nana35
|
Vaney,jaz tudi meem stran kar Klemen pusti,ampak e je moj dragi doma in zraben naju,potem pa gre v njegov elodec . sani,prosim e mi polje na ZS recepte...e ima kaj na zalogi ker jih bomo kmalu potrebovali.Hvala. Jaz pa ravno zato ugaam raunalnik,ker e imam priganega potem vedno gledam,e je kaj novega in piem,zato vsaki izklopim.Samo 1x se mi je zgodilo,da nisem izklapljala,pa sem bila vsake toliko gor. Lunca,jaz imam igralni center skoraj tak kot ostale,le da niso iste ivalce gor narisane,visijo pa ovka,konjiek,jeek...drugae je pa enaka kot od Sunny m. Tudi jaz sem zrasla brez materinega mleka,pa mi danes ni ne manjka ,se ne sekiram,sem dojila pa samo 3 mesece.Vseeno je pa bolje kot e ne bi. Glede banje-tudi Klemen je vse veji,banja pa vedno manja,upam,da bo spet postala dovolj velika,ko bo zael sedeti.Sicer pa imam e dve na zalogi,a le ena je malo veja. Nalin,jaz sem to samo brala...da bi naj bilo tako glede GH,nisem pa prakticirala. benika,sem vesela,da se je e nekaj obrnilo na bolje .Drim pesti za vaju. Danes so pa rke udne,vsaj zdaj ko piem,umniki so izginili.Sicer na mojem postu so,ko pa berem vae.pa s teavo. Ah,saj ni za itat,bom kasneje poskusila,kaj se bo pa z mojim postom zgodilo,pa ne vem.