|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
24.4.2008 10:50:05   
Margareta
metkica1 - ne biti žalostna. Moja Eva je imela februarja virozo in je bila 7 dni čisto boga. Tudi zasmejala se ni - 7 dni nič. Kot cunja. Tudi jedla ni, nekaj požirkov in konec. Pa jokala, da sem jo pol noči nosila. Po desetih dnevih se je stanje šele normaliziralo. 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
24.4.2008 12:00:24   
*kinnie*
Mi smo nazaj s sprehoda, je bilo prav luštno. Se počutim čisto prerojenauser posted image .
in HB, končno smo rezervirali morjeuser posted image . Mah saj sem vedela, da ne bom zdržala domauser posted image user posted image .
Če bo katera  v tem času na Pagu, naj mi pove, da ne bom kuhala kavic samo tu na RRuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4577
24.4.2008 12:08:52   
*kinnie*
za vse bolančkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4578
24.4.2008 12:08:57   
micla
Ojla, še jst na hitro....

metkica1......Mi smo tudi bolani. To vreme je en tak hudič, pri nas kar po desetkrat na dan pada dež, pol spet sonce sije, pa zapiha.... Skratka, najprej mi je toplo zakratke rokave, pol se wslečem, zapiha, me shladi..... skratka sem se prehladila in že od nedelje šmrcm, ma zdej gre že na boljš.
Seveda se je  user posted image  nalezla od mene in bogica ji je šlo še na uhce. Tko da smo bile včeraj pri P in je dobila AB. Zdej sem ji dala dvakrat, ma se tudi meni zdi, da ni kej dosti prijelo. Mogoče je za spoznanje boljš, ma res lih malček.  Moja sicer vročine nima, oz. lih mal čez 37, ampak ima pa že od torka iste izpade jokanja kot tvoja. Kar začne tulit in je sploh ne morem potolažit. Se mi tko smili, ma ji prou neč ne paše. Je tko bogica, jst pa samo user posted image  zraven, ki ji ne morem nič . Pol ko mine je pa spet malo živahna, ma ji je videt, da ni ta prava.  Zgleda da te uhice imajo napade po intervalih.
tko da tudi jst že 3 noči nisem nič spala - včeraj mogoče malo bolje, sicerpa vsako uro jok in nošenje gor in dol. Sem totalen zombi. Komaj gledam.
Pa tudi moja skor nič ne je. Mleka popije ene 3x na dan po 100, GH ji tudi ne gre prou preveč po grlu. Včeraj mi je edino frutek ta mali pojedla. Sem ji naredila jst sadje, ma ga ni hotla.   Ne vem.....ful sem utrujena in samo upam, da se kmalu pocajta.

Za povrh vsega je pa še včeraj moj prišel domov z izjavo od njegove mame, da s tako majhnim otrokom se ne hodi nikamor v toplice in da sem jo sigurno prehladila, ker je nisem dovolj zavijala.  user posted image Mi je totalno počil film in sem začela tulit ko zmešana. Ma mislim, če ta ni prf.....user posted image  .  In kao da zdej pa bo imela kronično vnetje uhc in da bom že vidla, kako to.......  
Prvič ko jo vidim ji bom rekla, da sem res otroka malo dala v hladilnik, malo pa na burjo, da sem ji vnela uhca.   In še to, ja res, s 6 mesečnim otrokim, pa res ne moreš nikamor. Najboljš, da ga kar nazaj v maternico spraviš.

Kako znajo eni utrujat.

Hvala ker ste me brale.

letim k user posted image , spet jok....

Metkica in vsi bolani in tudi mi...upam,, da se hitro poštimamo. 
Kakšen AB pa imaš ti?  Mi imamo hiconcil na 8 ur.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 4579
24.4.2008 12:20:34   
žabek
Da probam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4580
24.4.2008 12:31:56   
žabek
OK, to je šlo, sicer ne vidim svojega avatarja, pa sem se zdaj skoraj uro zezala z njim.

Torej, lepo pozdravljene Desetke007, še prav posebej Lane31 (me je že 2x povabila h klepetu). user posted image
Saj ne vem prav, zakaj sem se tak dolgo spravljala zraven, en razlog je ta, da sem pravo računalniško teslo, drugi pa, da vas komaj preberem, odkar ste se tak razpisale. Špijoniram pa tu gori že od nosečniških časov, še celo septemberke sem takrat brala.user posted image

Ste pa ful vredi, že marskikaj koristnega sem zvedla od vas. (Lahko pišem v pogovorni slovenščini, ne?)

