Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 10:54:08
|
|
|
|
sandra123
|
Hvala punce, da se veselite z menoj ... Meni tudi curlja iz prsi , mi je tudi v prvi nos., pa je bilo potem fuuuuuuuuullllllllll mleka, bi še enega lahko hranila zraven , upam, da bo tudi tokrat tako...se ni potem treba obremenjevati s stekleničkami in pripravo mleka, ko kam greš... A boste šle letos vseeno kaj na dopust??? Midva sva se dogovorila, da bomo šli prva dva tedna v septembru - no, odvisno je pa seveda od tega, kdaj se bosta rodila. Ja, trebuščki veselo rastejo, jaz sem najbolj vesela, da je vse ok z mojima , da se normalno razvijata, rasteta...Ampak, moj trebušček je že tako velik, da sem začela moževe pižame nosit, pa mi je ravno včeraj rekel, da še malo manjka, pa bom začela še njegove boksarce nosit ...A ste si ve kupile nos.spodnjice??? Jaz še vedno vztrajam v prejšnjih, ampak, ne vem, kako dolgo jih bom še lahko nosila...mi grejo že malo na živce , me malo tiščijo spodaj, pa še s trebuščka zlezejo...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:24:09
|
|
|
|
nell
|
Glede popka - moj je takšen kot je bil, nič več izbočen, sam mal povečan, me pa tud vse okol njega srbi, se verjetno razteguje. Glede spodnjic - js še vedno nisim ne nosečniške - jih niti ne nameravam kupiti. Nosim pa nizke spodnjice, če se pa že kakšne visoke znajdejo na moji tazadnji, jih pa enostavno dol zaviham...nič ne kompliciram. Glede pižam, komi čakam na toploto, da bom lahko sam v majčki spala...če bom lahko, ker načeloma, mam zgoraj poleti vedno spodnjo majco, spodaj pa dolge hlače, take tanke...ne znam spat v gatah...no razen če je res hudo vroče...bomo vidli kako bo letost. Dopust - hmmm kaj je že to? Jaz še vedno vztrajam, da bi šla v Bovec na mala korita, ampak moj pravi, da od mene tam nič ne bo, ker ne morem it kanjonik, kanujin, snorkljat, če se vržem v vodo, bom pa takrat že sama en ta pravi raft. Hja torej adrenalinček za mene letos odpade...ampak js bi šla zarad vzdušja, zarad zraka in lepih dolgih sprehodov...pa tam vedno spim kot ubita in še tiste peklenske vročine ni. Glede morja - hmmmm še nič ne vem...če bo moj zato, ker kam na Hrvaško ga ne spravim...razen do Kamenjaka, tam mu je všeč. Nekam pa sigurno greva...sam to vem.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:28:26
|
|
|
|
dojenč
|
ozziebo.ti pa imaš , tako govorijo zvezde. kaj se pa tiče sp,perila,cez dan še tudi jaz vstrajam pri svojih tanga hlačkah, ker navadne ne morem nosit(tako sem se navadla)zvečer, pa smuknem v lubijeve boksarce, in njegovo kratko majcko,potem pa zjutraj, išče svoje spodnje boksarce, pa moje oblece kjer je njegovih zmanjkalo (saj ne jih ima toliko da jih lahko oba 14 dni nosiva pa jih ne bo zmanjkalo.je pa rees da se fajn pocutim v njih, nic ne tišči in ne reže,fajn. kaj se tice dopusta, že odštevam dneve, saj grema v sredo za 1 maj na morje v zadar, kjer imama vikend,jupiiiii komaj čakam, aha, pa mlekeca da se pokomentiram-meni se je tudi zacelo že izlivati(ne v potokih)pravzaprav ni mleko, ampak prozorna tekocina. nevem katera me je prej spraševala kako je kaj z mojo ,ja je zacela vceraj zvečer izvajat neke akrobacije, malo bolj je brcala, a ima katera podobne izkušnje kot jaz?da je zacutila brcike <8nezne)okrog 19,20 tedna, potem je bila par tednov aktivna kar precej, sadaj pa še priblizno en teden nič.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:30:04
|
|
|
|
bambi14
|
.Ampak, moj trebušček je že tako velik, da sem začela moževe pižame nosit, pa mi je ravno včeraj rekel, da še malo manjka, pa bom začela še njegove boksarce nosit ...A ste si ve kupile nos.spodnjice??? sandra123- hehehe,...sem se nasmejala, ker sem mojemu že zaplenla boxarke, jih mam za spat že kak mesec. Zdaj pa jamra, da mu bom vse raztegnila in da bo počasi rabo nove.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:34:32
|
|
|
|
sandra123
|
Ja, saj jaz sem mu pa s tem namenom šla kupit še 10 novih , da bodo katere še na mene počakale
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:34:33
|
|
|
|
bambi14
|
kaj se tice dopusta, že odštevam dneve, saj grema v sredo za 1 maj na morje v zadar, kjer imama vikend,jupiiiii komaj čakam, dojenč- jaz bi pa mojga nahecala, da vama kufre nese- a lahko , a lahko, a lahko???'
