nana35
|
Triš,bom poslikala rožice,ko bodo malček zacvetele,ker zdaj imajo odprtih cvetov le malo.Ko bodo pa v polnem stanju pa jih slikam,obljubim. vaney,pridi na štajersko,pa lahko greš na sprehod.Verjemi,ko je to spomladansko spremenljivo vreme tudi jaz vozim v košari dežnik za vsak slučaj,nikoli se ne ve.Mi smo sicer police na oknih zamenjali zdaj ko smo barvali fasado,dali smo naredit marmorne,pa ne vem koliko so stale,sta tast in tašča financirala. Mislim pa,da ni neke sile,je pa odvisno,koliko oken imaš. Otroškega dodatka jaz dobim 100 evrov,prej je bilo 90 evrov pa se je malo dvignilo.To pa dobivam zato,ker nisem poročena in imam svoje gospodinjstvo na drugem naslovu-ker "ne živiva s Klemnom z mojim dragim." mala pikica,ne še zdaj,nočem še kazati naše lepote,ko je vse tipi top,nova vhodna vrata še manjkajo in pridejo kmalu.Ti pa se ne pogovarjajo o tipi top,kako imate vi lepo doma zrihtano,pa toliko parcele,da je kar užitek gledati. Slikice pa so lušne,upam,da bova z Martinco tudi kaj uspele prit k tebi,ko si naju že povabila... katee,jaz ne bom čakala z GH,pa naj mi reče kdo kaj hoče.Ko napolni 4 mesece bom začela in pika.Zakaj pa ne?Saj ne bom edina in mislim,da če delajo kašice za 4.mesečnike, potem ne bo nič narobe.Ne,jaz ne dojim več in to bo več kot dobrodošlo za oba.In ne morem ti povedat,kako že težko čakam.Ti pa imaš srečo da imaš mleko,vsem pa žal ni bilo namenjeno. Lunca,ja tole banano imamo mi. Anchikaa,saj vem,da Yucatan ne dela več,sem se malo pošalila,ko je Sunny m.tako napisala,da njen dragi gre tja.Od takrat ko sem jaz bila nazadnje tam je minilo že ...uh časa. In vem da ima Belna Samsaro,ki mu fajn gre,pa hiške prodaja,smo mislili eno tam od njega kupit,potem pa smo šli raje v Jakobski dol.Je bilo ceneje.Me pa veseli,da si se ti tudi odločila po 4.mesecu dajat GH,da nisem edina.Jaz jih poznam vse polno,ki so dajale že zraven AM tudi pred 4.mesecem,pa ni bilo nič narobe in malčki še vedno živijo. Lp,N.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 22.4.2008 15:22:31 >