njena pupa ob rojstvu 3200 g in je sigurno en mesec uporabljala številko 50... jaz imam pa vse 56+, pa dvomim, da bosta user posted image user posted image imela tako težo...
misliš, da je pametno kupit še kakšne 50ke? čeprav se meni res zdijo majhne...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
25.4.2008 12:00:43   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

v glavnem, A se razteguje po desno joško, kjer ima tudi glavico, vse do desnega kolka, B pa ritko tišči ven nekje v višini popka na levi strani

Če me tako čakamo in smo radovedene, kdo se premetava po naših trebuhih--kako si šele ti.

s tem da imam še dvojne skrbi, če oba ne muvata, tako kot bi jaz hotela... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2170
25.4.2008 12:00:43   
polly80
l.daisy,res zanimivo...user posted image
po moje bodo 56št.ravno prav..mogoče prva dva tedna 50,če bosta bolj drobcena..pa saj še lahko potem dokupiš,brezveze da kupiš,potem bi blo pa premajhno..jaz kupujem 56

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
25.4.2008 12:01:43   
Anonimen
Sicer nisem aleksandra_silvija ampak moja je imela 3320 in velika je bila 54 cm tako, da nisem nič uporabljala 50, 56 sem malo manj kot mesec dni potem pa 62. Koliko pa imaš cunjic številka 50?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
25.4.2008 12:05:32   
l.daisy
ooo ninny, te nisem prej vidla, da si tukaj... user posted image

nimam nobene 50ke, vse se začne pri 56... saj bi kupila za vsakega recimo 2 kompletka... ravno toliko, da ne bi šla domov iz P v prevelikih cunjah....
ampak po drugi strani... saj so vse trgovine več ali manj odprte tudi ob nedeljah, pa tri, štiri dni imajo domači časa, da kupijo, če bosta rabila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
25.4.2008 12:06:47   
Anonimen
imaš pravuser posted image boš videla ko boš rodila glede velikosti in teže in lahko katerega od domačih pošlješ po kakšen manjši kompletek, če bo sila.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
25.4.2008 12:09:05   
lunca14
Evo sem dala pasek v album,če katero zanima,men se zdi res super stvar,ker ne nameravam več kupovat nos.stvari za to prehodno obdobje.
Hvala vsem za lepe želje za mojga pubeca,res upam,da mu ta vročina pade,ampak drugače je čist normalen,le kuha ga.No sedaj mi teži,da mu moramo kupit domačo žival-ribico(rad gleda Frančka in seveda dodi Franček v eni od risnak domačo žival-ribico).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?