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:35:53
|
|
|
|
dojenč
|
BAMBI14 .BODO PA MOŠKI LETOS NA RAZPRODAJAH V VRSTAH STALI.MENE MOJ VCASIH KO SI OBLECEM NJEGOVE BOKSARCE TAK OTOŽNO POGLEDA ČES PA NE ZE SPET MOJIH. HAHAsaj ne se mal salim sem danes dobre volje ceprav sem slabo spala joj pa spet te velike crke, a jih ne grem sedaj brisat opozorilo;se ne derem, ne kricem,samo CAPS LOCK sem pozabila stisnit,joj kak sem danes tecna
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:37:53
|
|
|
|
sandra123
|
Punce, kaj boste danes kuhale??? Jaz sem imela zdaj 2 dni polnjeno papriko, pa kar ne vem, kaj naj danes kuham, v trgovino se mi pa ne da Mogoče bom kar rižoto z zelenjavo naredila...zdajle se mi pa v pečici že peče pirin kruh - tega prvič delam in upam, da mi bo uspel
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:40:20
|
|
|
|
bambi14
|
Kaj zaj si tečna al dobre volje. Oboje ne vem kak zgleda?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:40:31
|
|
|
|
dojenč
|
bambi14-ti kar, jaz jih itak ne bom nosila,komaj cakam da bom .bom pa letos pogrešala na morju pivo!vcasih si ga res na morju privoščim, v tisti vrocini.pa kaj lazem , kaki enega 3, pol pa sem taka kot hobotnica, da bi se še me morski pes ustraso
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:43:52
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč bambi14-ti kar, jaz jih itak ne bom nosila,komaj cakam da bom .bom pa letos pogrešala na morju pivo!vcasih si ga res na morju privoščim, v tisti vrocini.pa kaj lazem , kaki enega 3, pol pa sem taka kot hobotnica, da bi se še me morski pes ustraso ...jaz si tud še kako pivičko privoščim,..ampak brez alko
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:44:06
|
|
|
|
sandra123
|
dojenč, jaz bi tudi šla na morje...pa ne smem, mi je G odsvetoval dolge poti, sem bila včeraj takšna, kot da bi me tramvaj povozil, ko sva šla z mojim v Avstrijo...Ponavadi smo bili 3x na leto na krku, zdaj pa to odpade...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:44:20
|
|
|
|
dojenč
|
dobre volje zaradi tega pa sama sebi tecna, ker ko sem dobre volje imam jezik namazan z maslom ali margarino(pa malo marmelade,njam) jaz bom pa danes kuhala...kuhala............hm....nevem..........kaj bom kuhala......mogoce bo me dragi preseneto in me povabil kam na pico, če mu napisem po telefonu lepo sporocilo, pa malo pojamram da sem lena, pa me poklice pa mi rece, pol pa neboma nic kuhala pa grema nekam ven papat.do zdaj je vzgalo,da probam,...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:44:40
|
|
|
|
naty13
|
Sandra pri nas bo ena juhica na mineštro varianta in palačinke z marmelado.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:46:20
|
|
|
|
bambi14
|
Jz sem včeraj skuhala čili con carne toliko, da ga je še za danes dovolj. Njami je dober.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:46:34
|
|
|
|
sayuri
|
sandra, jaz obožujem pirin kruh ZA kosilo bojo pa makarončki in bolonese omaka. Pa skleda solate za mojo kri. Spodnje perilo tudi jaz nosim običajno - čeprav resda zdajle nosim le nizke spodnje hlačke. RAvno v H&Mu sem kupila po tri skupaj pakirane- res čisto nizke - tko da so orng pod trebuhom. Spim pa samo v kratki majčki. Men je ponoč tko vroče, da pižame enostavno ne prenesem. MajaT tudi emni je srce dvakrat tkole začelo nabijat, kot ti praviš. Obenem mi je še zraka zmanjkovalo. Ga kar nisem mogla zajet...takrat sem se orng ustrašla, pa je naslednji dan minilo. Dopusta mi letos ne planiramo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:46:41
|
|
|
|
sandra123
|
Jaz bi tudi to kuhala, naty, pa se moram držat diete...bom kar rižoto nardila, ti pa drži pesti, da mi kruhec uspe, sicer je pa že skoraj pečen...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:47:23
