|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
18.4.2008 16:11:53   
n€na
Ojla,

Evo nas z dopusta. Bilo je zelooooooooooo fajn. Dolenjska je zelo lepa se splača it tja in še cene niso velike. Ljudje in ostali, ki so nam stregli od spredaj in od zadajuser posted image so zelo prijazni. Zala je zelo uživala v vodi, med hranjenjem račk in labodov. Sprobali smo tudi naš nahrbtnik za Nošenje Zale in izkazalo se je da smo dobro investirali, kajti tudi tukaj je uživala. Smo šli na  en pohod na Trško goro, ki je vse skupaj trajalo 4 ure. Bravo Zala.

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: KT
Torej PIKNIK: (hitro s predlogi na dan)
1. lokacije? Zbiljsko jezero, Ljubljanski živalski vrt oziroma Mostec, ....
Če že moram izbirat potem Zbilje. Mi je pa tudi Mostec ok.
Sem za Zbilje
2. datum? 7 ali 8.06 / 14. ali 15.06. .....
Datum je pa malo težji primer. 08. bo verjetno Jaka praznoval RD, 15. pa mislim, da že imamo en piknik.
Vsi ostali datumi so mi ok. Razen 15.06, ker bo imela Zala fešto za 1.roj.dan
3. udeleženci? vsi junijski škrati s svojimi najdražjimi  
Jaz z obema falotkoma pridem, oče falotkov pa... se pustim presenetit.
Midve pa bova verjetno sami

Pa še to

VSE NAJ NAJ VSEM, KI STEE PRAZNOVALI OBMESEČNICE

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.4.2008 12:59:56   
n€na
dober dan,

pa kje ste vse, evo spet vikend in nikjer nobene. Jaz čakam da se Zala zbudi in da gremo končno malo ven. Zjutraj je bilo tako da si nisem upala ven.Enkrat je bilo sonce,. drugič pa tako temno kot bi bil večer.

Evo nekaj slikic z našega dopusta

hranjenje račk in labodov, laboda ni zraven ker si ni upal bližjeuser posted image
user posted image

šerpa in Zala
user posted image

spet račke tokrat na vadbi plavanja 4 manjkajo
user posted image

vhod na grad Otočec
user posted image

namakanje ritke v Šmarjeških toplicah
user posted image

in na konjičku blizu Šport hotela
user posted image

lep vikend

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.4.2008 22:04:28   
N _ B
Čer.

Res smo hude čveke. Sem nas na 1. strani iskala....user posted image

Mi smo že na svojih standardnih položajih. Otroka spančkata, mož zraven mene leži z daljincem v roki in vsake toliko zavzdihne, ker ni nič pametnega po tv-ju.

Dan smo glede na muhasto aprilsko vreme in polno teto luno, kar uredu preživeli. Nika je imela zjutraj plavanje, midva z Jakom pa sva šla v trgovino in potem ponjo na bazen. Ko smo prišli domov sem se lotila pospravljanja. Ob pol enih je prišel mož iz službe in po kosilu sta šla z Niko ven. Jaz pa sem pospravila in čakala, da se Jaka zbudi. Popoldan je bilo pa vremenu primerno. Zunaj je posijalo sonce in jaz seveda takoj Jaka oblečt za ven, ko sva prišla ven, se je pa ulilo kot iz škafa. Pozno popoldan smo šli s prijatelji na kavo in tika tak je bila ura toliko, da sva morala zrihtat otroke za spančkat.

Piknik: mislim, da se bomo junija tudi malo težje uskladile, ker vsak vikend eden od naši škratov praznuje.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.4.2008 22:12:47   
KT
Čer,

Jest sem nas pa ravno mislila mal gor spravit, pa si mi že ti pomagala.

Tudi mi smo se cel dan potepali - s to razliko, da je vreme kar zdržalo. Še en kucl smo osvojili zdej smo pa tudi pri nas vsi na svojih bojnih položajih - Alina miževo deželo raziskuje, moj čarunalnik matra, jest komaj še gledam in že razmišljam, da bi šla malo rjuhe likat.

Piknik: mislim, da se bomo junija tudi malo težje uskladile, ker vsak vikend eden od naši škratov praznuje.

