|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijice 2008- 3 del!
24.4.2008 20:02:05   
aleksandra silvija
Za TTeeouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Trenja? Ta tema? Me zanima kdo bo gost.

Malo bom vmes zagotovo pogledala, če bo pa zanimivo bom pa gledalauser posted image .

Preprečiti spanje na hrbtu? Hm, težka bo. Saj se tudi jaz velikokrat zbudim na hrbtu. In kaj naj? Namontiram neko "pametno" kamero, ki me bo ponoči spremljala in zbudila, če bi ležala na d. boku, hrbtu,....user posted image

Saj to spet ni tako hudo in nevarno!

Velikost trebuha? Ogromna-sploh glede na zadnji 2 user posted image . Pa sedaj še vsi bolj vidijo, ker ne nosim več nekih dolgih jaken, bund,....bi si morala omisliti kakšen ohlapen lahi poletno-pomladni plaščekuser posted image .

Moja 2 otroka pa že spitauser posted image .
Sta prišla domov oba ob 12-ih in od takrat sta bila zunaj.  norela, tekala po travniku,....
Pa vmes, ko sem pometala in sem za trenutek spustila oči iz fanta, je le-ta ušel preko ograje in sosednje parcele, preko potoka, mimo ribnika na en bolj oddaljen travnik in dirjal proti gozdu.

K sreči je bil v živo oranžni barvi in se je lepo bleščal med zeleno travo in te oranžne pike ni bilo težko opaziti. Ampak veliko težje ujeti in ko sva z deklico prišli do njega jih je dobil, priznam, za ušesa.
Zvlekla sem ga domov in za kazen je bil v hiši eno uro- z mano seveda.
Odnesla sem mu lego kocke za 3 dni,...
Kadar je v hiši se vedno igra samo z legicami, tako mu bo vsaj hudo. Upam.

In upam, da bo kaj pomagalo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
24.4.2008 20:11:30   
aleksandra silvija
Kot kaže, bodo Trenja user posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
24.4.2008 20:21:56   
Anonimen
Jaz sem tudi tukaj. Gledam sicer Trenja malo, morm rečt, da ima Modic kr prav. Vsaj v določenih stvareh - me je kr presenetil.

Neposredna povezava do sporočila: 2103
24.4.2008 20:26:50   
Anonimen
eve - sem vidla na eni od sosednjih tem, da si ti tud junijčica08 - daj čvekaj z nami, ti ne bo dolgčasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
24.4.2008 20:30:32   
Anonimen
Jaz sem se zadnjič preveč hitro hvalila, da dobro spim ponoči. Zadnje par  dni imam probleme, da zaspim včasih traja tud eno uro, ponoči se zbudim vsakič, ko se obrnem... upam, da bo kaj boljš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
24.4.2008 20:44:55   
*Mojca*
danes je moj bratec nesel papirje na CSD in mu jih niso vzeli, ker se mi pol aprilska plača ne upošteva. So rekli naj raje prinese maja. Mogoče zato, ker sem zaposlena šele 11 mesecev in bi mi pol to nižalo porodniško? 

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
24.4.2008 20:50:09   
Anonimen
Ja, zato ker se ti bolj splača - če nimaš 12 plač, ti za en mesec dajo oni ne vem kolk - ampak je zlo malo. Sam tko glej, da boš oddala vsaj 30 dni pred PDP-jem.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
24.4.2008 20:51:29   
*Mojca*
je že šlo mimo teh 30 dni pred pdp, je pa ta na CSD rekel da je vseeno ok user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
24.4.2008 20:52:30   
Anonimen
kako je šlo že mimo? Saj imaš še več kot 30 do pdp, a ni tako?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
24.4.2008 20:54:06   
*Mojca*
a ne ne, pomešala sem, 30 dni pred porodniškim je mimo, pred pdp pa še ne user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
24.4.2008 20:55:19   
Anonimen
saj po moje je pomembno, da oddaš preden začneš s porodniško zaradi obračuna

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
24.4.2008 22:49:26   
pikica_30
Ja, meni so na CSD rekli, da naj samo toliko gledam, da prinesem papirje preden nastopim porodniško in to je to.

Drugače pa držite pesti za jutri, ko imam pregled, da bo voda spet brez cukra in vse ostalo ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
25.4.2008 5:14:41   
babysolza
Dobro jutro. user posted image  Upam, da še vse spite. user posted image  

Jaz sem se zadnjič preveč hitro hvalila, da dobro spim ponoči. Zadnje par dni imam probleme, da zaspim včasih traja tud eno uro, ponoči se zbudim vsakič, ko se obrnem... upam, da bo kaj boljš.

Jaz pa upam, da je danes ta budnica osamljen primer - ob 4-ih sem morala na wc in potem je blo konec s spanjem. Zdaj sem pa seveda kot sova in razsajam po stanovanju. Me ima, da bi šla cunje obesit (sem čez noč oprala, kar sem včeraj nakupila user posted image ), pa se bojim, da mi kdo od sosedov  'tistih v belih haljah' ne pokliče za vrat. user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa držite pesti za jutri, ko imam pregled, da bo voda spet brez cukra in vse ostalo ok!

