|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
22.4.2008 11:24:00   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Čestitke vsem, ki praznujete!

Sem ravnokar govorila s prijateljico ki živi v Novi zelandiji
Mi je rekla, da dobiš tam samo 3 mesece plačane porodniške in nobene pomoči ob rojstvu otroka potem pa alo nazaj delat. Hodijo ženske 2 meseca po porodu nazaj v službo. Pa je še dodala, da moramo biti vesele, da živimo v slo, ker je baje Slo v samem vrhu po dolžini plačane porodniške.

Ja imamo tudi mi eno januarčico Zasanjana ki že dela en mesec in nima nič časa za RR.Bomo mi vidle kolk strani bomo pol popisale ,ko bomo v službi.Eno na tedenuser posted image

Jaz si res ne predstavljam, da bi že hodila v službo. Že sedaj mi zmanjkuje časa, če bi pa še v službo hodila, pa res ne vem, kako bi vse funkcioniralo. Res smo lahko v Sloveniji srečne, da imamo tako dolgo porodniško (in plačano).

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
22.4.2008 11:27:30   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Medve z Nejo bova od 31.3. pa do 9.6. sami, ker gre naš oči v Yukatan, Mehika. user posted image

Od 31.3.?  A potem sta že sami, al si ze zmotila pri datumu?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
22.4.2008 11:51:25   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Medve z Nejo bova od 31.3. pa do 9.6. sami, ker gre naš oči v Yukatan, Mehika. user posted image

Od 31.3.?  A potem sta že sami, al si ze zmotila pri datumu?

Sem prav mislila in narobe napisala od 31.5., če bi bilo pa od 31.3. pa sigurno ne bi šel ali bi šli pa vsi trije.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
22.4.2008 12:50:26   
Sunny Morning
So nas klicali iz BC, da imajo naš igralni center.user posted image user posted image user posted image

Še pojeva in ga greva takoj iskat. Slikice sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4579
22.4.2008 12:54:36   
nana35
Vidim,da smo pa zdaj že vse strokovnjakinje za lepljenje sličic.user posted image  
Jaz sem sadila rožice,vzelo mi je kar precej časa,ampak balkon je zdaj tipi topi in spodaj stonišče tudi.Joj,kak je zdaj lepo!!Kupila sem stoječe pelargonije in to bele in rdeče.Pa imam eno belo in eno rdečo...Pa mi nikoli niso bile všeč stoječe pelargonije,pa še smrdijo...ampak na balkonu so pa vseeno lepe,na oknih pa malo manj,če jih seveda imaš tam,ker ti čez čas pokrijejo pol okna in komaj kaj vidiš ven.

Hana,Vid,Klemen vse naj...najboljše!!user posted image user posted image user posted image

katee,tudi mi imamo lep dan!!Planet štajerska,Ptuj,Maribor in še kje verjetno.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Samo tako je po navadi ko je v Ljubljani sonce pa drugje pada dež...user posted image

sani,samo pri nas je ful veliko sončkauser posted image ...kaj to pomeni,da v Ljubljani veliko dežuje?user posted image Brez zamere...Samo je res lepo vreme,enih 5 minut je prejle poškropilo,zdaj pa je spet sonček,sta babica in dedi imela Klemna 3 ure zunaj.
Upam,da moj dragi res ne bo kaj zrasel po aptamilu,je že dovolj velik...
Danes še ne bo ene zvezdice,mogoče pa že jutri ali pojutrišnjem...user posted image

Z GH pa jaz ne bom več dolgo čakala,ko napolni 4 mesece,bom začela...kajne Martinca?Ti tudi?

Triš,ne vem,nisem zasledila gorenjskih korenin pri mojem dragem,je pa dedno...njegov ata je tudi tak.Jaz pa nič ne jem za nobenim,razen če bi bilo kaj dobrega.Kakšna pohana bedrica in krompir.Sicer bom malo potipala po prednikih,da vidim od kod mu to.