Moji žabikiuser posted image  je ime Eli, k nam pa je prišla v petek, 12. oktobra. Vem, da moram sporočit še mere, pa bom drugič, dosti za prvič.

Lepo se imejte, pa upam da me sprejmete.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4581
24.4.2008 12:36:43   
*kinnie*
Žabek, dobrodošlauser posted image

(odgovor članu žabek)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
24.4.2008 13:10:26   
micla
živijo žabek user posted image

2ursae.....Bravo bravo bravo. Ti si mi pa res lahko za vzgled. Zadnjič si spraševala kaj študiram. No evo zdej odgovor....isto kot ti, samo da jst nisem bila tko pridna in po regulah kot ti, ampak sem vmes po 3 letniku prekinla in cela tri leta iskala spet voljo in motivacijo za dokončat. No  zdej sem res skoraj pri koncu. Še kak mesec, pa bo narjeno in upam, da diplomiram pred poletjem.
Glede PDI-ja, pa jst ne bi komentirala, mislim, to je pa res too much eno psihološko sranje in mučenje. Imam eno kolegico, ki gre zdej na majski rok in je že od januarja zaprta in totalno asocialna in apatična za vse. Je sicer brez otrok, ampak je vseeno težko. Zato tebi še posebne čestitke da zmoreš ob dveh user posted image .
Jst mislim, da se bom probala ognit temu, če se bo le dalo. Čeprav je bila moja želja od vedno delat v pravosodju, zdej pa samo gledam, kako bom dobila kaj kjer to ni pogoj, čeprav je vedno manj takih del. mest, ker vsi bi radi, da maš narejeno.   Bomo vidli kaj bo jeseni, ko bom menjala službo.
Še enkrat čestitke.

< Sporočilo je popravil micla -- 24.4.2008 13:11:52 >

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
24.4.2008 13:56:36   
*kinnie*
Zdaj lahko še kaj v miru napišem. Žan lepo spančka, kosilo je tudi skoraj gotovo....

Micla: Pri nas je imela Anja večkrat vneta ušeska, je bila tako uboga, je bila pa starejša, ko se je to začelo...Se spomnim tistega joka ponoči, pa ji nisem mogla pomagati....pa sem klicala na urgenco....pa somi rekli naj jo pripeljem, vmes se ji je iz ušes vlilo navzven in je bilo boljše, pa naslednji dan k zdravniku....vedno se je začelo ponočiuser posted image . Pri nas je bil tak kričeč jok, da človek res zraven user posted image user posted image .

O taščah pa raje ne bi. Jaz sem vse morebitne komentarje preslišala. Mi smo ta večjo povsod jemali s sabo, kamorkoli smo šli...Tunizija....pa take fore,...pa nikoli potovanje, izlet ni bil razlog za bolezen. Še dobro, da sem mal iz zdravstvenih vod, da podobne komentarje v kali zatremuser posted image user posted image user posted image

