Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 10:04:14
|
|
|
|
pikica36
|
oj babuške!! pridno ste klofale čez vikend midva sva bila čez vikend v avstriji , ker je moj imel tekmo.nismo bili bog ve kaj pridni , ampak mogoče smo pa le naredili malega avstrijčka - včasih je enkart dovolj kajne ledenka- firbec me daje 100 na uro, hitro po testek pa poročaj!! erin tvoj buši je pa prva liga!!! ti ga kar malo zavidam, moj bi bil zdaj sicer malo manjši (18 tednov), če bi šlo vse po sreči ah... spet me grabi .. ne vem kaj .. hormni v glavnem babuške vsem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 10:05:11
|
|
|
|
jazzz27
|
ledenka, držim pesti!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 10:15:55
|
|
|
|
Erin
|
ledenka - držim pesti da ta izcedek ni to (ne, ne in neeeeeeee) in prec uide...ti ga kr grdo poglej, se bo ustrašil. Mala pikica se je prijela pa pika. pikica36 - ne bodi žalostna... nekoč boš spet in takrat boš ponosno kazala svojega buhija celemu svetu...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 10:18:43
|
|
|
|
jazzz27
|
...ledenkica, ne bit žalostna, pa ne misli na najslabše!!! Proooosim! Kar bo pa bo! Vem, da ti ni vseeno, toda probaj mal izklopit! ...pikica, ene prej, druge mal kasneje...na koncu pa VSE!!!Kolk se to dobr sliš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 10:40:45
|
|
|
|
ledenka
|
testek je pokazal - ampak se ne dam in bom sla v nove boje! zdaj bomo spet mal po naravni poti slonckali pa dieto od MISEK13 moram najt, da si jo dam na hladilnik in ni vrag, da kar tak ne rata
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 11:02:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Me veseli, da si dobro in da nisi obupala!!! Tako je treba, v nove boje...kdaj greš spet k rešu, bova šle kar skup !!!Pa še eno rabimo, ker v tri gre lažje! A zdaj boš mela mal pavze vmes? Kakšno dieto to iščeš? drži se!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 11:12:42
|
|
|
|
ledenka
|
Dieto imas na zadnji strani IVFovk to je delala MISEK13, ki je imela tezave s kakovostjo celic, ampak je taka zdrqava dieta, tako da skodi sigurno ne jutri zjutraj bom test ponovila, sicer je malo upanja, ampak se vedno tece rjavo glede na to, da morajo bit vsaj 3 meseci pavze, bom najbrz avgusta sla naprej. ampak morda bo pa kar iz ljubezni brez pomoci biologije ratalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 11:13:46
|
|
|
|
ledenka
|
tretja kandidatka je pa lahko nf ker se ona tud spravlja k njemu priblizno s tako hitrostjo kot ti (brez zamere).
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 11:29:28
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsiiiiiiiiiiii .... sam optimizma ti ne zme zmanjkat in volje! To pa ti itak, ne bo, a ne? pikica , tud tvojim hormonckom reči, da naj se nhe igrajo s tabo.... pa držim pesti, da ste uštimal enga oserajh jodlarčka al pa hajdi . vse ostale pa... mejte se!!!! aja, pa ko si ajsika že omenla MIŠEK13 - ona je noseča . Pa pa... asfalt kliče....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 11:32:33
|
|
|
|
jazzz27
|
ti si hecka optimistka...tebi bo sigurno naklonjeno veliko otrok iz ljubezni...ne pa znanosti Bom pa pogledala dieto za bolj kakovostne celice...moj me bo pa izselil...ga čist na vse zvlečem zraven Ja hitrost je pa svetlobna pri meni...tako kot pri tebi Se pravi, da maš tri mesece počitka...joj kako bo luštno...love is in the air!! Itak pa še ni vse izgubljeno!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 11:35:02
|
|
|
|
oktavija
|
Čao deklata! Evo jaz cel vikend nisem imela dostopa do neta ker ga je moj čist zasedel!!! Evo danes pa na hiter prišla pozdravit.... Jaz spet nov krog dijete... Še enih 20 kg dol pol bom pa še enkrat za oženit.... Ledenka žal mi je za -, vendar dokler teta ne pride je še vedno upanje, lahko da bo testek kasneje pokazal +. Držim pestke da se moje napovedi uresničijo!!! Erin prelep trebušček imaš, ti kar zavidam sej se hecam Špelka pridna da počivaš! Super da so starši dobro sprejeli novičko... Poročaj kaj bo na kontroli, upam da ne obtičiš v bolnici.... Ves ostale pa enega velikega lubčka od mene dobite
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 13:01:06
|
|
|
|
ledenka
|
punce, hvala za objemcke in tople misli seveda sem zalostna, nisem pa izgubila upanja, to ne smem sem si sla po antidepresiv (kinderlada in rizevi vaflji) to zagotovo pomaga, ce ne druga, me bo trebuh bolel pikica, ti zelim, da sta enga presvercala cez mejo! lunci, ves da nisem izgubila upanja - vedno optimizem! sam vcasih bolj, vcasih pa manj oktavija, grda teta postaja vedno bolj rdeca, tako da je ocitno to to. bom sicer se zjutraj naredila test, ampak... bolj za stos kot zares, ker ga pac mam jazzzi, jaz grem v nov boj avgusta... ne vem, ce bos do takrat cakala ce pa, bomo pa skupaj pir pile erin, zal je tko bomo pa spet hopacupali. punce moje, ko bi vedle, kolk sem potrebna sej vec kot mesec nisva
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 13:13:44
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, ti kar tule odgovarjam, ker bo tista tema sla gor in ni namenjena cveku to so pac iz raznih virov zbrane informacije in priporocila za dieto, ki so v glavnem priporocene na tujih straneh in forumih. ni receno, da sploh ne smes uporabljat um. sladil, ampak saj sama ves, da je tega dobro cim manj uporabljat. zakaj so konkretne zadeve navedene, ne vem, ampak po moje je to bolj zbirni predlog in ohlapne usmeritve, natancno pa vsaka ve zase, kaj ji ustreza.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 13:15:43
