|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
24.4.2008 12:55:23   
Taula
Prav žalostna sem, da ga ne bi smel obiskat v porodnišnici.

Po moje bi bilo to najbolje, če bi slučajno prišel user posted image  prezgodaj, ker je tam veliko user posted image  user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
24.4.2008 12:56:19   
darmar
Mya26 jaz sem prvo norico vidla že v pon. zjutraj, v sredo pa še ene tri po trebuhu in 3 po hrbtu. Do sobtote se je naredilo kar se je mislno in pol so bile le še hrastice. Sreča je bla, da nima po obrazu. Upam, da se ni zasidralo tudi kaj pri meni. NIkoli ne veš. Ker ko sem bla majhna sem jih baje imela le za vzorec.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
24.4.2008 13:02:46   
Anonimen
Pepita: da se le čim prej pozdraviš...user posted image user posted image user posted image

Hijenca user posted image user posted image  za uspešno opravljen CTG.
Moja niti Samia ko je bila še v trebuhu niti tale sedaj user posted image  ne prenese sonde na trebuhu . Direkt noter brca in potem je samo šumenje pa mal srček pa se odmakne pa ga spet lovijo...pa spet brca noter...user posted image user posted image user posted image
Tudi ko ga pobožam z roko po trebuhu me vedno pozdravi s par brcami nazaj.user posted image user posted image
A potem si se ti že odločila kar za spinalno??

modrooka: vso srečo jutri in pa javi nam preko kakega sms-a kako je s tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole pa za jutri, ko bomo vse pestke držale zate.

Suzy85: Jaz sem bila zaradi visokega pritiska v bolnici. Bolj jih je skrbel moj spodnji pritisk kot zgornji. So mi pa naročili da se pridem nazaj pokazat če imam tri meritve zapored rezultat nad 150/95.
Ob sprejemu v bolnico pa sem imela kar 160/110. Tudi 165/115 so mi namerili v bolnici.

Sem ti pa že napisala kako so mi ga zbili, z popolnoma neslano hrano in strog počitek.

Aja merit sem si ga potem morala še 14 dni dvakrat na dan najbolje ob približno isti uri in pa obvezno na istem aparatu. Ker sem si hodila merit v lekarno sem moral vedno najprej vsaj 15 minut mirno sedet in se umiriti šele potem so mi ga zmerili..

Tamara :a bi se dalo morda dobiti geslo od albuma srečanje majčic da si skopiram slike...prosim?user posted image user posted image

Estrella : Super da si bolje... daj mal pri GP- jih na seznamu stare datume pobriši kadar imaš cajt...ker jaz se kar na ta seznam zanašam. ko pridem domov tuki povem in pol pozabim, pa grem na seznam pokukat da se spomnim... Še dobro da z Špelino tako fajn to rihtata.user posted image

Edinaos: A ai ti kaj jezna name ?!user posted image

Katina: ma carica si že da si datume zapomniš.user posted image user posted image  Kako se drugače danes počutiš?? Noga, cuker?

(odgovor članu Pepita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
24.4.2008 13:02:53   
aurora28
Ojla! user posted image

Najprej čestitke naši Metty za veselo novico. user posted image user posted image user posted image

In Modrooka bomo jutri držale pesti zate in tvojega user posted image . Za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Catja upam, da se tvoj tamali čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image .

No kot vidite sem nazaj iz pregleda. user posted image

Poročilo s pregleda: user posted image

CTG je bil ok, bili so pa zaznani popadki, ki sem jih čutila kot nekaj kar na hitro potuje po trebuhu navzgor in nato navzdol. Nekih bolečin nisem ravno imela, čeprav me je zvečer začelo malo zvijati, ampak je popustilo.

Dr. Jurca me je pregledal vaginalno in ocenil, da je MV že rahlo zmehčan in odprta sem za dober prst. user posted image user posted image user posted image

Dogovorila sva se, da pridem v P v ponedeljek 28.4.2008, kjer bom hospitalizirana in zna se zgoditi, da bova že kaj naredila. user posted image V glavnem če ne bom dovolj odprta mi bo vstavil neko vaginaleto, ki bo sprožila popadke in hitrejše odpiranje, no o tem se bova pogovorila še v ponedeljek, je pa rekel, da bova zagotovo uredila do 1.5.2008. user posted image user posted image user posted image

