ALFI2
|
Zdravo, punce! Jaz vas včeri še pogledat nisem mogla, čeprav moja pikapolončka veselo uživata na počitnicah. Tak čist slučajno - a so vaši otročki, ko grejo spat ipd k babicam al grejo kam z drugo žlahto najbolj pridni - spijo celo noč (morda z enim prebujanjem), zjutri potegnejo do pol osmih al še čez (dom je že do 6-ih super), ves čas ubogajo, nič ne sitnarijo in podobne pridne zadeve, ki jih doma pokažejo samo ob dobrih dnevih. Al je to mogoče sam larifair, ki nam ga prodajajo babice, da se vidi, kak fajn znajo z našimi piškotki. Midva z možem vse bolj ugotavljama, da sta drugje prava , doma pa zleda porabita vse fore. Najin zaključek je torej, da bojo otroci hodli spat čez cesto (op. ena babi živi v sosednjem bloku) Ja seveda - mamici se bo pa zmešal Vam moram povedat, da sem ju odpelala v petek popoldan in sem ju že včeri zjutri pogrešala - babi pa kr prepričuje "ne, pusti ju še, veš smo cel dan zuni in ful uživata (tamala je, ko ji je moja mami rekla, naj me pride pozdravit po telefonu, odgovorila (tak da sem slišala!), da "NIMA ČASA" . Bli so na Jurjevanju (ja doma sem bla v Šentjurju, kjer je to kr ornk praznik - pa tud v Konjicah se je včeri sam ena muska gor iz trga slišala), pa konjičke so gledali, pa seveda sta fehtarja dobla balone oz. "bone" kot pravi moj mali pikec. Midva z pa sma že debatirala o razlogih za in proti it po njiju že včeri popoldan- paše nama mal počitka in meni bolj malo paše učenje, še bolj nama paše, če sta tamala dva zraven, pa gremo kam. Na koncu je prevladala zdrava pamet in sta pikcota še zmerom pri babi - ko bom poklicala, kak sta spala bo spet vse idealno - ne dvomim . Skabi - ja sem tista prava, o dogovoru se pa mož kr nasmiha . Ugotavlja namreč , da met malo je zakon (si je ful želel punčko), ko pa zraste, pa rabiš orožni list in si počasi že išče družbo, da bojo pubece skup preganjal . Vidite, kulk sem napisala sam ob jutranji kavici (se je med tem že ohladila na ledeno, ker že sicer pijem hladno) - si predstavljate, kak je v živo, ko nisi omejen s tipkovnico in časom - ne vem, če me bote po prvem srečanju sploh še kdaj hotle v svojo družbo Komi čakam srečenje, ko se vam bom lahk pridružla, ker ste zgleda ful kompanija želim vam lepo nedeljo v temle prekrasnem sončku
|