Pri nas jih ne pobira samo tašča, zadnjič moja babi pravi, da ji je ena medicinska sestra rekla, da ni prav, ker ne dajem dude, ker zadnji zobki potem težko zrastejo....mah saj nisem vedela ali naj se smejem al kajuser posted image . In ravno včeraj sem imela ta večjo pri zobarju in je rekel, da ji malo silijo zobje naprej....še dobro da ni imela dude in flaše z cucljem! No, tašča je pa s pripombami itak obupala nad manouser posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
24.4.2008 14:44:37   
Alina_alin
Neli -(Jasna), upam, da se čimprej pozdravite in ni nič hujšega.
Metkica1, joj, upam, da se kmalu res pozdravite. Saj bo kmalu boljše, boš videla. Se dobro spomnim kako je to - ko sem imela doma bolano februarja najprej Tjaša (vnetje ušes - AB), nasl. dan Špelo, takoj potem spet Tjašo, pa še atija pred tem.... eh... Takrat je bila Tjaša tako boga, da niti jokat ni mogla, samo stokala je še od visoke vročine. Sem jo ful dojila, ampak po 1 tednu je vse nadoknadila.  Pri vas  bo isto -ko bo zdrava, bo vse nadoknadila in imela večji apetit, boš videla...
žabek,dobrodošla. Ti se kar priključi, ko boš imela čas, za en čas boš pa itak zasvojena in si boš našla čas...user posted image četudi bo ura polnoč.user posted image
Lane31, hja razumem tvoje smailije, ko si napisala, da te ni pogrešala Aneta. Kot sem ti rekla, večino si delamo probleme same mame. Saj sedaj še so nekateri (tudi naša) dojenčki premajhni in ni panike, če jih kdo drugi pazi ali vzame v naročje. To še pride -obdobje,ko je ne boš smela niti drugemu v roke dat. Tak, da ne bit žalostna! Je pa fajn prit domov in feeeejst stisnit maličko k sebi, po tem, ko ni ves čas v tvoji oskbi, kajne? Jaz še to vedno delam pri ta večji - mi kar manjka, ko ni ob meni in se taaaaak razveselim, ko pride...
Zdaj pa Tjašo previt in hitro po malčico. Potem pa akcija - imam obe sama...Si moram še hitro najti zaposlitev za malčico,verjetno bo kar zalivanje rož zunaj - Teka - pripelji še tvojo malčico, ker moja zmerom vpraša, ali mi bo prišal zalivat rože tudi Zara, ko sem Zaro zadnjič povabila k nam zalivat (ker je hotela po stanovanju , al kaj je že blo....)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
24.4.2008 14:45:12   
mama06
Margareta - tudi pri nas je isto, da kjer ostane voda, se obarva rdeče in ni za pit iz pipe. Glede preiskav ti napišem kasneje, ko bom imela malo več časa, OK? Sicer še čakam na vse izvide

metkica1 upam, da se čimprej porihtata. Držim pesti

2ursae čestitam

nova članica dobrodošla. Upam, da se boš dobro vklopila, tako kot so se ostale, ane VANILI, nova10ka,....user posted image user posted image

NOČ - najprej duda, če to ne pali, pa zizauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4586
24.4.2008 14:47:23   
mama06
Jasna tudi vama želim čimprejšnje okrevanje

In seveda ostalim, če sem katero pozabila

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
24.4.2008 14:51:59   
lane31
Žabek......dobrodošla....si se le upogumila....bravouser posted image ......saj boš vidla ,da ne grizemo ,še prav lepo se imamo -posebaj ob sredah v planetu tuš user posted image  ,kamor sta seveda obe z Eli vabljeni

Metkica1........javi kako je........ohjoj boščki mali....pa še Elena in Neli user posted image  ,zgleda da je res to vreme zoprno za naše pikce ....upam,da ste hitro zdravi

Alina_alin......si zadela žrebelj na glavico ....točno to ,ne veš ali bi bil vesel ali žalosten.......mah zvečer sem jo itak pojedla user posted image

Mehurčica..........hvala za link ,rada gledam oprah......pa so jo dali ob najbolj nemogoči uri na tv -14h user posted image

Jutri imamo posvetovalnico......da ja spet ne pozabim,kot sem včeraj user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
24.4.2008 14:54:54   
metkica1
Hvala vsem, ste me malo potolažile.
Micla tudi vam user posted image

žabek dobrodošla med nas

Sva od pediatra, dali sva ponovno kri, pa da vidimo kakšno je stanje. Trenutno še nič ne vem, ker ob 16.00 moram klicat za izvide in nato imam pogovor z zdravnico. Mi je pa rekla, da je možno da dobima drug AB, če so vrednosti narasle oz. ostale iste. Samo bolnice se bojim kotuser posted image  križa.
Mi je pa rekla, da ko ne bo vročine biti čimveč na svežem zraku, res čimveč.

