|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 20:47:23   
SuzanaKK
Pozdravljene! A je že prepozno, da se vam pridružim? Sem šele zdaj opazila tole čvekalnico, jaz preseljena Velenjčanka v Celje pa na sprehodih umiram od dolgega časa. Bolj redno klepetam pri januarčicah 2008. Imamo sinčka aljaža, ki bo 6. 5. dopolnil 4. mesece. Saj vsega za nazaj se mi ne da brati, zaenkrat toliko, ve pa povejte, če še sploh vzemete katero medse.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 20:57:50   
shooo
dobrodošle nove čveke!
Jančika, a to kaj pomeni?user posted image že?

zadnje novosti pri dr. cvitanu.
nemorem verjeti , dočakala sem da me cvitan pošlje na CTGuser posted image .jutri na Ptuju. tako da se DARJA, MAVO, ne bomo srečali. žal.
MV skrajšan, reč malce odprta , C pravi da dva tri dni pa bo.meni pa so še ure predolge.user posted image

vam javim novosti.
lepo se imejte



_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:00:17   
Jančika_
SuzanaKK, welcome! S katerega konca pa si?

Shooo, aha, ja, pomeni, pomeniuser posted image .

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:01:38   
ALFI2
Zdravo, punce!

Jaz sem si pa dans končno privošla frizerja - no, ja sestrca mi ga je- sem mela pred kratkim RD (naslednje leto bo OOOkroglo), pa mi je kr bon za mojo frizerko prinesla. Je rekla, da ne ve kaj, naj mi kupi, denarja mi pa ne da, ker ga bom itak za pikcota porabla (u, pa kako prav je melauser posted image ). Šla sem k frizerju po 1/2 leta - pa nimam več doooolgih las, da se ne bi vidlo, ampak kratke do srednje dolge lase s prameni - tak da si lahk mislite, kak sem že zgledala user posted image . Pa vam povem po resnici, da odkar sem doma in se v globali sam učim (Ok pa popoldne s palčkoma po Konjicah (izjemoma kje drugje) vandram), se mi sploh ne da rihtat - frizura, makeup (maskara, ki sem jo prej bol ko ne edino redno uporabljala je že sigurno čist zasušena) ipd.

Komi čakam, da ta user posted image  izpit naredim in se vrnem med normalne ljudi.

HuAnita - jaz te ful dobr poznam s foruma RR Avgustovke 2006, kjer sem pridno brala, pa niti besedice napisala - sem rabla kr neki časa tud tu, da sem se opogumla - zdej me pa ne bote ustavleuser posted image  . Mislim, da si rodila 4., pa ene par jih je še pred tabo, al pa par dni za tabo, jes sm pa doma uporabljala totalno neprimeren besednjak za visoko nosečo žensko z 18-mesečnim otrokom (mi je moj skorda prepovedu računalnik uporabljat). Jezilo me je pa to, da vse rojevajo, jaz pa nič. Seveda oko objektivnega opazovalca (beri mojega user posted image ) je opazlo, da so nekatere mele rok še julija, druge pa prve dni avgusta - js pa 11. - in ni razumel mojga razburjenja user posted image . Tud js sm se vam kmal pridružla (8.) in dobla mojga drugega user posted image .

Punce, vidim, da to, da se ne poznate čist nič ne drži. Vse ste nekak povezane.

Js sm do zdaj ugotovila, da poznam sam Skabi, pa verjetno bi za Teto beto vedla kira je - glede na njeno pisanje mislim, da je hodla na Kajuha generacija maturantov 1997 (če je bla sošolka od S. Dolar pa verjetno v D razred - js in tud moj user posted image  pa sma bla E-jevca - ni kaj zlata generacija user posted image ).

Tudi moja pupa (skor 3,5) se uči rolat - ampak je taka bol boječka, tak da gre počasi - ati bi pa mel kr eno malo Katarino Witt user posted image . Prvič je tešk ravnotežje držala, drugič pa se je že kr pelala po majhnem klančku (je bil ati ful ponosn- no se mami tut user posted image ) - odrivanje še čaka na naslednje učne ure. Tamalemu sma pa sam rekla, ko jih je pupa dala dol, če bi tud on probu - AAAHA (pa ful prikaimavanje in smeh od ušesa do ušesa) - je taka prava mala kamikaza - povsod ga je polno (vse bi preplazu, pa kolo bi gonu, čeprav ne doseže do tal, da bi pedal do konca potisnu, pa prevale bi delu - žoga je pa itak zakon - čudn, da je ni na svet s sabo prinesu - se je sposobn skor eno uro igrat z njo - v glavem seveda brcanje - mislim, da je atijeve gene total tu potegnu). Nič ne zaleže, če se enkrat udari - še kr ponavla, pupa pa je že itak bol previdna, če pa gre kaj narobe, se ji pa za neki časa zameri.

