Maja T.
|
Jutro! Sandra čestitke za za . IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Še zdaj sem nisem spokala v trgovino, zdaj pa res grem... MajaT- tebi se po moje neljubi zapravljat,......pa da ne boš prinesla preveč domov. pa je odfrčala,.... hi, hi, hi Bambi14 , sem se nasmejala, ni bilo sile, da bi preveč zapravila, sem samo ribice, kruh, mleko in jogurte kupila... Sonček3 obseg mojega trebuha je zdaj trenutno 98 cm. Cca 1 teden je od tega, kar sem si merila, pa je bil 92 cm, kako hitro buši raste . Jaz bom vzela denar namesto paketa, dosti bom dobila, ena in druga babica sta čisto zmešani, ker je to prvi in kar nekaj kupujeta, tašča še kvačka noro lepe stvari... Naty13 res lepe majčke in kako luštkani kompletki za Sayuri jaz sem šla voziček fizično gledat je kar ok, samo noro težek je in barve mi niso všeč. sayuri mi2 sva prejšnji teden v Padovi-Ikea kupila banjico, taka fajn k ma tud notr ene gumjaste zadevce da ta malo n drsi. Sayuri , midva sva sicer dobila od kolegice banjico, je iz Ikeje in je pomojem ista, ker ima noter neke gumi zadeve, da ne drsi, pa še stojalo zraven. Meni se zdi fajn praktična. Prekrasna si , ja to pa res rabiš tuniko Kramar dobrodošla nazaj med nami , jaz sem kar nekaj krat po tebi spraševala kje si, sem videla tudi, da si imela kar težave z zaprtostjo, se je že porihtalo? Glede mleka, so že punce odgovorile, da je to normalno, mora pa biti malo neprijetno..., jaz na srečo še nimam tega... Naty13 poglej na strani, mislim da 51, tam so barve kombinacije teh majčk in ti bi bila S prav, meni bi bila tudi še S zdaj prav, ampak M bom lahko potem do avgusta nosila, L pa je absolutno prevelika. Glede kuhanja, kar obe, mami in tašča se ponujata, da bom lahko samo z in da bosta vse one postorile. Saj sem hvaležna, samo sem jima že rekla, da bi bili radi mi trije tudi malo sami, da se navadimo drug na drugega. Imam obe zlati - mami in taščico Grem počasi, sva s kolegico zmenjeni na čveku, ima 11 mesecev starega , se grem žulit