pot
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Tleskanje z jezikom, je pa tud on pogruntal , mi je celo v RA priporočala, da ga to naučim. A da je to celo priporočljivo? Tega pa nisem vedela. Jaz mu drugače kot pesmico ponavljam zloge s samoglasniki, npr.: baba bebe bibi bobo bubu itd.... Za štos, pa da ga pomirim, ko je čakal na flaško, se mu pa pokazala tleskanje z jezikom pa je očitno ugotovil, da mu to bolj ustreza in danes je že čebljal kot navit, kot sem že povedala v prejšnjem postu. Oblačilca za fantke in punčke. Torej jaz sem našemu že tudi roza gor navlekla, no za doma. Mu zelo paše oranžna, violična in rjava. Oblečem pa mu za doma kar pride pod roke, ne glede na barvo, samo, da ni premajhno. Se mi je pa zadnjič zgodilo, da mi je ena prodajalka v otroški trgovini pohvalila kako lepo punčko imava, ko sem ji prijazno zašepetala nazaj, da je fantek, pa me je skoraj nadrla, češ, če je pa v rumeno oblečen. Potem se je še nekaj sama pri sebi izgovarjala na očala, da jih nima gor. Oskar je bil oblečen v belo (prevladujoča barva), pajacek, torej spodnji del, ki ga je videla pa je imel rumena jabolka z zelenimi listi in modre rožice so še bile gor. Pa rumene copatke je imel obute. To, da zamenjujejo spol me ne moti, ker je pri tako majhnih res težko ločiti spol, če nimajo nekih izrazitih potez. Bolj me moti, da ločujejo otroke glede na barvo. In kdaj je rumena postala barva za punčke? Za vse bolne: Pa hitro okrevanje. žabek dobrodošla. IZVIRNO SPOROČILO: zala07 povejte mi, če uporabljate zobno ščetko in pasto FIRST TEETH??? in naj mi katera napiše kako zgleda vaš dan prehranjevanja od jutra do večera. IN KAJ DAJETE ZA JEST. PLEASE??? Meni je patronažna rekla, da je dovolj samo ščetka, zaenkrat. Točne firme naprstne zobne ščetke se trenutno ne spomnim, jo pa uporabljam vsaj enkrat na dan, bolj v igri, ali pa če opazim, da bi zgrizel vse kar pride mimo. Tako, mu še malo dlesni zmasiram. Včasih pomaga grist, včasih pa ima samo odprta usta in pusti, da mu z njo šarim po ustih. Prehranjevanje grob opis: -dojenje + 120ml mleka -mleko pred in po spanju, včasih tudi kaj dojenja -po 12.uri najprej mleko, malo kasneje kašice (zelenjavna z eno ali več vrstami zelenjave, včasih tudi z banano, ali pa riževa kašica ali pa riževa kašica z zelenjavo) Do sedaj je pojedel največ 60ml kašice oz. 110ml, pa sva se igrala več kot eno uro. -potem pa mleko pred in po spanju do večera, pa še kakšno dojenje vmes za tolažbo ali uspavanje oz. za pomiritev -ponoči spi, če se pa zbudi pa mleko iz flaške, obvezno velika doza (najmanj 120ml). IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A mi lahko katera pove zakaj ni dobro, da ti naši mali jedo gluten? Saj vem, da ste že nekaj pisale o tem pa takrat nisem bila pozorna. Hvala. Gluten je dobro, da se čim kasneje uvaja zaradi tega, ker lahko razvije alergijo nanj in ima potem (nevem kako točno se napiše) celiakijo in se mora potem celo življenje izogibati glutena (zaradi groznih težav s prebavo...). IZVIRNO SPOROČILO: janja Če bo imela pa katera željo po kakem mini srečanju, pa naj kar napiše gor, pa se bomo zmenile. Kot sem že napisala, se lahko dobimo, jaz bom imela avto, če je še katera za, razen če jaz ne štejem. Moj ima v ponedeljek službo, ostale dni pa so zaenkrat še odprti, razen kak izlet bo mogoče vmes, ampak zaenkrat še ni točen dan določen. Tako, mislim, da sem odgovorila vsem danes. Ko bi bilo vedno tako malo napisano, bi imela še kaj volje več prebrat. Pa če bi tudi imela občutek, da me kdo bere tudi.
|