|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
24.4.2008 19:04:20   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Aja, pa sem s spomnila, da danes nisem še nič jedla..... Ma kar neki, sem ku zgubljena. Upam samo, da se mojuser posted image   kej kmalu prikaže, čeprav je klical že pred 4, da pride čez pol urce, zdej je pa že čez 6. Mah, brezveze...to so pa privatniki.

Pri nas je isto. Če imaš privat ne delaš 8 ur ampak 24. No sej ni tak hudo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
24.4.2008 19:15:56   
nova10ka
janja - kavica obvezno user posted image kje pa si ti doma? a si prav iz šentvida?

kasija - sem vesela, da so ti slinčki všeč. glede varstva nimam pojma. imamo že vse odgovore vrtcev (negativne).

dan pred selitvijo
sem dobila prvi negativni odgovor vrtca - tjaša je na 47 mestu v čakalni vrsti (si predstavljaš, da si v banki na 47 čakalnem mestu). in to mi ni vzelo dobre volje. prvi večer v novi hiši sem se prašna in utrujena zvečer odpravila v veliko kad polno tople vode in se sprostila... božansko...spustim vodo iz banje in voda namesto po ceveh dol, butne gor - direkno na tla kopalnice... prvi večer sem torej pucala... drug večer je moj izvenzakonski mož ugotovil, da se bo zadušil od skritega hišnega prahu. s primernim orožjem - krpo za prah - sem mu življenje rešila. v čisto stanovanje brez prahu so se naslednji dan veselo spravile mravlje. prihajale so v trumah. kot da bi gledal kakšne stare filmske spektakle - kleopatro ali kaj podobnega. ko romarji v rim so plezale v našo kopalnico. kakih 6000 sem ji pomorila in (ponovno) pomila vsa tla. in pride četrti dan. z ljubeznijo mojega življenja zvečer gledava tv, večer je miren. on stegne roko proti mizici... in razbije živosrebrn termometer. pa smo lovili kaplice po tleh dnevne sobe (kjer tjaša čez dan telovadi). pride peti dan in obvestilo drugega vrtca, da nismo sprejeti in da smo na **** mestu v čakalni vrsti. in meni poči film. vsak dan sem imela še vedno ful dela s selitvijo, pa še vsa nebesna telesa so se zarotila proti meni !!!!!

no pa sem se odpravila v (zdaj) bližnji merkator center, kjer mi je kolegica pomagala pri nakupu novega pudra. zdaj sem 40 € revnejša, ampak veliko lepša. zraven sem zavila še v okaidi ( a se tko napiše) in kupila tjaši kup punčkastih oblek (nočem več poslušat vprašanj "kolk je pa star tale vaš?"). ker to ni zadostovalo za dobro voljo, sem se lotila še internetnih nakupov. še malo večjo vsoto sem zapravila na naravni kozmetiki za dojenčke, mamice, na eko prehrani (pregrešno dragi  in knjigi o igrivi vadbi za dojenčka...

tako da sem danes veliko revnejša ampak boljše volje. aja, pa tjaša pije vodo iz mojga kozarca. jo je moj user posted image kar naučil tko 123. verjetno bo tale post zdajle zbrisal, ker ga že predolgo pišem...toliko o karmi

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
24.4.2008 19:30:39   
*kinnie*
he he nova10ka, zdaj sem se pa nasmejalauser posted image user posted image , no saj vem, da ni prav nič smešno, ko se človek znajde v taki situaciji,ko gre vse narobe...ampak pri meni je tako že celo življenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
24.4.2008 20:54:27   
zala07
marargareta - kakšno virozo je imela ta mala? mi smo imeli en dan vročino, čez 2 dni pa drisko in alergijo. danes ni ne vročine, ne driske, je pa zelo, zelo slabe volje. nič ji ne paše. samo ko je na rokah je o.k., pa še to ne vedno. upam, da bo minilo. kaj ste ji dajali?

sanwedbra-MEI TAI JE ZAKON. FUL mi je všeč!!! sem si ga kr naročila!!!user posted image user posted image user posted image

pandica- fotke so super. sma bili pri P in je baje o.k. kar me moti je to, da je zelo slabe volje in ji nič ne paše. tak, da upam, da se kaj ne skriva...user posted image user posted image

povejte mi, če uporabljate zobno ščetko in pasto FIRST TEETH??? in  naj mi katera napiše kako zgleda vaš dan prehranjevanja od jutra do večera. IN KAJ DAJETE ZA JEST. PLEASE???

