|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
23.4.2008 22:03:32   
n€na
zdej pa res ni več nobene resnosti tukaj...........pa ne da vas tole sonce tako utruja, da niti do kompiča ne pridete večuser posted image .............kadar koli pogledam gor smo na isti straniuser posted image ...........nič grem, mogoče bo kaj akcijeuser posted image

Lahko noč se tipkamo jutri

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.4.2008 22:14:41   
N _ B
Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina, Alina......

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.4.2008 22:39:44   
KT
Hvalaaaaaaa moje soborke za čestitke - Alina že miževo deželo raziskuje, drugače bi ziher en slinast poljubček poslala.

Še malo pa bomo prvo svečko pihali - uf, kako čas leti user posted image  Hvala tudi tebi moja sončica, da si nama pokazala, da obstajajo tudi čustva, ki presegajo vsako nama do sedaj poznano predanost, občudovanje, srečo, veselje in ljubezen. Hvala, ker si Alina!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.4.2008 23:45:49   
ŠpelaP
Ja, punce, kaj je z nami?! user posted image
Res smo postale totalno neresne čveke!

Jaz sem se danes slišala z ravnateljico in sva se fiksno zmenili, da bom imela še po koncu porod. dopusta 5 dni lanskega dopusta in bom šla delati 19.5.! Ostali del lanskega dopusta moram pa itak koristiti med letnimi počitnicami.

Danes sem dobila nova očala, in ko sem prišla domov, me Sara sploh ni hotela pogledati v oči. Kar stran se je obračala. Prav posrečena je bila.

No, zdaj grem pa jaz tudi spati.
Lahko noč!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 23.4.2008 23:46:18 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 804
24.4.2008 8:18:40   
n€na
dobro jutro,

kavica je kuhana......pp kavici pa hitro ven ko je tak lep sončekuser posted image .....izkoristite te dneve saj bo kmalu poletje in bo pasje vročeuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 805
24.4.2008 8:59:05   
KT
Dobro jutro!

nena hvala za kavico user posted image . Samo še to mi razloži - kje za vraga je sonce? A mamo lahko tud mi žabarji enkrat sonceeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 806
24.4.2008 9:18:44   
KT
januška SREČNO POT in veliko užitkov user posted image

Kati kdaj pa vi odrinete?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 807
24.4.2008 9:46:40   
nky 23
lep pozdrav še od nas!
KT bo treba malo v naše konce prit,kajti tudi mi imamo sonček!!!
počasi že po malem pakiram, ter spet pretiravam pri Kevinu, mislim da imam preveč kašic seboj, glede na to da itak je vse, pa bolje malo več kot premalo a ne?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 808
24.4.2008 9:56:00   
lenkav
ja, KT pa v Šiško pridi. pri nas pa se je sonček malo potrudil in mi2 z Vidom se delava, da je ornk pokukal user posted image . Pa še VSE NAJLEPŠE Alini.

ostalim pa lepo pohajanje danes

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 809
24.4.2008 10:06:12   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav

ja, KT pa v Šiško pridi. pri nas pa se je sonček malo potrudil in mi2 z Vidom se delava, da je ornk pokukal user posted image . Pa še VSE NAJLEPŠE Alini.

ostalim pa lepo pohajanje danes

Uživajta! Tudi midve bova šle počasi ven user posted image  

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 810
24.4.2008 10:18:12   
nky 23
Jaz pa čakam da se Kevin zbudi, pol bova pomalicala, malo po stanovanju pospravla, potem atana počakala, da pride s celja, nato pa gremo malo na potep!!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.4.2008 13:27:09   
Drnula
Evo. za pop*** … pišem in pišem in potem me vrže ven   grrrrrr   No, še 1x …   Sem vas komaj našla, tako ste zgovorneuser posted image . Menda končno dobimo internet jutri ali v ponedeljek in se vam spet malo pridružim, če vam bom uspela sledit user posted image
  Zunaj spet malo sončka user posted image user posted image . Z Neco sva pri moji mami, čakava na kosilo, potem pa se greva potepat, verjetno na Cerkniško jezero … ga kar malo pogrešam. Bova šli z ruzakom in morda zraven malo peš, bomo videli kaj si bo čmrlučka zaželela  Peš kar rada šeta, narediva precej dolg sprehod. Itak je skoz na nogah, kamor grem mi je pod nogami, razmetavanje je pa njen hobi .... strasten hobi .. če le kaj najde vse razmeče, vleče ven iz omar, predalov, polic, samo da kaj najde da lahko potegne in vrže na tla ali raznaša okrog user posted image

V novem domu in vasi smo udomačeni  ...  možnosti za sprehode je ful - takih z ruzakom, ko voziček totalno odpade, ampak so res zelo lepe turce. To nam orng paše, smo okrog vsak dan .... skratka, naš tempo se je spremenil 100/h user posted image

Neca je v ponedeljek dobila novega bratrančka Matija user posted image user posted image user posted image , sva ga šli včeraj pogledat v P in je tako zeloooo majčken ... kar malo pozabiš ... in ful prisrčen user posted image Sestrica je imela mnogo lažji porod kot prvič tako da sem si še jaz malo oddahnilauser posted image