Držim pesti! user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa da mal poročam o mojem šopingu - bom takoj boljše volje user posted image . Sem kupila en komplet posteljnine za zibko in enga za posteljico, pa še dve dodatni rjuhici, kompletek za iz P, še eno trenirkico in še enih par drobnarij, kar mi je še manjkalo. Zdaj rabim sam še malinov čaj in gremo!!! user posted image  user posted image  user posted image

Pa da bo srečka-takrat nič več user posted image  user posted image  tudi lepa, sem si kupila ene lepe hlače pa majico, pa še atiju en cotkan pulover. Zdaj sem pa sklenila, da bolje da sem od zdaj naprej doma, ker drugače bomo bankrotirali. Tudi user posted image  počasi zmanjkuje razumevanja za moje nujne šopinge... user posted image  user posted image  Sam kaj, ko je internet doma, pa lahko kar od doma kej naročim. Preverjeno... user posted image

No, danes nameravam lenuharit (moj včerajšnji potep je trajal cel dan, ker sem še v službi rihtala papirje za porodniško, potli šla pa še k malemu bratcu, ki je imel rojstni dan), tako da se še kej slišmo!

< Sporočilo je popravil babysolza -- 25.4.2008 5:15:10 >

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
25.4.2008 7:57:50   
babysolza
Ojla,

a še kar nobene tle? user posted image  Zdej bi pa že lohka počasi vstale, zaspanke! user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
25.4.2008 8:03:54   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image Jaz sem tuki, končno. Komaj vas dohajam z branjem, kaj šele, da bi čvekala zvami.user posted image

Sem pa čisto zlomljena danes.user posted image  Že včeraj so me ceeeel dan bolele te vezi, potem pa še špikanje na momente v maternici in pekoči jajčniki.user posted image  Ah, bo že. Sem počivala cel dan,da nas slučajno user posted image  ne prehiti,ker si tega res ne želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2115
25.4.2008 8:05:14   
aleksandra silvija
Dobro jutro.
Babysolza-ti si pa že nekam dolgo budna.

Super za včeraj opravljene nakupe, papirje..lepo, da misliš tudi na mamico po poroduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2116
25.4.2008 8:05:36   
alea01
Dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

A vas bo vonj po user posted image user posted image user posted image  privabil iz postelje?

Noč- kaj naj rečemuser posted image user posted image user posted image . Ta mala me je začela zelo sunkovito brcat in imam občutek kot, da trebuh trese elektrikauser posted image

Spet me je neki zašela dajat slaba volja glede sobe-- ne, ne bom vam spet težila s temuser posted image

Nya- zvečer ti bom poslala slikce po ZS in mi boš mal svetovala, če se še da kaj rešit glede sobeuser posted image

babysolzauser posted image user posted image user posted image  za vse nakupe
pikica_30- držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 2117
25.4.2008 8:12:57   
alea01
didlinaa- ti le počivaj in se ne naprezaj preveč. Saj si že vse uredila in zdaj je res čas za počitekuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
25.4.2008 8:17:14   
anaj22
Dobro jutro

po dolgem času vam skuham user posted image

A ste me kej pogrešale? Sej bi se vam javla če me nebi tko net zuser posted image
No končno sva dobila voziček, sam morva ful pazit da zajc ne peride v nejgovo bližino, ker on bi kr mal not skoču. Drugač pa odkar sem na dopustu se počutim ful bolš. Naša beba se je ful umirila, tko da me včasih kr mal panika zagrabi da se ne premika več, pa pol dobim ponavadi eno konkretno v mehur. Vidm da ste ful čvekle se bom potrudla da se čim večkart javim, da pridemo do 4.dela.
Za vse k ste mele pregledeuser posted image , pa za vse nakupeuser posted image , pa za vse souser posted image  za lepši dan še eno dišečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
25.4.2008 8:21:04   
aleksandra silvija
Alea-glede sobice-počakaj da daš user posted image  not-bo takoj veeeeelikoooooo lepša.

Pa na steno obesi kakšno cotkano oblekico,....

Pikica 30-seveda držimo pesti in verjamemo, da bo vse o.k.

Didlina--ti si danes kar vzemi čas in počivaj-se mi zdi, da te tolegnezdenje ne pusti veliko pri mirovanjuuser posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.4.2008 8:21:28   
alea01
anaj22-user posted image user posted image user posted image za voziček. In le glej, da ne boš zajčka v njem furalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
25.4.2008 8:22:04   
aleksandra silvija
Anaj 22 dobro jutro, pa Lunca tebi tudi-te vidim user posted image , pa vsem ostalim

Neposredna povezava do sporočila: 2122
25.4.2008 8:24:17   
Anonimen
Upoštevam vaše nasvete.user posted image  Edino skrbi me samo še naša selitev v bližnjem času.user posted image  Mah, bodo itak drugi za to poskrbeli.user posted image  Mene ni spljoh tu zraven.user posted image  Po porodu grem itak domov k mamini oskrbi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.4.2008 8:26:18   
aleksandra silvija
Po porodu grem itak domov k mamini oskrbi.
Superuser posted image .

selitev pa-veš da ne bo nihče pričakoval, da boš ti tovorila stvari-lahko pa daješ nasveteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
25.4.2008 8:26:25   
alea01
Nekaj zanimivega. Se še spomnite ko sem govorila, da naša puža pa ne bo v roza barvi...? Mi je roza barva bljak... No, ni čist takouser posted image . Mi je naenkrat roza postala všečuser posted image  in sem tudi zadnjič nekaj roza cunjic nakupla, zdej me pa še ima da bi sobo mal po roza preuredilauser posted image . Kak so naši mošgančki naravnani, ha? Izveš, da bo puža in naenkrat ti roza postane všečuser posted image . Recimo, da bo res puža- čeprav moj še zmeri misli, da bo kak luli kje....user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?