|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
21.4.2008 22:36:18   
NiLe
Hej hoj punce!

Dnevi kar bežijo, preberem vas še, za komentiranje pa zmanjka časa user posted image .... no, sedaj si bom vzela nekaj minutk samo za vas user posted image

Saj ne morem verjeti, da bo jutri naša Tia stara ža 14 dni ... v glavnem je fuuul pridna, saj pridno je pri meni, veliko panča in včeraj smo prvič šli na sprehod oz. smo bili kar konkretno zunaj, čeprav je bil njen prvi dan zunaj. Tudi danes sva dopoldne izkoristili vreme, tako da je bilo prav super. Noči so različne, zadnjič je spala že 5 ur v kosu, drugače pa se zbuja na 3 urce, ampak potem zaspi nazaj. Ob priliki moram dati fotke z digitalca in narediti album, da vam končno predstavim našo princesko user posted image .

Drugače se super rihtamo, čeprav sem bila v soboto in nedeljo popoldne sama s tremi user posted image ... je treba kar dobro zorganizirati stvari in popedenati, da so do večera vsi stuširani, siti ... najhuje je, če želita biti Nik in Lea zunaj, če ni nobenega doma, jaz moram pa rihtat Tio. Saj Nik je komot sam, samo Lejči pa ne morem pustiti, da se sama igra ... ah, bomo že... Drugače sta pa oba pridna in mi pomagata, predvsem Lea je pravi sonček, ker mi pomaga pri previjanju, obriše Tio, če spusti malo mlekca ven ...

Aja, danes smo imeli psihologa za Leo in je lepo opravila z vsemi vprašanji ... sedaj pa čakamo na vabilo za sistematski pri svoji zdravnici.

Skaana; s fotkami jelenov si me spomnila na naše počitnice v Podčetrtku. Tudi letos bosta moja starša šla in bosta vzela Leo in Nika, mogoče tudi mi pridemo za kakšen dan. GLede mojega preimenovanja v NiLeTi, bom kar ostala pri starem niku user posted image Ime za našo pupo - pravzaprav je bila to izbira od Lejči in ostali nismo imeli "pravo glasanja" user posted image user posted image user posted image Ti si pa tud carica, ker si po cele dneve sama, pa še na hišo hodiš pospravljat... user posted image user posted image

Ugi; super piknik ste imeli ... joj, pa torta z jagodami ... mnjami, kaj bi jo snedla ... pa ne smem zaradi dojenja. Luka je pa tud ornk fantič.

Modrooka; držim pesti za četrttek in pa seveda, da bo mala user posted image ostala v pravilnem položaju ... pol pa samo še en hiter in ne preveč boleč porod in boste štirje. Juuupiii .... Pa nič se sekirat, kako bo Ana sprejela novega člana.

Katrin; ti si pa zadnje čase fuuul bizi!!! user posted image user posted image

Aleži; tudi vi se prav super rihtate s Saro. Super! Pri nas so noči zaenkrat ok, se ne pritožujem.

Fipi; glede spanja so ti punce kar dobro svetovale ... najprej se obrni na moža, če ne pa kar direkt na taščo. Tudi meni ne bi bilo všeč, če bi moja dva hotela stalno biti pri njej.

Mojčca; vi imate pa stalno pestro ... po mojem je bila za dananšjo noč kriva luna ...

Špacka; sem se ful nasmejala tvoji pripovedi, kako "resno" jemlješ vajino poroko. Ful si faca! Se pravi, da boste letos tri marčevke postale gospe: ti, Eva in pa Barbara.a - če se ne motim. Naj vam priprave  dobro laufajo ... ko bo pa napočil usodni dan, nas pa le spomnite ... da vam zaželimo srečen in trden zakon!

Rainbow; ti privoščim morski odklop in naberi si moči in energije ... glede Enje in pleničk: mi smo imeli pri Niku identičen primer ... je zadrževal blato tudi po 5 dni ... meni se je že rolalo, ker je bil potem tako bogi in se je napenjal in seveda trdo blato in bolečine ... no, malo smo pazili pri hrani, pa sirup Prorektal in se je stvar rešila.

Tako ... mislim, da sem večino pokomentirala user posted image user posted image ... počasi bo treba pod tuš in v posteljo. Tia je okoli 21h zaspala in ker še nimamo točnega večernega rituala, ne vem, ali se bo do polnoči še kaj zbudila ... no ja, če bo alarm jo boma priklopila, potem pa če bo budna, jo bo pa možek malo pocartal.