V glavnem prihodnji teden bi prosila, da še zame in mojega user posted image držite pesti. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
24.4.2008 13:09:45   
katy82
Čau mačkice sem nazaj s pregleda.Od štirih zjutraj sem imela bolečine pol se je mal umiril ob ene desetih ko pa sem ležala na CTG-ju mi je ratal slabo pa spet ista bolečina.Me je G pogledala pa sm odprta dva cm pa popadki so tud prisotni tko da lažni niso,je pa rekla,da se zna vse skup zavleč,ker sm prvorodka.Predlagala mi je kar največ kokr lahko gibanja pa če do ponedeljka ne bo nč mam takrat kontrolo.Me je skor feršlok k sm tri tedne prezgodej ampak ma mala 3300g tko da ni panike.Imela sem B v urinu pa morala sem dat nardit jetrne teste k sm ji pojamrala da me koža srbi.Me bojo klical,če bo kej narobe.

Če se bom kasnej kej bolš počutla bom sčekirala za nazaj kaj ste mele za ene debate zdle sm tko paf da kr ne vem no,solze mi lijejo od sreče in od strahu.

Špelina v bistvu mislm,da bi rabla odpustnico,če bi mi jo hotla dat.

A bi mi kera povedala če je lahko kej z otrokom narobe zarad jetrnih testov oz.zakaj jih delajo?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
24.4.2008 13:10:01   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, naša mettyy, ki je žal na našem spisku med mamicami user posted image , je zanosila!!!
Rok ima decembra: KLIK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uf, sem vesela user posted image user posted image user posted image

Super za mettyy user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
24.4.2008 13:10:53   
Anonimen
Catja: to v zvezi z škrlatinko bi bilo najbolje da vprašaš pediatrinjo.

Se pa jaz tud full bojim punce, jaz nisem prebolela še nobene otroške bolezni niti noben od mojih otrok. In sedaj se mi zdi da full razhajajo norice pa ne vem kaj še vse...
Pa enkrat sem že vprašala pa ne vem če sem dobila odgovor a lahko še enkrat vprašamuser posted image user posted image  
Ali v Sloveniji cepijo pri enem letu tudi za norice?? A to cepivo sploh obstaja ali sem jaz kaj narobe razumela pediatrinjo pri nas v Egiptu..

Ker če jih cepijo kako jih je potem toliko bolanih??

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
24.4.2008 13:11:47   
Taula
Aurora28 super.user posted image user posted image user posted image Tudi ti si začela prehitevati po levi.user posted image  user posted image bomo pa itak držali, da čimprej spoznaš lepotca.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
24.4.2008 13:12:31   
CatJa
user posted image
Jutri bodo vaše pozitivne misli in dobre želje več kot dobrodošle, saj jutri rodim

Ooo, novi majski hrošček prihaja user posted image  Naj ti hitro in neboleče mine, modrooka!

John BEAUMONT

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
24.4.2008 13:15:12   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Prav žalostna sem, da ga ne bi smel obiskat v porodnišnici.

Po moje bi bilo to najbolje, če bi slučajno prišel user posted image  prezgodaj, ker je tam veliko user posted image  user posted image

Itak, itak. Veš, da ne bi ogrožala malih, nebogljenih bitjec.

John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
24.4.2008 13:17:15   
Anonimen
AURORA: Tudi ti nam boš pobegnila med aprilčice?? Bomo pa full navijale zate nič skrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za dobre novice, se pravi boš kmalu cartala...user posted image user posted image user posted image

Katy: jaz ne vem zakaj jih delajo - jeterne teste. So jih pa meni avtomatično naredili že v začetku nosečnosti. (jeterne teste pa delovanje ledvic pa cel kup enih preiskav...) Vse je bilo o.k.

Zakaj jih pa delajo pa ne vemuser posted image user posted image user posted image

Je pa v povezavi z jetri in srbenjem kože zadnjič Katina kar nekaj pisala..Pocukaj jo za rokav pa ti bo dala kak klik.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
24.4.2008 13:17:15   
Taula
Katy82...super. Ti tudi prehitevaš.user posted image  Naj te ne skrbi, dete je že donošeno in bo vse ok..pač bi rad malo prej spoznal mamico in očija.user posted image user posted image

Za teste pa ne vem. Žal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
24.4.2008 13:18:42   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Tamara :a bi se dalo morda dobiti geslo od albuma srečanje majčic da si skopiram slike...prosim?user posted image user posted image

