|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijice 2008- 3 del!
24.4.2008 9:27:54   
aleksandra silvija
KOmaj čakam masažo in naslednji teden morje.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ti nam kar delaj skomineuser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
24.4.2008 9:31:43   
Anonimen
Nya:hcerka se ne oblaci samo v crno,vecinoma pa ima res vse dark,pa z mrtvaskimi glavami.Samo so vmes tudi vijolicna,se celo ena roza majica,pa bela,modra,rdeca...Samo glede drugih barv jo moram kar malo prisilit da oblece,se mi zamalo zdi da potem pol njene garderobe v omari lezi in se skoraj nove(2 meni zelo lepa puloverja je imela samo 1x),cakajo da jih prerasteuser posted image .Res skoda.
Pa da ne govorim o cevljih;jih ima malo morje,nosi pa recimo 2je.Ima pa ze vecjo st.38 od moje sestre,pa za eno manjso od mene,tako da gredo spet v nic.
Res se mal prevec zmisljuje,pol si pa recem da ji tut pod razno nekaj casa nic ne kupim.Seveda od tega ni nic,saj kadar greva skupaj mal v mesto,obvezno nekaj dobi,ce grem pa sama mi pa tudi hitro v oci pade kaksna taaakooo lustna stvar,ravn zanjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
24.4.2008 9:38:56   
Anonimen
Doberdan vsem skupaj user posted image  Po nekaj dneh ne-branja sem presenečena, da ni že 4. del user posted image  Saj ste čist norčave user posted image

Najbrž ste že vse opravile z materinsko šolo. Zanima me ali se vam ne zdi da malo pretiravajo z ustrahovanjem??
Se mi zdi da karnaprej poslušam o raztrganinah in kako je vse skupaj za crknit boleče!

In "šola dojenja"! Ljubi Jezus! A se da še bolj komplicirati?

Pa še nekaj me zanima. Bi morda lahko katera napisala "to do list" kar se tiče CSD-ja, paketkov, občinskih dodatkov itd.?

Se mi zdi da ste vse že čisto pripravljene! Meni se pa kar ne gre v nabavo user posted image

Kaj pa visoke pete? Je še pri kateri tako, da jo začne boleti križ če obuje nizke pete? Jaz moram obvezno nositi visoke pete, drugače me tako useka v križu da se vlečem naokoli kot star pes.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
24.4.2008 9:50:25   
alea01
mene so tudi v MŠ čist iz tira vrgli....sem že rekla, da ne grem rodit...user posted image user posted image
Jaz hodim v Žalec na pripravo za naravni porod, ki je pa teorija mal drugače kot te pa učijo v MŠ in meni bolj logična. In zaradi tega me ni strah porodauser posted image user posted image  in komaj čakam da rodimuser posted image

Mene tudi v križu useka, če imam čevlje z ravnimi podplati. Sam meni se zdi, da mi je noga zrastlauser posted image . Vsak čevelj me tišči- prsti nimajo placauser posted image . Moram iti mal v Bato...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
24.4.2008 10:27:03   
Anonimen
Jaz hodim v Žalec na pripravo za naravni porod, ki je pa teorija mal drugače kot te pa učijo v MŠ in meni bolj logična. In zaradi tega me ni strah poroda in komaj čakam da rodim

Uf vsa čast! Najbrž te tudi tvoj spodbuja k temu da se ne psihiraš ane?

Mislim, moj pa  namesto da bi rekel "saj bo vse ok ljubica", začne z "rrrrask" (pa ne da bi hotel kaj slabega s tem - bolj v hecu). Rrrrrask je pa prišel z brazilske depilacije, ko me je bilo strah kot ne vem kaj, moj mi pa napiše sms "RRRRASK" (t.i. zvok depilacijskih trakov). Ma saj je smešno po eni strani, po drugi se pa v tistem trenutku tako smiliš samemu sebi, da res ne potrebuješ tega...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
24.4.2008 10:30:29   
alea01
ja, anjaPH. Moj me ful vspodbuja in če bi jaz imela vsaj pol tako mišljenje kot ga ima on, ne bi tolk pogosto padala v depresijouser posted image user posted image . In moj mož in njegova mama sta ful optimistauser posted image user posted image  in zelo pozitivni osebi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
24.4.2008 10:42:46   
lonapo
na žalost v MŠ pokažejo realno stanje v porodni sobi- izjeme izvzete-je tud kakšen porod, ki mogoče manj boli, pa si hitro fertik, pa kakšna porordnica, ki ji morš že kej stran odžagat da jo sploh bolet začne, itd...

Mene je zdej drugič šele orng strah kako bo. Prvič si itak nisem predstavljala kaj me čaka- bila sem sto % da bo čist na easy- pa sem se mal nateg...... Mene je ful bolel, pa sem bila navajena zelo, zelo bolečih menstrualnih krčev ampak to se sploh ne da primerjat.