Pa pa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
22.4.2008 9:00:20   
bt08
Ojla!

Se spet mal oglasim,sam res,res nimam časa,tko da vas na hitro preletim,da vidim če je krea nova noseča,a je kera rodila...user posted image

Pri nas se vse s polno paro dogaja,priprave so skorej na vrhuncu,dans grem šopke naročit,pol treba na UE it se prijavt....Dela da glava peče.user posted image Treba mal za piknike zrihtat,kao fantovščina in dekliščina,bova skupej mela,Tomaž bo mel piknik za sodelovce,je treba zrihtat.Sem že kr mal živčna,ker je manj kot dva mesca do poroke.user posted image user posted image user posted image Mozoljčki že udarjajo ven,kaj šele bo?user posted image user posted image user posted image user posted image

V soboto smo dobl pograd za Ožbeja,je rer lep pa velik.Bom poslikala mal pa nardila album,mogoče mi še dans popoldan rata narest.

Tko da kr šibam naprej. pa modrooka in mojčica zame je Urh car,če ne bi bnilo njega,ne bi mela tok lepega in luštnega sinčka,sem mu hvaležna iz dna srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi lepe slikice!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
22.4.2008 9:27:29   
Špacka

Oj!

Nile kako lepo te je brat, vse vam gre tako lepo od rok, super ste user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbara.a ti je oproščeno, si boš po poroki oddahnila in se nam večkrat javila, velja? user posted image

Aleži sem videla spet to "****rijo" s Hrvaško, zakaj bi bilo enostavno, če je lahko komplicirano.user posted image user posted image user posted image  Pa še poceni ni user posted image
Sem se zadnjič hecala, da še dobro, da mojega otroka noben noče peljat na morje user posted image user posted image

Ugi vidim, da ste se imeli lepo, važno da je mali frajer užival user posted image user posted image

Skaana saj poznaš tisto, če bi imeli veliko časa za izbiro darila, bi komplicirala do onemoglosti, tako pa nisem mogla user posted image user posted image user posted image  na koncu sem kupila lego kocke iz katerih lahko sestavi bager...neke delovne stroje, mali ja tak zelo priročen, pravi mali mojster je user posted image user posted image user posted image
So pa najeli eno športno dvorano v teh okoliških krajih, njegova mamica je vzgojiteljica, poleg tega je bil en očka, ki je profesor športne vzgoje in sta skoz animirala otroke, tako da ni bilo nič jokanja, stokanja, kreganja....še starši smo morali sodelovati pri igrahuser posted image user posted image user posted image

Drage moje, danes je tisti dan user posted image user posted image user posted image  grem v Lj na probo, prosim, prosim držite pesti, da najdem poročno obleko zame, ker se mi res ne da peljat x-krat v Lj samo po to.....upam da bo...

Lina ima v četrtek izlet skupaj s starši, vožnja z vlakom in obisk gradu....ampak sem jezna user posted image user posted image  lepo smo se dogovorili, da en teden prej obesijo obvestilo, vsaj okvirno, da si znaš splanirati v službi, ampak ne, to naredijo v ponedeljek user posted image user posted image user posted image  nimamo vsi take službe, eh...

Ja nič, vam poročam kako je bilo user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
22.4.2008 9:42:12   
Skaana
user posted image

Špacka, držim pesti. Potem pa nam le pokaži pridobitev. Bom pokazala Ateni, bo sigurno rekla - ooooo, to pa je za princesko.

NiLe, superca si. In zelo zlata mami user posted image .
Barbara, daj se malo usedi in zadihaj user posted image . Vse bo šlo kot po maslu, boš videla. Če boš pa utegnila, pa nas le malo podraži z novim pogradom user posted image .

Aleži, dobro ste se to spomnili, da pač vidva spravita malega prek... Mislim, zdaj sem pa že jaz res jezna na Hrvate user posted image . Kr neki skoz pikajo...

Dolina, ja ti si pa res faca. A kr sama naročaš svojmu, naj kupi Playboy user posted image . Ribe pa tudi jaz ne morem gledat, se mi ful smilijo user posted image . Ampak kaj ko jih pa na krožniku enostavno obožujem...

Naša Atena je čisti frik na živali (no, če pogledaš kakšno mamo ima, niti ni toliko čudno user posted image ). Ampak je sploh nič ne silimo. Kolk sama hoče. In ponavadi hoče. Zdaj je čisto nora, ker bo kmalu dobila muci...

