Sunny Morning
|
Naša je bila pa včeraj nemogoča. Je šla že spat, pa se je zbudila, pa nikakor nazaj zaspat, potem se ji je še kislina dvigala...uglavnem na koncu je omagala šele ob 22.00. Sem že kar pozabila kako je, če gre takrat spat. Drugače pa je bila noč standardna, z enim hranjenjem ob 5.00 in sva potem spali do 10.00. Bo morala mami kaj prej vstajat, če bo hotla kaj naredit. No, saj pa tudi ne bomo večno tako dolgo spali. Zdaj bom še malo izkoristila. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Mislim pa, da tudi ni razlike v ceni med Sparom in Muellerjem, v Muellerju je namreč manjše pakiranje. Je pa tudi v Nemčiji popolnoma ista cena kot pri nas, razen tega, da so trenutno imeli jumbo pakete, pa se je zato splačalo kupit. Kar se tiče cene sploh nisem vedela ali je kakšna razlika ali ne, sem kar na pamet butnila, da je mogoče to edina razlika. Je pa lepo od njih, da imajo enake cene, ker potem nam ni treba samo v določene trgovine hodit po pleničke. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Drugač pa je naše dete malo razdražljivo te dni, komaj skočem gor! Uživajte.... Veš moj Žan je bil tečen dva dni pred luno,tvoj pa bo dva dni po luni Našo pa daje pred in po luni. IZVIRNO SPOROČILO: limma sunny m.- kakšne igračke si kupila Neji? Jaz bi ji tudi še kaj dokupila, da bi šlo tudi na ležalniček, ker je v njem raje kot v igralnem centru (Neža ima takšnega kot ga jbo utri dobila Neja ) Mi imamo tak stolček in so igrače pritrjene z ježkom, tako da jih lahko odstraniš ali zamenjaš. So pa to ta nove igrače. Če ima rada stvari, ki šumijo je poleg banane ful dober tudi tale metuljček. Naši se najbolj dopade, ker krila ful šumijo. Je bila pa včeraj super razpoložena v stolčku in mi je namenjala take lepe poglede in nasmehe, da to moram delit z vami. karmyka tvoje pupe so res enkratne. Kako lepo pasejo kravice. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 sunny m.res poznaš Sebastjana??Prav agresiven tip se mi zdi,hitro vzkipi. Sta bila z enim sosedov frienda, ampak ga že ene 10 let nisem videla. Včasih ni bilo vikenda, da niso kakšnega nabil v kakšnem diskaču. So samo iskal razlog ali ga pa tudi niso rabili, da so koga nabil. Enkrat sta enega malo nabila tudi zaradi mene. Se mi pa zdi, da se niti ni umiril...mogoče malenkost, ker mu je treba dat kar kapo dol, da je toliko časa vzdržal brez pravega konflikta. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Jaz upam,da bom do 12, če ne bom pa kako minuto zamudila. SIcer pa upam, da bom našla na Loki parkplac, ker od Tuša dol še nisem šla in ne vem, če bom našla Sponzor pa itak.... Te bomo počakale, sploh ni problema. Pa kar parkiraj pri Tušu, ker ne moreš zgrešit na most do Loke. Greš proti tenis igriščem in še pred njimi boš na desno videla most. Od "glavne" ceste je mogoče 100 m. Na Loki boš res težko dobila plac, pa še čas kosil bo. Gašper upam, da cepljenje ni bilo preveč moteče. Lunca1 uživajte v Radovljici. Medve z Nejo bova od 31.3. pa do 9.6. sami, ker gre naš oči v Yukatan, Mehika. sani1 upam, da dobiš dobro in poceni privat varstvo. IZVIRNO SPOROČILO: katee Lep dan??? Na katerem planetu pa ti živiš, da imate lep dan??? Ne vem kakšne veze ima mala pikica ampak ona ima vedno lepo vreme. Grem, ker me zdaj pa že pogreša.