Ha, se sam ornk in v miru (pikca spančakata, možeka pa še ni) vsedem pred PC pa nastane že cela litanija.

Vsem bolnim čimprejšnje okrevanje - nosečke pa  - iskeno sočustvujem z vami (se še predobr spomnim, kak hudo je čakat user posted image ) - ampak user posted image  bojo prišli (preverjeno user posted image )




(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:09:31   
SuzanaKK
Jančika, jaz sem iz Nove vasi, še bolj natančno živim na Dečkovi.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:14:32   
darja33
Vidim, da se celjanke kr nabiramo... Pa kandidatk za kofe in vozičkanje tudi.
Pozdravljena SuzanaKK, se bomo kmalu vidle na kaki šetnji.

Mavo, sporoči kaj bo novga jutri. A boš morda ti prej končala s tvojo limonado kot js.

Če bi kej rabla prevoz pa tudi povej. Dokler še nisem rodila.

Sem dans spet mal brez volje, ker se še nič ne dogaja. jutri bo bolje. Upam.

Lahko noč

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:16:15   
žanek
Janči, kaj to pomeni da si user posted image . user posted image Čestitke user posted image . A zato nisi pila vina v petek user posted image , si nam bila mal sumljiva user posted image .

Dobrodošle nove čvekice.

SuzanaKK, se poznava, tudi jaz sem preseljena Velenjčanka user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:17:50   
ALFI2
O, se morm kr nazaj oglasit. Jaz sem pa prej grunatala, kaj pomeni ona pripomba od Jančike - mi je takoj asociirala na user posted image , amapk sem misla, da gre za kako interno foro, ki nam novodošlim ni znana. Čestitke!!

Midva se sicer pogovarjama tut o tretjem - ampak enkrat, nekoč ... (moj izpit, pa služba obeh, pa večje stanovanje...-itak zmerom dost ovir - najbolj resna in nepramagljiva pa ziher moj izpit - aja pa vsaj eno leto bol ko ne prespanih noči po več kot treh letih bedenja 2 do x-krat na noč). Naju je pa zdej to ful držal (no pogovori o tem) - moja sestrica je vesela julijka v pričakovanju, od mojga brat dvojček pa je ravno dobre tri tedne nazaj (28.3. - mal pred mojim RD) postal 1. očka (mata zlatega fantka), na isti dan je povila drugo hčerkico moja poročna priča (aja od moža brat - ta ki je postal očka, je bil pa njegova priča), pa od mojga sestrič je dobu na velikonočni petek(25.3.) svojo prvo štručko - moram povedat, da so vsi ti bli najini svatje - poroka je bla 30.6.2007 + 9 mesecev = 3 dojenčki user posted image  - očitno je bla najina poročna noč bolj delovna kot sma si misla - midva (mladoporočenca z (po besedah mojega moža) predolgim stažem za v javnost - bi kdo mislu, da sma že stara - pa sma še oba pod 30 - moj še par mescev - jaz pa mičken dlje user posted image )sma postlo v poročnem apartmaju po 4. uri zjutraj, ko sva prišla do nje, delila z najinima sončkoma user posted image ), noseča je pa tud ta in ona sodelavka, pa znanka ... - zdi se mi da ta nosečniški virus noro razsajauser posted image  

Hvala bogu!


Mi je ful fajn, ko slišim za kiro - in me vedno znova prime "mama feeling".

Evo spet pišem ko ....

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:19:44   
Bonnie_RR
Jančika, čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:20:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek
si nam bila mal sumljiva user posted image .


Hehe, saj sem bila tudi sebi sumljivauser posted image . Je bilo pa še prezgodaj, da bi vedela za ziher.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:20:31   
pikecpokec
Jeeeee, Jančika! U, pa še selite se letos, ne? Fajn. Midva sva se tud selila ko sem bila noseča, pa celo stanovanje sva zrihtala (jst sem s trebuhom še po lojtri lezla pa tapete dol praskala user posted image ). Iiiii, kak fajn, res! user posted image
Ti bom moje nosečniške cunje posodila, ti si edina ki ji bojo prav.