Joj, bežim še napisat vlogo za subvencije za prvo reševanje stanovanjskega problema...

A ste že ve to napisale? Če še ne, kar pogumno. Skoraj vsi jo dobijo. In je to 300€ na družinskega člana, kar pa sploh ni malo...

Bjemček

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
22.4.2008 10:17:59   
Dolina
Dan,

ste bile pridne in se razpisale.

Skaana, ja kaj pa čem, če sem pa radovedna.user posted image user posted image  Ma itak sploh ni kaj posebnega ta revija, jaz sem mislila, da je polna golih in pohotnih žensk, pa je v bistvu to en moški Cosmopolitan. Brez veze, če mene vprašaš.user posted image
Ja itak ima Atenka to po tebi. Saj Zoja ima tud rada živali, samo boji se jih prijemat. Kar mi je pa po eni strani fajn, da ne gre ravno k vaskemu psu, niso vsi prijazni.
Kakšna subvencija je to? To ji zihr za tiste, ki zdej zidate, kupujete... Midva že imava stanovanje. Držim pesti, da jo dobite, user posted image user posted image user posted image  je res lep denarček. No, saj jaz se je tud ne bi branila user posted image

Mi pa zgleda avto crkuje. Danes sem ga peljala na servis, po prvih besedah mehanika ne izgleda rožnato. user posted image user posted image user posted image

Barbara.a potem ne novic o user posted image . Pa res malo izpreži, saj se bo vse dobro izteklo. user posted image user posted image  Se še spolmim, kako sem bila jaz nerbvozna zadnji teden, ker je bil moj cel teden na službenem, jaz pa sem si omislila, da sama pečem pecivo za poroko (za svate). U, kakšna štala.... Sem prosila dve prijateljici, da sta mi pomagali. No, in je vse štimalo.user posted image

Špacka, držim pesti, da najdeš obleko. user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe, user posted image user posted image user posted image  čudovito vam gre. user posted image user posted image user posted image  in Tia je prav pridna punčica.user posted image user posted image user posted image

Zoja si je pa včeraj ustnico prebila in je danes tako zatečena kot bi imela umetne. Boga je, kri je pa tud lila kot iz škafa. user posted image  je imela en ta svoj dan prigod, ker je potem še na sprehodu padla, pa se spotaknila... Mal je štorasta - to ima pa po meni.user posted image  Imajo pa v vrtcu škrlatinko in samo molim, da je ne dobimo, da gremo lahko mirno na Pag. Sem jo hotla doma imet, pa je rekla vzgojiteljica, da so jo imeli že prejšnji teden (samo vedelo se še ni) in da je že prepozno. user posted image  No, jutri imamo okulista tako, da ne gre v vrtec.

no tako, telefon...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
22.4.2008 10:28:43   
bt08
Punce obljubim da se vam potem mal več posvetim,dobite pa vse gela da boste vidle kako je naš Ožbej frajer v novem pogradu,se kr zgubi noter ko gre spat ( mere so 120x200 ).

Pecivo pa ne vem kako a bom pekla a ne,ker se mi lahko zmeša,ker jaz čist noter padem za take stvari.Bom kr babice pa tete mal uprežla,da bojo kej spekle,aja pa bodočo taščo,ma že orehe in take stvari nabavljene.user posted image user posted image user posted image Mojmu se pa itak da bi letu pa brskal za cenejšimi variantamio ne da,si misli sej mam tebe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
22.4.2008 11:14:20   
Katrin
Katrin; ti si pa zadnje čase fuuul bizi!!!

Ja, itak user posted image user posted image user posted image

Evo, že bežim....
Moram urediti papirje za zavarovalnico zaradi klime (se mi je kar zdele, da bodo hoteli še to, pa še to pa še in še user posted image ) ...

Popoldne ima pa Kaja v vrtcu "cvetlični" dan (ker je Dan zemlje) - močno upam, da vreme zdrži, potem pa lahko poročam (ideja je ful luštno zasnovana) user posted image

Mi smo dobro, Skaana - hvala (bomo urihtali okolico - veš da).

NiLe: super, da vse sfolgaš user posted image

Jaz imam pa v pon prvi servis na svoji Toyoti (ne morem verjet, da je eno leto že okoli) user posted image

Ostale, brez zamere - komentiram drugič!

