|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
22.4.2008 11:00:55   
oktoberka
No mam pa eno vprašanje, za tiste ki greste kam na dopust sedaj.
A boste vzele vodo za AD mleko sabo, al boste kar tisto tam uporabljale.
NO zdaj pa šibam, se še javim.

Mela bom s sabo Brito in vrelnik vode, ker je v Rovinju ful klorirana voda, tko da jo bom prekuhavala!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.4.2008 11:04:58   
majoli
sanwebdra; mogoče bom čisto mimo ustrelila, ampak vseeno - Maks vedno praska po različnih podlagah (rjuha, tepih...) in je to en izmed načinov spoznavanja stvari. Kaj če samo spoznava svoje telo, kožo?

noa 1; jaz Maksa naoljim samo enkrat na teden, takrat ko ga tudi umijem z milom. Obraz mu pa večkrat namažem z bepantenom, ko greva npr. ven ali pa ko je koža suha. Je pa res, da ima naš mali neke težave s kožo na obrazu, če bi imel lepo, je ne bi kar preventivno mazala.

Jenny Anny;če bomo šli zdajle za prvomajske na dopust (moža zaenkrat še neuspešno prepričujem, da pa nekam res moramo iti), bomo uporabljali lokalno vodo, ampak bomo s sabo nesli grelnik in jo bomo prekuhavali.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.4.2008 11:07:29   
jasna
mazanje kože - če je koža lepa sploh ni potrebe. Celo bolje je, če se nič ne maže in se koža naravno masti.

voda na poti, jaz sem vedno kupila ustekleničeno, kjerkoli smo pač bili.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.4.2008 11:17:23   
orka**
PRAZNOVANJE RD DESETK007 V SEPTEMBRU

- Klaudia: 2 odrasla + 1user posted image , LJ
- Oktoberka : 2 odrasla + 1 user posted image LJ
- *kinnie*:2 odrasla + 1user posted image  + 1 otrok, Radovljica
- Vanili: 2 odrasla + 1user posted image  + 1 otrok (5let), okolica LJ
- Jasna: 1 odrasel, 1 odrasel? + 1user posted image  + 2 otroka, LJ
- Noa1: 2 odrasla + 1user posted image , MB
- kasija 2 odrasla + 1user posted image , LJ
- *pikijakob* 2 odrasla + 1 user posted image , MB
- Orka**: 2 odrasla + 1user posted image  + 1 otrok, okolica LJ

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.4.2008 11:26:12   
orka**
Jaz sem pa danes rezervirala za dopust in sem tudi pravkar dobila potrjeno rezervacijo, jutri pa samo še plačam akontacijo. Zdaj pa komi čakam da bo avgust. Gremo pa na slovensko obalo in sicer v Strunjan.

Anej zdajle pančka, mene pa čaka sesanje, pol gre pa še Lara spat. Jaz moram pol pa še kosilo skuhat. Pri nas dežuje, tako da ne morem otroke nič ven peljatuser posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.4.2008 11:27:06   
tave
Voda No evo o tem pa še sploh nisem premišlejevala. Verjetno bomo kr ustekleničeno uporabljal, ker tudi samo to vodo pijemo na morju.

Oljenje Ja jest ga ga kr vsak večer naoljčkam po kopanju. Namilimo pa se 1x-2x na teden. Odvisno kok se pobruha in smrdiuser posted image . Ma se mi zdi da če nebi vsak večer to naredila, da bi mi kr neki manjkal. Verjetno Jasna maš pa prav, tako da bo treba poskusit.

Ma kaj mi gre na živce k mi ne spi več v kosu, ampak 2x 3x po 1/2 oz. 3/4 ure. za popuser posted image . Ma čist nič ne morem naredit. Prej mi je spal po 2h ali3h zdej pa tko.
Grem še kosilo za nas skuhat. Sploh ne vem kako meso sem dala ven iz skrine.

user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.4.2008 11:34:23   
drobižek
Jenny Anny - jaz že od treh mesecev uporabljam vodo za dojenčke od milupe ali hippa, ker so bile težave. Ko smo menjali mleko, sem tudi to vodo začela kupovat. Tako, da bom vzela kar to vodo, ki jo itak uporabljam vsak dan. Bom pa počasi prešla na vodo iz pipe prefiltrirano čez brito.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.4.2008 11:40:41   
pingi
Hej hej!

