ALFI2
|
Zdravo, punce! Jaz sem si pa dans končno privošla frizerja - no, ja sestrca mi ga je- sem mela pred kratkim RD (naslednje leto bo OOOkroglo), pa mi je kr bon za mojo frizerko prinesla. Je rekla, da ne ve kaj, naj mi kupi, denarja mi pa ne da, ker ga bom itak za pikcota porabla (u, pa kako prav je mela ). Šla sem k frizerju po 1/2 leta - pa nimam več doooolgih las, da se ne bi vidlo, ampak kratke do srednje dolge lase s prameni - tak da si lahk mislite, kak sem že zgledala . Pa vam povem po resnici, da odkar sem doma in se v globali sam učim (Ok pa popoldne s palčkoma po Konjicah (izjemoma kje drugje) vandram), se mi sploh ne da rihtat - frizura, makeup (maskara, ki sem jo prej bol ko ne edino redno uporabljala je že sigurno čist zasušena) ipd. Komi čakam, da ta izpit naredim in se vrnem med normalne ljudi. HuAnita - jaz te ful dobr poznam s foruma RR Avgustovke 2006, kjer sem pridno brala, pa niti besedice napisala - sem rabla kr neki časa tud tu, da sem se opogumla - zdej me pa ne bote ustavle . Mislim, da si rodila 4., pa ene par jih je še pred tabo, al pa par dni za tabo, jes sm pa doma uporabljala totalno neprimeren besednjak za visoko nosečo žensko z 18-mesečnim otrokom (mi je moj skorda prepovedu računalnik uporabljat). Jezilo me je pa to, da vse rojevajo, jaz pa nič. Seveda oko objektivnega opazovalca (beri mojega ) je opazlo, da so nekatere mele rok še julija, druge pa prve dni avgusta - js pa 11. - in ni razumel mojga razburjenja . Tud js sm se vam kmal pridružla (8.) in dobla mojga drugega . Punce, vidim, da to, da se ne poznate čist nič ne drži. Vse ste nekak povezane. Js sm do zdaj ugotovila, da poznam sam Skabi, pa verjetno bi za Teto beto vedla kira je - glede na njeno pisanje mislim, da je hodla na Kajuha generacija maturantov 1997 (če je bla sošolka od S. Dolar pa verjetno v D razred - js in tud moj pa sma bla E-jevca - ni kaj zlata generacija ). Tudi moja pupa (skor 3,5) se uči rolat - ampak je taka bol boječka, tak da gre počasi - ati bi pa mel kr eno malo Katarino Witt . Prvič je tešk ravnotežje držala, drugič pa se je že kr pelala po majhnem klančku (je bil ati ful ponosn- no se mami tut ) - odrivanje še čaka na naslednje učne ure. Tamalemu sma pa sam rekla, ko jih je pupa dala dol, če bi tud on probu - AAAHA (pa ful prikaimavanje in smeh od ušesa do ušesa) - je taka prava mala kamikaza - povsod ga je polno (vse bi preplazu, pa kolo bi gonu, čeprav ne doseže do tal, da bi pedal do konca potisnu, pa prevale bi delu - žoga je pa itak zakon - čudn, da je ni na svet s sabo prinesu - se je sposobn skor eno uro igrat z njo - v glavem seveda brcanje - mislim, da je atijeve gene total tu potegnu). Nič ne zaleže, če se enkrat udari - še kr ponavla, pupa pa je že itak bol previdna, če pa gre kaj narobe, se ji pa za neki časa zameri. Ha, se sam ornk in v miru (pikca spančakata, možeka pa še ni) vsedem pred PC pa nastane že cela litanija. Vsem bolnim čimprejšnje okrevanje - nosečke pa - iskeno sočustvujem z vami (se še predobr spomnim, kak hudo je čakat ) - ampak bojo prišli (preverjeno )
|