|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
21.4.2008 10:58:08   
Drnula
Ojla !
Midve sva na obisku pri mami in auto imam na servisu, tako da čakam da me pokličejo da je zrihtan in potem se greva naprej potepat user posted image če bo le še kaj vremena
Vikend je bil res super. V soboto smo bili malo pri Postojnski jami na rojstnem dnevu zmajčka Jamija, pa obiske smo imeli in potem sva šli z Neco na en peš sprehod in malo se igrat v peskovnik k sosedu. Včeraj pa smo šli dopoldne na Vremščico in bilo je takooooo lepo, potem pa na piknik in domov spat, sva obe z Neco zakomirali. Zdaj zdaj bo vse zacetelo in bo ful lepo user posted image

Piknik - mene zanima, lokacija mi ni važna, se bomo pa težko uskladili za junija, ker ziher bo vsak vikend nekdo praznoval rojstni dan. Tako da tudi za nas 7. in 8. odpadeta.

Ta telekom je za razstrelit user posted image   ... to  raje abnomalno dolgo user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.4.2008 11:01:39   
ŠpelaP
Punce, prosim, dajte mi nekaj svetovati!
Torej! Moj bratranec ima v maju poroko v ožjem družinskem krogu - takrat, na teh obredih nas ne bo. En teden zatem pa bo imel piknik za sorodnike in prijatelje.
Zdaj pa nimam pojma, kaj obleči za tako priložnost - samo za poročni piknik. user posted image A lahko kar kako trenirko (no, ne ravno tisto iz zadnjega predala) ali kake lepe hlače...?  Res, pojma nimam. 

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.4.2008 11:07:39   
Drnula
Spela, moja sestra je imela enako. Bili smo oblečeni bolj po domače, športno .... vsi po vrsti. 

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.4.2008 13:08:38   
janapan
Ja komaj sem se vrnila nazaj na forum, že sem vas spet zapustila. Midve z najino sončkico sva namreč morali v bolnišnico. Tamičkena je najprej fasala rotavirus obenem pa še uroinfek(kot posledica) in je morala v bolnico. Tam potem prvi antibiotik ni prijel in je dobila drugega in tako sva ostali noter 10 dni.
je blo kar hudo ampak važno da je sedaj vse ok.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.4.2008 13:10:15   
janapan
Junijke imam eno vprašanje

Kdaj boste šle nazaj v službo.
Meni preteče porodniška 10 maja. Potem pa ne vem. Al naj vzamem dopust takoj, al naj grem delat in pol koristim dopust poleti....bo. kaj boste naredile ve?

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.4.2008 13:39:23   
n€na
ojla,

Meni poteče porodniška 11.06. in si bom vzela dopust do konca meseca in bom tako šla v slušbo v največji sezoniuser posted image 1.7, bom kr malo naje**la....... najrajši bi kar na porodniški ostalauser posted image ...........mogoče pa bom spet user posted image , ker intenzivno delamo na tem in mi že 3d zaostaja, pustimo se prasenetiti.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 756
21.4.2008 13:41:17   
Kati81
Janapan, dobr da je vse v redu. No pa se nismo nič videle, k ste bli bolni, mi je najina znanka posredovala. Sem pa zvedela da svakvazi v žlahti, no tko posredno, tvoja sestrična je poročena z mojim stricem.

Jaz grem v službo nazaj 5.5. mi ne ostane druzga, ne vem še kako bo z dopustom. Bomo videli.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.4.2008 15:56:53   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Punce, prosim, dajte mi nekaj svetovati!
Torej! Moj bratranec ima v maju poroko v ožjem družinskem krogu - takrat, na teh obredih nas ne bo. En teden zatem pa bo imel piknik za sorodnike in prijatelje.
Zdaj pa nimam pojma, kaj obleči za tako priložnost - samo za poročni piknik. user posted image A lahko kar kako trenirko (no, ne ravno tisto iz zadnjega predala) ali kake lepe hlače...?  Res, pojma nimam. 

ŠpelaP - jaz bi skočila v kavbojke in kako udobno majico in hopa na piknik. Uživajte user posted image  

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.4.2008 15:58:09   
KT
Najina tečka nesrečka je končno zaspala - danes pa res ni njen dan, skoz bi se nosila, pa nič ji ni prav, pa bernardince smo itak že na šolanje poslali, tako ji slina teče user posted image  Prav smešno je kako že od njenega 4. meseca dalje, vsako njeno slabo razpoloženje povezujem z zobki, a pri njenih skoraj 10 mesecih še vedno čakamo prvega user posted image

Dopoldan sva še uspeli skočit na tržnico po jagode, hruške in solato, a na poti nazaj naju je že pral dež - pa kdaj za vraga se bodo kranjcem zjasnila vremena user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 759
21.4.2008 17:18:07   
Bibyka
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: KT
Torej PIKNIK: (hitro s predlogi na dan)
1. lokacije? Zbiljsko jezero, Ljubljanski živalski vrt oziroma Mostec, ....
Če že moram izbirat potem Zbilje. Mi je pa tudi Mostec ok.
Sem za Zbilje
sem za mostec