Takole približno pa zgleda pri nas zdaj

user posted image

Ker kopalnica ni še čist poštimana se zvečer večkrat umivamo kar v kuhinji in je prav tako super user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Drugega pa skoraj da ni več za pokazat, še ni urejeno. Od pohištva imamo še postelje in previjalko user posted image   tako da imamo dnevno sobo še po turško, vse na tleh, ampak Neca ima tako ful placa in lahko pohajkuje vse počez. Sem naložila še filmček http://www.youtube.com/profile_videos?user=Drnula&p=r
Počasi bomo  spravli skupaj.

lpp

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.4.2008 14:31:22   
Kati81
Drnula pr vas je a full luštno!
Tista slikca ko je Neca z nogicami v kuhinjskem koritu je pa sploh super.

No punce jaz bom po vsej verjetnosti ostala še tri mesece doma, ne niso mi podaljšali porodniške niti nisem zaprosila, ker nimam zakaj.
Ampak, sem dobila ponudbo za službo za 4 ure, tja me nič kaj ne vleče, pa še denarčka je za  več kot 200E manj kot pa če ostanem doma. Tko da verjetno bom kar doma, se moram do jutri odločiti. Če grem delat mi pripada samo 8 dni dopusta za celo poletje tko da me ne mika preveč.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 813
24.4.2008 19:39:19   
mentos
jaz vas pa na hitro samo malo pozdravim,

Drnula lepa hiška, prisrčna kuhinja, res toplo.
Vsi ki ste praznovali vse najboljše.

Drugače smo pa mi kar dobro, Hana je živahna, papca še vedno bolj nerada, ampak gre. Smo pa danes ravnokar imeli pregled na pediatriji v Lj in žal smo morali Hano še testirati za Celiakijo. Sumijo da ima alergijo na pšenico, gluten, so pa še testirali na jajca in mleko. No, zdej bomo pa ponovno čakali 14 dni na izvide. Upam da bodo izvidi negativni in da bo lahko končno lahko saj kaj normalnega popapcala. Mi pa moja miška noče nič spat čez dan tako da komaj le za kako urico, no, mi pa zdajle že spi za čez noč.

se vam še javim, no jaz pa grem delat šele 1 septembra. Res super, bova uživali na sončku.user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 814
24.4.2008 20:11:03   
Drnula
Mi imamo pa internet user posted image
Telekomovci bi se lahko kaj naučili od Mobitelovcev user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 815
24.4.2008 20:15:32   
n€na
drnula tvoja hiška je pa res lepa.

Neca je že prava dama in kake dolge laske že ima, nam laski nikamor ne rastejouser posted image

Tako mi spimo že dobro uro, ne vem kaj ji je bilo danes da ni čez dan nič spala. Sva danes šle na šetnjo v lucijo in sva imeli družbo in verjetno zaradi tega ni nič zaspala. od samega navdušenja, ker je spoznala tri nove prijateljeuser posted image

KATI81- po moje se je brezveze silit z neko službo, ki ti ne paše. ok, je delo za štiri ure samo če boš več € dobila ko boš doma, bi tudi jaz ostala doma. In to je super da lahko izbiraš, jaz bi tudi bila doma vendar moram pod nujno v službouser posted image in to na polni delovni čas ker potrebujemo dinarčke, ker sno se zapufali za kredit

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 816
24.4.2008 20:16:58   
n€na
HANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DA BO VSE OK

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 817
24.4.2008 20:40:35   
KT
HANA - vsi držimo pesti & pestke, da bodo testi negativni user posted image  

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 818
24.4.2008 21:08:04   
KT
Drnula - super hiška - sama toplina! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.4.2008 21:40:34   
lenkav
KT - pa smo dočakali tudi v Lj lep dan, ne?!

Mi2 sva bila v ZOO in je Vid skoraj cel čas spal user posted image . Sej živalce so res kar mal boge tam notri. Sem pa nabavila letno karto. Upam, da bo drugič imel kaj več od tega.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 820
24.4.2008 21:44:45   
lenkav
Aja, sem pa našla notri Ledov sladoled Capri. Njami...

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 821
24.4.2008 21:46:39   
lenkav
Drnula - vaš domek je pa res nekaj posebnega. Sem prepričana, da boste srečni... Pa želim vama z Neco še čim več lepih dni, da bosta zdaj res uživali skupaj

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 822
24.4.2008 21:48:02   
lenkav
zdej se pa jaz kar poslavljam, da bom nekaj uric spanja čez celo noč nabrala

mirno nočko vsem čmrlom in vsem mamicam

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 823
25.4.2008 7:32:02   
KT
Dobro jutro!

Že kuham, že kuham.... sonček sije, noro, počakam še, da se ALina zbudi in gas...

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 824
25.4.2008 7:36:29   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav

KT - pa smo dočakali tudi v Lj lep dan, ne?!

Mi2 sva bila v ZOO in je Vid skoraj cel čas spal user posted image . Sej živalce so res kar mal boge tam notri. Sem pa nabavila letno karto. Upam, da bo drugič imel kaj več od tega.

lenkav naslednjič gremo skupaj user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?