Sem bila tudi v vrtcu sem tavečjo mislila imet drugi teden doma, ko so počitnice, sedaj pa sem jo vpisala za vsak slučaj da bo hodila. Kaj če še me ne bova zdrave, pa ne morema potem nič ven, samo pa ne morem, pustit zunaj. Moj pa še tudi dela do srede.user posted image

Mala še danes ni pojedla ničuser posted image  samo čaj

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
24.4.2008 15:11:15   
Margareta
žabek dobrodošla

VRTEC - sem klicala v vrtec v LJ, pa so rekli, da moje prijavnice za Evo sploh ni. Vpisala sem jo pa decembra. No, zdaj jo iščejo po tajništvu. Kot drugo so mi pa rekli, da tudi, ko jo najdejo nismo dobili vrtca, ker smo z druge občine. Sem klicala še na IG, kamor spadamo, pa so mi rekli, da naše prijavnice za vrtec (danes na kolegiju) ne bodo obravnavali, ker do 1. septembra Eva ne izpolnjuje pogojev. Da jo bodo obravnavali, ko bo izpolnila pogoje.

Mislim, to je pa tumač. Res sem slabe volje. Zdaj bom napela vse sile, da Evo vzamejo v vrtec. DRugače bom iskala pa varstvo. Mislim, za drugega otroka vrtec je zastonj, ne. Jaz bom pa plačevala. Mislim, pravzamalo se mi zdi. Že za prvega plačujem 200 Evrov, pa če bom morala plačevati še varstvo za drugega, potem bom samo za to hodila v službo, da bom plačevala varstvo za oba otroka.  mah, se grem kujat.

< Sporočilo je popravil Margareta -- 24.4.2008 15:15:25 >

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.4.2008 15:16:28   
pot
Samo na hitro, da malo Oskarja pohvalim. Očitno se mu je s tleskanjem jezika odprlo in je danes navit kot ura že nekajkrat čebljal in ponavljal zloge. Več ali manj je izgledalo takole:
daj daj daj da da da ta ta to to ma ma da de de daj daj daj taj taj taj... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.4.2008 15:46:28   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Metkica in vsi bolani in tudi mi...upam,, da se hitro poštimamo. 
Kakšen AB pa imaš ti?  Mi imamo hiconcil na 8 ur.

Isto imam hiconcil tudi na 8 ur.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.4.2008 15:48:44   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

žabek dobrodošla

Mislim, to je pa tumač. Res sem slabe volje. Zdaj bom napela vse sile, da Evo vzamejo v vrtec. DRugače bom iskala pa varstvo. Mislim, za drugega otroka vrtec je zastonj, ne. Jaz bom pa plačevala. Mislim, pravzamalo se mi zdi. Že za prvega plačujem 200 Evrov, pa če bom morala plačevati še varstvo za drugega, potem bom samo za to hodila v službo, da bom plačevala varstvo za oba otroka.  mah, se grem kujat.

Evo to pa je največja žalost. Tako bo pri nas, če ne dobim vrtca. Pa naj hodim potem našiht in samo vrtec plačujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4593
24.4.2008 16:22:25   
metkica1
Moja mala je zaspala in sem ji v spanju podturila 80ml mleka jupiuser posted image user posted image . Sedaj pa čakam zdravnico, da pokličem in sem živčnauser posted image .

Nobene ni, ste verjetno vse na sončku, saj je prav tako.user posted image

Klaudia in Suzanamai včeraj sem vama ZS poslala pa ni bilo nič odgovorauser posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 24.4.2008 16:26:08 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
24.4.2008 17:15:10   
micla
metkica jst sm tle. Sem jo mogla celo preoblečt, k je spala eno urco ion je bla vsa potna. Sem ji dala pol svečke in jo je zakuhalo. Sem ji pa izmerila temp. in ima v enem uhu 37, v drugem-tistem vnetem pa 38.
Bravo za 80 mleka. Moja je pa ob 5 zjutraj pojedla 100 in prej ob 2 pa še 120. Upam, da ji poturim še kej do večera. Sem ji skuhasla fino mineštrco, ma ni hotla niti žličke.
Tako mi je hudo, ker je taka bogica. Jst bi spet mojo pridno punčkico nazaj. Zdej se mi pa kar srce trže vsakič, ko tko boleče joka in ji ne morem nič kaj dosti, pa še ful morem pazit, da ji slučajno ne taknem tam pri uhrcih, ko jo tko boli.

Pa misli ta antibiotik kej prijet????????  Sicer mi je P rekla, da lahko trajas tudi 2-3 dni.

Držim pesti za dobre novice od tvoje P.

Grem narest že 5 flašo čaja. Nam gre ful v promet te dni.

