ALFI2
|
Zdravo! Skabi, hvala za komplimente za mojo pupo. Ti pa moram povedat, da sem ravno pri njej morala par dni po tistem, ko sma prišle domov nazaj v porodnišnico, da so ji še enkrat kri vzeli. Ko me je patronažna poklicala, da so klical iz CE, da morma pridet kri dat, sem misla, da me bo kr kap!!! Ampak sem jo potem še enkrat (mislim patronažno) nazaj poklicala, pa jo prosla, naj mi pove, če je to zdaj katastrofa al kaj - me je seveda ful pomirila, da pač tam manj namatrajo novorojenčke, ker majo prakso z jemanjem krvi iz glavce, da če bi ji tu patronažna probala vzet kri, bi blo za obe hudo. Rekla je, da je vrednost nekaga hormona povišana - ampak, da ni nič hudega. Seveda me je skrbel ko , pa sma potem res doble izvide in nič panike in nič posebnega - razen čakanja na te izvide. V vmesenem času sem po raznih vezah in vezicah probala zvedet, zakaj so naju klical in kaj je narobe, pa mi je ena patronažna s konjiškega s fuuuul stažem in precej strokovna, poleg tega pa dolgoletna kolegica moje tašče, povedala, da tak ko v CE porodnišnici pregledajo in stestirajo novorojenčke, jih nikjer drugje ne - vse preventivne teste, da nardijo in ponovijo, če je kar koli sumljivga - pa bolj zarad preventive, ko pa, da bi neki blo narobe. Je rekla, da če bi v MB rodila, ji tega testa sploh ne bi naredli, tak da ničesar ne bi ugotovili. Upam, da sem te mal pomirla in upam, da ne bo nič narobe. Zdaj pa hitr dol s PC, ker že moj grdo gleda, saj se tamala dva fajtata za šotor in žoge - ta presneti dež
|