Verjetno bo tole s piknikom v juniju res full težka - ja kaj pa čmo potem narediti - v juliju bomo pa že vse na dopust pobegnile. Kaj pa moji čevapi in pečene paprike user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.4.2008 22:15:01   
N _ B
Kaj pa moji čevapi in pečene paprike user posted image  

Brez skrbi, bomo najdl. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.4.2008 22:23:34   
KT

Kaj pa moji čevapi in pečene paprike user posted image  

Brez skrbi, bomo najdl. user posted image

Pa kake bučke na žaru imam tudi full rada - a maš tukaj tudi kakšne veze - mislim, če bi se dalo kaj zmenit pridem kamorkoli user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.4.2008 22:24:34   
N _ B
Pa kake bučke na žaru imam tudi full rada - a maš tukaj tudi kakšne veze - mislim, če bi se dalo kaj zmenit pridem kamorkoli user posted image

Bom brata vprašala, če rab kakšnega preskuševalca in kritika user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.4.2008 22:29:07   
KT

Bom brata vprašala, če rab kakšnega preskuševalca in kritika user posted image

Pridem, zastonj sodelujem, ni problema, sam, če bom lahko njegove mojstrovine preskušala user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.4.2008 22:30:54   
N _ B
Grem v krtkovo deželo mojim sončkom delat družbo. Je tud mene začel matrat.

Mirno noč in lepe sanje.

< Sporočilo je popravil N & B -- 19.4.2008 22:31:09 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 734
19.4.2008 22:31:31   
KT
Eno vprašanje - ste že razmišljale kakšno rojstno dnevno zabavo boste pričarale svojemu junijskemu škratu?
Bolj, ko razmišljam, slabše je - saj vem, da se Alina te zabave ne bo spomnila, ampak jaz se jo pa bom in bi rada kaj lepega sčarala za svojo malo družinico.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 735
19.4.2008 22:31:52   
KT

Grem v krtkovo deželo mojim sončkom delat družbo. Je tud mene začel matrat.

Mirno noč in lepe sanje.

Nočko in mirno nočko!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 736
20.4.2008 8:27:13   
N _ B
Dobro jutro.

Sončeeeeek je. user posted image user posted image user posted image  končno. user posted image

Mi imamo toliko idej, kaj bi danes. Vsega ne bomo mogli in bo težko izbrat. Ideje so: s kolesom naokrog ali pa okli Brda, Nika na rolerje in mahnemo na sprehod z obvezno kavico, obisk živalskega vrta, igranje in norenje okoli hiše,....... Bom zvečer poročala, kaj nam je uspelo naredit.

Trenutno je 3/4 ležečki: Jaka je na očiju zaspal (če ob pol petih začneš rogovilit, je že skrajni čas za ponoven počitek), Nika pa gleda Živ Žav. Jaz bom pa skočila do mesarja.  Bomo kar zunaj spekli in moram po meso. Včeraj nisem hotela kupit, ker tile vremenoslovci radi brcnejo v temo in potem pečt v dežju ni ravno užitek. KT, a prideš na kosilo?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 737
20.4.2008 8:29:54   
N _ B

Eno vprašanje - ste že razmišljale kakšno rojstno dnevno zabavo boste pričarale svojemu junijskemu škratu?

Verjetno nič posebnega. Povabili bomo nekaj prijateljev z malčki in preživeli popoldan ob čvekanju, igri, pijači in hrani. Okoli hiše imamo veliko prostora in Nika in Jaka sta oba poletna, kar je velika prednost, da smo lahko zunaj.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 738
20.4.2008 18:01:46   
KT

KT, a prideš na kosilo?

Vraga zdajle je pa verjetno že malo pozno user posted image  - kje glih meni ta sreča, da čist prepozno preberem takšnole povabilo. Ti, kolko pa je rok trajanja takšnega povabila?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 739
20.4.2008 18:08:12   
KT

Verjetno nič posebnega. Povabili bomo nekaj prijateljev z malčki in preživeli popoldan ob čvekanju, igri, pijači in hrani. Okoli hiše imamo veliko prostora in Nika in Jaka sta oba poletna, kar je velika prednost, da smo lahko zunaj.

Ja saj tole me skrbi, da nimam kam povabljenčkov dat. Na teraso jih še nekaj spravim, kaj veliko pa spet ne. Za domače bomo verjetno kar pri naših naredili, kaj pa naj z Alininimi prijatelčki naredim user posted image Soborke tako veselo vozičkamo okoli, mali škrati neizmerno uživajo, ko so skupaj, zato bi tudi rada naredila nekaj za vse njene "bodoče sošolke in sošolce" user posted image , pa še mamice in očki bi kako pametno rekli.  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.4.2008 21:07:19   
nky 23
ja tudi mi bomo naredili kar doma pred hišo, čeprav nekaj veliko prostora tudi ni, no za nas ljudi že za avte bo malo problem, saj bomo naredili v nedeljo in ker mamo spodaj gostilno bo verjetno polno, no pa bomo že nekako zrihtal a ne?
Bomo pa praznovali 31.5 pri tašči v avstriji saj imata s Kevinom na isti dan roj.dan in tam je kar nekaj žlahte, pa še ona vse organizira...
Doma pa bomo praznoval 1.6 in seveda neizmerno uživali in upali da bo sonček, saj v stanovanju jih pa nimam kam dat, mam samo sto kvadratov...