Tih deževen dan, odprem RR, odjadram daleč stran....
Tako nekako gre danesuser posted image

Srečanje - super!
Se mi je itak zdelo kot, da se že poznamo (čeprav samo iz fotkuser posted image )
Sem pa pogrešala kar nekaj naših čvekavih desetkuser posted image  Pa njami pica je bilauser posted image
V bistvu sem manj zapravila kot ponavadi v LJ. No, če odštejem bencin in cestnineuser posted image
Me je pa vožnja kar malo utrudilauser posted image  Za nazaj je pa sploh bilo idealno vreme (scal celo pot) za vozit.

Oljenje - ne pomnim kdaj sem ga nazadnjeuser posted image  Včasih je bil to del večernega rituala, zdaj pa mu ne ustreza več.

Klaudia, HELP, ne znam naložit slikc v naši skupini. A je treba vsako posebej, tam kjer je prenos datotek, ali se da narest kakšen folder?

Praznovanje RD v septembru - verjetno bi bilo to kakšno soboto, a ne? Ker jaz bom septembra že veselo delovno ljudstvouser posted image , zato med tednom odpade.

Se beremo!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.4.2008 11:41:51   
oktoberka
Morm se zadret: JUHU, SPREJETI SMO V VRTEC 1.9. 2008!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.4.2008 11:44:45   
mama06
lane31 moje sožaljeuser posted image

Vsem slavljencem pa iskrene čestitke!!!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.4.2008 11:48:24   
*kinnie*
Oktoberka: user posted image user posted image za vrtec!!!

Zdaj pa šibam južno kuhat....sem danes tudi to bolj na easy vzela: brokolijeva juha pa šmornuser posted image . Verjetno bom deležna pohvaluser posted image

Živa: Kdaj greste na morje-direktno za 1.maj al kaj prej?

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.4.2008 11:48:56   
*kinnie*
mama06, a boš kavicouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.4.2008 11:56:30   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

hvala, je ne pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

praskanje - tudi naš mali praska po vsaki podlagi in kadar se mu zazdi, tudi po sebiuser posted image , po nogah, trebuščku, ...in to je vse OK, saj tako spoznava stvari in svet okoli sebe. Trenutno praska po mizi, ko jaz pišem, ker mi sedi na kolenihuser posted image

oljenje - kopamo vsak dan, milimo 1-2x na teden, mažemo se z mandljevim oljem 4-5x na teden

Moram it, ker mi je telefon vrgel na tla, pol pa pogledal kaj je padlo in sebe ruknil v rob mize. Brez joka, samo za trenutek je bil začudenuser posted image user posted image . Trenutno mene praska po rokiuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.4.2008 12:02:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

hvala, je ne pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Na, pa sem košarco dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.4.2008 12:12:34   
pingi
Oktoberka, čestitam za vrtecuser posted image

Še nekaj sem prej pozabila: itak sem že vsem včeraj važno razlagala, da je Jaka dobil prvi zob.user posted image
Klaudia, za seznam pa je datum 21.4.user posted image  Pa res prosim za inštrukcije za slikce naložituser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.4.2008 12:25:23   
tave
Oktobrka jest pa še nobenga odgovora za vrtec. Sem ti kr mal fouš.

Čestitke vsem slavljencem.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
22.4.2008 12:30:27   
Margareta
Oktoberka- za kateri vrtec si pa dobila? Jaz čakam odgovor iz Ledine

Meni se pa prav ne da skuhat. Kaj, če bi bli za kosilo kar toasti? Verjetno ne.

< Sporočilo je popravil Margareta -- 22.4.2008 12:31:16 >

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
22.4.2008 12:31:11   
VANILI
evo ma ne morem, da ne biuser posted image

bli v trgovini, še enkrat se je mt izkazal, Teo je not ko bubika, pridkan, opazuje, samo vsake tok časa bi rad videl, kaj se dogaja zanjegovim hrbtom in začne delat rogljička nazajuser posted image .
Pol pa sem ga tko lepo nosila,da sva vzeli s tavelko voziček iz avta a Teota kar v MT-ju. In šli na sprehod okoli avta (no, ne dobesedno), če nas ujame dež. Pa nas je in Teotka pa mene pod dežniček - uau spet nekaj novega, Živa si je pa glih 10 min zapenala pelerino, tako da smo ja ujeli tavelik dežuser posted image

