babysolza
|
Dobro jutro. Upam, da še vse spite. Jaz sem se zadnjič preveč hitro hvalila, da dobro spim ponoči. Zadnje par dni imam probleme, da zaspim včasih traja tud eno uro, ponoči se zbudim vsakič, ko se obrnem... upam, da bo kaj boljš. Jaz pa upam, da je danes ta budnica osamljen primer - ob 4-ih sem morala na wc in potem je blo konec s spanjem. Zdaj sem pa seveda kot sova in razsajam po stanovanju. Me ima, da bi šla cunje obesit (sem čez noč oprala, kar sem včeraj nakupila ), pa se bojim, da mi kdo od sosedov 'tistih v belih haljah' ne pokliče za vrat. Drugače pa držite pesti za jutri, ko imam pregled, da bo voda spet brez cukra in vse ostalo ok! Držim pesti! Aja, pa da mal poročam o mojem šopingu - bom takoj boljše volje . Sem kupila en komplet posteljnine za zibko in enga za posteljico, pa še dve dodatni rjuhici, kompletek za iz P, še eno trenirkico in še enih par drobnarij, kar mi je še manjkalo. Zdaj rabim sam še malinov čaj in gremo!!! Pa da bo srečka-takrat nič več tudi lepa, sem si kupila ene lepe hlače pa majico, pa še atiju en cotkan pulover. Zdaj sem pa sklenila, da bolje da sem od zdaj naprej doma, ker drugače bomo bankrotirali. Tudi počasi zmanjkuje razumevanja za moje nujne šopinge... Sam kaj, ko je internet doma, pa lahko kar od doma kej naročim. Preverjeno... No, danes nameravam lenuharit (moj včerajšnji potep je trajal cel dan, ker sem še v službi rihtala papirje za porodniško, potli šla pa še k malemu bratcu, ki je imel rojstni dan), tako da se še kej slišmo!
< Sporočilo je popravil babysolza -- 25.4.2008 5:15:10 >
|