sanwebdra
|
Žabek, Welcome!!!! Saj mi se že poznamo, kajne? Tebi in vsem Štajerkam (ki se niso udeležile zadnjega srečanja) sporočam (sem pozabla zadnjič v poročilu povedat), da se naslednjič dobimo šele čez dva tedna, 7.5.2008, valda na istem placu v Tušu. Naslednji teden je namreč večina odsotna ali pa v pripravah na odsotnost (JUPI - dopusti na morju ), tako da se vidimo kasneje. No, tak, Juliji je ven prilezel še drugi zobek, yeah - Klaudia, zdaj pa lahko na seznam, prosim: 1. zobek - 20.4. 2. zobek - 24.4. Zdaj bo pa taka, kot mali zajček, spodnji enkici . Je bla pa cel dan tečna ko . Pa sam na rokah, pa niti slučajno za sekundo sama, saj je bil drugače nenormalni jok. Pa zdaj zvečer spet. Niti pojedla ni mlekeca, pa ji ga niti podturit nisem mogla, tako kot ponavadi . Kar dret se je začela, pa sem jo raje pustila ... bo že. Sem pa seveda sprobala svoj najlepši mei tai - včeraj sva cunje pobrale s stojala, ven vzele iz stroja, obesile novo žehto. Danes sva kuhali, pospravljali, šli v shoping v Q-landio (kjer sva ble itak glavna atrakcija), popoldne pa še na sprehod - zaspala je v treh minutah. Kaj naj še povem ... zaljubljena ... Ja, očetje, Alina_alin ... moški na sploh ... mi je ena (pred kratkim ločena) prijateljica rekla, da se ZARADI ENE KLOBASE NE SPLAČA CELE SVINJE REDITI! Kar je verjetno res ... pa upam, da bodo naši "možeki" že nekak not spravli, ko bodo naša deteta malo večja (saj veš, da ne zmorejo delati več stvari hkrati - če mislijo, potem vse ostalo odpade, tvoj je pač šel lulat ) - tak, da tiste, ki imate pomagat voljne dečke, ki zmorejo opraviti več opravil hkrati - bodite zeloooooooooo srečne.
< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.4.2008 22:09:58 >