mentos
|
Dobro jutro No, da vam skuham za začetek dneva. Drugače sem pa tudi jaz za piknik in sicer lokacija Zbilje, datum 08. moja miška še lepo pančka, jaz pa sem morala že ob 07 vstat in mami peljat na vlak. Tako, da sem spila že eno fajn kavico, pospravlja, zdej pa čakam da moja princeska vstane. No ponavadi se zbudi od 09-09.30. Smo pa bolj pozni zvečer za spat, kajti nam gre spat šele med 09.30-10 ure. Moram pa povedat, da je zdaj prava princeska, ful je cukrček, mi da lubčka, ampak samo takrat, ko se ji zazdi, vedno caplja za menoj po vseh štirih, kjer je mami je Hana, če hoče iti k meni v naročje, me prime za nogice, se postavi na kolenčka, se dvigne in stegne rokice, takrat se želi malo pocrkljati. Tako lepo, rada se smeje, še posebej lepo je videti njene štiri zobke. Ponoči se nam zbudi cca 3*, sem že navajena, ob 01 je čaj, ob 03 mleko, ob 04 smo pa pokakani. Ma imamo pa samo en velik problem in sicer nam kaka po vsakem obroku, cca 6-7 krat na dan. Je noro, to že kar en mesec, in meni se zdi nenormalno, P pa pravi da če do 12 krat, da je še vse ok. Da ima zelo dobro prebavo, zato, kar poje gre ven in zato smo tudi tako suhi. Jaz ji kar skoz kuham kumnov čaj, borovničev, da bi jo saj malo zaprlo, pa nič, ima kar dokaj redko, pa še ponavadi je pokakana do vratu. Ja, se toliko plazi, in tolikokrat vsede, da si drekca čisto potisno do vratu. Kolikokrat pa kaj vaši kakajo? No se čujemo, zdej pa grem ji tobogan sestavit in bazenček, smo včeraj kopili in da vidim kako zgleda.
|