|
|
|
|
jazzz27
|
kao si ti hecka!!!!!! Evo vsaka stvar je za nekaj dobra...mislim, da boš že danes napala dragega!!! Čokolada sigurno pomaga!! Ti si kar privošči, pa zvečer lepo eno pivo...boš vidla, da boš boljše volje!!! vse pride ob svojem času....kar se pa tiče avgusta...saj veš kako sem jaz hitra in ni vrag, da se ne srečamo...sploh ne rabiš rečt 3x!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 14:25:08
|
|
|
|
pikica36
|
ledenka sicer pa kar se te diete tiče... malo za šalo- jaz sem zanosila ravno tist mesec ko sem se odpovedala OH. bil je dvojni učinek : in manj kg
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 14:44:10
|
|
|
|
beyba
|
Oila zaenkrat sam na hitro... Ledenka najprej tebi... Ne obupat...bo pa poletje prineslo štručko, boš pa spomladi mamica, bo še lepše kot pozimi. Se* sem naredila kar naročaš, sam ne znam prilepit slikcec tko kot jo je erin, zato naprošam eno, če mi napiše, kam na kater brezplačni server naj jo prilimam, da jo bom lahko tako objavlja. Lahko ti pa pošljem po mailu erin pa ti objaviš, sam je še zmeri najbolš da me nekdo nauči, da bom potem pogosteje kaj limala tuki... Vsem ostalim se bom mal opravičla, bom potem pokomentirala, morm si kosilo skuhat do konca, ker sem lačna za 2....sem blana CSD samo letanje..... povem ko pridem nazaj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 14:47:27
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, hvala! za slikce gres pa na shrani.si in jo shranis, potem pa se ti odpre naslednja stran in skopiras tisto varjanto za forum
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:03:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka testek je pokazal - ampak se ne dam in bom sla v nove boje! zdaj bomo spet mal po naravni poti slonckali pa dieto od MISEK13 moram najt, da si jo dam na hladilnik in ni vrag, da kar tak ne rata Grrrr... Miška naša. To NI FER! Hm ..samo se še ni ulila? Ali? Držim pestke.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.4.2008 15:04:27 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:06:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Beyba - upam, da bo supelo!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.4.2008 15:07:29 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:06:35
|
|
|
|
jazzz27
|
beyba, greš na shrani.si ... gor shraniš slikico iz comp. potem pa samo kodo za forum skopiraš tle na post pa bo slikca tukaj za naše okice
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 21.4.2008 15:08:25 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:14:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Grrrr... Miška naša. To NI FER! Hm ..samo se še ni ulila? Ali? Držim pestke. kaplja in curlja. ampak nic hudega. zalostna sem, vem pa, da sem naredila vse, kar se priporoca, tako da si nic ne rabim ocitat (da bi npr. zaklje cementa nosla ). je pa to dobra izkusnja v zivljenju... ki je sicer ne bi ponovila, ce ne bo treba in upam, da ne bo... zdaj sem polna hormonckov in ni vrag, da ne rata bo pa januarski kozorog in tapravi dnevi za hopacupanje so ravno med prazniki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:15:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 beyba, greš na shrani.si ... gor shraniš slikico iz comp. potem pa samo kodo za forum skopiraš tle na post pa bo slikca tukaj za naše okice ahem, tale post je bil prej drugacen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:18:39
|
|
|
|
jazzz27
|
za zgornji post za januarskega kozoroga Bo pa ribi, pa kaj potlej Mesec gor al pa dol! Maš srečo vidiš, boste med prazniki potrebo gasil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:20:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Grrrr... Miška naša. To NI FER! Hm ..samo se še ni ulila? Ali? Držim pestke. kaplja in curlja. ampak nic hudega. zalostna sem, vem pa, da sem naredila vse, kar se priporoca, tako da si nic ne rabim ocitat (da bi npr. zaklje cementa nosla ). je pa to dobra izkusnja v zivljenju... ki je sicer ne bi ponovila, ce ne bo treba in upam, da ne bo... zdaj sem polna hormonckov in ni vrag, da ne rata bo pa januarski kozorog in tapravi dnevi za hopacupanje so ravno med prazniki Tole je pa moj po horoskopu - pravi srček bo! ps: $%&#%$#//)(!!!!##$(=)=?=/()?=???=?!!!! - eto, to je bil moj pogovor s tole tvojo gospo hudičko Stavim, da je zdaj nekaj časa reees ne bo na spregled.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.4.2008 15:22:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ole je pa moj po horoskopu - pravi srček bo! ps: $%&#%$#//)(!!!!##$(=)=?=/()?=???=?!!!! - eto, to je bil moj pogovor s tole tvojo gospo hudičko Stavim, da je zdaj nekaj časa reees ne bo na spregled. ja kaj ces, tko je poleg tega bi imela PDP ravno koj po bozicu, to je pa lahko nevarno ce v bolnicah bolj praznujejo mah neki bo ze, se ne damo kuj tak!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
otrokv3sn4katera je bila njegova prva beseda?ata (
27%)
mama (
33%)
ej (
2%)
ne (
11%)
cist nekaj drugega :) (
27%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!