Nč, grem zdej nazaj likat user posted image



_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 21:59:46   
Janeja
Jančika čestiiiitkeee! Sem te tud v petek imela na sumu user posted image . Saj več, da me že pred clearblujem vemo za rezultat. user posted image A boš čez 9 mesecev tudi ti blažena med fanti ali se ti pridruži še kakšna mini Jančika? Kakšne želje imata?

SuzanaKK dobrodošla.

Jasna lepo, da si se javila. Sem pozabla danes sestri prenest pozdrave, zdaj si me pa spomnila. user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 22:00:18   
pikecpokec
Jao, moj dragi je bil tri dni na ''strokovni'' ekskurziji. In zdajle peglam njegove cunje in ugotavljam, da je v 3 dneh zamenjal 3 pare hlač in 6 majic user posted image . To se je skoz preoblačil al kaj? Hujš ko baba, ej ....user posted image

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 22:01:08   
SuzanaKK
Žanek, ne vem, če se poznava, mogoče pa res. Jaz sem letnica 1977, pa ti? Ja punce super no, da ste me sprejele medse, počasi vas bom že spoznala. Drugače pa je naš Aljaž en ubogi revček. Od rojstva dalje je na aptamilu, ker dojenje ni in ni steklo. Še vedno ga dajejo hudi trebušni krči, tako da sva šla prejšnji teden k zdravnici - dr. kosijevi in je super. Dala ga je na alergološko testiranje, če bi bil slučajno alergičen na KM, sedaj čakamo na izvide. Vedno sem si rekla, da bom imela vsaj 2 otroka, sedaj pa priznam, da nisem več tako prepričana, ker sem po treh mesecih totalno izčrpana, neprespana, večinoma časa ga s fantom nosiva po rokah, crkljava, ker res veliko prejoče, pomaga mu pa nič. Saj zdajle sem tako utrujena, da sploh ne vem, kaj še delam za rač. Bom šla pod tuš in spat. Jutri zjutraj bova šla na sprehod, ker bo popoldne verjetno spet dež. Tole vreme je čist adijo. Bom prišla jutri spet malo k vam. Zaenkrat pa lahko noč vsem.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 22:19:27   
WINX
Jančika-iskrene čestitke za user posted image ...kakšna pa je starostna razlika med tvojimi otročki?

jaz bi tud imela tri..takoj, če bi le moj bil več doma..tak pa ,ko sem za vse skoraj sama pa ne vem kako bi vse zmogla... na žalost tašče nimam več, tako da imam zdej še tasta na skrbi..moja mami  mi včasih počuva punci, ponavadi pa ji dam samo mlajšo, ker je starejši tam dolgčas  pa postane nagajiva ...sej tud to bi šlo pa je moj ata fejst bolan, pa mu gre vse na živce...

tako, da bom verjetno ostala kar pri dveh..razen, če moj zamenja službo al pa si dobim eno super varuško...

Pikecpokec- moj ma vedno cele kupe cot..včasih že ne folgam prat in peglat...sploh če pride z rekreacije in mi prinese polno boršo cot..

Jasna - a si letnik 1976? Mislim, da te poznam..osnovna šola Fran Roš, nekje do 5 razreda?? 

lepo se imejte pa pišite, vas je tak fajn brat!!user posted image

_____________________________

Ni pomembno, če ne znamo povedati.
Pomembno je, da znamo poslušati.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 22:27:02   
HuAnita
Ojla, uf, koliko novic!!!!
Jančika - bravo!!!!user posted image user posted image user posted image   Jaz si samo želim,d a en bi bila, psloh po mojem tele injekcije protibolečinske + tablete škodijo, tako da že zato.... Koliko tednov si user posted image ?

SuzanaKK - dobrodošlauser posted image

Alfi - no, si pa res doooolgo potrebovala, da si spregovorila tule. Jaz sme včasih v Konjicah delala...