Upam, da vam nisem zamorila dneva- jest vam povem iz mojih izkušenj, je pa drugač 100 ljudi, sto čudi.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
24.4.2008 10:44:27   
nInAzWeRiNa
no sej a ni tko da se po porodu ful potiš-potenje pa naj bi hladilo telo če jst kej dobr vemuser posted image ,jst jo kr bom vrjetno-sam kaj potem res celo potovalko rabiš sabo ker potemtakem že halja zavzame polovico,kje so še nedrseči copati ki so nam jih priporočali itd...
a je to normalno al te gledajo kot bi z marsa padu?

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
24.4.2008 10:53:26   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Pri nam je glede user posted image suša, ker moj noče, da ne bi sprožili porodauser posted image , pa ker dete skoz miga, pa velik trebuha, pa...... Je rekel, da do mojega rojstnega dneva ničuser posted image . To je pa šele avgustauser posted image
Pri nam je glede suša, ker moj noče, da ne bi sprožili poroda , pa ker dete skoz miga, pa velik trebuha, pa...... Je rekel, da do mojega rojstnega dneva nič . To je pa šele avgusta

men je a učeri ratal mojga naskočtuser posted image po dolgem času je blo uspešnouser posted image matr sm pokvarjenauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
24.4.2008 11:05:15   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

na žalost v MŠ pokažejo realno stanje v porodni sobi- izjeme izvzete-je tud kakšen porod, ki mogoče manj boli, pa si hitro fertik, pa kakšna porordnica, ki ji morš že kej stran odžagat da jo sploh bolet začne, itd...

Mene je zdej drugič šele orng strah kako bo. Prvič si itak nisem predstavljala kaj me čaka- bila sem sto % da bo čist na easy- pa sem se mal nateg...... Mene je ful bolel, pa sem bila navajena zelo, zelo bolečih menstrualnih krčev ampak to se sploh ne da primerjat.

Upam, da vam nisem zamorila dneva- jest vam povem iz mojih izkušenj, je pa drugač 100 ljudi, sto čudi.

Jaz sem prav zaradi tega bila ful vesela, da nisem šla v MŠ. Pravzaprav nisem vedela kaj me pričakuje in nisem delala panike. In tako je tudi bilo. Sicer je bilo zoprno, ker sem rodila 10 dni po PDP in sem se po uradnem PDPju vsak dan vozila iz Lj v Po in nazaj. Pol ko so se pa popadki res začeli pa je trajalo in trajalo, da sem se vsaj toliko odprla da sem prišla do porodne. Sledila je EA in premetavanje iz enega na drug bok. No, po končnih 12 urah čistega porodnega časa pa smo tut mi dočakal naš zakladek. Ampak res da na koncu brez bolečin in kakršnega koli kričanja.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
24.4.2008 11:14:27   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Jaz hodim v Žalec na pripravo za naravni porod, ki je pa teorija mal drugače kot te pa učijo v MŠ in meni bolj logična. In zaradi tega me ni strah poroda in komaj čakam da rodim

Uf vsa čast! Najbrž te tudi tvoj spodbuja k temu da se ne psihiraš ane?

Mislim, moj pa  namesto da bi rekel "saj bo vse ok ljubica", začne z "rrrrask" (pa ne da bi hotel kaj slabega s tem - bolj v hecu). Rrrrrask je pa prišel z brazilske depilacije, ko me je bilo strah kot ne vem kaj, moj mi pa napiše sms "RRRRASK" (t.i. zvok depilacijskih trakov). Ma saj je smešno po eni strani, po drugi se pa v tistem trenutku tako smiliš samemu sebi, da res ne potrebuješ tega...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sori sam zdele si me pa nasmejala-raskuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
24.4.2008 11:17:49   
katja_k
nInAzWeRiNa jaz nisem imela halje zraven v porodnišnici in je tudi nisem pogrešala, tako da jo tudi sedaj ne bom vzela. Je pa res, da se po porodu ful potiš. Jaz sem se še kakšen mesec po porodu po 3krat na dan tuširala.

Glede poroda je pa tako, da boli ampak to je treba pač v zakup vzet in se prepustit babici, da te vodi skozi porod in partnerju, da te tolaži. Med porodom res ni luštno, ampak, ko ti dajo tvojo pikico na prsa v trenutku pozabiš na vse bolečine in je porod ena najlepših stvari na sevetu.
Pa še to, mene je najbolj presenetilo to, da me sam porod (iztis otročka na koncu) sploh ni bolel, še popadkov nisem več čutila, čutila sem samo ko me je zapeklo, ko je G prerezala presredek.

LP souser posted image !

