|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijice 2008- 3 del!
25.4.2008 12:09:18   
aleksandra silvija
mi je ena kolegica rekla, da je imela njena pupa ob rojstvu 3200 g in je sigurno en mesec uporabljala številko 50... jaz imam pa vse 56+, pa dvomim, da bosta imela tako težo

Veš, tudi številke se med seboj precej razlikujejo.
Jaz za svoja 2 nisem nikoli imela 50, najmanjšo 56. Pa je deklica imela 2880 in fantek 3300 ob rojstvu. Sta pa imela št. 56 nekako mesec ali dva-odvisno od firme.

Pa imela sem tudi bodije od ASTRA iz BC pa je bila št. 56 res samo za teden-dva pri fantku, ko sva prišla iz P.

Nekako se mi zdi, da bi mogoče lahko kupila kakšen kompletek za vsekega samo za prihod iz P, potem boš pa videla in poslala koga po še kakšen kos oblačilc. Pa morda res še kakšen bodi in pajacek.
ampak samo, če ti je do tega, da bosta to nosila samo ene 3 tedne.

Ostanejo pa prve cotke čisto lepe, praktično nove in potem ob njih obujaš spomine-mogoče res že zato kakšen pajacek 50?

saj so res majhne pike, ko jih prineseš domov, ampak v tednu dveh zrasejo.

Pri pajackih je tako, da daš gor copatke ali nogavičke, pa naenkrat niso več veliki, bodiju pa zafrkneš rokavček.

Recimo bodiji CLAR iz BC so kar veliki in kakšnega bi že lahko kupila 50-ko.
Bodiji iz MO*JA pa so nekoliko manjši.

Joj, tako razmetano sem to napisala in ne vem, če sem sploh pomagala.
V glavnem za enih 2800g je 56 kar o.k.

Manj pa,....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
25.4.2008 12:12:34   
aleksandra silvija
56 sem malo manj kot mesec dni potem pa 62.

Ja in že pri enih 3-eh mesecih jih začneš oblačit v 68.

56, 62 ali manjše je res malo časa v uporabi.
Še najbolj pride prav potem št. 74, 80user posted image , ko začnejo papcat, pa vse umažejo, pa dol ne gre, pa drekec postane neke take barve, ki ga je težko sprat,...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.4.2008 12:15:49   
Anonimen
user posted image user posted image  

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.4.2008 12:19:24   
Anonimen
Čeprav številke pa meseci ne gredo čisto tako kot gor piše: 80 naj bi bilo za eno leto pa je moja takrat nosila 92user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.4.2008 12:21:06   
babysolza
Še najbolj pride prav potem št. 74, 80 , ko začnejo papcat, pa vse umažejo, pa dol ne gre, pa drekec postane neke take barve, ki ga je težko sprat,...

AS in ninny, ne s takimi! Sej veste, da me prvič user posted image  smo čist romantične in vsaj jaz vneto mislim, da bo moj user posted image  samo spal, pa nič jokal, kaki koleki, pri 5 mesecih bo sam z žlico jedel in se nič umazal... user posted image  user posted image  user posted image

Sem videla debato okrog regresa in dopusta - jaz sem dobila odločbo o letošnjem dopustu že konec januarja, regres pa včeraj! user posted image  
Hvala bogu sem ga videla na računu POTEM, ko sem prišla iz šopinga. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.4.2008 12:21:33   
alea01
ja bentiš. Jaz sem pa vse nakupila št.62user posted image . Bo moja puža 2 meseca kot klošaruser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.4.2008 12:24:17   
polly80

Sem videla debato okrog regresa in dopusta - jaz sem dobila odločbo o letošnjem dopustu že konec januarja, regres pa včeraj!

babysolza,samo ti tako hodiš v službo,ne?nisi na bol.?gre se samo zato,da semna nepretrganem bolniškem in ne bom koristila dopusta letos..če bi ga,dvoma o regresu sploh ne bi bilo..user posted image

lunca,lep pas!!

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
25.4.2008 12:27:27   
l.daisy
ninny, as, hvala...
saj se mi je zdelo brezveze nekaj paničarit... več kot kompliciramo, slabše je... če bi vse poslušale, potem bi za vsako user posted image bilo premalo eno skladišče BCja... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
25.4.2008 12:27:44   
alea01
luncauser posted image  za pas
Kak se pa ta pas nosi? Kje se ga pa nabavi? Men se zdi to super stvar

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
25.4.2008 12:28:31   
lonapo
ojla punce

Da se pohvalim- včerajšnja masaža je bila nekaj fenomenalnega-prava tajska masaža prilagojena nosečnicam-špica- sem se počitila kot perešček.

Danes sem imela Uz- je vse ok-edino mali je večji za en teden, kar pomeni, da bo ob rojstvu ful velik- sedaj ima 2500 g in G mi je rekla, da če bom na rok rodila naj ne pričakujem da bo imel manj kot 4 kguser posted image  in 55 cm-zdej me je pa res groza it rodit.
Pa ne smem velik jest oz se zredit, ker s tem otrok pridobiva na teži---men pa tolk sladko pašeuser posted image .