Jasna - jap, pa moji sošolci so vedno hvalili tvoje lepe noge in bujno oprsjeuser posted image , čeprav se je mariskatera iz tvojega razreda veliko bolj silila v ospredjeuser posted image


Nosečke, bejžte že rodit! A nima šuuu danes roka?(Rocca?) user posted image


Capinka nabija do 39 C, nič ne kaže na kakšno bakterijsko zadevo, čeprav pravi, da jo boli grlo, bris negativen, kri ok. Tako da imam recept za AB, če ju3 ne ok, ampak po moje nima sl+misla dajati - ali pač? Dohtarce, help!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 22:33:04   
mavo
SuzanaKK, dobrodošla! Ne sekiraj se, jaz sem našla celjske čveke kak teden pred tabo, pa so me tudi sprejele medse. So res fajn in ta forum te kar malo zasvoji.
Drugače pa sem tudi jaz preseljena v Celje, živim pa še kar blizu tebe, ob Dečkovi cesti nasproti poklicnih gasilcev (na drugi strani ceste). Pa še nekaj čvekic živi blizu, tako da se bomo lahko kmalu srečale kje z vozički. Res je, da moram najprej rodit, ampak nadvse upam, da ne bom več dolgo čakala. Mogoče me pa že nocoj kaj primeuser posted image
Dons se že cel dan pripravljam isto kot pred odhodom na morje: spucala sem kuhinjo, oprala vse perilo, ki je še ostalo v košu, naterala sem mojga, da je posesal stanovanje, preoblekla sem posteljo... Kakor da se bo nekaj zgodilo.... Kdo ve, mogoče pa le mam kakšne čarovniške sposobnosti in me bo zašlatalo ponoči, pol bom pa med tistimi 5% žensk, ki dejansko rodijo na napovedan rok. Ja valjda user posted image , sanjaj sv... kukuruz!

S temi telenovelami pa že mal POP TV-ju konkurenco delamo. Človek se lahko celo popoldne zamoti, najprej prebere Shoo, potem Darjo33, na koncu pa še moje jamranje. Pol je pa itak že čas za poročila. Pa že so na vidiku nove epizode in nove glavne igralke (a ne, Jančika?user posted image )

V glavnem, uživajte vse po vrsti, jutri pa držite pesti, da bo že kaj....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 22:33:45   
Meggi
No me ni par dni, pa eto NOVICE.

Jančika- lepo in ČESTITAM za pogum in voljo, naj ti bodo otroci v največje veselje.  Lepo in sproščeno nosečnost ti želim!!! A ja ne pozabi, da bo sedaj glavna okupacija- komandirat moške ( in ne pomagat pri adaptaciji)

Huanita misli da sem žurala? Le kdaj? Se ne spomnim kdaj sem nazadnje? A ja cel vikend med blatom in lopatanjem v cesti, stržbo hrane delavcem, ahatanjem pikic, kuhanjem,pedenjanje pa še mala se mi je skor skotalila po hribu.

p.s. Mogla sem si vzet dopust, da sem uredila, da smo imeli prost dostop do kuhne in kopalnice..(umaknila umazane  cote, posodo,.. lalala)user posted image

Prijeten teden pred počitnicami!

(odgovor članu WINX)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.4.2008 22:57:21   
HuAnita
No, Meggi, imaš SMS. Smo spet bolni user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 2:09:41   
jasna
Skabi, ta glavno s tremi si e pogruntalauser posted image  ostalo pa sprotiuser posted image

Janika, jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  A ele danes si delala test? Dobra siuser posted image  Bova imeli pa podobno razliko med otrokiuser posted image

Alfi, a ti si tudi med tudioznimi? Naj bo imprej za tabouser posted image

SuzanaKK, saj bo minilo, bo videla. Veji kot bo pikec, laje bouser posted image

Winx, sem ta prava. Zdej sem pa spet firbecuser posted image

HuAnita, nehaj, se bom pod mizo skrila in me ne bo ve nazajuser posted image ... kri oK in bris neg.? Ne rabi AB.

Mavo, naa ta mala pa je bla na rokuser posted image . Si pa pridna, ne bo mel moek kaj poeti, ko te ne bouser posted image .

