micla
|
Ojla, še jst na hitro.... metkica1......Mi smo tudi bolani. To vreme je en tak hudič, pri nas kar po desetkrat na dan pada dež, pol spet sonce sije, pa zapiha.... Skratka, najprej mi je toplo zakratke rokave, pol se wslečem, zapiha, me shladi..... skratka sem se prehladila in že od nedelje šmrcm, ma zdej gre že na boljš. Seveda se je nalezla od mene in bogica ji je šlo še na uhce. Tko da smo bile včeraj pri P in je dobila AB. Zdej sem ji dala dvakrat, ma se tudi meni zdi, da ni kej dosti prijelo. Mogoče je za spoznanje boljš, ma res lih malček. Moja sicer vročine nima, oz. lih mal čez 37, ampak ima pa že od torka iste izpade jokanja kot tvoja. Kar začne tulit in je sploh ne morem potolažit. Se mi tko smili, ma ji prou neč ne paše. Je tko bogica, jst pa samo zraven, ki ji ne morem nič . Pol ko mine je pa spet malo živahna, ma ji je videt, da ni ta prava. Zgleda da te uhice imajo napade po intervalih. tko da tudi jst že 3 noči nisem nič spala - včeraj mogoče malo bolje, sicerpa vsako uro jok in nošenje gor in dol. Sem totalen zombi. Komaj gledam. Pa tudi moja skor nič ne je. Mleka popije ene 3x na dan po 100, GH ji tudi ne gre prou preveč po grlu. Včeraj mi je edino frutek ta mali pojedla. Sem ji naredila jst sadje, ma ga ni hotla. Ne vem.....ful sem utrujena in samo upam, da se kmalu pocajta. Za povrh vsega je pa še včeraj moj prišel domov z izjavo od njegove mame, da s tako majhnim otrokom se ne hodi nikamor v toplice in da sem jo sigurno prehladila, ker je nisem dovolj zavijala. Mi je totalno počil film in sem začela tulit ko zmešana. Ma mislim, če ta ni prf..... . In kao da zdej pa bo imela kronično vnetje uhc in da bom že vidla, kako to....... Prvič ko jo vidim ji bom rekla, da sem res otroka malo dala v hladilnik, malo pa na burjo, da sem ji vnela uhca. In še to, ja res, s 6 mesečnim otrokim, pa res ne moreš nikamor. Najboljš, da ga kar nazaj v maternico spraviš. Kako znajo eni utrujat. Hvala ker ste me brale. letim k , spet jok.... Metkica in vsi bolani in tudi mi...upam,, da se hitro poštimamo. Kakšen AB pa imaš ti? Mi imamo hiconcil na 8 ur.