aja,kako to meni rata zapravit 40 evrov v trgoviniuser posted image  pa samonujne reči kupim. Mogoče je kaj z mojo kartico narobe da samo na 40 potegneuser posted image

praskanje: Teo spi kar v uni zložnjivi pojstli in točno vem, kjda je zbujen, kr začne kot nor praskat, da ima čist vse nohte zavihaneuser posted image . Pa mene praska, pa ščipa, se zapikava vame, da je postal kar nevaren, sebe sicer ne praska,se pa tolče. In tolče tud druge, vsake tok čassa kdo od nas dobi šljivo, da vse zvezde vidi,papo mizi tolče,pa z igračami. Pa ko ga dojim, je včasih tok naspidiran, da najprej mene zbunka v jošk, pol sebepo nogici, pol se mal po glavi poklofa, no pol se pa umiri. Ja, take mamo, od našga zobatega razgrajača.user posted image

mazanje: men je bapca rekla, da če je koža lepa, gladka, mehka, nič mazat, da se koža lepo ne navadi. Jaz ga niti z milom ne kopam saič, pač pa je olivno olje dam not. Naoljim ga samo,ko ga masirčkam, 2x na teden recimo, ker se mi zdi, da olje tud zapira kožo? Naj to pove kdo, ki bolj ve,men se tko zdi no.

kinnie, jaz pa bi eno kavico, tako s peno pa vzorčkom kakava na vrh, pa kavica je lohk kapučino tisti od vanilije,z veliiik mleka. Če uahka
Ma tud čist navadna turška bo ok, sam da bi jo s kom spilauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
22.4.2008 12:36:43   
VANILI
user posted image user posted image
ko moj Teo spi, in mam čs za RR, pa vsi nekam gresteuser posted image user posted image

evo, že vem, kaj mi je...seveda, moja M prihaja!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.4.2008 12:38:53   
Margareta

praskanje
- moja se najraje praska po obrazu.

mazanje - jaz jo mažem kar z Riboderminom, ampak minimalno, enkrat na teden.

taščin kotiček - naša tašča je včeraj prevozila rdečo luč in potem sem morala pol ure poslušati kakšni prasci so policaji. Potem sem ji pa rekla naj bo raje malo nase jezna, ne pa na policaje, jo je pa kar odneslo domov.

Desc - (moj mož) Ta teden mi gre pa tako na živce. Sploh ne vem kaj mi je.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.4.2008 12:39:22   
VANILI
kuhalni kotiček:
v glinenih posodicah makaroni ala moj mož: makaroni, zmešani z nepasirano skuto,paradižnikom z baziliko in origanom, gobicami in to posuto s sirom naribanim in zapečeno. Mljac.

Ni mi pa jasno, zakaj ne grem s kilami nič dol.Saj sem se nehala prenažirat že v nedeljo zvečer. Norazen včeraj, je bla še ena dobra čokolada zapojest.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.4.2008 12:42:46   
VANILI
možev kotiček: Margareta, kaj pa takega dela? s čim ti gre na živce? Mene moj sicer ljubiteljsko ampak vseeno mal tu mač skos ščipa na drobno v rit, pa skos me šlata, ko mam občutljive joške, sploh ko nimam rok fraj, da bi se branla... pol že vem, kok je ura, je čas za user posted image user posted image . Mogoče pa tvoj tut kej tazga pričakuje?
No pri nama je trenutno tko, da čez dan bi oba, bolj ko se bliža večer, pa sva tok crknjena da si večkrat premisliva... jaz i zjutraj, a kaj ko n vsatene že ob petih.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.4.2008 12:43:16   
oktoberka
Evo, Zarja spet spi...user posted image Upam da se bo naspala, ker ob pol 3h šibava!

Zarja se pa nč ne praska, sam ko je utrujena se vleče za ušesa, da se ji prav zatrgata, drgač pa mene ful cuka pa vleče za lase... Joj, jo morm to odvadit preden gre v vrtec, ker če bo to delala drugim otrokom me bojo starši sfaširal...user posted image

Margareta js sm jo vpisala v vrtec Ciciban, za Bežigradom.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.4.2008 12:43:31   
VANILI
ma zdaj pa grem, noben noče čvekat z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.4.2008 12:45:38   
oktoberka
Vanili ja kaj da noben noče klepetat s tabo? Sej smo tle!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?