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
24.4.2008 21:13:08   
*pikijakob*
nova10ka Dont worry be happy! Spomni se na svojo user posted image in že boš boljše volje.

GH pred spanjem tudi meni se je Neo zbujal hitreje ko sem mu dala riževe kosmiče pred spanjem, verjetno zato ker jih težje prebavljajo in jih tiščijo, zato mu jih sedaj dam 2 uri pred spanjem in ko gre spat še mlekeca. Pa spi na 5-6 ur skupaj ponoči. Zbudi se mi okoli 1 in potem še zjutraj 6, 7. Spat gre približno ob 8.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
24.4.2008 21:18:12   
*kinnie*
Dober večer!
Vidim, da je še kar zatišje na RRuser posted image user posted image
Pandica, danes častimuser posted image

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
24.4.2008 21:24:08   
*pikijakob*
zala07 mi2 vaju že kar pogrešava. Mogoče pa so zraven vsega ostalega še zobki, da je tako nerazpoložena.user posted image držim pesti, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
24.4.2008 21:28:54   
Pandica
Evo še mene...

Jaz pa sem danes bila z Zalo v laboratoriju, so ji vzeli kri iz prstka, vodo pa še morama ju3 1 x nest, ker danes ni bilo vredu. Ja, šetajo nas, ker mislijo, da, če smo na porodniški itak imamo čas user posted image

Pa danes sma prvič pili korenčkov sok user posted image   Sem ji polovico  korenčka naribala ( Suzanamai ribež je zakon, danes sem ga krstila user posted image   ) , potem stisnila čez gazico in sokec dala kar lepo po žlički. Kako je usta odpirala, pa ne vprašajte kako je bila zamazana in vsa oranžna okrog ust in plenička tut cela  user posted image  

Pa čisto pri ( še zaenkrat ) mojem domu sem srečala Teko. Z Zaro in Maxom user posted image
Teka, tvoja Zara je pa tak lepa punčka, da je to nekaj neverjetnega. Kako ima lepe modre očke, laseke pa tak svetovne. Saj si me verjetno videla kako sem bila navdušena nad njo, pa kako je bila luštna, ko je tako čebljala in se pogovarjala z mano user posted image   Joj, komaj čakam, da bo moja Zala takšna.

Pa pol sem še srečala Zalo07
Sma šle na kavico in mi2 imeli danes mini srečanje user posted image user posted image

Skratka, dan je minil kot bi mignil.

Zdaj pa grem malo za nazaj prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4608
24.4.2008 21:29:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: zala07

in  naj mi katera napiše kako zgleda vaš dan prehranjevanja od jutra do večera. IN KAJ DAJETE ZA JEST. PLEASE???

Zjutraj se podojiva okoli 7h ali 7.30, potem ob 11.30-12h dobi kosilo (različne kašice)+ziza, da vem, da je resnično sit. Po potrebi še dojenje, po njegovi želji, ob 17h ziza, ob 19h mlečna kašica+ziza in pa pred spanjem, če želi, spet ziza.
So pa njegovi obroki veliki, za kosilo je danes pojedel 1 krožnik kašice, pa se je kar oziral kje je še...sem mu ponudila še banano  in je pojedel še to, splaknil za z mlekcemuser posted image user posted image meni se zdi veliko. Za večerjo obvezno poje 200 ml mlečne kašice+malo mlekca...
...je jedec, po mamici in atijuuser posted image

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
24.4.2008 21:34:16   
mehurčica
Vsem bolanim otrokecom pošiljam user posted image !