Sem že s CSD-ja dobila odločbo- s porodniškim nadomestilom sem zadovoljna-  tko da mam papirje pošlihtane.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
25.4.2008 12:28:45   
babysolza
babysolza,samo ti tako hodiš v službo,ne?nisi na bol.?gre se samo zato,da semna nepretrganem bolniškem in ne bom koristila dopusta letos..če bi ga,dvoma o regresu sploh ne bi bilo..

uuuuuupppppppsssssss...... user posted image
Sem vas hotela mal potolažit, da boste videle da zihr vse dobite, pa sem pozabila, zakaj je to sploh problem. user posted image  user posted image

Sam kokr jaz vem, je pravica do regresa vezana na dopust (al obratnouser posted image ), tako da če dobite eno, potem zihr tud ta drugo!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.4.2008 12:29:57   
l.daisy
polly, jaz ga tudi ne bom, mi propade.... pa čisto lahko bi prekinila bolniško v začetku aprila, pa bila na dopustu do nastopa porodniške (lanskem + celem letošnjem), pa še povprečje za porodniško bi mi malo dvignilo.... ampak... oni imajo papir in škarje v rokah...

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.4.2008 12:30:34   
babysolza
Sem že s CSD-ja dobila odločbo- s porodniškim nadomestilom sem zadovoljna- tko da mam papirje pošlihtane.

Bravo! Jaz sem tudi včeraj v službi zrihtala papirje in jih moram sam še na CSD nest. Porodniška pa bo... ja, približno kukr je bla plača, al ne? user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.4.2008 12:31:30   
Anonimen
Ola,cveke!user posted image

Jaz sem s pregleda.Vse stima,user posted image lepo brca,in srcek lepo utripa;na CTG je bilo vse OK.user posted image user posted image user posted image UZ mi pa itak ni delal,ker zavarovalnica placa samo 3...na zalost.Itak bom pa user posted image kmal vidla v zivo.Pol sem mu pokazala se od okulista potrdila da moram imet CR,sem imela vceraj pregled,rabim nova ocala in lece.Tako da mi G naslednjic pove kdaj se naj grem zmenit v porodnisnico za datum.
Se tamalo sem vceraj s sabo peljala,pa je tudi njej predpisal dioptrijo,sicer minimalno,je rekel,da naj ima ocala za v solo,drugac pa ni treba.Ja no,glede na moj vid,ima se sreco da ni veliko huje.

Cote sem pa jaz tudi kupla par manjsih,2bodija celo 50,pa ene par stvari 56,upam da bo kaj prav.Pa dobila sem od svakinje par tako micenih stvari...sta bila njena dva pikca oba zelo drobna pri rojstvu,sta pa kasnej hitro pridobila,in bla ornk buhtelckauser posted image user posted image .

Mene pa tako roza cunce privlacjo,pa mini oblekice in volancki...sva sli vceraj s tamalo mal po trgovinah,sem cist not padla,samo nisem nic kupila,sem ze tako kar nekaj v roza...ker kaj pa vem,kaj pa ce nazadje sploh ne bo puncika?A bo pol ta´mal v roza?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.4.2008 12:32:21   
alea01
pol sem pa jaz pametno potezo naredila. Prekinila sem bolniško in sem cel april na dopustu in vse do 14.05, ko začnem z porodniškouser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.4.2008 12:33:14   
l.daisy
alea, jaz sem jih že pred časom gledala tukaj: KLIK

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.4.2008 12:35:11   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pol sem pa jaz pametno potezo naredila. Prekinila sem bolniško in sem cel april na dopustu in vse do 14.05, ko začnem z porodniškouser posted image user posted image

pametno... pa čestitke, da si se lahko tako dobro zmenila v službi... user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.4.2008 12:36:23   
alea01
a to daš navadne hlače, pa pol ta pas čez? Nimam pojmauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
25.4.2008 12:37:25   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pametno... pa čestitke, da si se lahko tako dobro zmenila v službi... user posted image

so mi sami v službi težili, da naj ponucam dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.4.2008 12:37:46   
polly80
lonapo,kleopatra user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

l.daisy
,saj to,jaz če bi prej vedela,da bodo komplikacije,bi zaključila bol.,izkoristila dopust,pa še dobila regres..mislim,a ni logično??ampak kar je je..
babysolza,imaš prav ja,saj sem napisala,kaj so rekli na ministrstvu-če imaš pravico do dopusta,imaš tudi do regresa,ne glede na dejansko izrabo..ampak je dodala,da delodajalci si pač po svoje razlagajo..user posted image no,pač bomo videli kaj bo..čez en mesec,nič prejuser posted image   ti pa le pametno zapravi svoj regres..srečnica..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.4.2008 12:39:03   
polly80
alea-res si to fajn naredila..user posted image   user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.4.2008 12:40:53   
l.daisy
polly, regres MORAŠ dobit, tukaj ni debate... drugače pa zagrozit s prijavo...

alea, kaj pa vem, verjetno... ampak najbrž čez hlače, ki imajo v pasu elastiko, ker ne vem, koliko kaj drži potem ta pas in ščiti pred izgubo hlač.. user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.4.2008 12:40:53   
babysolza
ti pa le pametno zapravi svoj regres..srečnica..

Bom, bom. user posted image

Držim pesti še za ostale, da boste fajn rešle!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.4.2008 12:42:41   
aleksandra silvija
potem bi za vsako bilo premalo eno skladišče BCja...
user posted image
Pa tudi za user posted image , ki pričakuje 3.user posted image user posted image --mislim, kot da po dnevu D ne bo več tregovinuser posted image user posted image user posted image

Ampak.a bi mi znala katera razložit, da še bodo?
Pa da se začnejo v začetku julija RAZPRODAJE? Torej rabimo cotk samo za 1. mesec ali še to ne,...

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.4.2008 12:42:44   
alea01
lonapo- user posted image user posted image user posted image  za tvojega korenjaka
kleopatra- user posted image user posted image user posted image  za pregled

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?