Sem ravnokar govorila s prijateljico ki živi v Novi zelandiji
Mi je rekla, da dobiš tam samo 3 mesece plačane porodniške in nobene pomoči ob rojstvu otroka potem pa alo nazaj delat. Hodijo ženske 2 meseca po porodu nazaj v službo. Pa je še dodala, da moramo biti vesele, da živimo v slo, ker je baje Slo v samem vrhu po dolžini plačane porodniške.

Sem že slišala to ja in sem vesela da sem tukaj,če ne zaradi drugega pa zaradi tega.
ljubljana,v Franciji grejo delat po treh mesecih,to je sigurno,imajo pa vrtec zastonj...in še marsikaj druga.

Sunny m.,jaz sem tudi že bila v Yucatanu,samo ne v Mehiki ampak v Pesnici pri Mariboru,v diskotekiuser posted image .Bo Klaja vedela...
Zdaj pa hitro v BC...user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 22.4.2008 12:55:11 >

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
22.4.2008 13:17:57   
TRIŠ
user posted image za tvoje rožice Nana čeprav ne vem kako zgledajo.Jih boš poslikala pa še nas navdušila nad stoječimiuser posted image .No sedaj se lahko afnamo ko znamo lepit slikiceuser posted image .
Mi smo pa ravno pojeli pohan sir , pomfri in solatko.Klinc pa dietauser posted image .Moj dragi je danes teto peljal na pregled za sladkorno,pa sem na hitro nekaj zrihtala, ko sta prišla nazaj.In sedaj sem frejuser posted image .Bi šla ven pa enkrat je sonček, drugič pada dežek,tako da Žan spi kar na balkonu v vozičku.user posted image
Kje pa je naša čvekica Vaney.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
22.4.2008 13:20:47   
TRIŠ

Naša je bila pa včeraj nemogoča. Je šla že spat, pa se je zbudila, pa nikakor nazaj zaspat, potem se ji je še kislina dvigala...uglavnem na koncu je omagala šele ob 22.00. Sem že kar pozabila kako je, če gre takrat spat. Drugače pa je bila noč standardna, z enim hranjenjem ob 5.00 in sva potem spali do 10.00. user posted image  Bo morala mami kaj prej vstajat, če bo hotla kaj naredit. No, saj pa tudi ne bomo večno tako dolgo spali. Zdaj bom še malo izkoristila.user posted image

Pri nas je bila tudi nočka za znoret od 11 pa do 3 zjutraj na vsako uro hranjenjeuser posted image
Ja tole lepo poziranje Neje je pa res zapeljivo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4582
22.4.2008 13:29:27   
vaney
dan, dan, dan...saj sem tukaj, trišuser posted image

včeraj sva z Anžetom malo bluzila okoli, zvečer sva si pa z atijem vzela malo večer za extra crkljanje, ker je Anže lepo spal in se mi potem ni dalo it več pred računalnikuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne vem, kje vi pobirate lepo vreme. midva sva bila dopoldne pri kolegici in smo se 3x trudili it na sprehod, pa nas je vsakič po 50 mestrih dobil dež, tako da sva obupala in se pobrala domovuser posted image

zdaj moram it pa kuhat kosilo, ker gremo potem naročit police za okna. a se kateri kaj sanja, koliko to pride? me je že kar strah, da do spet neka lepa cifrauser posted image

aja, danes sem dobila odločbo za otroški dodatek, dobivali bomo celih 21€ na mesec. pa dobro, boljše kot ničuser posted image

Anže je vklopil alarm, morat it....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
22.4.2008 13:31:06   
mala pikica
Sta bili lusa in Daša pri nama na obisku user posted image user posted image user posted image Lusa, res sem zelooo vesela, da sta se oglasili in nama polepšali dopoldne user posted image

Gašper pa je malo zadremal, tako imam jaz čas, da vas na hitro preberem.

Najprej bom pohvalila kar vse slikice, da ne naštevam vsakega sončka posebej. Pogledala pa sem vse user posted image

Punce, ne vem, kje ve živite, da nimate nobenega sončnega žarka user posted image Bom spodaj dala dokaz, da ne bo katera mislila, da si zmišljujem user posted image

Predvidevam, da ima zasanjana eno privat firmo. Men mi bilo sicer trenutno tudi doma za firmo problem delat.