Ugi: hvala za geslo; super piknik user posted image

Imejte se!!!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
22.4.2008 21:58:47   
Skaana
user posted image

NA NOČ

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
22.4.2008 22:03:34   
Katrin
Nočka user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
23.4.2008 7:50:09   
Špacka

Jutrooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kava za vse, ki ste jo potrebne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspelo mi je user posted image user posted image user posted image user posted image  prva obleka katero sem probala, je bila zame user posted image user posted image user posted image  vem kaj moram dat nase user posted image user posted image user posted image  poskusila tudi bolj nene odtenke, ampak ne, prva je zakon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   RE: Mar?evke 05
23.4.2008 9:23:28   
ugi
?packa: Suuuuupeeeeeeeeer za obleko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
23.4.2008 10:02:56   
bt08
Dan!

Spacka super za obleko,in kje si jo probavala?Kdaj je vajin dan?

No jaz sem jo v Graziji,tretja ko sem jo dala gor,je bla moja.Pa sem rekla da nebi belo,sam mi res bela najbolj pase.

Mi smo se pa vcerej strigel in je prvic da Ozbej ni jokal ko se je strigu,ko ga je poklicala da je na vrsti je sam sel tja in reku no zdaj sem pa jaz,pa bom lep pa nic neb om jokal.Sem bla res vesela.

Pa sopek sem sla narocit,dans pa se na UE pa smo bolj pri koncu,upam.

user posted image

user posted image

user posted image

No to je nas pograd,upam da se kej vidi.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
23.4.2008 15:14:43   
Skaana
user posted image

Našo Atenko imam spet doma user posted image . Zdaj pa kašlja, grdo in skoz ji iz nosa teče. Zvečer je dobila vročino, ampak ne tako visoko, tako da sem ji dala Paracetamol in ne Voltarena. Danes sem za vsak slučaj šla z njo k zdravnici in ko jo je pogledala, je rekla, da je presuha, potem je še pogledala kri in dobile sva sirup ferrumlek. Za kašelj kapljice, za okrepitev pa spet AB hikoncil user posted image . Jaz ne vem, no... Aleksej mi je zaspal na blazini tule, spet. Danes že skoz spi user posted image . Ponoči osem ur, se je najedel in potem še od sedmih do desetih, potem je pa ob pol dvanajstih spet zaspal do enih, zdaj pa spet... Ampak drugače je čist fajn videt...

Tako da, kolk sem vesela, da je moj doma, sem spet zabakadirana v hiši. Zdaj pa jo res moram met doma do ponedeljka.

Joj, je že takoooo zaspana, se nazaj javim.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
23.4.2008 15:45:36   
ugi
Skaana: user posted image user posted image user posted image za Ateno, sa se čimprej okrepi. A ima premalo železa - slabo kri? Sem najdla en sajt o tem: http://zasavske-lekarne.si/zelezo.html
Jedilna čokolada ima ful železa. Luka je tudi imel obdobja (med 0 in 1 letom), ko je kakšen dan (dva) kar več ali manj prespal. Pa sem pol šele čez pol leta pogruntala, da je takrat, ko je takole drnjohal, ful napredoval v teži in velikosti. user posted image Pa več je hotu jest. Tako, da takrat tudi jaz nisem imela dosti mleka in smo mu mogli dodajat, sploh takrat ko sva se še samo dojila.

Aleži: Zaplana je vas zahodno od Vrhnike, razprostrta po gričih in hribih vzhodnega Rovtarskega hribovja. Sestavljena je iz množice manjših zaselkov - Zaplana, kjer je tudi cerkev sv. Urha in Martina, Strmca, Jerinov grič, Prezid, Log in Mizendol. Zaplano na vzhodni strani od Ljubljanskega barja ločuje Planina z najvišjima vrhovoma Ulovka in Špica, na severu jo omejuje dolina Podlipščice, na zahodu jo od sosednjega Petkovca ločuje Ložanska dolina, na jugu pa sega Zaplana do magistralne ceste med Vrhniko in Logatcem, ki je približno po tej trasi speljana že vse od rimskih časov. Link: http://www.zaplana.net

Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
23.4.2008 21:09:20   
rainbow
Čeer!

Joj kak ste pridneuser posted image user posted image

NiLe, hvala za nasvet - pridna, da si si vzela čas in vse pokomentiralauser posted image user posted image  - če se bo tako nadaljevalo, bom res enkrat to omenila zdravnici, za ta sirup. zaenkrat sem nabavila laneno seme in ji poskušam uturit v karkoli se da. Vi se pa super se rihtateuser posted image

Skaana, ojoj, boga Atenka. saj bo minilo to obdobje, zdaj poleti si morate okrepiti imunski sistem in jeseni bo bolje, zagotovo.