Žabek, dobrodošla med nami. Si se le opogumila.user posted image Če nas bereš že od nosečnosti, potem nas pa že res dobro poznaš in naše otročke.user posted image

Zala07, kako poteka naše hranjenje
:
-ponoči dojenje(količinsko zelo različno)
-zjutraj dojenje
-pred dopoldanskim spanjem dojenje
-po spanju sadje, po sadju dostikrat še dojenje
-na dolgem sprehodu dojenje
-okoli 16h dojenje
-ob 18h mlečna kašica(trenutno Milupa banana)
-po umivanju dojenje ko gre spat, to je okoli 19h

Tako kot vidiš, se še ogromno dojiva.user posted image Zato pa se ji počasi že delajo mišelinke. Je bila do zdaj vedno bolj med suhimi, zdaj pa se ji začenja poznati.

Joj, nova10ka, to ste pa imeli taprave dogodivščine.user posted image Veš kaj ti jaz povem, to je bilo za srečo! Saj pravijo, da če kaj razbiješ, je za srečo. No, vidva sta pač naletela na termometer.user posted image Mi smo pa včeraj končno kupili digitalnega, za 7€. Do sedaj smo tudi imeli na živo srebro. Sem ga kupila, ker me je bilo strah, da bi Eni imela reakcijo na cepljenje...in bi bila brez termometra doma. No, na srečo smo jo spet odnesli brez reakcij.user posted image Sva ponovili vajo in že v ordinaciji dali obkladek kamilic na pikeca. Mogoče je pa res kaj na tem.

Jaz sem pa danes tako utrujena. Komaj še gledam...

Aja, Lane31, zdaj te bom kdaj na pijačko povabila ob ponedeljkih ali četrtkih. Bo David en mesec hodil na tečaj plavanja v Ruše. Kaki fensi šmensi bazen imate.user posted image

Nekaj sem še pozabila...user posted image
user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 4610
24.4.2008 21:49:13   
Pandica
Kinnie  hvala za sladoled, se je prilegel.
No, jaz pa ti častim nazaj  user posted image
Komu boš pa ponujala sladoled in pir, ko mene par dni nebo, dokler nam na bajti ne zrihtajo interneta user posted image

žabek   dobrodošla user posted image No, končno si se opugumla in nam kaj napisala. Saj smo vse videle, da prebiraš pri nam, jaz sem te tut večkrat videla, da nas čekiraš.

Mama06   kako pa je zdaj z vama kaj z Jernejem? Upam, da bo fant začel jest in se s tem tut posledično redit, ker jih bo drugače dobil po nagi riti user posted image user posted image user posted image

Mehurčica   tudo jaz dam moji po cepljenju obkladek s kamilicami. Mi je to že prvič povedala P in tut nikoli ni imela nobene reakcije do zdaj user posted image Tako, da je mogoče res kaj na tem. In tut s tabo je bilo fino počvekat, čeprav "samo" po telefonu.

Micla, Metkica in ostali bolančki   pozdravite se čimprej, držimo pesti    user posted image    user posted image

VANILI   kje pa si ti danes?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
24.4.2008 22:00:11   
Alina_alin
Čeeer!