A ti jih raje na mail pošljem, da bodo boljše kvalitete?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.4.2008 13:21:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ja to bi bilo super ampak vem da nimaš časa... zato mi ni problem si skopirat. Kar ti je lažje...nočem ti bit v nadlego.user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
24.4.2008 13:22:16   
TamaraJ
Aja, drugače pa je geslo za moje albumčke ali timček ali timcek (brez šumnika)..Pa ne vem, kje je kaj...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
24.4.2008 13:23:31   
darmar
Darmar: če se dobimo jutri, imam jaz čas samo zjutraj okoli 9h, ker imam potem pregled in še 1001 stvar. Bi mi pa ful odgovarjalo, če se bomo zmenile za jutri, če bi se lahko dobile v Loki?
Za drugi teden pa še nič ne vem in tudi ne morem nič reči.
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A bi imela še katera čas, da se dobimo jutri ob cca 9ih v Škofji Loki na kavici???
VANETINA, MARTINA, ESTRELLA, KATINA, OSTALE IZ OKOLICE???

< Sporočilo je popravil darmar -- 24.4.2008 13:24:12 >

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
24.4.2008 13:23:46   
TamaraJ

Ja to bi bilo super ampak vem da nimaš časa... zato mi ni problem si skopirat. Kar ti je lažje...nočem ti bit v nadlego.user posted image user posted image

Zdajle ti bom poslalauser posted image . Sej tolk zaposlena pa nisem...sam zdej ali peglam..trenutno sem skočila za comp...drugače pa uživam na vrtu. Sem komaj čakala na pomlad in to, da lahko rihtam vrt, mal po zemlji packamuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.4.2008 13:23:51   
Anonimen

Aja, drugače pa je geslo za moje albumčke ali timček ali timcek (brez šumnika)..Pa ne vem, kje je kaj...

aha... no pol bom pa kar skopirala, da ti ne težim ti raje izkoristi prosti čas za čvek kot da moraš še men fotke pošiljat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.4.2008 13:24:53   
TamaraJ
Aja... nimam seznama pri roki, ker naslovov nimam vnešenih (čakam, da moj skine visto...potem si pa adresar uredim)...Rldomy...mi lahko naslov pošlješ na ZS?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.4.2008 13:25:37   
TamaraJ

aha... no pol bom pa kar skopirala, da ti ne težim ti raje izkoristi prosti čas za čvek kot da moraš še men fotke pošiljat...user posted image user posted image user posted image

ne, ne...to bo hitro..kar pošlji mi naslov

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.4.2008 13:27:52   
tally
Aurora28 super za pregled in vesele novice, veš da bomo majčice držale pesti zate, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image
katy82 mene boš zapustila na najinem PDP-ju user posted image user posted image user posted image . No pomembno je da se user posted image rodi zdrava pa tudi če je malo prej. Za jetrne teste ti ne znam nič povedat, verjetno pa če bilo karkoli narobe si zdej toliko daleč da bi ti sprožili porod. Mogoče ti bo kakšna, ki več ve od tega bolj znala povedat. Upam pa da bodo izvidi v redu.

****, če maš v LJ. naročen CR a se da zmenit za spinalno, a kej veš od tega?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.4.2008 13:32:02   
CatJa
Ali v Sloveniji cepijo pri enem letu tudi za norice??

Ne!

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.4.2008 13:33:51   
CatJa
Dogovorila sva se, da pridem v P v ponedeljek 28.4.2008, kjer bom hospitalizirana in zna se zgoditi, da bova že kaj naredila. V glavnem če ne bom dovolj odprta mi bo vstavil neko vaginaleto, ki bo sprožila popadke in hitrejše odpiranje, no o tem se bova pogovorila še v ponedeljek, je pa rekel, da bova zagotovo uredila do 1.5.2008.

Madona, a res mislite vse prehitevat? Pa katy82 tudi?

< Sporočilo je popravil CatJa -- 24.4.2008 13:34:10 >

John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.4.2008 13:34:23   
TamaraJ
Čestitke Metty za veselo novico še od mene. user posted image user posted image user posted image

In seveda Aurora zate in tvojegauser posted image . Go, go, gouser posted image user posted image user posted image

****...mail že čaka pripravljen...samo tvoj naslov še manjkauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.4.2008 13:36:19   
Taula
Madona, a res mislite vse prehitevat? Pa katy82 tudi?

Vse razen moje dameuser posted image  Ona se bo po moje pustila čakati čez PDP.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.