Zasanjana živi v Franciji, kjer imajo tudi samo tri mesece plačane porodniške Si sploh ne znam predstavljat, da bi morala že en mesec delati user posted image

nana user posted image user posted image user posted image
za rožice. Zdaj pa bi radi videli to vašo lepoto, ko je vse tipi top, nove rožice, nova fasada.... user posted image

Zdaj pa še nekaj slikic našega parčka user posted image

Tako je sijal sonček pri nas:
user posted image

To pa sta lubček in lubica user posted image
user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
22.4.2008 13:41:48   
TRIŠ
Mala pikica vsi ste takooo lepi.Ja Gašper naj se pa zagrebe da mu jo ne bo kdo speljal ker je tako sladka.
Vaney greva midve v Maribor na sprehod .user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
22.4.2008 14:07:17   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Z GH pa jaz ne bom več dolgo čakala,ko napolni 4 mesece,bom začela...kajne

zakaj pa tako hitro? Jaz ga mislim polno dojiti vsaj do 6. meseca, morda še dlje, če bo lepo napredoval. Aja, sem pozabila, da ti ne dojiš več. Škoda, a ne?

Ko se je moj pikec rodil, mi je bilo vseeno, ali se bo dojil, ali bo pa na AM zrastel (če jaz ne bi imela mleka), sedaj pa ne zamenjam teh trenutkov dojenja za noben denar.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
22.4.2008 14:08:58   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mi smo pa ravno pojeli pohan sir , pomfri in solatko.Klinc pa dietauser posted image .

Jaz sem si pa motovilec z jajcem in sirom naredila, pa ene 4 prepečence zraven. njam

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
22.4.2008 14:12:48   
katee
mala pikica in lusa: joj kako lepe slikice! A se Gašper tud po nosku praska?

sunny: pa Neja je tud lušna.

Ma itak so vsi sončki tako lepi. Raje ne bom naštevala vseh, potem bom pa katero pozabila in mi bo zamerila user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
22.4.2008 14:18:18   
Lunca1
po moje je govora o tej igrači, a ne

user posted image

Kranj pa ne da ne mleka ne kreme. user posted image  Nimaš kaj Gorenjci. user posted image .

Hana, Klemen in Vid vse naj naj. user posted image

Mala pikica a pri vas je lepo.user posted image  Pa ne nam lušte delat. user posted image user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
22.4.2008 14:23:52   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Kranj pa ne da ne mleka ne kreme. user posted image  Nimaš kaj Gorenjci. user posted image .

Ljubljana tudi nič ne da, škrtuhi! user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
22.4.2008 14:28:15   
Anchikaa
Dan.

Še malo prej se je sonček kazal,zdaj pa pravi naliv.
Malečka je zaspala ob 12h,bomo vidli kak dolgo bo držala spanec.Pa nekaj mi štrajka z jesti.Prej je vedno pojedla okrog 180ml,zdaj pa mi že dva dni poje samo okrog 120ml.Snoči je ob 22h jedla pa sem mislila da bo zdržala do kakih 6h pa se je že ob 2h zbudla da je lačna.Mogoče jo pa vreme malo jezi.

Triš to so nama zakuhali sorodniki od Robija,oni majo tako navado vedno kaj vštimat.Ko gremo k njim na obisk,moreš avto zaklenit,ker drugače ti kaj nastavijo v avto,ampak neuporabne stvari,tako sma mela v avtu že stare šraufe od motorke pa vse živo.

Nana35 Yucatan je bil oz.še stoji v Šentilju,pa že dolgo ne obratuje več.Ma Belna že nekaj časa dober biznis z Samsaro v Koloseju.

Kak mi je dolgcajt ko mala spi,sma danes popoldan sami,ker vsi delajo,s psom pa se mi ne da menituser posted image ,zato pa nekaj flancam tu goruser posted image .