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
24.4.2008 11:37:48   
RMRM
Glede poroda je pa tako, da boli ampak to je treba pač v zakup vzet in se prepustit babici, da te vodi skozi porod in partnerju, da te tolaži. Med porodom res ni luštno, ampak, ko ti dajo tvojo pikico na prsa v trenutku pozabiš na vse bolečine in je porod ena najlepših stvari na sevetu.
Pa še to, mene je najbolj presenetilo to, da me sam porod (iztis otročka na koncu) sploh ni bolel, še popadkov nisem več čutila, čutila sem samo ko me je zapeklo, ko je G prerezala presredek

katja_k, se strinjamuser posted image . Predvsem je treba pozitivno mislit, kot je že alea napisala. Ne misliti na bolečine ampak na razlog, zaradi katerega gremo v P, saj so to najlepši trenutki v življenju. Če boste že v naprej mislile, kako vas bo bolelo, potem vas bo najbrž res.
PUNCE, POZITIVNO NAPREJ, VSE BO OK.user posted image user posted image

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
24.4.2008 15:27:04   
nInAzWeRiNa
ne sj mene je čist mal strah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image ,se že vidm kok bom živčna k bo treba od doma...ah kva čmo poti nazaj itak ni večuser posted image bomo že nekak pregural,pa upam da s čim manj šivi,pa sevede brez kkšnega cr-ja!!! najbolš da se kr že začnem psihično prpravlat pa si govorit da me nau nč bolel-kaj pa veš mogoče mi pa še ratauser posted image ,eni so bojda tko že raka preboleluser posted image zakaj pol nebi še mojim mislim ratal...user posted image
dost heca,mal me je strah kaj čmo...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
24.4.2008 17:56:16   
Kaja08
Oj. Vidim, da ste danes vse izkoristile lepo vreme, k nobene ni gor na RR. Jst pa že cel dan poležavam in se prekladam sem in tja po stanovanju. Se mi nikamor ne da, pol pa jamram, da mi je dolgčas. user posted image  Bi se mogla mal šetkat za kondicijo, sam mi je tko dolgčas, če se morm sama sprehajat. A ima še kera te probleme?? Ja nč no, grem bluzit dalje... lep dan!!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
24.4.2008 18:31:08   
Anonimen
Komaj sem našla toliko časa, da se vam oglasim. Danes sem imela pregled, voda je še vedno slaba kljub temu, da sem pila več kot 3 litra vode na dan tako, da sem dobila antibiotik in čez 14 dni imam ponovno kontrolo-7.5. Naredil mi je UZ, user posted image je že obrnjen na glavo, drugače pa je vse ok.

Zdaj grem pa brat, ko ste tolk čvekale, da malo nadoknadim.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
24.4.2008 18:32:35   
alea01
kje pa ste user posted image ? Se sončite?user posted image  Meni se cel dan vrti in moram ležat, ker bi me prejle skor po stopnicah fliknilouser posted image . Sem prejle eno pecivo naredila, pa je moj skoraj vse pojedu, zdej pa na školjki sedi in mu je slabouser posted image . Kosila se pa še dotaknil ni....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
24.4.2008 18:33:27   
Anonimen
user posted image user posted image je bilo pa že tako dobro, da je vse pojedel

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
24.4.2008 18:37:55   
alea01
ninny, verjetno imaš uroinfekt. Tu ti pa nič druzga ne pomaga kot antibiotiki, niti tekočina. Drgač pa user posted image user posted image , da je user posted image  že na glavo obrnjen. Moj user posted image  je prečnouser posted image . Mi je pa zadnjič G rekla, da se obračajo vse tja do 37t.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
24.4.2008 18:39:55   
Anonimen
Ja, sem dobila klimicin. Mi je pa še naredil za vsak slučajn UZ ledvic ampak je vse ok.
Saj tudi pri meni se lahko še nazaj obrne-upam, da se ne bo, ampak se lahko.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
24.4.2008 18:48:20   
alea01
Sam bolj ko se bližamo koncu nosečnosti, slabši bo urin.... Tako pač je....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
24.4.2008 18:49:57   
Anonimen
Ja, se tolažim, da imam do konca samo še dva meseca. Čeprav trebuh imam pa tak, da vsak misli, da sem tik pred porodomuser posted image user posted image Le kam se bom še širila?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
24.4.2008 18:58:31   
alea01
sem prejšnji vikend bila v prekmurju in so vsi mislili, da imam rok konec aprila ali pa maja....user posted image . moj trebuh je ogromen glede na mojo postavco in me reeeeees že vsepovsod ovira. Zadnje čase mi je cel projekt obut nogaviceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
24.4.2008 19:06:53   
Anonimen
Jaz tud ležim že od 16h, sm vmes mal spala, pa sm se zbudil vsa prepotena. Pa še vedno sem čist zmučena. Si grem zmert pritisk. Drgač pa o spanju ponoči - ne vem, kaj naj nardim - če se še tolk podlagam, se zbujam na hrbtu. Kakšen nasvet user posted image  

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
24.4.2008 19:36:02   
*Mojca*
Hej!

Midva sva pa konno danes dobila net in se ne švercava več  user posted image user posted image

Edino tv je slabša kvaliteta kot prej na kabelski user posted image moj se že jezi, ampak bo že. Zdaj me vsaj ne bo metalo dol vsakih 5 min.

Sej ne vem kaj vse moram komentirat, razen tega da sem vesela da pride tteeaa nazaj user posted image user posted image

Boste gledale trenja? Bo o Big Brotherju in temu al je etično kar delajo al ne...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?