Barbara.a, lep pograduser posted image  a ti se tudi poročiš, sta že dveuser posted image user posted image

Dolina, to so delovne poškodbe, jaz pravim. Pri nas pa je Lia bolj nerodna. Kolikor se spomnim, se je že dvakrat zgodilo, da je pred rojstnim dnevom padla in imela buško oziroma neke rane na obrazu. Tak da je bila krasna na slikahuser posted image

Špacka, a ni to krasnouser posted image , sigurno boš čudovitauser posted image To pa je res tu mač, glede izleta. jaz sem bila v ponedeljek jezna, ker sta za v torek, ko je bil dan zemlje, naročili, da se prinese en lonček, malo zemlje in čebulico za rožo. Mislim, halooo, poleg tega je deževalo, kje naj dobim malo zemlje, ali naj grem kupovat celih pet kil al kajuser posted image  vse ženske se pač ne ukvarjamo z rožami. Pol sem angažirala mamo in je Enja danes nesla v vrtec, tako da so še utrjevali ves proces.

Srčno upam, da bo lepo vreme, ko gremo na morje. Bom vzela zraven tako tople stvari kot bolj tanke.

ok, zaenkrat bodi to vse, lep večer še in bodite zdraviuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
24.4.2008 11:54:33   
modrooka
Punce, danes sem pa prva user posted image .

No, da vam sporočim sveže novičke. Jutri bodo vaše pozitivne misli in dobre želje več kot dobrodošle, saj jutri rodim user posted image . Ja, danes mi je na pregledu amnioskopija povedal, da sem že 3 cm odprta in da je plodovnica že motna. Tako, da moram biti jutri zjutraj ob 7h pred porodno sobo in akcija user posted image . Malo me je seveda strah, ampak mi je fajn, da sem danes prišla še domov, da Ano še malo  pocertam in jo pripravim na jutrijšnji dan. Upam samo, da bo šlo vse po sreči in da bo vse ok.

Skratka, zvečer bom še malo pokukala sem gor, potem pa se javim z sms, ko bo za mano!

Punce, držite pesti!

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
24.4.2008 12:31:34   
NiLe
Modrooka, mi bomo v mislih s tabo, dihali s tabo in držali pesti, da boš jutri kmalu držala svojega user posted image v naročju.

Nikar se ne boj, prepusti se toku, babici in vedi, da boš z vsakim popadkom bližje svojemu zakladku user posted image user posted image user posted image

Danes pa le izkoristi dan z Ano in dragim, saj boste od jutri naprej že 4-je!!!

SREČNO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
24.4.2008 12:54:32   
fipi
Ojla!

Modrooka: Veš da bomo stiskali pesti. Želim ti, hiter in čim manj boleči porod. user posted image user posted image user posted image  Novico pa nam le sporoči, ko boste štirje.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
24.4.2008 13:11:02   
ugi
Modrooka: Želim ti čimlažji porod in da boš hitro k sebi stisnila user posted image . Mislim nate in držim pesti ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
24.4.2008 15:21:49   
Dolina
user posted image user posted image user posted image user posted image  Modrooka. Smo s tabo, držimo pesti, dihamo, dihamo in pritiskamo. Pa čakamo na veselo novičko. Lepo se cartaj z Ano še ta dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana, Zoja ima pa en ful fajn sirup: Legofer, meni ful diši. In od kar ga ima skoraj da ni bila bolna, tudi je veliko več in se ji že pozna kakšna kilca. Boš vidla, da bo tud Atenka k sebi prišla. Čeprav te terapije trajajo, mi imamo še 5. flaško. Potem pa bo treba poskrbet za pravo hrano. Držim pesti, da se čim prej pozdravi tvoja pupica.
Pa a ni fino, da imaš malo fraj, ko ti tako lepo panča. user posted image user posted image  Neža ima tud kak dan, ko mi samo spi, potem je pa ene dva dni skoraj skoz pokonc.