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
22.4.2008 14:32:01   
Anchikaa
Aja sem pozabla oz. prehitro poslala.
Jaz tut ne dojim in bom poskusila z GH takoj ko dopolni 4mes,če pa bi dojila pa bi z veseljem tako dolgo kot bi lahko,ampak so moje mlekarne že pred časom odpovedale.Nekaj mi tu pa tam kaplja ven pa sem si probala spumpat pa je blo vsega 10ml iz obeh,pa še to sama voda skoraj,da bi na Pohorje lahko gledla skozi.user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
22.4.2008 15:05:32   
Sunny Morning
Sunny m.,jaz sem tudi že bila v Yucatanu,samo ne v Mehiki ampak v Pesnici pri Mariboru,v diskotekiuser posted image .Bo Klaja vedela...

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
aja, danes sem dobila odločbo za otroški dodatek, dobivali bomo celih 21€ na mesec. pa dobro, boljše kot ničuser posted image

In jaz naj potem sploh oddajam, ni šanse.user posted image

mala pikica res ste imeli lep dan. Hvala za ta sonček, saj bo pri nas tudi enkrat...menda.user posted image  Sta pa Gašper in Daša pravi parček...a to sta se mamici že kar zmenili?user posted image  Samo Daša mi ne zgleda glih zadovoljna.user posted image user posted image user posted image  Bo morala še kakšnega januarčka spoznat.

Z GH pa jaz ne bom več dolgo čakala,ko napolni 4 mesece,bom začela...kajne

Mi smo že kar probali prvo žličko jabolčne kašice. Sem jo tudi jaz probala pa ni tako zanič kakor Neja demonstrira.user posted image
user posted image

V BC sva bili in igralni center je doma, vendar je gospodična zaspala v lupinici in jo bom kar pustila, da se malo počine.

Včeraj sem kupila od Mustele mleko in prvi vtis je zelo pozitiven...tudi tako lepo diši, pa zdi se mi, da ima Neja veliko bolj mehko kožo.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
22.4.2008 15:05:41   
sani1
katee- tudi jaz ne bom začela z GH prej ko pa pri 6 mesecih pa čeprav ne dojim...

nana35-  ja vem, da imate na tistem koncu veliko več sonsa kot drugod. Že na koroškem ga je več kot tu v LJ. Sem jaz drugače iz koroške...  In Yucatan tudi dobro poznam...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 15:12:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4595
22.4.2008 15:17:32   
nana35
Triš,bom poslikala rožice,ko bodo malček zacvetele,ker zdaj imajo odprtih cvetov le malo.Ko bodo pa v polnem stanju pa jih slikam,obljubim.

vaney,pridi na štajersko,pa lahko greš na sprehod.Verjemi,ko je to spomladansko spremenljivo vreme tudi jaz vozim v košari dežnik za vsak slučaj,nikoli se ne ve.Mi smo sicer police na oknih zamenjali zdaj ko smo barvali fasado,dali smo naredit marmorne,pa ne vem koliko so stale,sta tast in tašča financirala.user posted image Mislim pa,da ni neke sile,je pa odvisno,koliko oken imaš.
Otroškega dodatka jaz dobim 100 evrov,prej je bilo 90 evrov pa se je malo dvignilo.To pa dobivam zato,ker nisem poročena in imam svoje gospodinjstvo na drugem naslovu-ker "ne živiva s Klemnom z mojim dragim."

mala pikica,ne še zdaj,nočem še kazati naše lepote,ko je vse tipi top,nova vhodna vrata še manjkajo in pridejo kmalu.Ti pa se ne pogovarjajo o tipi top,kako imate vi lepo doma zrihtano,pa toliko parcele,da je kar užitek gledati. Slikice pa so lušne,upam,da bova z Martinco tudi kaj uspele prit k tebi,ko si naju že povabila...

katee,jaz ne bom čakala z GH,pa naj mi reče kdo kaj hoče.Ko napolni 4 mesece bom začela in pika.Zakaj pa ne?Saj ne bom edina in mislim,da če delajo kašice za 4.mesečnike, potem ne bo nič narobe.Ne,jaz ne dojim več in to bo več kot dobrodošlo za oba.In ne morem ti povedat,kako že težko čakam.Ti pa imaš srečo da imaš mleko,vsem pa žal ni bilo namenjeno.

Lunca,ja tole banano imamo mi.