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
24.4.2008 17:34:15   
*kinnie*
No, ne bi bila jaz, če ne bi na hitro pokukala malo tu gor, pa vidim, da sva z Miclo samiuser posted image user posted image .  Jaz sem si sedaj privoščila eno kavico, sem rekla, moram malo prebrat, kaj ste kaj načvekale.....pa ničuser posted image . Ja, saj vem, lep danuser posted image . Mi smo bili danes pri babici in odkar smo nazaj, je Žan tako cmerav....upam da so zobkiuser posted image . Mi smo glede zobkov še vedno pri številki 0. No saj ta večja je prvega dobila pri 7 mesecih in pol.
Zdaj pa šibam... se beremo zvečer.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
24.4.2008 17:53:59   
metkica1
Jaz sem tudi eno kavo spila sedajle. Sem čisto adijo.user posted image
Pediatrinja je rekla, da so vrednosti, ki je imela povišane padle in da bo bolje in  ko vročine ne bo več naj še AB pije 3 dni. Tako da bi moglo iti vse tole na bolje. Samo kdaj? Upam, da čim prej.user posted image
Ojoj, se kar bojim večera. Sedajle pa spi, jo bom pa mogla vsak čas zbudit, ker morama spit AB.

Micla bogi vajin mali ušesek. user posted image Res so bogeci tako mali pa bolani. Si pa mislim samo da smo doma in se zdravimo, kaj bi še le bilo, če bi bilo treba it v bolnico.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
24.4.2008 18:04:24   
Kasija
Margareta ne delam v zd, samo študij je zajemal nekaj psihologije

Sodelavke - kar jih imam, se z njimi razumem, samo je več sodelavcev. Sem na začetku prav pogrešala žensko družbo.

žabek pozdravljena! Moj user posted image  je pa Elian user posted image , pa samo en dan je starejši od tvoje Eli.

Micla ne se sekirat za taščine nasvete, eno uho not - drugo ven! Sploh pa je bil elian na bazenih že zdavnaj in se ni nič prehladil.

vsem bolnim user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev!

Neposredna povezava do sporočila: 4598
24.4.2008 18:23:24   
micla
Jst bi tudi eno kavico......   sem ko da bi me vlak povozil.user posted image
Se vidi da je sonček danes, ker ni nobene tle gor, edino mi bolniki dežuramo.user posted image

Metkica...jst tudi upam, da ne bo tko hudo, da bo treba bolnico.  Kako ji pa daješ AB ponoči? A jo prou zbudiš al ji poturiš v spanju?  Jst ji dajem z brizgalko, ma se je itak takoj zbudila, ko sem jo dvignila.

Zdej je spet zapančkala. Sem ji uspela poturit 60ml kašice 7 žit. Pa še to sem mogla uporabit finto, da sem še njej dala eno žličko in ko si jo je hotela dat v usta sem jo vedno prehitela in ji dala kašico.

Bi se šla še jst malo uležt, ker komaj stojim, ma kaj ko imam v kuhinji kot da bi padla bomba. Sploh ne utegnem narest nič, ker jo moram imet cel dan na rokah. Zdej mi je pa že flaškic zmanjkalo in morem vsaj eno oprat.
Aja, pa sem s spomnila, da danes nisem še nič jedla..... Ma kar neki, sem ku zgubljena. Upam samo, da se mojuser posted image   kej kmalu prikaže, čeprav je klical že pred 4, da pride čez pol urce, zdej je pa že čez 6. Mah, brezveze...to so pa privatniki.

Grem poštimat kuhnjo in upam, da se mi uspe še malo uležt, preden se zbudi. user posted image

micla

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
24.4.2008 19:02:39   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Metkica...jst tudi upam, da ne bo tko hudo, da bo treba bolnico.  Kako ji pa daješ AB ponoči? A jo prou zbudiš al ji poturiš v spanju?  Jst ji dajem z brizgalko, ma se je itak takoj zbudila, ko sem jo dvignila.

Jaz jo ponoči dvignem gor v spanju in ji dam kar po žlički. Ker je šel moj v lekarno po AB in ga niti ni vprašala, če rabima brizgalko jaz pa sem mu pozabila naročit, pa sem bila primorana dati po žlički. Ampak zelo lepo spije, sinoči je potem lepo zaspala naprej, predsinoči pa ne. Le kaj bo danes?user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?