2. datum? 7 ali 8.06 / 14. ali 15.06. .....
Datum je pa malo težji primer. 08. bo verjetno Jaka praznoval RD, 15. pa mislim, da že imamo en piknik.
Vsi ostali datumi so mi ok. Razen 15.06, ker bo imela Zala fešto za 1.roj.dan

Datum je vseeno

3. udeleženci? vsi junijski škrati s svojimi najdražjimi  
Jaz z obema falotkoma pridem, oče falotkov pa... se pustim presenetit.
Midve pa bova verjetno sami

Mogoče bo še moj prišel

Sem full vsesela da boste zoorganizirale srečanje.. jaz se bom tud definitivno pridružla.. čeprav bolj mal sodelujem tuki.. bolj berem... seveda če me sprejmete na pikniku... Kakšni so pogoji... kako je z darili za junijčke... a a ste kaj razmišljale o tem... nisem vsega za nazaj prebrala pa ne vem... Moj predlog... da vsaka za 10 ali 20€ kupi simbolično darilo in se potem igra tko kot srečolov... vsako darilo se označi in se ga izžraba in vsak malček dobi nekaj...

drugače pa... mi smo vredu... janu je pokukal na plano 6 zobek...
Čakam na odgovo iz vrtec... v enem vrtcu (3 enotah) so nas že skenslal in smo šele na 46. mestu na čakalni listi... mislim za pop....

letim.. se nekaj pritožuje

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.4.2008 19:03:14   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

Meni preteče porodniška 10 maja.

Tudi meni poteče 10. maja. V službo grem 12. maja. Menjam službo in me rabijo.

< Sporočilo je popravil N & B -- 21.4.2008 19:04:54 >

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.4.2008 19:51:31   
Bibyka
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: janapan

Meni preteče porodniška 10 maja.

Tudi meni poteče 10. maja. V službo grem 12. maja. Menjam službo in me rabijo.

Meni poteče porodniška 12.maja... v službo grem 26.maja

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 762
21.4.2008 20:48:22   
nky 23
jaz pa ne grem v službo sem jo pustila ko sem zanoslauser posted image

Kevin že aja, jaz pa še malo po netu preletim pol pa ajat.

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.4.2008 7:41:42   
nky 23
¸kavica je seveda kuhana,

naša noč kot ponavadi slaba, upam da so krivi zobkiuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.4.2008 8:29:58   
lenkav
punce, men se bo kar zmešal. jaz sem že kronično neprespana. Vid vsaj 14 dni spi tako porazno, da sem že čist obupana. zbuja se na pol ure ali pa na slabo uro in joka in ni dovolj samo duda. rabi vsaj 5 minut, da spet zaspi nazaj. a kaj ko se jaz komaj uležem, pa je spet ojojoj. in potem 1x ali 2x na noč pa cel raztur - takrat pa se vsaj 1 uro borimo z živci. on se dviguje, useda, gleda. nič ga ne ovira spalna vreča. znori, če ga skusam iz posteljice vzet in na rokah pomirit. ista zgodba, če ga vzamem k nama v posteljo.  res sploh ne vem, kaj narest. to pa počasi postaja strašljivo, še posebej, ko pomislim, da se bliža služba.
pa moram povedat, da mi že od nekdaj bolj slabo spimo.
sej vem, da mi daste težko kak nasvet, ampak mogoče pa le.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.4.2008 8:45:59   
n€na
JUTRO,

mi smo danes spali kot angelčki, razen eno uro od 23:30 je neki jamrala in jokala, pol ko pa sem jo potolažla je pa zaspala nazaj kot polhek.

Jaz bi šla z veseljem malo ven saj tole vreme me ubija, ker moram biti celi dan notriuser posted image verjetno bom šla kaj popoldne, če bo se kaj zjasnilo kot včeraj.

Jaz sem  sinoči gledala Slo BB in bi jaz kr Tjašo domu poslala ona res ne ve kaj je klofuta......Zgleda da ni nikol nobene dobilauser posted image  user posted image user posted image   res katastrofa od tegale BB-ja

< Sporočilo je popravil nena26 -- 22.4.2008 8:46:32 >

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.4.2008 11:21:56   
Anonimen
Ola,
jaz mam eno vprašanje?

Kaj dajeste vašim sončkom za kosilo?

Jaz ne vem več kaj naj mu dam.

Hvala!

Lep dan vam želim.

Še neki sem pozabila. Imamo 2 zobka odspodaj. Enega smo dobili13.4. drugega pa 15.4.  Končno.