Sedaj sem se malo ohladila, ko sem vas brala , ker sem bila čist razpištoljena prej...U, pritisk se mi je verjetno dvignil vsaj za 50%! Zakaj: sama cel dan, ati pride domov čez 18, in se končno odloči,da gre pokosit travo (letos prvič, pol veste,kako je - kot da puščamo za živino). Obe punci porihtam za spanje (kopanje in vse ostalo), Špeli dam risanko v dnevni gor in se dogovorim, da me počaka oz. atija, jaz pa grem uspavat Tjašo. In Tjaša glih skoraj zaspi,  vstopi moj preljubi mož v spalnico in me sprašuje kje je Špela...user posted image valjda da je zbudil čist Tjašo. Ok, nova runda uspavanja, saj še ni dolgo spala. Spet glihkar zaspi, eto: pridirja Špela v spalnico (ker jo je ati odnesel že v otroško in potem tam pustil samo, ker je moral na vc). In  Tjaša se zbudi čist- valjda, če je že odspala pol urce na ziziki. Probam spet uspavat Tjašo, ni šans: jokec, nato kričanje in ni mi drugega preostalo, kot da vstanem in jo odnesem ven. Ker ni bilo prvič, ko sta mi jo zbudila (pa zmerom ju prosim, da naj ne lopkata z vrati in ne kričita), se mi je skor odpelalo. Mislim cele dneve obe sama, potem ko sfiniširam dan z uspavanjem, in bi končno lahko šla pospravljat po hiši...pa pol seveda na rr...
Eh, ta hujše je mimo, sem se sedaj že malce skulirala, ko sem vas prebrala za nazaj.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
24.4.2008 22:07:47   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kinnie  hvala za sladoled, se je prilegel.
No, jaz pa ti častim nazaj  user posted image
Komu boš pa ponujala sladoled in pir, ko mene par dni nebo, dokler nam na bajti ne zrihtajo interneta user posted image

Moraš hitro internet poštimat!!!!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
24.4.2008 22:07:54   
noa1
Dober večer!
Mala je končno zaspala, meni pa računalnik spet nekaj  nagajauser posted image . Danes je bil pa en naporen dan. Zjutraj sem imela generalko kopalnice (je že bil skrajni čas). Potem sem si privoščila depilacijo pri kozmetičarki (eno uro odklopa in prijetnega čveka), nakar je prišla moja mami in odpeljala Ajšo na sprehod, da sem lahko vse posesala in pomila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojega celi dan ni bilo, ker je imel po službi še ene opravke, pol pa je šel na košarko.user posted image  Jaz bom pa sedaj dol padla (no....v posteljo).

Nova10ka: torej je bilo pestro. Te kar razumem kako je, ko se ti nekaj tako nabira par dni. Imaš pa mega dober recept za pomirjanje. Ga bom naslednjič še jaz sprobala (samo mora biti enkrat po 15., ko pridejo dinarčki na račun).
Jaz sem tudi v sredo čisto ven padla, ker moj ni napumpal gume na vozičku (že po več kot enem tednu...sem se vozila okoli s prazno). KO pa sem jo hotela sama, pa sploh ni šlo (ker mi je ventil delno v gumo zlezel, pa nisem vedela in potem pumpa ni šla na ventil). Čisto za brezvezno stvar sem pouser posted image , dejansko pa so se mi stvari nabirale že nekaj časa......tipično za tehnice. Sem se potem na srečanju pomirila...a ne štajerkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
24.4.2008 22:08:32   
sanwebdra
Žabek, Welcome!!!! Saj mi se že poznamo, kajne?

Tebi in vsem Štajerkam (ki se niso udeležile zadnjega srečanja) sporočam (sem pozabla zadnjič v poročilu povedat), da se naslednjič dobimo šele čez dva tedna, 7.5.2008, valda na istem placu v Tušu. Naslednji teden je namreč večina odsotna ali pa v pripravah na odsotnost (JUPI - dopusti na morjuuser posted image ), tako da se vidimo kasneje.

No, tak, Juliji je ven prilezel še drugi zobek, yeah user posted image  - Klaudia, zdaj pa lahko na seznam, prosim:
1. zobek - 20.4.
2. zobek - 24.4.
Zdaj bo pa taka, kot mali zajček, spodnji enkiciuser posted image . Je bla pa cel dan tečna ko user posted image . Pa sam na rokah, pa niti slučajno za sekundo sama, saj je bil drugače nenormalni jok. Pa zdaj zvečer spet. Niti pojedla ni mlekeca, pa ji ga niti podturit nisem mogla, tako kot ponavadiuser posted image . Kar dret se je začela, pa sem jo raje pustila ... bo že.