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Jz sem včeraj skuhala čili con carne toliko, da ga je še za danes dovolj. Njami je dober. bambi, kkako se to naredi????? JAz bi rada enkrat naredila, ker mi je v gostilni enkratno.....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:48:53
|
|
|
|
dojenč
|
hvala za informacijo, saj pravijo da je pivo dobro za mleko. misliš da bi morala prej poklicati g.in ga vprašati, kako je če sploh lahko grem na morje
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:50:10
|
|
|
|
sandra123
|
Mene tudi ponoči obliva vročica, potem pa hodim sem in tja, se slačim...še malo, pa bom gola spala...to bi moj možek pogledal ; kar se pa povišanega pulza tiče...ko grem po Tino v šolo, moram po dvojnih stopnicah, pa pridem gor in sopiham kot lokomotiva, srce mi razbija kot noro, potem pa še začneta noro brcat
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:53:50
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč hvala za informacijo, saj pravijo da je pivo dobro za mleko. misliš da bi morala prej poklicati g.in ga vprašati, kako je če sploh lahko grem na morje -ona ti bo tak rekla, da po svoji presoji. Glej, če ti dolga vožnja ni problem- idi. To je pač moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:55:23
|
|
|
|
Vilika
|
Ufff, komaj vas lovim čvekice... in komaj sedaj sem pri koncu... kar neko gužvo imamo tudi v službi... čez pol ure bomo pa še brez povezave... malo sem si še zapiske delala da na kaj ne pozabim Sayuri - ful si dobra na fotkah, prava mačkica z bušijem . Superca da ti samo trebuh raste, ostalo pa stoji... 3D si imela pa kar dolg - 40min, kulll. Res sta velika tvoja dva malčka. Pa praviš da je gužva že notri... kaj bi bilo šele če bi šla čez 1 mesec, kot si bila naročena Naty - meni je majčka /L) od mojce oprijeta in niti malo tuniki podobna, hahaha, zdaj šele vidim kakšen slonček sem. Dobro da je raztegljiva in mi bo še nekaj časa prav, čeprav bi skoraj XL rabila... Sandra, si bla pa lumpa. Bravo za ! Potem pa le še kakega fantka za crkljat z naštimat.. Karmar - meni že cel mesec (sem bila v 20tem tednu) po malem puščajo joški , največ ponoči in imam skoraj vsako jutro fleke... Tato joj boga, pa ravno v službi. Jaz imam zdaj kar nežne vatke v moderčku za čez dan in ne pride nič skozi. Popek - jaz zaenkrat ne opazim nobene spremembe, upam da tko ostane... Pomoč po porodu - pri meni so se kar vsi ponudili - mami, babi, tašča... tko da mislim da bo. Dragi bo mogu pa na delat. Z lubitom se pa jaz skušam čimbolj izogibat kakšnim prepirom, me preveč iz tira vržejo. Zdaj kar popuščam in ne uveljavljam svoje volje za vsako ceno, se je pa tudi sam spremenil in je veliko pozornejši.. čau, grem zdej še mal delat preden me izklopijo...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:56:46
|
|
|
|
soncek3
|
sANDRA, jaz bom pa danes sardelice spekla , so nama tako dobre, pa čeprav potem cela hiša tak smrdi . ... Jaz sem si tudi nabavila nekaj spodnjih hlačk pod trebuhom, drugače pa imam ta stare še, pa če je kaka premočna elastika jo malo bolj dol zaviham. Kaj pa tiste veliiike nosečniške spodnje hlače (čez trebuh), a je tisto kaj v redu za oporo trebuhu?? Sicer si ne predstavljam da bi take nosile ... Iz prsi tudi meni večkrat pricurlja prozorno/belo/rumena tekočina, ki pa ni prijetnega vonja????
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:56:55
|
|
|
|
mishel
|
SAYURI danes bo pa pri nas podobno kosilo, le da bodo pri nas špageti namesto makarončkov . Solato grem pa zdajle svežo v vrt nabrat . Glede hlačk jaz nosim ali zelo visoke in raztegljive (do popka) ali pa zelooo nizke ( sem kupila v h&m nosečniške in so super. Te druge imam veliko raje. Mleko sem pa jaz opazila le če prsi nežno stisnem (se pojavi kapljica) ampak to ne počnem. Samo dvakrat sem. Enkrat ko ste pisale da nekaterim že teče in čez dva dni, da sem preverila če je še vedno tam .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 25.4.2008 11:57:33
|
|
|
|
dojenč
|
bambi .to pa tako ali tako da mi bo rekla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?