Tkole, da ne boste mislile, da vedno straim okoli ob takih nemogoih urah. Mala aba danes ne spiuser posted image . Sem vmes e 5x popravla dudo, pa pleniko, pa boala.... aaaaaaaaaaaaaaaa pri meni pa noe spat, bi se sam igralauser posted image


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 2:10:54   
jasna
Hm, RR nekaj sraka, ni sumnikovuser posted image . upam, da je razumljivo... Spet alarm...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 5:24:59   
snorlax
Jutro! user posted image

Jančika, bravo. Sklepam, da mama že ve. user posted image

Mavo
, torej imaš gnezditveni sindrom. Po moje si čisto blizu cilja. user posted image Jaz sem rodila na soboto in ko sem zjutraj dvignila tisti moj bivši ultra težek sesalec, se mi je odluščil čep. Potem pa začeli počasi rahli popadki. Samo jaz sem še prej generalno spucala stanovanje, skuhala kosilo, tavečjega peljala na rojstni dan k prijatelju, pa zlikala vse cote, pa sebe spedenala in popoldan šla v porodnišnico. Zvečer sem rodila.user posted image

Shooo,
Cvitan je po moje kar se tiče prognoz kar točen. Pri meni se je zmotil za 1 dan. Na nuhalni v Domžalah pa kar za 9 dni.user posted image

Nove čvekice, dobrodošle. user posted image Brez strahu, jaz nisem nobene poznala drugače kot od tukaj gor. Pa ko sem šla prvič na srečanje, sem tudi imela grozno tremo. Zdaj pa sem srečna, da sem našla te punce, kajti so res najboljše punce na svetu.

Skabi, občudujem te, da premaguješ to situacijo s humorjem. Prav tako kot občudujem vse ostale, ki furate tretji krog ali pa ste že v njem. user posted image Jaz vem za sebe, da se mi spipa. Ali pa si vsakič bolj flegma, kaj pa vem.user posted image

Danes grem v bolnico na UZ k dr. Lepemu (tako pravijo user posted image ). Sicer sem naročena ob 11.30, ampak imam občutek, da bom nekje do 14.00 čakala. Upam, da ne. Skratka, če se bo katera muvala tam okoli, si bom vzela čas za kofe.user posted image Darja, ne bi šla malo dr.P. pogledat?user posted image Ali pa Mavo, ne bi šla danes, ko imaš rok?user posted image

Skratka, nosečke, pejte rodit.

Če vas kaj zdravje matra, se pozdravite.

Tiste, ki čakate na črtico, naj se vam uresniči želja, taka ali drugačna.

Vse, ki ne spadate pod nobeno kategorijo, pa preživite lep dan! Pa vse ostale zgoraj naštete tudi.

Snorči ma vas rada!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 6:41:21   
smrček
Dobro jutro!

Janika, cestitke, torej se vam bo novi clan/ica pridruzil/a se letosuser posted image

Vceraj sem nesla dermatologu pokazat tele moje izpuscajeuser posted image  Napisala mi je recept za hladilno mazilo z olivnim oljem in za kremo Advantan. Lekarnarca me je potem opozorila, da ravno ta Advantan tanja kozo in je moznost za nastanek strij veliko vecjauser posted image  No, se to po vrhu, samo strije mi se manjkajouser posted image .
Darja33, kaj ti mislis o uporabi tega mazila na trebuhu? Veraj sem se namazala samo po roki in dekolteju, po trebuhu pa ne, zaenkrat efekta e ni.

Dobrodoslica novim cvekamuser posted image  Zgleda, da se bomo vse celjske mlade mamice poznale med seboj po zaslugi RRuser posted image


_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 8:16:49   
chezAnA
moram enemu povedat, drugače me bo razgnalo. sva se z možem dogovorila, da naj bo to še skrivnost, ampak tukaj me (vsaj mislim) nobena ne pozna, zato si lahko dovolim veselje brez skrivanja.
tudi mi2 bova januarja dobila še enega otročkauser posted image ful sem vesela.
sem pa videla, da me je s takole novico prehitela jančikauser posted image čestitke torej tudi tebi/vama

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.4.2008 8:18:43   
Jančika_
Punce, hvala za čestitke. Če bo vse posreči, bomo imeli enega božičnega srakecauser posted image .

Strah me je pa ko psa. Včasih si mislim, pa kaj se greš, baba, ti še ni dovolj travm, dva zdrava otroka imaš, kaj izzivaš srečouser posted image . Po drugi strani pa upam, da sem svoje slabe karte že pokurila s tistima dvema splavoma in da bo zdaj vse OK. Prvi pregled imam 13. maja, do takrat bom pa v krčuuser posted image .

Jasna, ja, takšna razlika bo kot pri tebi - med prvima dvema sta dve leti, zdaj bo pa dve leti in pol.

SuzanaKK, če si na Dečkovi, potem tudi jaz nisem prav daleč stran od tebe.

HuAnita, dvakrat sva že vozičkali skupaj. Da ni to zdaj kak znakuser posted image .

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.