2ursae
|
jutro tud Višnja Gora je siva ... no, glavno, da je/bo v Splitu lepo vreme . tko, otroc so pod kovtri, jaz bom pa probala mal spucat za nazaj: britta fultri: imamo, menjamo na 1 mesec. Je pa pri nas voda bolj čudna, tko da skoraj moraš nekaj imet, pa smo si zrihtal tko, da mi2 z mojim pijeva britta vodo, Anže pa flaširano. Oktoberka, ni mus, da kupuješ prav original britta filter, mi jemljemo enga druzga, ki tud gre na britta posodo - bom mojga vprašala, kje ga vzame. Je cenejši. ponoč jaz še dojim. Če bi pa maral dudo, bi najbrž najprej s tem sprobala, če pa ne bi bil zadovoljen, pa valjda, podojit. varstvo pri tašči: uf, ko sem vas mal prebirala, vidim, da imam res srečo: ko je Anže pri tašči in tastu, mu posvetita ves svoj čas, se igrajo, plešejo, gredo na igrišče, mislim, ni da ni. Za jest dobi vse top zdravo in dobro skuhano . Pa tud sicer glede odnosa do mojih otrok nimam nobenih pripomb, mi2 imava pa včasih kakšno nesoglasje (sva ful različna karakterja), ampak generalno je pa OK. Oktoberka, tud pri teb bo s taščo sčasoma bolje, boš videla . Jaz sem bila tud na začetku bolj v tvoji smeri, me je marsikateri njen način motil, zdaj sva se pa obe skulirali . Se mi zdi, da mi zdaj zaupa, ko vidi, da lepo furam z dvema in da je Anže lepo vzgojen in zdrav fant, jaz sem pa tud vzela v zakup, da je to pač mama ljubezni mojega življenja (raje glej s tega vidika, kot pa s svojega vidika, da je to tvoja tašča) in da se moram tud sama prilagodit. Mož in otroci: moj je krasen. Pride iz službe (med peto in pol šesto), je z nami, pol pa zvečer, ko otroc zaspijo, dela še za firmo in doktorat, tud do treh zjutraj. Praktično nikoli ne gredo njegove obslužbene obveznosti na račun časa z družino, razen, če se mu kaj res mudi, kar je redko. Bor se že kar lepo postavlja na vse4 , se revež ful trudi in je pol od fizkulture tko paf, da kar obleži na tleh . Tleskanje z jezikom, je pa tud on pogruntal , mi je celo v RA priporočala, da ga to naučim. Počas dajem GH, sam so dnevi, ko mi kar ne znese - včeraj smo bili ves dan odsotni, danes gremo po opravkih, jutr tud vprašanje, če bo šlo, v soboto smo na poti ... revček lačen . tko, lepo se mejte dons, morda še katero srečam, če bo pol kaj bluzila po CP - mi gremo popoldne tja v nabavko.