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
22.4.2008 16:21:08   
KT
*ANA*, mentos, neja, nogica, durosh, anya KJE STEEEEEE?

januška, padme pomagata zdravnikom štrajkat, a kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.4.2008 16:23:07   
KT
AJDA

user posted image
za obmesečnico user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.4.2008 17:23:12   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav

punce, men se bo kar zmešal. jaz sem že kronično neprespana. Vid vsaj 14 dni spi tako porazno, da sem že čist obupana. zbuja se na pol ure ali pa na slabo uro in joka in ni dovolj samo duda. rabi vsaj 5 minut, da spet zaspi nazaj. a kaj ko se jaz komaj uležem, pa je spet ojojoj. in potem 1x ali 2x na noč pa cel raztur - takrat pa se vsaj 1 uro borimo z živci. on se dviguje, useda, gleda. nič ga ne ovira spalna vreča. znori, če ga skusam iz posteljice vzet in na rokah pomirit. ista zgodba, če ga vzamem k nama v posteljo.  res sploh ne vem, kaj narest. to pa počasi postaja strašljivo, še posebej, ko pomislim, da se bliža služba.
pa moram povedat, da mi že od nekdaj bolj slabo spimo.
sej vem, da mi daste težko kak nasvet, ampak mogoče pa le.

Ja boga lenkav & vid - ni vam z rožcami postalno. Koliko ti pa čez dan spi? A se ponoči še dojita? Pravijo, da je veliko odvisno tudi od tega koliko čez dan poje in popije. Koliko ti pa popije? Kaj pa, če je ponoči žejen? Eni pikci bi vseskozi pili. Zdaj te čisto preveč sprašujem, ampak verjemi, da samo na glas razmišljam, da bi skupaj mogoče najdli odgovor. Drugače pa jaz res nisem prava oseba za nasvete delit, glede na to koliko naša spi.

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.4.2008 17:26:56   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Kaj dajeste vašim sončkom za kosilo?

Še neki sem pozabila. Imamo 2 zobka odspodaj. Enega smo dobili13.4. drugega pa 15.4.  Končno.

Bravo za zobke user posted image user posted image user posted image

Kosilo? Pa več ali manj tisto kar midva jeva s to razliko, da Alini ne solim, papriciram skratka prilagodim.
Danes je jedla ajdovo kašo z različnimi vrstami zelenjave: brokuli, cvetača, korenček (spasirano in dodano kaši) in pečen piščančji zrezek.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.4.2008 20:46:22   
nky 23
oj!!!

če se ne motim je ANA v Zrečah na dopustuuser posted image

Kevin že spi, jaz pa grem še poličke po kopalnici pobrisat in pridem pogledat če bo kaj katera napisala, ali bo imela KT samogovoreuser posted image

No sam res kje ste vse, nič se ne javte, drug tedem ko grem na morje pa prebrat ne bom mogla ko boste tok načvekaleuser posted image ...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.4.2008 20:54:19   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

Kevin že spi, jaz pa grem še poličke po kopalnici pobrisat in pridem pogledat če bo kaj katera napisala, ali bo imela KT samogovoreuser posted image

Če imaš preveč cajta, lahko še k nam prideš. user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.4.2008 21:01:51   
nky 23
če čisto po praavici povem, že cel dan nekaj po malem pospravlam, panič do konca ne naredim, no saj bo držalo do petka, pol pa spet akcija, grem jutri v Velenje  rihtat socialko in se na zavod prijavit, v četrtek gremo itak k tašči, no v petek pa moram itak pospravit in pakirat......

no ja spet sem sama, moj je na šihtu in bom spet slabo spala, sem se tako navadla da dva noseka smrčita, da dva v spanju govorita, no danes bo očitno Kevin še atana nadomestuuser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.4.2008 21:02:29   
Anya22
Čer! No, da se mal javim, ker sem oprazila, da me pogrešate. Imamo kar pestro pri nas. Celi dan moram gledati Žana, ker zdaj se spušča in stoji sam in mi je že parkat padel na tla. Seveda moram omenit tudi, da hodi ob opori kot velik fant.

Bom pa znorela, ker tistih izvidov od alergologa še ni in ni. Mislim, kaj toliko mečkajo s temi izvidi. user posted image

Joj, sem se naročila pri moji G in veste kdaj sem šele dobila datum, 15.12.2008. Več kot 6 mesecev moram čakat, ma sej verjetno bom do takrat prej zanosila, ker delava z možem še na enemu otroku, ker si ga ful želiva.

Danes sem pa naročila torto za mojo nečakinjo ker ju3 praznuje 1. rojstni dan, vendar bo žurka v soboto, jaz sem pa na dieti!!!!user posted image user posted image user posted image
Torej nič sladkega, mastnega. Škoda!!!!!!

V glavnem  mi bomo tudi imeli v kratkem še kakšen zobek ker je zgornja dlesen vsa zatečena in so tudi že bulice, tako, da upam, da bojo hmalu prišli na plano.

Meni pa poteče porodniška 29.5.2008 in pol bom koristla še nekaj dopusta in tako, da nastopim delat 9.6.2008. Joj, tako hitro gre čas.

Glede piknika pa tako: Zbiljsko, datum pa seveda 14.6 odpade, ker takrat Žan upihne prvo svečko in bomo praznovali doma.user posted image

No, mislim, da sem se sedaj kar razpisala. Lep večer še naprej. Grem z možem gledat en dober film, ki sva si ga sposodila v videoteki in sicer Premonition. user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?