Sem pa seveda sprobala svoj najlepši mei taiuser posted image  - včeraj sva cunje pobrale s stojala, ven vzele iz stroja, obesile novo žehto. Danes sva kuhali, pospravljali, šli v shoping v Q-landio (kjer sva ble itak glavna atrakcija), popoldne pa še na sprehod - zaspala je v treh minutah. Kaj naj še povem ... zaljubljena ...user posted image

Ja, očetje, Alina_alin ... moški na sploh ... mi je ena (pred kratkim ločena) prijateljica rekla, da se ZARADI ENE KLOBASE NE SPLAČA CELE SVINJE REDITI! Kar je verjetno res ... pa upam, da bodo naši "možeki" že nekak not spravli, ko bodo naša deteta malo večja (saj veš, da ne zmorejo delati več stvari hkrati - če mislijo, potem vse ostalo odpade, tvoj je pač šel lulatuser posted image ) - tak, da tiste, ki imate pomagat voljne dečke, ki zmorejo opraviti več opravil hkrati - bodite zeloooooooooo srečne.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.4.2008 22:09:58 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
24.4.2008 22:12:40   
Alina_alin
Aja, Pandica, zdajle bi res rabla en pir. Še maš na zalogi? Da se do konca ohladim...

vprašanje:
- koliko so pojedli vaši gh v prvih dnevih uvajanja pri prvem obroku?
- v kolikem času ste pojedli gh za 1 obrok? Koliko je to ml?

Zakaj to sprašujem: jaz sem moji dajala par dni sokeca- par žličk. Prve par dni je šlo večina mimo, za par dni pa je malo tudi popila - cca 10 ml.  Potem sem 1  teden dajala samo mlečno kašico - (smo bili zdoma in nisem mogla stiskat soke) - tj cca 10 ml je pojedla.
Sedaj kuham sadje/zelenjavo: in nič kaj ne poje: ko ji dajem po žlički, večina steče mimo. Pa še to uporabiva samo par žličk.  Pred kopanjem pa poje mlečne kašice ene 80 ml. In se mi zdi, da nama gh nekako ne gre: kuham, mečem stran - in se sprašujem, ali ji naj sadje/zelenjavo začnem mešat z mlekom in tako ponudit, potem pa zmanjšujem količino mleka vmešanega...
Saj ne  vem - pri prvorojenki je gh kar šla takoj v promet...

Neposredna povezava do sporočila: 4616
24.4.2008 22:13:13   
Pandica
Alina_alin   brezveze, da je jeziš na user posted image , ker itak nima smisla. Mene pa je danes v slabo voljo tako spravila ona sestra v laboratoriju, ker je bila tako neprijazna in zadirčna, da je bilo joj. In sem misla, ojoj in ta babji hudič bo vzel mojemu otrokecu kri iz prstka. No, verjetno mi je na faci vidla, da sem jezna in pol je postala "prijazna" in se še celo pogovarjala z Zalo medtem, ko ji je jemala kri. Mala pa ni nič jokala, kako je pogumna user posted image bolj kot mami user posted image user posted image
Te bomo me spravle v dobro voljo tu na RR, velja? user posted image

Moja je tut skopana in je že v pančevi deželi.

A mi lahko katera pove zakaj ni dobro, da ti naši mali jedo gluten? Saj vem, da ste že nekaj pisale o tem pa takrat nisem bila pozorna. Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 4617
24.4.2008 22:14:36   
noa1
Zadnje čase se bolj malo oglašam in zato kaj spustim

Vsem slavljencem...tudi za nazaj: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za vse pridelane nove zobke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
24.4.2008 22:15:47   
*kinnie*
Alina_alin, kaj naj rečem. Meni je včasih too much če sem cel dan sama z mulčki....in res prav občudujem vse mamice, ki tak tempo furajo non stop. Že res, da se potem človek drugače organizira, ampak to je napoooornooo, tako da kapo dol. Pri nas je situacija sicer malo drugačna. ta večja ima zadnje čase prav enega hudička v sebi, joojjj prav potrudi se, da ga zbudi...prav žleht je ratala v nekaj dneh, meni pa kar živčki skačejo sem in tja....in ko ravno mali zaspi, se zgodba ponovi...ma mi zmanjkuje energijeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
24.4.2008 22:16:50   
janja
nova10ka - nasproti Celovških dvorov, ampak mal hitre hoje ne škodi, pa če vsaka naredi pol poti, se hitro najdeva. A ne kako so nakupi včasih balzam za dušo, samo računov pol ne smeš pogledat.

