Anya22
|
Čer! No, da se mal javim, ker sem oprazila, da me pogrešate. Imamo kar pestro pri nas. Celi dan moram gledati Žana, ker zdaj se spušča in stoji sam in mi je že parkat padel na tla. Seveda moram omenit tudi, da hodi ob opori kot velik fant. Bom pa znorela, ker tistih izvidov od alergologa še ni in ni. Mislim, kaj toliko mečkajo s temi izvidi. Joj, sem se naročila pri moji G in veste kdaj sem šele dobila datum, 15.12.2008. Več kot 6 mesecev moram čakat, ma sej verjetno bom do takrat prej zanosila, ker delava z možem še na enemu otroku, ker si ga ful želiva. Danes sem pa naročila torto za mojo nečakinjo ker ju3 praznuje 1. rojstni dan, vendar bo žurka v soboto, jaz sem pa na dieti!!!! Torej nič sladkega, mastnega. Škoda!!!!!! V glavnem mi bomo tudi imeli v kratkem še kakšen zobek ker je zgornja dlesen vsa zatečena in so tudi že bulice, tako, da upam, da bojo hmalu prišli na plano. Meni pa poteče porodniška 29.5.2008 in pol bom koristla še nekaj dopusta in tako, da nastopim delat 9.6.2008. Joj, tako hitro gre čas. Glede piknika pa tako: Zbiljsko, datum pa seveda 14.6 odpade, ker takrat Žan upihne prvo svečko in bomo praznovali doma. No, mislim, da sem se sedaj kar razpisala. Lep večer še naprej. Grem z možem gledat en dober film, ki sva si ga sposodila v videoteki in sicer Premonition.