Anchikaa,saj vem,da Yucatan ne dela več,sem se malo pošalila,ko je Sunny m.tako napisala,da njen dragi gre tja.Od takrat ko sem jaz bila nazadnje tam je minilo že ...uh časa.
In vem da ima Belna Samsaro,ki mu fajn gre,pa hiške prodaja,smo mislili eno tam od njega kupit,potem pa smo šli raje v Jakobski dol.Je bilo ceneje.Me pa veseli,da si se ti tudi odločila po 4.mesecu dajat GH,da nisem edina.Jaz jih poznam vse polno,ki so dajale že zraven AM tudi pred 4.mesecem,pa ni bilo nič narobe in malčki še vedno živijo.

Lp,N.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 22.4.2008 15:22:31 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
22.4.2008 15:21:14   
nana35
Berem,da bosta dajali GH tudi sunny m. in sani po 4.mesecu.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
22.4.2008 15:32:01   
sani1
nana35- ne jaz bom počakala. Bom začela nekje pri 5 mesecih. In bom začela postopno. Najprej riževa kašica  in tako dalje... Moja pupa je že stara 4 mesece ampak bo zaenkrat še samo na mleku. Sicer imamo pa drugi teden pregled pri pediatrinji in jo bom malo povprašala o uvajanju na GH...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
22.4.2008 15:37:24   
sani1
katee- sem ti poslala ZS

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
22.4.2008 15:48:46   
mml
Dan še enkrat, danes se pa nikamor ne da, ker je pri nas totalna gniloba od vremena user posted image . Sem pa zato posesala in počistila kuhinjo in kopalnico, Matic je z zanimanjem gledal sesalec, po tem se je pa naveličal in zaspal in še vedno spančka, tako da bo moral po Manco user posted image , ker imam že kar slabo vest, ker vedno lajham Matica iz njegovega spanja in ga tlačim v lupinico in šibava po Manco ali kaj podobnega... Včeraj sem šla popoldan v šoping čisto sama in prišla domov čisto razočarana...sem hotela kupit kaj poletnih oblačil za Manco in Matica, pa nisem našla čisto nič pametnega, ozrioma če mi je bil všeč kroj...so bile pa hlače snežno bele...to pa ne hvala, ker lahko po tem Manco 6x na dan preoblečem...upam ,da to kar je po trgovinah še ni vse, kar mislijo prodajat za letošnje poletje...
...sicer ne vem ali res nič nimajo ali jaz enostavno ne znam ničesar kupit...

mala pikica vreme imate pa res kot za narisat...pa prav luškani ste vsi user posted image

gosta hrana jaz bom čakala do 6. meseca, če se bo le dalo (beri: če bo zadosti mleka), pri Manci sem začela pri 5.5 meseca, pa do 7. meseca skroaj ni hotela odpreti ust, tako da sva se v resnici polno dojili do 7. meseca in še malo, paše po tem ni bilo prav hudo navdušena nad hrano in je bilo potrebno kup trikov in animacije, da je sploh odpirala usta. Tako da se v nasprotju z nano tega obdobja prav nič ne veselim...

nalin saj veš, da so otroci povsem različni, kar se razvoja in motorike tiče, čez par mesecev bo pa Jonas obvladal kaj takšnega, kar ostali še ne bodo user posted image

lunca a ste se pozdravli? Kako ste se imeli danes doma s Pino? Upam, da ni bilo prenaporno user posted image

klepetka upam, da so bili nakupi uspešni. Glede na zlivanje izpod neba, se mi ni dalo priti, ker Supernova nima pokritega parkirišča in mi je cel podvig sestavit voziček in po tem prit suha z Maticem do trgovine, če takole dežuje user posted image . Sicer pa upam, da spet kmalu prideš in da bo vreme kaj boljše

sunny dokler dojenčki takole "pluvajo" hrano ven, pomeni, da še niso pripravljeni na gosto hrano, ker imajo še premočen ta refleks za odstranjevanje "trdih" reči iz ust (no vsaj tako je nam rekla patronažna). Ima pa Neja res ful laskov in je pravi cuker tudi ko se pači user posted image . Upam, da ji bo igralni center všeč in bo vnejm uživala

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?