za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravijo

obena, ki je bila danes na srečanju v Koloseju LJ še ni omenila, da bo imel Kolosej od zdaj naprej zelo lepo igralnico. Mi smo že lahko opazovale stričke, kako so sestavljali rekvizite (plastično hiško, tobogan, stolčke in mizo, gugala...). Ker ste naslednji teden precej odsotne, bo naslednje srečanje kar takrat, ko je predlagala oktoberka - četrtek 8.5. - Kolosej.

Če bo imela pa katera željo po kakem mini srečanju, pa naj kar napiše gor, pa se bomo zmenile.

Men se tud dons nič ne da. Moram še perilo obesit, pol grem pa u mežikule.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
24.4.2008 22:16:51   
Alina_alin
pandica -ti poleti ne boš šla v prikolico, kajne? da boš lahko z nami čvekala na rr. Ali maš v prikolici tudi rr? user posted image
Brez skrbi, internet - če je kabelska zrihtajo v parih dnevih - daj pokliči in naroči preden greš sedaj na morje, pa ti v tem času... Sicer pa te povabim na obisk, se pripelji do mene in ti dovolim, da pri nas rr-jaš... da glih ne bo Zala v knjižnici morala dolgcajt prodajat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4621
24.4.2008 22:19:18   
Alina_alin
Obkladek po cepljenju:tudi jaz sem dala 1x - in ni bilo niti rdečine. Zadnjič pa sem pozabila, ker so bili ti pop-tvjevci pri hiši in je imela rdečino. Drugih reakcij hb v nobenih primerih ni bilo. Tak da naslednjič dam obkladek definitvno.

Neposredna povezava do sporočila: 4622
24.4.2008 22:19:48   
Pandica
Alina_alin    izvoli  user posted image in na zdravje     user posted image  

Sanwebdra  bravo za drugi zobek Julija    user posted image
Praviš, da sta se danes že važli z mt user posted image user posted image   Ja, super...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
24.4.2008 22:21:25   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

vprašanje:
- koliko so pojedli vaši gh v prvih dnevih uvajanja pri prvem obroku?
- v kolikem času ste pojedli gh za 1 obrok? Koliko je to ml?

Pri nas je mlečne kašice takoj pojedel za en obrok....sem pripravila toliko kot piše na škatli....in je pojedel vse. se prav spomnim, ko sem se hecala, da še dobro, da drugi vedo, koliko moj otrok pojeuser posted image . Pri 5,5mesecih mislim, da je to skupaj zneslo med 150-180 ml,...nimam več tistih kašic...ne vem točno,, sem vse pozabilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4624
24.4.2008 22:23:31   
lane31
Zgleda ,da je neka slaba karma okoli.....kolikor vas berem....vsem priporočam deci rdečega vina in dva lista dobre knjige ,če ni knjige pa pol ure ležanja v kadi user posted image

Mehurčica.......tam sem itak pečena vedno.....obvezno se vozičkarce vstavimo na kavi za cc 1h ......ja imamo lep bazen ,zgoraj pa še fitnes,pa spodaj kegljišče ....aja da še savne ne pozabim.........res upam, da se kaj vidiva user posted image
A srečanje odpade user posted image  kdo te gre kam .............mi nimamo cvenkecov user posted image ....mamo pa ljubezen user posted image user posted image user posted image  in opa......ZDRAVJE user posted image user posted image user posted image

Grem kar..........saj veste kam
Nova10ka........ti si me pa nasmejala user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?