mavo
|
Jaz sem še tud čist cela, bi morala včeraj še bolj ponočevat, pa bi mogoče blo kaj. Darja, škoda, ker si zamudila, je blo ful fajn. Edino to me mal baše, ker danes po vzdevkih spet ne vem točno, katera je katera. Ma, se bom že počasi navadla. V glavnem, super je blo. Ampak tale luna pa tud ni več to, kar je včasih bila. Namesto, da bi se začelo mojemu otročku dogajat, je usekala mene, ker sem cel dan že tako sitna, da grem sama sebi na živce. Nič mi ni prav, ne morem ne sedeti, ne ležati, mojga komandiram za volanom, tako da sva se dopoldne skoraj zaletela z avtom. Se mi zdi, da edino še jem lahko. Pol se pa napokam hrane, da me vse boli, pa smo spet na začetku. Začaran krog. Ojoj, a se je to še kateri dogajao med čakanjem na popadke? Saj verjetno zato pravijo, da te na koncu ni nič več strah poroda, ampak komaj čakaš, da greš, kot kakšen sadomazo.... Pol pa še telefoni: "A je že kaj novega...?" je stavek, ki ga nočem več slišati prek slušalke . Sem pozabila telefon v jaknii za pet minut, pa sem imela že tri neodgovorjene klice. Za pop..... No, bo že nekako. Darja, ti pa kar lepo mene počakaj, nič ne hiti, greva raje v ponedeljek dopoldne še na kako kavo skupaj. Če bo pa nocoj luna dobila na moči, se ti pa jutri pridružim na pregledu. Ostale babe pa, uživajte lep aprilski vikend!
|