Kasija
|
Sem pogledala fotke od srečanja v celju. lepo, da ste uživale IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin mama06, moja je še lažja. Moj žepek,kot ji pravim še 6 kg nima. Vsaj 14 dni nazaj jih ni imela, bila je pa 62,5. Meni P nič ne pravi, da prepočasi pridobiva. Glavno da gre gor, mi pravi. Sem jo vpr že 2 m nazaj ali ji naj dodajam adaptirano (sva se samo dojili), pa je rekla,da bi bilo škoda. Da je ful živahna, lepo napreduje, zelo gibčna, vse bp. Na nasl pregledu sem jo spet vpr ali naj dodajam, spet je ponovila svojo razlago. No, sedaj ji zadnji teden dodajam gh, in gre bolj počasi: sprva ji ni bilo, zadnje 2 dni že nekaj poje. Ne vem, se mi zdi, da vsak P po svoje razlaga. Eni tak, drugi tak. Pol pa ne veš, kak je prav. Alina_alin meni je moja P isto rekla, da če je živahen in zadovoljen in vsaj malo pridobiva je v redu. Pa je razen prvi mesec dobil 500g in manj na mesec. Na zadnjem pregledu je imel skoraj 7kg pri 68cm. Pri 5,5 mesecih se mi je zdelo, da mu manjka "goriva" in sem mu začela zato takrat dodajat gh, čeprav je P rekla, da počakam do 6. meseca. Me je preveč skrbelo. Imam pa občutek - in upam, da me ne vara - da se od uvajanja gh pridno redi. V glavnem za vaju! Aja pa moje prijateljice hči se tudi ni redila prav veliko in vsaj jaz sem zaključila, da ima pač mamicino suhceno konstitucijo. Kaj naj pa jaz rečem, ko sem prav konkretna, moj pa ves suhcan IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra Eno vprašanje. Naše detece se je pred časom veselo tolklo po trebuščku, roke se kar letele gor in dol. Zdaj pa se vedno praska - obvezno, ko snamem plenico, pred-med-po kopanju??? Sem mislila, da je to pač zaradi plenice, vendar res ne neha, niti po kopanju, ko je vsa koža mehka. In najhuje je, ko ima 3 dni stare nohtke (niso dovolj za porezat, ampak dovolj da se ornk počoha) - je vsa rdeča. Pa nima izpuščaja in ničesar podobnega. Se komu kaj zdi, kaj bi to lahko bilo???? Sem ravno danes mislila isto vprašat Elian to dela med previjanjem in po kopanju. Se je že kar konkretno spraskal parkrat. Sem mislila, da je suha koža, pa sem ga namazala z olivnim oljem, pa ni bilo učinka. Pandica hvala za ideje za zabavanje otročka na gradbišču Upam, da bom tudi kmalu lahko opazovala svojo hiško, ki se spreminja v dom. Sigurno se veseliš preselitve!!! A dobimo kake fotke recimo zaline sobice? Internet sem jaz mojega začela kar v naprek maltretirat, ampak na srečo ima net na uno "mobilno" omrežje Tjaša, Nina, Bor, Lan čestitke za pol leta PRAZNOVANJE RD DESETK007 V SEPTEMBRU - Klaudia: 2 odrasla + 1 , LJ - Oktoberka : 2 odrasla + 1 LJ - *kinnie*:2 odrasla + 1 + 1 otrok, Radovljica - Vanili: 2 odrasla + 1 + 1 otrok (5let), okolica LJ - Jasna: 1 odrasel, 1 odrasel? + 1 + 2 otroka, LJ - Noa1: 2 odrasla + 1 , MB - kasija 2 odrasla + 1 , LJ
|