Pa kakšne fine vrtce imate to ve? Skoz se vam kaj dogaja. Mi smo imeli le dan buč jeseni, drugih takh praznikov pa nič kaj ne "izvajajo". user posted image  Moja svakinja ima ta male v vrtcu (od cerkve, ne vem kako se jim reče), in non stop nosijo domov ročne izdelke in to take, da dol padeš.
Jaz imam tud danes Zojo doma, ker...je moj avto na servisu, user posted image  na službeni in je vzel picasoja, jaz pa ne upam vozit hrošča in jo nisem peljala. user posted image user posted image  Če ima pa tako trdo bremzo in cesta do vrtca je bolj ozka...Ful šoferka, kaj?user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili pri okulistu, vse je v redu, nič ne škili, super vidi. user posted image user posted image  Potem smo šli pa še v šoping za Zojo in je dobila čist preveč, nazadnje je hotla v vsaki trgovini nekaj kupit. Na koncu sem jo mogla že mal skregat. user posted image user posted image user posted image  Smo ji pa kupili dvoje kopalke (ker gre rada v bazen in ker gremo letor na morje), pa klobuček in japanke. In čelado za kolo. Upam, da bo tudi sama kaj vozila kolo, je enkrat padla in zdej jo je seveda strah. user posted image

Ja, Rainbow, mi tudi pravimo športna poškodba. user posted image user posted image  Se ji pa skoraj ne pozna več. user posted image user posted image

Špacka, user posted image user posted image user posted image  za obleko. Daj mal jo opiši. Jaz sem tako zaljubljena v svojo poročno, da bi jo kar še kdaj obleka. Še dobro, da sem si jo samo sposodila. user posted image user posted image user posted image

Barbara.a tudi za tvojo user posted image user posted image user posted image . Jaz sem jih tudi kar nekaj probala, zmagala pa je tudi ena, ki sem jo že dalj časa ogledovala na eni lutki v izložbi.

Zdej pa moram it, da pridem do svoje kavice, ki je bila skuhana že pred pol ure, pa mi Neža ni dovolila, da jo spijem. user posted image

Jutri se še javim, da prečekiram srečno novičko, potem pa me ne bo en teden...morček vabi.user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
24.4.2008 18:28:24   
modrooka
Punce,

user posted image  in hvala za dobre želje!!!

Jutri javim, ko bo za mano!

Lepo se imejte do prihodnjega javljanja! user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
24.4.2008 20:43:22   
aleži
Modrooka držim tudi jaz pesti, da bo šlo vse user posted image  in da boš hitro spravila na svet tvoje  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
24.4.2008 20:52:25   
mojčca
Se javljam na hitro, ker moram še do konca spakirati - jutri gremo za en teden na dopust, tako da Pula vabi.

Modrooka, držim pesti, da bo vse hitro za tabo in da k sebi stisneš malo štručko, ki bo jutri posijala v tvoje življenje.

Uživajte, bodite vsi skupaj zdravi in se javim, ko se vrnemo.

Nočko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
24.4.2008 20:55:24   
Skaana
user posted image

Modrooka, jutri bodo naše pestke za vaju z user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, vse dobro.

Pa še en user posted image za Ano, da te ne bi preveč pogrešala.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
24.4.2008 21:04:21   
Skaana
user posted image

Dolina in Mojčca, lepo lepo se imejte. Obema privoščim iz srca.

Ostale pa tudi, prelepe praznike. Končno smo dočakali toploto. Naj nas greje...

Atenka je boljše, vročine nima več, kašlja pa še grdo in nosek se ji puca na veliko. Tako da bo, ampak kako dolgouser posted image Aleksej je tudi začel malce kašljati, ampak tu in tam in malo ima nosek bolj poln. Upam, da ne bo slabše...

Jaz sem danes imela zobarja, Alekseja sem seveda morala vzeti zraven. Potem sem šla pa še v Babycenter, ker sem imela še nekaj darilnih bonov za zapravit in me je itak skoraj kap, ko sem prišla na blagajno - malo manj kot 100€ vse skupaj user posted image user posted image . Pa sem kupila micenemu dva bodija s kratkimi, klobuček, sedež za banjo, da bosta lahko skupaj čofotala, Ateni knjigico od princeske, plenice, dudi, penaste puzzle za na tla ter komplet skodelic in šalčko za v vrtec (baje morajo zdaj imeti šalčke, prej so prosili za flaške oz. čutarce user posted image ).

Joj, upam, da vas uspem jutri kaj več komentirati, nocoj pa le to, da vas je pravi balzam zdaj brat, same lepe novičke user posted image . Dolina poroča le o eni nezgodici... Drugače pa vse boljše user posted image user posted image user posted image Atena mi še bedi, ker je prej spala do pol sedmih, tako da se posljavljam za nocoj.

Na noč

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?