V soboto pa končno na MORJE!!!!! Komaj čakam!!!!

Gremo še z enimi kolegi tako da nam ne bo dolgčas in niti Kevinu saj imajo hčerko par dni starejšo...

Moj je na šihtu, bom spet slabo spalauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 741
20.4.2008 21:30:54   
nky 23
lep preostanek večera in čim mirnejšo nočko vam želim!!!!!!!!!

NOČKO!!!

< Sporočilo je popravil nky 23 -- 20.4.2008 21:31:09 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 742
20.4.2008 22:03:25   
ŠpelaP
Čer!
Mi smo imeli te dni tako natrpano, da sem komaj utegnila zdaj malo priromati gor, da napišem par vrstic.
V petek smo imel namen iti na obisk k moževim domov, potem sva si pa kar sproti namislila in smo šli še malo dlje k moževi babici. Je prvič videla Saro, Tima pa tudi po dolgem času. Je nas bila ful vesela.
Včeraj smo šli malo v hajko za dišavnicami in začimbami za naš vrtiček. Sva dobila skoraj vse, kar sva iskala, razen ameriške borovnice. En grmiček imava že dve leti, pa sva mislila, da bi imela še enega. Prvo leto so nama vse borovnice pozobale neke tečne ptice ali pa kaka golazen na dveh nogah. Je bil grmiček čez noč oskubljen.
Danes smo pa šli malo na en krajši pohod na en hrib - goro user posted image nad našim krajem. Se mi je vedno zdelo ful smešno, da se imenuje "Brinjeva gora", če je bolj hrib kot gora. user posted image Tim je ful veselo hodil, sploh ni bil utrujen, Saro je pa mož nosil in je tudi skoz radovedno gledala. Prav fajn smo se imeli.
Za konec dneva me je pa v kopalnici čakal en velik kup cunj za pranjeuser posted image . Sortirala sem ga že, zdaj ga mora le še stroj oprati.
Se pa počasi premikam proti kavču ali pa morda kar proti postelji, saj je kavč zasedel mož - kot nasedli kit leži in se mi nesramno reži.

Za piknik sem jaz ZA. Lokacija - vseeno (ve se zmenite, mi pridemo); Datum - NE moremo 14., 15.6.; Udeležba - vsi štirje!

Mi bomo pa za Sarin RD kar doma za hišo piknikovali - bomo sami domači. Potem gremo pa tako še v MB, kjer bo tudi praznovala.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 20.4.2008 22:06:41 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 743
21.4.2008 7:54:04   
nky 23
kavica je kuhana

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 744
21.4.2008 8:00:29   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

kavica je kuhana

user posted image user posted image user posted image  Hvala nky - ti si carica!

A ktera ve kakšno vreme nas danes čaka?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 745
21.4.2008 8:03:15   
nky 23
včeraj na popu so rekli da dopoldan lepo popoldan pa so možne padavine in nevihte, najslabše se nam na koroškem obeta, bo pa okoli 19-21 stopinj. naslednje dni bo malo slabše in konec tedna kao spet lepše, saj bo počasi že majuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 746
21.4.2008 8:14:09   
Kati81
No dobro jutro, še od nas.

Najin oči se je končno vrnil domov in midve sva pa tudi nazaj s primorske.

Zdej grem pa tudi jaz pripravit zajtrk za vse tri.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 747
21.4.2008 8:14:59   
nky 23
kati kaj pa kaja zajtrkuje?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 748
21.4.2008 8:52:19   
Padme
Jutro!

Me ni bilo 4 dni na RR in sem si vzela čas, da vas v miru preberem, pa sem bila v 5 minutah fertik user posted image .... Bolj slabo nam gre ...

Vikend smo preživeli v znamenju praznovanj, kavic, otvoritev in sprehajanja, ....user posted image

Trenutno pri nas prav lepo sije sonček in upam, da tako tudi ostane ....

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 749
21.4.2008 10:13:24   
nky 23
ja sedaj ko je sonček ste pa vsi kot martinčki, takoj venuser posted image , no saj jaz tudi počakam da se mali zbudi, poje malico in greva ven s trikolesnikom, malo okoli hiše, nato pa kosilo kuhat, spet spat in malo ven potem pa seveda spet spatuser posted image .

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?